Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

guardian4 έγραψε:Ντινο μιας που το φερε η κουβεντα, και να το γραψω εδω να μην το διαβασει και ψωνιστει , εσυ που ξερεις τις ακαδημιες μας,αυτος στο βιντεο της κ.12 που το παστελωνει σε αντεπιθεση με μπαρτσα ( και μετα το ακυρωνουνε) και ξεκιναει ολη η ενεργεια απο αυτον ποιος ειναι?

Δεν ξέρω, ρε φρούραρχε, καθόλου την Κ-12! Μέχρι την Κ-20 φτάνει η χάρη μου (και η ομορφιά μου, φυσικά... για να σκάσει ο DC!)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Parolos έγραψε:Συμφωνώ, να τονίσω όμως οτι κάποιοι εδώ μέσα συγχέουν αυτούς που γκρινιάζουν από το 1' στο γήπεδο με άλλους..
Κι εννοώ με τον πυρήνα που φωνάζει ΠΑΟΚ αμέσως μετά το γκολ του αντιπάλου.
Με λίγα λόγια έχουν επιλέξει έναν "αντίπαλο ΠΑΟΚτσή" στον οποίο προσάπτουν όλα τα αρνητικά που έχουν γίνει τα τελευταία 40 χρόνια στην ομάδα.. Δε μπορούν να καταλάβουν οτι αυτός ο ΠΑΟΚτσής είναι χιλιάδες διαφορετικά άτομα και όχι ένας-μία ομάδα μικρή που φταίει για όλα.

Αναφέρομαι σε απόψεις τύπου "εσείς ήσασταν που διώξατε τον Παντελάκη, βρίζατε Μπαλάφα, κράζατε Σάντος" κλπ..
Δηλαδή ντε και καλά αυτός που λέει μια άποψη ήταν σε όλα τα κακά παρόν..
τεσπα..

EDIT: Πού πήγε το ποστ σου ρε K_Geo?

το έσβησα καταλάθος.,.,,.,,άλλο ήθελα να σβήσω και αυτό έσβησα...... :oops: :oops: :oops: :shock: :lol: :lol:

ναι, οι γενικεύσεις είναι ένα θέμα......αλλά περισσότερο με προβληματίζει ο μηδενισμός που συνεχώς εκπέμπουν μερικοί. γενικά για όλα τα θέματα. ;)
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Συμφωνώ απόλυτα με Στέφανο και Πάρολο. Αναφέρομαι σε despe και Realcon (που παρεξήγησε 100% post του Σούρμε, νομίζοντας ότι αναφέρεται σε αυτόν). Δεν μιλάω για Kat5, γιατί αποχώρησε για να μπορεί να αφιερώνει παραπάνω χρόνο στον γιόκα του, αν και πιστεύω ότι ένα 20λεπτο θα μπορούσε να το διαθέτει και για το Paokmania.

Θεωρώ λάθος την απόφαση των άλλων δύο παιδιών, τα οποία, να επαναλάβω ότι, εκτιμώ βαθύτατα. Εάν ο μόνος λόγος είναι οι γκρίνιες ή οι αντίθετες απόψεις που ακούγονται, τότε δεν έχουν δίκιο, διότι όλες οι γνώμες πρέπει να ακούγονται και να τις συζητάμε ήρεμα και κόσμια. Εάν υπάρχουν και άλλοι λόγοι, τότε έχει καλώς.

Θέλω να πιστεύω ότι θα επανέλθουν οι φίλοι μας. Να είναι σίγουροι ότι αρκετά παιδιά έχουν στεναχωρηθεί με την αποχώρησή τους, αλλά θα χαρούν με την επιστροφή τους!
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Αποφασησα να γραψω ξανα μετα απο καιρο ενα κειμενο για κεντρικη.Που να το στειλω ?

ειναι ακομα paokmania@yahoo.gr

?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σου απαντησα στο καταλληλο τοπικ φυλακα
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

να ρωτήσω γιατί κλείδωσε το τόπικ του αγώνα με τον νιόνιο;

αν έγινε για λόγω ακαταστασίας το καταλαβαίνω. Το πρόβλημά μου είναι ότι ειδικά μετά από ατυχή αποτελέσματα παίρνω κάποιες αποστάσεις πριν μπω στο φόρουμ και μου έχει ξανασυμβεί μετά από 2 μέρες να βρω τόπικ αγώνα κλειστό. Μου φαίνεται δηλαδή ποιο λογικό το τόπικ με τα παραλειπόμενα να ανοίγει 24 ώρες μετά τη λήξη του αγώνα (κατά κανόνα) παρά να κλείνει 48 ώρες μετά. Δείτε το παρακαλώ γιατί τώρα με τα συνεχόμενα παιχνίδια θα υπάρχει και σχετικός φόρτος.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Γενικά, τα θέματα με τα παραλειπόμενα, MVP κτλ των αγώνων κλείνουν όταν μετά από δύο μέρες από την διεξαγωγή του αγώνα δεν υπάρχουν σχόλια για το παιχνίδι για ώρες ή όταν αυτά που υπάρχουν είναι άσχετα και εκτός θέματος. Δεν υπάρχει κάτι άλλο σχετικό να γραφτεί και δεν έχει κανένα νόημα να παραμένει το θέμα ανοικτό. Σπάνια, φυσικά, ένα θέμα κλείνει και όταν υπάρχουν έντονες λογομαχίες και αντιπαραθέσεις και η κατάσταση ξεφεύγει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ABOLEYTOI έγραψε:να ρωτήσω γιατί κλείδωσε το τόπικ του αγώνα με τον νιόνιο;

αν έγινε για λόγω ακαταστασίας το καταλαβαίνω. Το πρόβλημά μου είναι ότι ειδικά μετά από ατυχή αποτελέσματα παίρνω κάποιες αποστάσεις πριν μπω στο φόρουμ και μου έχει ξανασυμβεί μετά από 2 μέρες να βρω τόπικ αγώνα κλειστό. Μου φαίνεται δηλαδή ποιο λογικό το τόπικ με τα παραλειπόμενα να ανοίγει 24 ώρες μετά τη λήξη του αγώνα (κατά κανόνα) παρά να κλείνει 48 ώρες μετά. Δείτε το παρακαλώ γιατί τώρα με τα συνεχόμενα παιχνίδια θα υπάρχει και σχετικός φόρτος.

Το ματς ητανε σαββατο και εκλεισε το τοπικ δευτερα πρωι ωστε να ανοιξει το τοπικ του αγωνα με τον ηρακλη.Δυο μερες πριν περιπου ανοιγει το τοπικ για τον επομενο αγωνα.Για αυτο κλειδωθηκε το προηγουμενο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

stephanos έγραψε: Συμφωνώ 100%. ΟΛΕΣ οι απόψεις, ΟΛΩΝ των ΠΑΟΚτσήδων. Και ταυτοχρόνως ΜΟΝΟ οι απόψεις, ΜΟΝΟ των ΠΑΟΚτσήδων.

Να προσθέσω και την δική μου σύμφωνη γνώμη. ΟΛΕΣ οι απόψεις πρέπει να ακούγονται. Αρκεί να μην υπάρχει ύβρις και ειρωνία στις απόψεις μας, κάτι που γίνεται συχνά, λόγω φανατισμού, που είναι συνέπεια του εγωισμού μας.
Συμφωνώ επίσης και στο ότι όλοι μας εκφράζουμε μια άποψη θεωρώντας ότι εμείς έχουμε δίκιο και οι άλλοι άδικο, αλλά και αυτό είναι φυσιολογικό. Αν δεν θεωρούσαμε την άποψή μας ως σωστή θα είχαμε υιοθετήσει άλλην. Το πρόβλημα δεν είναι αυτό, αλλά το ότι δεν ακούμε καθόλου την άλλη άποψη και την απορρίπτουμε αφθορεί και παραχρήμα, άνευ εγκεφαλικής επεξεργασίας.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Dinos_Liverpool έγραψε: Δεν μιλάω για Kat5, γιατί αποχώρησε για να μπορεί να αφιερώνει παραπάνω χρόνο στον γιόκα του, αν και πιστεύω ότι ένα 20λεπτο θα μπορούσε να το διαθέτει και για το Paokmania.

Ντινο λάθος κατάλαβες(φταίω κι εγώ).Ο βασικός λόγος είναι άλλος.
Kat5 έγραψε:Η προηγούμενη Κυριακή απλά μου δωσε την αφορμή.Απ την μια όπως είπα χρειάζεται να ξεφύγω λίγο ,γιατί ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος μιας και ο μικρός ..καταραμένος έχει πλέον αυξημένες απαιτήσεις και όλο διαμαρτύρεται. Δε θέλω να έχει την αίσθηση οτι ο ΠΑΟΚ είναι η αιτία που στερείται το μπαμπά του γιατι ρωτάει συνεχώς και ξέρει τι διαβάζω.Απ την άλλη δε μπορείς να αφιερώνεις τοσες ώρες απ τη ζωή σου σε κάτι που πλέον σε “χαλάει” και σε κουράζει ψυχικά

Εχει δίκιο ο Μπάφος για την κατάσταση.

ΥΓ1.despe ,realc :(
ΥΓ2.Δύσκολο ..
[youtube]LdJUtren9OQ[/youtube]
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Δυστυχως,ειμαστε αυτοι που ζουμε την αλλαγη της νοοτροπιας του ΠΑΟΚτση!....

Δυστυχως σε 10-15 χρονια ΑΥΤΟΙ που ξεκινησαν την ιστορια του οπαδικου κινηματος του ΠΑΟΚ-ΑΥΤΟΙ που εκαναν 10 και 12 ωρες μεσα σε βαγονια για να κατεβουν,να δουν τον ΠΑΟΚ-θα εχουν φυγει για παντα ή θα ειναι γεροντακια....

Σε 10-15 χρονια,ο Μπαφος θα ανηκει σε μια γραφικη μειοψηφια που δεν νοιωθει απο ΠΑΟΚ!...Να ειστε σιγουροι γι'αυτο!Εδω μου λενε καποιοι πως δε νοιωθω τωρα.....

Και αντι,ΟΛΟΙ αυτοι που ειναι 20,25 ακομα και 30....να αναρωτηθουν...."γιατι ρε πουστη μου,οι 40 φεγα και πανω-πλην ελαχιστων εξαιρεσεων-μας τη λενε?....Μηπως εχουν δικιο?...Μηπως δεν χαζεψαν,ακομα?..."...ακουω το εκπληκτικο..."ο καθενας εχει τη γνωμη του!"...

Και μ'αυτα και μ'αυτα...ο λαος του ΠΑΟΚ και τα κατορθωματα του,οπως και ο μυθος της Τουμπας σιγα σιγα θα σβησουν!....

ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΖΗΜΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.........
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

μη μας τσουβαλιαζεις ρε μπαφε... δεν ειμαστε ολοι ετσι... αν και ειναι αρκετοι δυστυχως...

δεν ξερω αν φταιει οτι μενω Αθηνα, αλλα δεν νοιωθω ετσι, δεν ειμαι σε αυτους που περιγραφεις.... Και ας εχω βρεθει Τουμπα 4-5 φορες ολες κι ολες... και ας μην εχω κανει τρελες εκδρομες για τον ΠΑΟΚ(ακομα ;))...

και οι 2 απο πανω ειστε φωνες που προσωπικα κυνηγαω, μπαφος,κατ5,ντεσπε (και οχι μονο) να γραψουν σε θεμα και να μη το διαβασω; αποκλειεται ;)

και στην Αθηνα τουλαχιστον, αρκετοι ειναι σαν εμενα και οχι σαν...καποιους αλλους ;) ισως βεβαια να φταιει αυτο... οτι ειμαστε μακρια απο την καψουρα μας... οτι θα την δουμε σε 2-3 παιχνιδια ολη τη χρονια, και αν...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Ε, μόνο και μόνο γι' αυτό που είπε ο φίλος ο pgetsos, πρέπει να επανέλθετε και οι τρεις, γ@μώ το κέρατό μου το βερνικομένο! Κάντε μία μικρή αποτοξίνωση και βουρ πίσω στο τσαρδάκι μας, ρε λεβέντες...

:( :( :(
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

pgetsos έγραψε:
δεν ξερω αν φταιει οτι μενω Αθηνα,

και στην Αθηνα τουλαχιστον, αρκετοι ειναι σαν εμενα και οχι σαν...καποιους αλλους ;) ισως βεβαια να φταιει αυτο... οτι ειμαστε μακρια απο την καψουρα μας... οτι θα την δουμε σε 2-3 παιχνιδια ολη τη χρονια, και αν...

Αυτο ακριβως φταιει!!!!!Αστο,παλικαρε.....

Το εχω πει και θα το λεω συνεχεια...εσεις εκει κατω-οπως και οι ΠΑΟΚτσηδες του εξωτερικου-,αγαπατε πολυ περισσοτερο τον ΠΑΟΚ,απο εμας που ειμαστε διπλα του!

Η αγαπη σας ειναι αγνη!Οπως,ακριβως,ηταν η αγαπη των πατεραδων μας!Ειναι τετοια η λαχταρα σας για τον ΠΑΟΚ που το μονο που σας νοιαζει ειναι να τον δειτε,να τον χειροκροτησετε και να φωναξετε ΠΑΟΚ!

Η γκρινια και η μιζερια ειναι πολυ μακρια σας,δεν φτανει μεχρι εκει,δεν σας αγγιζει!Γιατι ενα forum δεν ειναι τιποτα....Το γηπεδο,ομως,και δη η Τουμπα,ειναι τα παντα για εναν ΠΑΟΚτση.....και η Τουμπα βγαζει πολυ αρρωστια,φιλε!...
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

κουράστηκαν ρε συ Ντίνο και τους καταλαβαινω απόλυτα, κάποιοι έχουνε τον ΠΑΟΚ για γκόμενα να την συναντάνε όποτε θέλουν να την πηδάνε όποτε θέλουν και να την ξεφτιλίζουν όποτε θέλουν.εε αυτό όταν το βλέπουν καποιοι που και στα καλά αλλά και στα κακά (!!!) είναι εκεί αλλά είναι τα πρόβατα και οι δε ξερω γω τότε τι να κάνουν....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”