71.Παναγιώτης Γλύκος
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
επιτελους μια σοβαρη εμφανιση, η στηριξη στον Ολσεν δεν φερνει πισω τους βαθμους που χασαμε...κριμα
Ασταθής γενικά, γιατί συγκριτικά με Ολσεν σταθερότατος θα έλεγα. Να μην τον ματιάσουμε μόνο. 

MANIAKOS έγραψε:Αστθης σε κπ σημεία αλλα θετικός σιγουρα
ειχε καιρό να παρει ματς, βέβαια τις αδυναμίες τις ξέρουμε, μερικές έδειξε και σήμερα, αλλά δεν παύει να είναι καλός.
Θετικός αλλά εντάξει, δεν απειλήθηκε και ιδιαίτερα
Ο σκηνοθέτης τον έδωσε πάντως στεγνά σε 2 φάσεις α λα Όλσεν
Ο σκηνοθέτης τον έδωσε πάντως στεγνά σε 2 φάσεις α λα Όλσεν

λιγο καλυτερος απο Ολσεν,αλλα καλυτερος.Ο Ολσεν απετυχε πολλακις φετος,ας παρει φανελα βασικου για εναν μηνα ο Γλυκος να δουμε αν αδικηθηκε φετος.Μακαρι να μας διαψευσει ουτως ωστε να μην ξαναδουμε Ολσεν βασικο
Για εμένα η μέρα με τη νύχτα με τον Όλσεν .... Στη φάση που βγαίνει με τις γροθιές, παίρνοντας παραμάζομα ότι είναι μπροστά του, διδάσκει τον Όλσεν 

nikolasf έγραψε:Για εμένα η μέρα με τη νύχτα με τον Όλσεν .... Στη φάση που βγαίνει με τις γροθιές, παίρνοντας παραμάζομα ότι είναι μπροστά του, διδάσκει τον Όλσεν
Kαι ετσι χτιζεται και η αυτοπεποιθηση των αμυντικων στα στημενα..
Μακαρι να μην το παρει πανω του ομως και βγαινει και εκει που δε χρειαζεται

Αλλα γλοιωδης χαλβατσιωτης με τις ερωτησεις μετα το ματς, αυτα χαλανε τους παικτες μας και δημιουργειται και κλιμα στον κοσμο και δε γουσταρει καποιους παικτες..
nikolasf έγραψε:Για εμένα η μέρα με τη νύχτα με τον Όλσεν .... Στη φάση που βγαίνει με τις γροθιές, παίρνοντας παραμάζομα ότι είναι μπροστά του, διδάσκει τον Όλσεν
βεβαια βρηκε αερα ευτυχως εδιωξε ο κοστα... αλλα δε μαμεις. μια χαρα εν τελει...

- PAOK_NORTH_ARMY
Επιτέλους σταθερότητα κάτω από τα δοκάρια. Πολύ καλή εμφάνιση που σου έδινε σιγουριά με εξαίρεση κάποια βολέ άστοχα.
Και επειδή τον πιστεύω πολύ τον Όλσεν νομίζω ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι καλύτερα και για αυτόν να κάτσει λίγο πάγκο και να πάρει παιχνίδια ο Γλύκος. Εύχομαι να συνεχίσεις έτσι όπως σήμερα.
Και επειδή τον πιστεύω πολύ τον Όλσεν νομίζω ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι καλύτερα και για αυτόν να κάτσει λίγο πάγκο και να πάρει παιχνίδια ο Γλύκος. Εύχομαι να συνεχίσεις έτσι όπως σήμερα.
- kataramenos5
Λιγο κοντεψε κι αυτος να το βαλει μονος του και να μας στειλει αδιαβστους.Γενικα καλος παντως.
2 φάσεις που δε βγήκε και η ασταθής απόκρουση στο σουτ στον Όλσεν θα λέγαν και θα φώναζαν κάποιοι... 
Καλός, και ελπίζω σε καλή απόδοση τη Κυριακή

Καλός, και ελπίζω σε καλή απόδοση τη Κυριακή