11. Zlatan Muslimović

Άβαταρ μέλους
Platon

Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς

Δημοσίευση από Platon »

Ειναι σιγουρα και προβλημα τροφοδοτησης, νομιζω πως αυτη τη στιγμη μονο δυο παικτες μας μπορουν να τον τροφοδοτησουν σωστα, ο Ιβιτς κι ο Βερον... Για τον πρωτο θα δειξει και για τον δευτερο, ξερουμε προς που οδευει η κατασταση.

Η αληθεια ομως ειναι οτι ο Μουσλι ποτε δεν ηταν για πολλα γκολ, οπως δειχνουν και τα στατιστικα του. Σε ενα συστημα με δυο φορ κρουσης παντοτε θα εβαζε λιγοτερα γκολ απο τον παρτενερ του πιστευω...
kos

Δημοσίευση από kos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Η άποψή μου, που την έχω εκθέσει πολλές φορές και στην μεταγραφολογία, είναι ότι ο επιθετικός μπορεί να αναστηθεί όταν υπάρχει καλή συνεννόηση με τα χαφ. Όταν ξέρει δηλαδή, πως μόλις το χαφ έχει τη μπάλα να κάνει αμ'έσως την κίνηση και να πάρει την assist που θα του δώσει το χαφ. Αυτό προϋποθέτει ότι ο πάικτης του κέντρου θα μπορέι να τον βλέπει έγκαιρα και να του πετάσει σωστά τη μπάλα. Όπως έγινε πέρυσι, μερικές φορές, μεταξύ Βερόν - Μουσλι, ή όπως φέτος στον ΠΑΟ μεταξύ Καραγκούνη - Σαλπι και Νίνη - Σισέ. Θεωρώ ότι ο Μουσλι είναι καλός πάικτης, έχει την κίνηση, αλλά δεν έχει την τροφοδότηση. Πιστεύω ότι με έναν καλό assisteur μπορεί να κάνει πολλά σπουδαία πράγματα (και όχι μόνον αυτός).
Το πρόβλημα βέβαια είναι να βρεθεί ο assisteur. ΕΚΕΙ, θεωρώ, ότι πρέπει να ρίξει το βάρος (και τα χρήματα) η ομάδα μας. Δεν νομίζω ότι η αγορά ενός ακόμη επθιθετικού θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα θα τον ζημιώσει, γιατί θα στερήσει χρήματα που θα μπορούσαν να δοθούν για την αγορά ενός αξιοπρεπούς επιτελικού χαφ. Αν είχαμε τέτοιον παίκτη θα είχαμε πολύ λιγότερη αγωνία για το άν θα παίξει (ή όχι) ο Μουσλι, ο Lucio, ή ο Βιεϊρίνια.
+1 απο εμενα.

ενα αλλο προβλημα ειναι η ποιοτητα των τελικων προσπαθειων του μουσλι. οχι τα τελειωματα του αλλα οι συνθηκες μεσα απο τις οποιες προσπαθει να σκοραρει. ειναι αδυνατο πετυχει μεγαλο αριθμο τερματων οταν οι περισσοτερες τελικες πασες που παιρνει ειναι εκτος περιοχης και χωρις δευτερο επιθετικο διπλα του. οταν του δινεις την μπαλα εξω απο την περιοχη ή θα προσπαθησει να μπει μεσα και να σουταρει αναμεσα απο δυο αντιπαλους ή θα σουταρει εξω απο την περιοχη. δεν του δινουν την ευκαιρια να κανει αυτο που κανει ο μπλανκο στην αεκ. την τελικη επαφη με την μπαλα πριν το γκολ. δεν μιλαω για γκολ πανω στην γραμμη αλλα για το γεγονος οτι οι συμπαικτες του μπλανκο με τις πασες τους του δινουν την ευκαιρια να κανει χωρις πιεση την τελικη προσπαθεια. αν σε αυτο προστεθει οτι ο ΠΑΟΚ κανει ελαχιστες ευκαιριες σε καθε ματς νομιζω οτι μπορει να εξηγηθει σε καποιο βαθμο το προβλημα με τον μουσλι.

ΥΓ. σε καμια περιπτωση δεν θεωρω οτι ο παικτης δεν εχει ευθυνη ή οτι δεν ειναι ντεφορμε. ειναι συνδιασμος ντεφορμαρισματος και κακης επιθετικης αναπτυξης.
ΥΓ. τα γεγονος οτι ο παικτης ξενυχταει δεν το τιμα. το χειροτερο ειναι οτι σιγουρα ειναι γνωστης της μουρμουρας γυρω απο τα ξενυχτια του και οτι προφανως αδιαφορει για το ποσο αυτα ενοχλουν τον κοσμο.

επειδη θεωρω οτι εχει σχεση βαζω και αυτο το λινκ
http://www.exedrasports.gr/football/sup ... ?aid=44250
οταν η ομαδα ειναι προβλεψιμη ειναι και ευκολοτερο να αντιμετωπιστει.
οταν ξερεις απο που θα παει η μπαλα στο φορ ειναι ευκολοτερο να εξουδετερωσεις το φορ.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Ως συνήθως η αλήθεια είναι στη μέση...και πασσέρ δεν έχει ο ΠΑΟΚ και το σύστημα που παίζουμε δεν τον ευνοεί αλλά και ο ίδιος το έχει παραχέσει με τα ξενύχτια....
Κια το ότι ο Τζόρτζεβιτς-που εγώ τον θεωρώ ποδοσφαιριστή κλάσης παρόλα τα καραγκιοζιλίκια του- ή ο Ζαγοράκης καπνίζανε και ξενυχτούσανε δεν σημαίνει ότι μπορεί και ο καθένας να κάνει το ίδιο και να μην επηρεάζεται.
Πάντως ο Μουσλίμοβιτς πρέπει να είναι το σέντερ-φορ στην Ελλάδα με τις λιγότερες τελικές ανά παιχνίδι...και πως θα μπορούσε να είναι αλλιώς...την εστία ως συνήθως την βλέπει με πλάτη....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Βάλ' το αγόρι μου!
(σε 9 ημέρες)
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Χθες σε φιλικό της Βοσνίας έβαλε 2 τεμάχια...Πως γίνεται??? :opaokara: :opaokara:

:pano:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το 'χει ο άνθρωπος το γκολ. Το 'χει. Ελπίζω να αναθαρήσει από τις διεθνείς καλές εμφανίσεις του και με περισσή θρασύτητα να διασύρει τους επόμενους αμυντικούς που θα βρει μπροστά του (εν Ελλάδι).
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ΤΟ οτι δεν εχει καλη τροφοδοτηση το ξερουμε, το ποσο καλος ειναι οταν παιζει συνηθως(ασχετα αν δε σκοραρει) επισης.......γενικα επιθετικα ειμαστε πολυ κακοι, το προβλημα με Μουσλι και αυτο που μας εκνευριζει ειναι οι τραυματισμοι και η εξωγηπεδικη ζωη του.......
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Photis έγραψε:Χθες σε φιλικό της Βοσνίας έβαλε 2 τεμάχια...Πως γίνεται??? :opaokara: :opaokara:

:pano:

Βάλε ένα δυνατό φόρ ακόμα δίπλα του να δεις τι θα γίνει.
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Λευτερια στον ζλαταν!!!!

Ζλαταν αλητη γ@μ@ τον συμπολιτη!!!! :pano:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

ContrerasPablo έγραψε:δεν παει να ειναι και μπεκρης,δεν παει να δουλευει και σε σκυλαδικο?εμενα στο γηπεδο με νοιαζει τι κανει...και στο γηπεδο.....τα παει ΧΑΛΙΑ
Και συμπληρώνω ότι βγήκε χθες ο Γκούτι και τι δήλωσε ο αθεόφοβος???

-Κι εγώ τι να κάνω δηλαδή? Κι εγώ πότε θα βγω έξω, πότε θα ξενυχτησω και θα πάω στα κλαμπ? Οταν γίνω 60 και θα κυκλοφορώ με μπαστουνάκι ?? :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Ο Μούσλι φέτος στο πρωτάθλημα έχει παίξει 331'. Ενημερωτικά ο Παπάζογλου έχει αγωνιστεί 323'.
Σε αυτό τον χρόνο συμμετοχής του Βόσνιου, ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει 8 γκολ. Στα υπόλοιπα 569' η ομάδα έχει σκοράρει 4 φορές.
Επίσης έχει πετύχει το ένα από τα τρία γκολ στο Europa League (τα άλλα δύο οι Λίνο και Ίβιτς).

Τί ακριβώς ψάχνουμε;
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

το μπελά μας

ως συνήθως
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

free4 έγραψε:
ContrerasPablo έγραψε:δεν παει να ειναι και μπεκρης,δεν παει να δουλευει και σε σκυλαδικο?εμενα στο γηπεδο με νοιαζει τι κανει...και στο γηπεδο.....τα παει ΧΑΛΙΑ
Και συμπληρώνω ότι βγήκε χθες ο Γκούτι και τι δήλωσε ο αθεόφοβος???

-Κι εγώ τι να κάνω δηλαδή? Κι εγώ πότε θα βγω έξω, πότε θα ξενυχτησω και θα πάω στα κλαμπ? Οταν γίνω 60 και θα κυκλοφορώ με μπαστουνάκι ?? :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Ενας ποδοσφαιρστής πρέπει να μένει μακριά απο τις καταχρήσεις...

Οσο για το επιχείρημα του Γκούτι... Αυτοί κάνουν μια δουλειά που σε ενα χρόνο παίρνουν οσα ένας εργαζόμενος σε ΟΛΗ τη ζωή του... Ο μόνος κανονας είναι να προσεχουν τι τρώνε τι πινουν κτλ...

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ να ακολουθησουν αυτήν την καριέρα... ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ! Αμα το μετάνοιωσαν και θελουν να βγαίνουν έξω ας αλλάξουν και επάγγελμα...

Εγώ θέλω ο υπάλληλος μου, να είναι εντάξυ στις υποχρεώσεις του. Να μην πίνει, να μην καπνίζει, να μην ξενυχταει... 500 χιλιάρικα του δινω-ουμε για αυτόν τον λόγο!
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LoverBoy την Κυρ 15 Νοέμ 2009, 23:16, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Έλεος ώρες ώρες....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”