László Bölöni
Re: László Bölöni
Έχεις κάποιο προσωπικό πρόβλημα;DC έγραψε:Αν δεν έχεις στοιχεία που να δείχνουν πώληση, τότε με βάση τους κανονισμούς του φόρουμ γράφεις μαλακίες.gika έγραψε:Δεν πρέπει να υπάρχει άλλη ομάδα στον κόσμο που να πουλάει προπονητή της (για δεύτερη φορά;).... Έλεος ρε πούστη μου...
Θα έλεγα να χαλαρώσεις και να προσέχεις τι γράφεις.
Ή δεν διάβασες τα 2-3 άρθρα συν τα πόσα σχόλια που μιλάνε για φυγή του Μπολόνι με αποπληρωμή της ρήτρας που φτάνει τα 300 χιλιάρικα;
ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ
Ούτως ή άλλως το επικείμενο κράξιμο θα ναι ατελείωτο οπότε δεν θα πω κι εγώ τα δικά μου.
ΑΝ αποδειχθεί πως το είπε επίτηδες σήμερα ο Λάζλο, θα είναι τεράστια γάτα. Πού ετσι κι αλλιώς είναι δηλαδή.
Περιμένουμε.. Αλλά δεν εξηγείται αλλιώς ρε παιδιά.. Κάτι πήρανε εκεί στην ΠΑΕ πριν κάνα δυο χρόνια και έγινε η μέρα νύχτα. Κάτι σε χάπι εννοώ.. Όλο μαλακίες γίνονται...

Ούτως ή άλλως το επικείμενο κράξιμο θα ναι ατελείωτο οπότε δεν θα πω κι εγώ τα δικά μου.
ΑΝ αποδειχθεί πως το είπε επίτηδες σήμερα ο Λάζλο, θα είναι τεράστια γάτα. Πού ετσι κι αλλιώς είναι δηλαδή.
Περιμένουμε.. Αλλά δεν εξηγείται αλλιώς ρε παιδιά.. Κάτι πήρανε εκεί στην ΠΑΕ πριν κάνα δυο χρόνια και έγινε η μέρα νύχτα. Κάτι σε χάπι εννοώ.. Όλο μαλακίες γίνονται...
Γιατί να έχω προσωπικό πρόβλημα γκίκα;
Εσύ έχεις πρόβλημα και δεν θέλεις να απαντήσεις: μίλησες για πώληση (όχι φυγή) και δεν ακολουθείς τους κανόνες του φόρουμ.
Πιο απλά δεν μπορώ να τα γράψω. Αν θες να συνεχίσεις να διαδίδεις ψέματα, κάνε το ελεύθερα. Δικό σου πρόβλημα.
Εσύ έχεις πρόβλημα και δεν θέλεις να απαντήσεις: μίλησες για πώληση (όχι φυγή) και δεν ακολουθείς τους κανόνες του φόρουμ.
Πιο απλά δεν μπορώ να τα γράψω. Αν θες να συνεχίσεις να διαδίδεις ψέματα, κάνε το ελεύθερα. Δικό σου πρόβλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Παρ 16 Δεκ 2011, 00:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- khaledfreepaok
ο μπολονιδης μαλλον θα δει την κληρωση και μετα θα αποφασισει.αμα του αρεσει και δει προοπτικη για πορεια θα μεινει αμα δει κανα αγγουρι δεν θα κατσει να το φαει και θα παει να φαει τα λεφτα των ανυπαρκτων
παντως το μονο καλο με το θεμα του μπολονι και με ολα τα υπολοιπα θεματα που σκανε στη μουρη μας ειναι οτι θα συνειδητοποιησουν ακομα και οι πιο ορκισμενοι προσκυνητες του ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ οτι δεν ειναι στραβος ο γιαλος
Ηρέμησε...όλα έχουν ένα όριο.
Argonaut4
παντως το μονο καλο με το θεμα του μπολονι και με ολα τα υπολοιπα θεματα που σκανε στη μουρη μας ειναι οτι θα συνειδητοποιησουν ακομα και οι πιο ορκισμενοι προσκυνητες του ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ οτι δεν ειναι στραβος ο γιαλος
Ηρέμησε...όλα έχουν ένα όριο.
Argonaut4
Την αποκάλυψη του Ιωάννη την έχει διαβάσει κανείς?Εκεί σε εκείνο το εδάφιο που λέει για τις Σάλπιγγες και τις σφραγίδες?
Ε τώρα είμαστε στην σφραγίδα που βγαίνει ο προπονητοφάγος.
Πω τρελαίνομαι........Αλλά θα περιμένω.
Μετά από το προπονητή που θα ψάχνουμε θα ψάχνουμε και για πρόεδρο.
Ε τώρα είμαστε στην σφραγίδα που βγαίνει ο προπονητοφάγος.
Πω τρελαίνομαι........Αλλά θα περιμένω.
Μετά από το προπονητή που θα ψάχνουμε θα ψάχνουμε και για πρόεδρο.
-
ΠΟΙΟ πλανο και παπαριες τωρα ρε λαζο;.....ελα τωρα,πες την αληθεια.....μολις ακουσες το νουμερο ξεροκαταπιες και αρχισες να κεκεδιζεις
.....
Μιας πενταετιας λεφτα σε ενα χρονο....τι να λεμε τωρα....
Απο μενα παντως εισαι δικαιολογημενος μαγκα.....
Πολλα τα Petrodollars.....

Μιας πενταετιας λεφτα σε ενα χρονο....τι να λεμε τωρα....
Απο μενα παντως εισαι δικαιολογημενος μαγκα.....
Πολλα τα Petrodollars.....
Εσύ φίλε DC βάφτισε το παραίτηση του Μπολόνι, ή και απόλυση...MANIAKOS έγραψε: Ειδικά από τη στιγμή που -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- οι Σαουδάραβες του διεμύνησαν ότι η ρήτρα των 300.000 ευρώ δεν είναι πρόβλημα γι' αυτούς και δέχονται να την πληρώσουν. Ίδωμεν...
ολαΠΑΟΚ
Εγώ βλέπω μια ομάδα να είναι έτοιμη να πληρώσει (σύμφωνα με τα ΜΜΕ) 300 χιλιάρικα για να αποκτήσει δικό μας περιουσιακό στοιχείο.
Κοίτα να δεις που νόμιζα ότι αυτό σημαίνει πώληση. Στο λεξιλόγιο σου πως το γράφεις;
δεν ειναι ομως λιγο περιεργο....την τεταρτη πριν το ματς ελεγε για το μελλον του ΠΑΟΚ και οτι πρεπει να αλλαξει προσανατολισμο αφου ειναι δυσκολες οι εποχες..αρα και αυτος φαινοταν να εχει δεχτει το υλικο που διαθετει και το αξιοποιει θεωρω οσο καλυτερα γινεται βγαζοντας απο το καθε παικτη το 90% σιγουρα..πως γινεται μεσα σε 2 μερες που μαλιστα μετα απο τετοια πρωτια στον ομιλο να λες δημοσια αυτο..???μηπως ειναι για να πιεσει???? μακαρι να ειναι αυτο γιατι δεν νομιζω να θελει κανεις και αλλα προβληματα.εστω ειχαμε σχετικη ηρεμια πανω σε αυτο το θεμα.
Εγώ μια χαρά ήρεμος είμαι.
Οκ, εξαγορά, όχι πώληση... Μπορεί να ακούγεται καλύτερο.

Λύση συμβολαίου, είναι αυτό που έγινε με τον Λεονάρντο. Το να παίρνεις 300 χιλιάρικα από τον μελλοντικό εργοδότη του υπαλλήλου σου δεν είναι "λύση συμβολαίου".DC έγραψε:Εγώ το ονομάζω λύση συμβολαίου.
Εσύ ονόμασέ το όπως νομίζεις.
Οσο και να το αναλύετε.......αν φύγει ο Μπόλονι φταίει η διοίκηση....τελεία.
Τα υπόλοιπα να χαμε να λέγαμε.
Αν βλέπανε οτι δε βγαίνανε τα κουκιά να μη τον προσλαμβάνανε εξαρχης.
Τα υπόλοιπα να χαμε να λέγαμε.
Αν βλέπανε οτι δε βγαίνανε τα κουκιά να μη τον προσλαμβάνανε εξαρχης.