Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Γιατί; Όποτε θέλει αυτός θα μιλάει;
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

:o
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

να μας πει που πανε τα λεφτά μας :):) τώρα συνεντευξη τύπου
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Μπορεί ο Σαββίδης να αγόρασε την παε ΠΑΟΚ αλλά καλώς ή κακώς η παε ΠΑΟΚ συνδέεται με χιλιάδες μυαλά και καρδιές..
Όποιος λοιπόν θεωρεί πως ο μεγαλομέτοχος αγόρασε μαζί με τις μετοχές και την καρδιά και το μυαλό του με γεια του με χαρά του..
Ας σεβαστεί όμως τουλάχιστον και τους υπόλοιπους που δεν παραδίδουν τα συναισθήματα και τα πιστεύω τους και πολύ εύκολα και που περιμένουν να δουν κάποια πράγματα για να αποθεώσουν τον μεγαλομέτοχο..
Και για να προλάβω την κλασική απάντηση που δίνετε/αι "αν δεν ήταν ο Ιβάν τώρα θα είμασταν σαν το χανούμι και το σκουλήκι" εμένα προσωπικά δεν μου αρκεί το να μην διαλυθώ για να παραδώσω σαν λευκή επιταγή την καρδιά μου και το μυαλό μου στον οποιονδήποτε μεγαλομέτοχο-επενδυτή..
Να σωθώ από την καταστροφή το καταφέρνω (με πολύ ιδρώτα είναι η αλήθεια) και μόνος μου..
Στο να πρωταγωνιστήσω χρειάζομαι τα λεφτά κάποιου επενδυτή..
Δυστυχώς τα λουστήκαμε αρκετές φορές τα προηγούμενα χρόνια και πλέον μόνο επιφυλακτικοί μπορούμε να είμαστε τουλάχιστον μέχρι να δούμε τον ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Να σωθείς απο μόνος σου ....σηκώνει πολυ μεγάλη συζήτηση μάλλον ντέρμπυ σωτηρίας θα δίναμε την Κυριακή με ρουλη με πολυ αβέβαια αποτελέσματα (για την παραμονή μας στην κατηγορία )

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Kranatos

ΜΑΛΛΟΝ θα παίζαμε ματσάκι χωρίς ουσία στη σκουλικοφωλιά γιατί θα ήμασταν 6 πόντους πάνω από το γαύρο λέω εγώ..
Με τα ΜΑΛΛΟΝ δε βγαίνει άκρη οπότε η όλη κουβέντα για το πού θα ήμασταν αν δεν ερχόταν ο Σαββίδης είναι κάπως άκυρη..
Πάντως και με τους διαχειριστές στο τιμόνι και με πωλήσεις/αποδεσμεύσεις πρωτοκλασάτων παιχτών (οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν αντικαταστάθηκαν όπως πρέπει) μια χαρά γλιτώσαμε και από financial fair play, πήραμε κ ενημερώτητα και όλα καλά..
Το ΑΝ δεν ερχόταν ο Ιβάν ας μου το έλεγες σε περίπτωση που έπαιρνε την ομάδα ΠΡΙΝ διαλυθεί και μείνει να αγωνίζεται με 5-6 πιτσιρικάκια σε κάθε αγώνα..
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Γιατί και να μην την έπερνε με τους ίδιους παίκτες δεν θα παίζαμε; Δεν θα είχαμε Κατσουράνη και Σιντεφελντ και το πολυ πολύ να μην είχαν έρθει Βιβιάν και Λώρενς. Δεν βλέπω και καμιά μεγάλη απώλεια, πάνω κάτω στά ίδια θα είμασταν. Το πολύ πολύ να είχε φύγει και ο Σαλπιγγίδης :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

angelheart έγραψε:Έχει τώρα κανά δίμηνο, καμιά 30αριά σελίδες εδώ μέσα, και καμιά χιλιάδα σελίδες out there, που όλοι (γραμματείς και φαρισαίοι) παροτρύνουν τον Κο Σαββίδη
-- να "πάρει την κατάσταση στα χέρια του"
-- να "ξυπνήσει"
-- να κάνει "μεταγραφάρες" και να φέρει "παικταράδες"
-- να "καταλάβει οτι η χρονιά δεν χάθηκε"
-- να διώξει επιτέλους τον "άμπαλο που έχουμε για προπονητή"

κτλ κτλ κτλ

Για να μη ξεχνιόμαστε κιόλας.

Ο Κος Σαββίδης είναι ένας άνθρωπος ο οποίος
-- είναι (μεγαλο)βιομήχανος καπνού και τροφίμων
-- έχει (σημαντική) διαδρομή και επιρροή στα πολιτικά δρώμενα της Ρωσίας
-- αποτελεί τον ΒΑΣΙΚΟ μοχλό στην προσπάθεια αναθέρμανσης των ελληνορωσικών σχέσεων και των (πιθανών) επενδύσεων της Ρωσίας στην Ελλάδα.

Ο Κος Σαββίδης είναι ένας άνθρωπος που αν του παρουσιάσεις το οργανόγραμμα και τους προϋπολογισμούς της ΣΕΚΑΠ, μπορεί να σου πει με μεγάλη σιγουριά "ΝΑΙ, σώζεται η επιχείρηση" ή "άστη να πάει στο διάολο". Αυτό είναι το γνωστικό του αντικείμενο και η δουλειά του και αυτό ΝΑΙ το μπορεί. Τα υπόλοιπα (που του τα ζητάτε κιόλας) τα κάνουν άλλοι, τους οποίους ο Κος Σαββίδης τους πληρώνει ΑΚΡΙΒΩΣ (και ακριβά) γιατί ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ο ίδιος.
Ωραία όλα αυτά κι έτσι είναι σε γενικές γραμμές, αλλά με τα παπούτσια που τρώει στα επιχειρησιακά εν Ελλάδι σχέδιά του, μέχρι τώρα, μη περιμένετε πολλά για την ώρα.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ!

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ*

Οργιάζουν οι υπονομευτικές κινήσεις στο παρασκήνιο προκειμένου να αποτραπεί πάση θυσία η πώληση της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου (ΔΕΠΑ) και της θυγατρικής της, του Διαχειριστή του Εθνικού Συστήματος του Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ), στους εντυπωσιακά πλειοδοτούντες ενδιαφερόμενους Ρώσους επενδυτές.

Βυσσοδομούν στο παρασκήνιο και ενίοτε στο προσκήνιο οι Αμερικανοί, οι Γερμανοί, η κυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη και Ελληνες επιχειρηματίες σε ένα σύνθετο γεωπολιτικό, οικονομικό και επιχειρηματικό παιχνίδι. Οι εκβιασμοί, οι ωμές παρεμβάσεις, η παντελής αδιαφορία για το τίμημα που θα καταβληθεί αποδεικνύουν με θεαματικό τρόπο πόσο γελοία, διάτρητη και ιδιοτελής είναι η δήθεν «σωτήρια» διαδικασία των ιδιωτικοποιήσεων που επέβαλαν οι δανειστές της ΕΕ και του ΔΝΤ με την ενθουσιωδώς σύμφωνη γνώμη της συγκυβέρνησης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ.

Το άκρως διαφωτιστικό στοιχείο στην υπόθεση είναι ότι, ενώ οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι επικαλούνται μύρια όσα λογικοφανή, φαιδρά ή σωστά επιχειρήματα γιατί δεν πρέπει να δοθούν η ΔΕΠΑ και ο ΔΕΣΦΑ στις ρωσικές εταιρείες, δεν θέλουν κατά κανέναν τρόπο να κάνουν το αυτονόητο: να δώσουν οι εταιρείες που αυτοί στηρίζουν περισσότερα λεφτά, να κάνουν δηλαδή καλύτερη προσφορά από τους Ρώσους! Το αποτέλεσμα είναι στις μέχρι στιγμής ενδεικτικές, μη δεσμευτικές προσφορές, βάσει των υπαρχουσών πληροφοριών που θεωρούνται έγκυρες, οι Ρώσοι να έχουν προσφέρει σχεδόν διπλάσια λεφτά από τους υπόλοιπους διεκδικητές!

Αυτή η στάση των Αμερικανών και των Ευρωπαίων αποδεικνύει εμπράκτως ότι ο στόχος των ιδιωτικοποιήσεων που επέβαλαν μέσω του Μνημονίου δεν είναι να συγκεντρώσει το ελληνικό κράτος όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για να καλύψει τμήμα των χρεών του. Στόχος τους είναι να πάρουν οι ίδιοι ή άνθρωποί τους «φιλέτα» της ελληνικής κρατικής περιουσίας έναντι εξευτελιστικού τιμήματος. Κυριολεκτικό ξεπούλημα δηλαδή χωρίς προσχήματα και αναστολές.

Οι αριθμοί μιλούν μόνοι τους. Μόνο για τη ΔΕΠΑ, η ρωσική κρατική εταιρεία Γκαζπρόμ, η μεγαλύτερη του κόσμου στο φυσικό αέριο, προσφέρει βάσει των πληροφοριών που δημοσιεύθηκαν για τις ενδεικτικές, μη δεσμευτικές, επαναλαμβάνουμε προσφορές 900 εκατ. ευρώ. Αντιθέτως, η κοινοπραξία Μυτιληναίου - Βαρδινογιάννη προσφέρει για τη ΔΕΠΑ σχεδόν τα μισά, μόλις 500 εκατ. Για τον ΔΕΣΦΑ η αζερινή κρατική εταιρεία Σοκάρ -πίσω από την οποία κρύβεται αμερικανική εταιρεία, όπως φημολογείται στην αγορά- δίνει 750 εκατ. ευρώ. Πώς να συγκριθεί το ποσό αυτό με την προσφορά και για τον ΔΕΣΦΑ και για τη ΔΕΠΑ της ιδιωτικής ρωσικής εταιρείας Νέγκουσνεφτ, θυγατρικής του ομίλου Σιντέζ του Ρώσου ολιγάρχη Λεονίντ Λεμπέντεφ, η οποία ανέρχεται στο 1,9 δισ. ευρώ και είναι μάλιστα η μοναδική και για τις δύο υπό ιδιωτικοποίηση εταιρείες - δηλαδή και για τη ΔΕΠΑ και για τον ΔΕΣΦΑ μαζί;

Επειδή οι ρωσικές προσφορές στο οικονομικό επίπεδο είναι ασυναγώνιστες, οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι μετέφεραν το παιχνίδι στον τομέα των πολιτικών πιέσεων. Επισήμως οι αμερικανικές ενστάσεις εστιάζονται στην υποτιθέμενη «ανησυχία» των ΗΠΑ για το ενδεχόμενο «ενεργειακής ομηρείας» της Ελλάδας από το ρωσικό φυσικό αέριο.

Τα πράγματα είναι πολύ σκληρότερα στο παρασκήνιο. Οι Αμερικανοί εκβιάζουν ωμά την κυβέρνηση ότι, αν δώσει στους Ρώσους τη ΔΕΠΑ ή τον ΔΕΣΦΑ, τότε η Ουάσιγκτον θα υπονομεύσει κάθε σχέδιο ανακήρυξης Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) εκ μέρους της Ελλάδας.

Διαμηνύουν με λιγότερο ή περισσότερο ευθύ τρόπο ότι δεν θα προσπαθήσουν να «πείσουν» την Τουρκία να μην αντιδράσει στο ενδεχόμενο ελληνικής ΑΟΖ -πράγμα που σημαίνει στη διπλωματική γλώσσα ότι θα ενθαρρύνουν την Αγκυρα να αντιδράσει βίαια, έχοντας «πράσινο φως» από τις ΗΠΑ. Οσο για τους Ευρωπαίους, είναι διασκεδαστικό το γεγονός ότι όλες οι εταιρείες από χώρες της Ευρωζώνης που είχαν ενδιαφερθεί αρχικά για την αγορά ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ -οι κολοσσοί ΕΝΙ και Εντισον από την Ιταλία, η Φοπάκ από την Ολλανδία, οι Εναγκάς και Γκας Νατουράλ από την Ισπανία- απομακρύνθηκαν τρέχοντας μόλις είδαν τις ρωσικές προσφορές. Τώρα η κυβέρνηση προσπαθεί με πλάγια μέσα να τις επαναφέρει σε συμπράξεις με τις πέντε εταιρείες που απέμειναν στην τελική φάση.
Kranatos

Karelias έγραψε: Ωραία όλα αυτά κι έτσι είναι σε γενικές γραμμές, αλλά με τα παπούτσια που τρώει στα επιχειρησιακά εν Ελλάδι σχέδιά του, μέχρι τώρα, μη περιμένετε πολλά για την ώρα.
Αδερφέ εκεί αποσκοπούσε και η ερώτηση που του είχε γίνει το καλοκαίρι στο παλατάκι για το αν κάτι στραβώσει στα σχέδιά του για επενδύσεις στην Ελλάδα ποια θα είναι η τύχη της επένδυσης που λέγεται παε ΠΑΟΚ..
Η απάντηση τότε από τον ίδιο τον Σαββίδη ήταν άκρως καθησυχαστική καθώς είπε πως η παε ΠΑΟΚ αντλεί πόρους από άλλες εταιρίες που εδρεύουν στο Ροστώφ και όχι από μελλοντικές επενδύσεις στην ελληνική επικράτεια..
Οπότε το να μην ενισχυθεί η ομάδα τώρα επειδή παίρνει τα τρία του στα επιχειρησιακά εν Ελλάδι τον καθιστά αν όχι κακό επιχειρηματία σίγουρα ψεύτη άνθρωπο..
Εκτός αν δεν διακρίνει κάποιο πρόβλημα στην παε ΠΑΟΚ και στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας όπου εκεί απλά μιλάμε για ποδοσφαιρικά άσχετο άνθρωπο..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αχρηστος ,ψεύτης .... Χαλάρωσε και περίμενε βιαζεσε πολυ να βγάλεις συμπεράσματα το μόνο χειροπιαστό που έχουμε μέχρι τώρα ειναι τα 12 εκατ που έβαλε τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία η αμφισβητείς και αυτα ;

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Kranatos έγραψε:Μπορεί ο Σαββίδης να αγόρασε την παε ΠΑΟΚ αλλά καλώς ή κακώς η παε ΠΑΟΚ συνδέεται με χιλιάδες μυαλά και καρδιές..
Όποιος λοιπόν θεωρεί πως ο μεγαλομέτοχος αγόρασε μαζί με τις μετοχές και την καρδιά και το μυαλό του με γεια του με χαρά του..
Ας σεβαστεί όμως τουλάχιστον και τους υπόλοιπους που δεν παραδίδουν τα συναισθήματα και τα πιστεύω τους και πολύ εύκολα και που περιμένουν να δουν κάποια πράγματα για να αποθεώσουν τον μεγαλομέτοχο..
Και για να προλάβω την κλασική απάντηση που δίνετε/αι "αν δεν ήταν ο Ιβάν τώρα θα είμασταν σαν το χανούμι και το σκουλήκι" εμένα προσωπικά δεν μου αρκεί το να μην διαλυθώ για να παραδώσω σαν λευκή επιταγή την καρδιά μου και το μυαλό μου στον οποιονδήποτε μεγαλομέτοχο-επενδυτή..
Να σωθώ από την καταστροφή το καταφέρνω (με πολύ ιδρώτα είναι η αλήθεια) και μόνος μου..
Στο να πρωταγωνιστήσω χρειάζομαι τα λεφτά κάποιου επενδυτή..
Δυστυχώς τα λουστήκαμε αρκετές φορές τα προηγούμενα χρόνια και πλέον μόνο επιφυλακτικοί μπορούμε να είμαστε τουλάχιστον μέχρι να δούμε τον ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί..
για πες βρε Κρανάτος, πότε ακριβώς και που τον αποθεώσαμε γιατί δεν το θυμάμαι. Εκτός αν εννοείς την συγκέντρωση στο παλατάκι, την οποία φυσικά οργάνωσε Ο ΙΔΙΟΣ. Οπότε το να ΜΗ τον χειροκροτούσανε θα ήταν είδηση.
Kranatos

Καταρχάς δεν μίλησα αποκλειστικά για εσένα και ούτε αναφέρθηκα σε κάποιον συγκεκριμένα..
Το μόνο που έκανα ήταν να διαχωρίσω τον κόσμο σ'αυτούς που τον εμπιστεύθηκαν ήδη, βλέποντάς τον παράλληλα σαν το νέο big thing στην ηγεσία της παε και σε εκείνους που τον βλέπουν πολύ πιο επιφυλακτικά περιμένοντας να κάνει κάτι ουσιαστικό για την ομάδα (παίχτες ή χρέη) και όχι απλά για το θεαθήναι (προεδρική σουίτα/παλάτι, λαϊκισμοί του τύπου "εγώ θα πάρω το πρωτάθλημα από τον ολιεμπιακό, καραγκιοζλίκι με ρ.κάρλος)..
Τέλος δεν θα σου πω εγώ αν θα τον αποθεώσεις, θα τον εμπιστευτείς, θα τον πιστέψεις ή όχι, δεν έχω τέτοιο δικαίωμα..
Όπως δεν έχεις κι εσύ το δικαίωμα όμως να μου απαγορεύσεις να είμαι επιφυλακτικότατος απέναντί του και να το εκφράζω..
Μακάρι να βγω εγώ ο λάθος της υπόθεσης και μέχρι την Πέμπτη να τα αλλάξει όλα..
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Ρε Κρανάτε. Τι είναι αυτά που λες ; ποια Πέμπτη και ποιο Σάββατο ;
Κατ' αρχήν απαντάς σε μένα ; (γιατί έτσι όπως έχουμε γίνει ποτέ δεν ξέρεις πια)
Γιατί αν πάει σε μένα αυτό, εγώ δεν είπα ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα από όλα αυτά. Εγώ απλά ΔΕΝ θυμάμαι να τον έχουνε αποθεώσει ποτέ τον Ιβάν. ΑΥΤΟ είπα. Ότι δλδ ακόμα αυτό ΔΕΝ έχει γίνει, είτε από τους επιφυλακτικούς, είτε από τους "άλλους" στους οποίους (είναι προφανές οτι) αγωνίζεσαι να δείξεις οτι ΔΕΝ ανήκεις.

Τέσπα δε μαμιέται άστο.
Kranatos

Ναι σ'εσένα απαντάω..
Στην έκφρασή σου "για πες βρε Κρανάτος, πότε ακριβώς και που τον αποθεώσαμε γιατί δεν το θυμάμαι."
σου απαντάω πως ποτέ δεν ανέφερα ότι κάποιοι τον αποθεώσατε στο κείμενο που έγραψα παραπάνω και σου εξηγώ μέσες άκρες τι έγραψα..
Για Σάββατο δε μίλησα..
Η Πέμπτη που μας έρχεται είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφών..
Ότι άλλο δεν κατάλαβες με χαρά να σου το εξηγήσω για να μην αφήνουμε πράγματα να αιωρούνται..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”