14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
με ατρομητο σε θελω///ηγετη..αντε να δουμε...τα γυρω γυρω που κακως μεγαλη μεριδα ασχολειται δεν πρεπει να αποσυντονιζουν...οι εμφανισεις του δεν ειναι καλες απο τοτε που ηρθε σε γενικες γραμμες...εχει κανει κπς καλες σειρες παιχνιδιων βεβαια, εελπιζω να αρχιζει μια τωρα....κατα τα αλλα ,τεχνικη δεν ειχε ποτε και τωρα που φανερα εχασε σε σπιρταδα πρπει να προσαρμοστει....ενταξει σωστα βαζει το λωκο για να παιρνει φαουλ αλλα δε φτανει αυτο....αυτα..
Re: Απ: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Οχι ρε αδερφε τι να ξενερωσω αυτη την ομαδα ονειρευομαι τοσα χρονια...να απαρτιζεται απο παικτες που δεν στριβουν ουτε με κοκκινο ριζλα...ο ευρωπαικος μας ΠΑΟΚ γι αυτον μοχθουν καθε μερα στην διοικηση μας...ο θεος να μας παιρνει χρονια να τα δινει στον ηρωα μας τον δημητρη...Dimg4 έγραψε:Ξενερωσες χθες ε?montelo έγραψε:Μεγαλος παικτης ειδικα τωρα το χειμωνα απεδειξε ποσο μας ζεσταινει με την παρουσια του...
Φίλε μου έχεις κάνει 6 σχόλια μέχρι τώρα. Μείον το πρώτο (γεια χαρά κτλ) τα υπόλοιπα είναι όλα προσβλητικά (δεν νομίζω οτι δεν το ξέρεις). Όπως βλέπεις περνάνε όλα. Οπότε τα περί casting (που τα είπες και προκαταβολικά) νομίζω οτι δεν ισχύουν.
Πρόσεχε τι εύχεσαι. Αυτό έχω να σου πω. Θες το ακούς θες όχι. Να είσαι καλά
Angelheart
Μπραβο ρε Μητσο, αν εβαζες και αυτα που χανεις θα ησουν κορυφη.
Παμε γερα με Ατρομητο τωρα!
Παμε γερα με Ατρομητο τωρα!
- kataramenos5
..και βάζεις λεει δύο γκόλ,περνάμε την Μπενφίκα και μετά γίνεται της πόπης απ τα ατίθασα στην κερκίδα 

Γραφω γιατι πιστευω πως ηρθε η ωρα να κλεινουν μερικες υποθεσεις και να βγουμε υγιεις μεσα απο αυτες.Ενα απο αυτα τα θεματα ειναι κ ο μητσος/κοντος/προδοτης/το νο.14/σαλπι κτλ..
Ας ξεκαθαρισω πρωτα την δικη μου αποψη.Σαν πιτσιρικι σε ειχα για ειδωλο γιατι ησουν ενας απο εμας.
Φευγοντας ενιωσα ενα μεγαλο μισος για σενα γιατι σαν πιτσιρικας ενιωσα πως προδωσες εμενα που σε λατρευα κ φορουσα την φανελα με το ονομα σου και τον ΠΑΟΚ μας.
Αργοτερα σαν εφηβος και ενεργος οπαδος σε εβρισα ασυστολα μεσα στην τουμπα οταν σε ειδα να φορας τα πρασινα.
Την επιστροφη σου δεν την ειδα ποτε με καλο ματι.Σε ειδα να προσπαθεις να πεφτεις,να σηκωνεσαι,να σκοραρεις(οχι τα αναμενομενα δυστυχως),να μαχεσαι γενικοτερα.Αγωνιστικα δεν ησουν ο ιδιος με τον γνωστο σαλπι.Και δυστυχως ακομα δεν εχεις γυρισει στον παλιο καλο ευατο και πολυ δυσκολο πιστευω σε τετοια ηλικια.Πιστευω ομως πως εισαι μια καλη λυση για τον παγκο και μονο(!) για τον μεγαλο ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε.
Και ερχομαι τωρα σε σενα σαν μητσο.Το δεχτηκες το κραξιμο,εσκυψες το κεφαλι,δεν προκαλεσες.Εκει ειπα πως βρε μπας και να τα βρουμε.Μπας κ ειναι δικο μας παιδι...Και στο κατω κατω ποτε δεν μας εκανε κακο!Με την καθαρη εννοια του τρυπηματος ή της κακοβουλης πραξης.Και σαν κλασσικο ΠΑΟΚτσακι που ειμαι παντα με ενοχλει το αδικο.Και τωρα πια πιστευω πως ειναι πολυ αδικη η ολη ιστορια εναντιον του.Ναι δεν αποδιδει αυτα που θελουμε ολοι,ναι παιρνει πολλα παραπανω απο αυτα που θα επρεπε βασει αυτων που αποδιδει συμφωνω κ εγω.Αλλα ακομη κ εγω που τον εχω κραξει,δεν γουσταρα την επιστροφη του πιστευω πως καπου εδω πρεπει να τελειωνει αυτη η ιστορια για το καλο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας!
Αυτα απο ενα ¨μπερδεμενο",Μεγα ¨κραχτη" σου!Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!

Ας ξεκαθαρισω πρωτα την δικη μου αποψη.Σαν πιτσιρικι σε ειχα για ειδωλο γιατι ησουν ενας απο εμας.
Φευγοντας ενιωσα ενα μεγαλο μισος για σενα γιατι σαν πιτσιρικας ενιωσα πως προδωσες εμενα που σε λατρευα κ φορουσα την φανελα με το ονομα σου και τον ΠΑΟΚ μας.
Αργοτερα σαν εφηβος και ενεργος οπαδος σε εβρισα ασυστολα μεσα στην τουμπα οταν σε ειδα να φορας τα πρασινα.
Την επιστροφη σου δεν την ειδα ποτε με καλο ματι.Σε ειδα να προσπαθεις να πεφτεις,να σηκωνεσαι,να σκοραρεις(οχι τα αναμενομενα δυστυχως),να μαχεσαι γενικοτερα.Αγωνιστικα δεν ησουν ο ιδιος με τον γνωστο σαλπι.Και δυστυχως ακομα δεν εχεις γυρισει στον παλιο καλο ευατο και πολυ δυσκολο πιστευω σε τετοια ηλικια.Πιστευω ομως πως εισαι μια καλη λυση για τον παγκο και μονο(!) για τον μεγαλο ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε.
Και ερχομαι τωρα σε σενα σαν μητσο.Το δεχτηκες το κραξιμο,εσκυψες το κεφαλι,δεν προκαλεσες.Εκει ειπα πως βρε μπας και να τα βρουμε.Μπας κ ειναι δικο μας παιδι...Και στο κατω κατω ποτε δεν μας εκανε κακο!Με την καθαρη εννοια του τρυπηματος ή της κακοβουλης πραξης.Και σαν κλασσικο ΠΑΟΚτσακι που ειμαι παντα με ενοχλει το αδικο.Και τωρα πια πιστευω πως ειναι πολυ αδικη η ολη ιστορια εναντιον του.Ναι δεν αποδιδει αυτα που θελουμε ολοι,ναι παιρνει πολλα παραπανω απο αυτα που θα επρεπε βασει αυτων που αποδιδει συμφωνω κ εγω.Αλλα ακομη κ εγω που τον εχω κραξει,δεν γουσταρα την επιστροφη του πιστευω πως καπου εδω πρεπει να τελειωνει αυτη η ιστορια για το καλο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας!
Αυτα απο ενα ¨μπερδεμενο",Μεγα ¨κραχτη" σου!Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!

Είσαι από της φωνές που δεν πρέπει να λείπει από εδώ
+++++++++++++όσα θες!!!
+++++++++++++όσα θες!!!
Ειλικρινα δε θα το συνεχισω μετα απο αυτο που διαβασα. Αηδια σκετη.montelo έγραψε:Οχι ρε αδερφε τι να ξενερωσω αυτη την ομαδα ονειρευομαι τοσα χρονια...να απαρτιζεται απο παικτες που δεν στριβουν ουτε με κοκκινο ριζλα...ο ευρωπαικος μας ΠΑΟΚ γι αυτον μοχθουν καθε μερα στην διοικηση μας...ο θεος να μας παιρνει χρονια να τα δινει στον ηρωα μας τον δημητρη...Dimg4 έγραψε:Ξενερωσες χθες ε?montelo έγραψε:Μεγαλος παικτης ειδικα τωρα το χειμωνα απεδειξε ποσο μας ζεσταινει με την παρουσια του...
Nα εισαι καλα μητσο , τις κρυες νυχτες του χειμωνα μας ζεσταινεις την καρδια.
Μπορει καποιος να μου πει γιατι τοσο μενος για τον Σαλπι..??
Αυτο για τα λεφτα θελω να μαθω...
Και΄γω σαν το Hulk(πολλα +++) ειμαι απλα πειτε μου...
Γιατι τοσο μενος...???
Τι εκανε?? με στοιχεια...
Αυτο για τα λεφτα θελω να μαθω...
Και΄γω σαν το Hulk(πολλα +++) ειμαι απλα πειτε μου...
Γιατι τοσο μενος...???
Τι εκανε?? με στοιχεια...
- The_Stalker
επειδη δε θελω να βγω οφ τοπικ που την ειδες αδερφε την προσβολη; εβρισα κανεναν;montelo έγραψε:Οχι ρε αδερφε τι να ξενερωσω αυτη την ομαδα ονειρευομαι τοσα χρονια...να απαρτιζεται απο παικτες που δεν στριβουν ουτε με κοκκινο ριζλα...ο ευρωπαικος μας ΠΑΟΚ γι αυτον μοχθουν καθε μερα στην διοικηση μας...ο θεος να μας παιρνει χρονια να τα δινει στον ηρωα μας τον δημητρη...Dimg4 έγραψε:Ξενερωσες χθες ε?montelo έγραψε:Μεγαλος παικτης ειδικα τωρα το χειμωνα απεδειξε ποσο μας ζεσταινει με την παρουσια του...
Φίλε μου έχεις κάνει 6 σχόλια μέχρι τώρα. Μείον το πρώτο (γεια χαρά κτλ) τα υπόλοιπα είναι όλα προσβλητικά (δεν νομίζω οτι δεν το ξέρεις). Όπως βλέπεις περνάνε όλα. Οπότε τα περί casting (που τα είπες και προκαταβολικά) νομίζω οτι δεν ισχύουν.
Πρόσεχε τι εύχεσαι. Αυτό έχω να σου πω. Θες το ακούς θες όχι. Να είσαι καλά
Angelheart
εδω ο αλλος μας ειπε οτι επειδη ειμαστε ασχημοι να μην ερχομαστε στο γηπεδο...
λογω εξωτερικης εμφανισης καποιων γινονται επεισοδια...απο ποτε δηλαδη θα κανουμε face control στο γηπεδο;
με τετοια ποστ που τα αφηνετε και μερικοι τα ασπαζεστε κιολας πως να σας παρει ο αλλος στα σοβαρα δηλαδη;
εκφραζουμε μια διαφορετικη φιλοσοφια και οπτικη για την ομαδα απλα...οπως δεχομαστε εμεις την δικια σας ετσι πρεπει να δεχτειτε και εσεις την δικια μας...
εσεις μπορει να γουσταρετε προδοτες στον ΠΑΟΚ γιατι τετοιον οραματιζεστε...τον νεοταξικο ευρωπαικο ΠΑΟΚ που οι οπαδοι του θα κανουν πασαρελα στο γηπεδο και θα ανεχονται να τον κοροιδευουν μπροστα στα ματια του..
συγγνωμη αλλα εμεις δε θα παρουμε...δυστυχως ή ευτυχώς για καποιους δεν ειμαστε ολοι προσκυνημένοι και γλείφτες...
Για όποιον gives a fuck, οτι έγραψες είναι περασμένο και έτσι δεν τίθεται θέμα. Μαθήματα δημοκρατίας από σένα δεν δέχομαι. Ούτε καν με ξέρεις και φυσικά ούτε τη γνώμη μου για τον ΔΣ ξέρεις. ΚΑΜΙΑ γνώμη μου βασικά δεν ξέρεις γιατί ΔΕΝ σου είπα καμία. Και ούτε και με νοιάζει να σου πω και καμία.
Αφού λοιπόν είμαι προσκυνημένος και γλείφτης όπως ΞΕΚΑΘΑΡΑ λες, και αφού εγώ γουστάρω προδότες (ευτυχώς που υπάρχεις όμως και σώζεις την κατάσταση) μαζί θα τα ξαναπούμε σε 15 μέρες.
Και ΑΝ ξανάρθεις να ΜΗ μου ξαναπευθύνεις το λόγο.
Angelheart
Με τετοια τριπλα.. πολιτικος εισαι?slidar έγραψε:Nα εισαι καλα μητσο , τις κρυες νυχτες του χειμωνα μας ζεσταινεις την καρδια.

Δν βριζεις κανεναν αλλα μας αποκαλεις προσκυνημενους και γλειφτες....
Μαλιστα...
Μαλιστα...
Είχε γράψει κάποτε ο μεγάλος rain, για κάποια άτομα που έχουν εκπληκτικά μυαλά και θεωρούν έτσι δεδομένο ότι είναι έχουν πάντα δίκιο ή αν θέλετε θα φτάσουν εκεί που θέλουν εύκολα...αυτό ε΄χω να σου πω μοντέλο...Είχα ξεκινλησει να γράφω πως είσαι θεούλης και το άβαταρ τα σπάει και το χιούμορ με δηλητήριο λείπει γενικά...αλλά...χαρακτηρίζεις και τσουβαλιάζεις και πέρνεις σαν δεδομένη τη δική σου προσέγγιση σαν τη σωστή, μη χαραμίζεις το μυαλό σου αδερφέ αλήθεια! Χέσε και τις μπάλες και όλα, απο τον τρόπο που γράφεις φαίνεσαι μικρούλης και είναι λογικό να θέλεις να ανήκεις κάπου, αλλά εσύ να ξέρεις ότι έχεις τα φόντα να ζήσεις καλύτερα, μείνε μακριά απο αρνητκούς ανθρώπους, αυτά απο μένα.
ΥΓ Επειδή μιλάς λοιπόν για νέα τάξη και δήθεν ευρωπαικά πλάνα της ΠΑΕ καλό θα ναι να συζητάς να μας δείξεις την αντίθετη οπτική, τη δική σου ρε αδερφέ στο κάτω κα΄τω
ΥΓ Επειδή μιλάς λοιπόν για νέα τάξη και δήθεν ευρωπαικά πλάνα της ΠΑΕ καλό θα ναι να συζητάς να μας δείξεις την αντίθετη οπτική, τη δική σου ρε αδερφέ στο κάτω κα΄τω