Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Special 4

Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Special 4 »

paok_athens_g4 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 12:00 Το επιχείρημα "νδ ειναι κ ο Σαμαράς, νδ ειναι κ ο μητσοτακης"...μου φέρνει στο μυαλο" σκατα βγάζει κ το γουρούνι, σκατα βγάζει κ το μοσχαρι"...τωρα εχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση στα σκατα του γουρουνιού ή του μοσχαριού ειναι κ αυτο μια άποψη...πάντως κ στις 2 περιπτώσεις για σκατα μιλαμε
Σε καμία περίπτωση δεν θα αποδεχτούμε "τα σκατά" επειδή είναι παγκόσμια νόρμα τα σκατά.
These users thanked the author Special 4 for the post:
paok_athens_g4
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σε αντίθεση με τα γνωστά αντεθνικά συνθήματα, ο ΠΑΟΚ διαχρονικά κουβαλάει πάρα πολλά κοινά με την Ελλάδα.

Ένα απο αυτά είναι πως κανείς απ τους δυο δεν έχει αποφασίσει αν είναι κομμουνιστική ή καπιταλιστική οντότητα.

Θέλουμε λαϊκό κίνημα ή εταιρεία;

Αν λαϊκό, τι ακριβώς κάνουμε για να το στηρίξουμε; Συμμετέχουμε κάπου ή απλά περιμένουμε για να δούμε και μετά γεμίζουμε με το ζόρι το γήπεδο μόνο στις επιτυχίες;

Αν το αντίθετο, τότε τι ζητάμε; Να μας παίρνουν άδεια ποιον θα προσλάβουν; "Εκβιάζοντας" οτι αλλιώς θα διώξουμε / απέχουμε / θυμώσουμε;

Μεγάλη πλάκα

Ή και οχι
These users thanked the author Equalizer for the post:
Ορτζονικίδης
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Αυτό το "σύμβουλος" που αναφέρεται δίπλα στον.. κύριο, καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιείται με τρόπο που δείχνει πως θα συμβουλεύει την ΠΑΕ τι χρώμα πλακάκια να βάλουν στις τουαλέτες. Έχει εμπλακεί στο αγωνιστικό πολύ περισσότερο απ' όσο λέγεται.
Και επειδή στο τέλος όλα βγαίνουν στη φόρα, προτείνω να μην ανοιγόμαστε ιδιαίτερα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Τι εννοείς @Blackgr4

Εφόσον έχεις τις πληροφορίες πες τες

Μην αφήνουμε υποννοούμενα ή αποσιωπητικά, δεν υπάρχει λόγος
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Blackgr4 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 12:08 Αυτό το "σύμβουλος" που αναφέρεται δίπλα στον.. κύριο, καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιείται με τρόπο που δείχνει πως θα συμβουλεύει την ΠΑΕ τι χρώμα πλακάκια να βάλουν στις τουαλέτες. Έχει εμπλακεί στο αγωνιστικό πολύ περισσότερο απ' όσο λέγεται.
Και επειδή στο τέλος όλα βγαίνουν στη φόρα, προτείνω να μην ανοιγόμαστε ιδιαίτερα.
Ως μοντ που είσαι και εφόσον έχεις πληροφορίες οφείλεις να τις πεις. Και να πάρεις βέβαια πάνω σου και την ευθύνη όσων λες. Και νομίζω ότι θα το κάνεις
These users thanked the author Taseos for the post:
Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Δε νομίζω ότι ο Παπαμιμίκος είναι τόσο πολύ κίνηση με πολιτικό αποτύπωμα. Τουλάχιστον όχι τόσο πολύ όσο πιστεύουν κάποιοι.

Γνωρίζοντας 2-3 πράγματα για το πως λειτουργεί ο Ιβάν, περισσότερο θεωρώ πως η επιλογή έχει να κάνει με το ότι ο Παπαμιμίκος είναι οικογένεια και τον εμπιστεύεται παρά οτιδήποτε άλλο.

Τώρα αν κάνει καλά ή κακά που τον εμπιστεύεται είναι άλλη συζήτηση.

Εγώ βλέπω ότι τον προορίζει για αντικαταστάτη του Μάκη, αυτό καταλαβαίνω με τα λίγα που ξέρω.

Ας περιμένουμε να δούμε τι θα ειπωθεί στην συνέντευξη τύπου για να βγάλουμε τα πρώτα συμπεράσματα.
These users thanked the author JohnDag for the post (total 3):
Maklaz, Dimitrisou, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Bold, μεγέθυνση, υπογράμμιση έβαλα στη λέξη αγωνιστικό. Ποιο υπονοούμενο; Ξεκάθαρα το έγραψα!
Έχει ξεκάθαρη συμμετοχή σε ότι αφορά στρατηγικές αποφάσεις του αγωνιστικού και όχι μόνο (πχ η ανακοίνωση που βγήκε για τη διαιτησία μετά το ματς με τον βάζελο).
Υπονοούμενα δεν άφησα εγώ, αφήνουν εδώ και 15-20 μέρες συγκεκριμένοι "ρεπόρτερ" όταν γράφουν κείμενα όπως τα παρακάτω (βάζω ένα κομμάτι):

"Το πρόβλημα δεν είναι μονοδιάστατο, καθώς αγγίζει και τον συνολικό σχεδιασμό, αλλά και την εικόνα που βγάζει η ΠΑΕ προς τα έξω, με το επικοινωνιακό κομμάτι να παρουσιάζει εμφανείς αδυναμίες και να δημιουργεί σύγχυση στον κόσμο, ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις ένιωσε ότι δεν υπάρχει σαφής κατεύθυνση. Ενώ άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με την νοοτροπία και την κουλτούρα της ομάδας αλλά ούτε και με το ποδόσφαιρο έπαιξε σημαντικό ρόλο φέτος (ανεπίσημο ρόλο) αλλά απέτυχε.

Αντίθετα η απώλεια του Μάκη Γκαγκάτση τα τελευταία δύο χρόνια φαίνεται πως άφησε μεγάλο κενό στην Μικράς Ασίας 1.
"
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Μπλακ το πρώτο σου ποστ είναι σαν να λες οτι έκανε μεταγραφές μόνος του ή διάλεγε παίκτες ή υπαγόρευε τακτική και συστήματα στο Ραζβαν

Αυτά είναι ΜΕΓΑΛΗ εμπλοκή στο αγωνιστικό. Οχι μια ανακοίνωση αντίδρασης.

Ε και τι; Είναι κρυφό οτι ήταν σημαντική η απώλεια Γκαγκάτση; Πριν καν συμβεί το ξέραμε όλοι.

Αντε και "προετοίμασαν το έδαφος" με τέτοιες αναφορές που μόνο αν είσαι υποψιασμένος ή πληροφορημένος τις πιάνεις

Τι ακριβώς κέρδισαν; Σιγά τα ωα.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Πάμε σε διοίκηση αρίστων πλέον :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Equalizer έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 12:23 Μπλακ το πρώτο σου ποστ είναι σαν να λες οτι έκανε μεταγραφές μόνος του ή διάλεγε παίκτες ή υπαγόρευε τακτική και συστήματα στο Ραζβαν

Αυτά είναι ΜΕΓΑΛΗ εμπλοκή στο αγωνιστικό. Οχι μια ανακοίνωση αντίδρασης.
Δεν ξέρω σαν τι είναι το πρώτο μου ποστ, ούτε το πως το εισπράττει ο καθένας.
Εμπλοκή στο αγωνιστικό σημαίνει πολλά πράγματα, που δεν καταλαβαίνω γιατί να πρέπει να τα γράψω ένα ένα. Τι θα αλλάξει ακριβώς;
Θες να σου πω για μεταγραφές πχ; Ναι έχει εμπλοκή και στις μεταγραφές αλλά δεν θα κάτσω να αναλύσω λεπτομερώς το τι κάνει. Μόνο και μόνο που έχει λόγο, μου φτάνει.
Βασικά θα έπρεπε να φτάνει για όλους το γεγονός πως ένας άνθρωπος άσχετος με το ποδόσφαιρο είναι η πρώτη επίσημη κίνηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά το φετινό ναυάγιο, αλλά φαίνεται πως έχουμε άλλες προτεραιότητες.
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 3):
Kevin, Polichni1926, Special 4
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Μπλακ, νομίζω πως τα παιδιά έχουν τις ενστάσεις τους για το γεγονός πως αφήνεις υπονοούμενα για την εμπλοκή του Παπαμιμίκου στο αγωνιστικό. Κανείς δεν είπε αν είναι σωστή ή όχι η κίνηση της ΠΑΕ που έγινε σήμερα.
These users thanked the author PAOKevolution for the post:
astral
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Εγώ δεν θεωρώ πως φέτος έχουμε τόσο μεγάλο ναυάγιο. Αποτυχία έχουμε για συγκεκριμένους λόγους που στην πλειοψηφία τους δεν θεωρώ πως είναι διοικητικοί.

Αν απλά έπαιζε ο Μειτέ πέντε ημίχρονα λιγότερα θα ήμασταν ήδη 10 βήματα πιο κοντά στους στόχους. Ο τραυματισμός Ζιφκο δεν ήταν καν ούτε θέμα κόπωσης ούτε τακτικής ούτε διοίκησης.

Δεν είναι όλα καλώς καμωμένα διοικητικά αλλά δεν υπήρξε κάποια μεγάλη διοικητική αστοχία

Ούτε ανήμποροι στα κέντρα αποφάσεων ήμασταν, ούτε μεγάλη πατάτα έγινε.

Απλά έπρεπε να γίνουν άλλες δυο μεταγραφές. σε κρίσιμες θέσεις.

Αυτό μάλλον οικονομικό είναι παρά διοικητικό.

Αρα δεν περίμενα ντε και καλά κάποιου είδους μεταγραφή παράγοντα.
These users thanked the author Equalizer for the post:
Ορτζονικίδης
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

PAOKevolution έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 12:35 Μπλακ, νομίζω πως τα παιδιά έχουν τις ενστάσεις τους για το γεγονός πως αφήνεις υπονοούμενα για την εμπλοκή του Παπαμιμίκου στο αγωνιστικό. Κανείς δεν είπε αν είναι σωστή ή όχι η κίνηση της ΠΑΕ που έγινε σήμερα.
Για να ξέρουμε τι λέμε. Δεν υπάρχει κανένα υπονοούμενο. Πιο ξεκάθαρα δεν μπορούσα να το γράψω. Κακώς εκλήφθηκε ως υπονοούμενο.
Η δικιά μου ενημέρωση είναι πως έχει εμπλοκή στα πάντα (αγωνιστικό μεταγραφικό πάρε δώσε, επικοινωνιακό) εδώ και καιρό. Όποιος θέλει ας ισχυριστεί το αντίθετο και θα φανεί πιστεύω σύντομα τι ισχύει και τι όχι.
Το αν κάποιος διαβάζει το σχόλιο μου και βγάζει το συμπέρασμα, πως ο συγκεκριμένος κύριος δίνει χαρτάκι στον Λουτσέσκου σχετικά με το πως θα παρατάξει την ομάδα, είναι δικό του πρόβλημα και όχι δικό μου. Αυτά.
juvepaok4

Δημοσίευση από juvepaok4 »

έβαλα 1 λεπτό έκλεισα...λόγια πολιτικών not for me....μετα αναρωτιομαστε γιατί άνθρωποι σαν τον Βρυζα με τα καλα και τα κακά του δίνουν άκυρα στον Ιβάν...οχι θα κάθεται να τρώει το ανάθεμα για τονbig brother των γραφείων....
These users thanked the author juvepaok4 for the post:
Special 4
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Θα μάθει και αυτός όπως έμαθε η γκοντσάρεβα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”