Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Ενω τωρα στο μειον 7 και με ντερμπι στο σαπιο μηλο ειναι καλυτερο χρονικο σημειο? Αυτα τα θεωρω ερασιτεχνισμους. Οι αποφασεις αυτες επρεπε να ειχαν παρθει πριν την μεταγραφικη του Γεναρη. Δεν ειναι δα οτι μεχρι τωρα παιζαν καλα καποιοι και τωρα απογοητευσαν. Κανει μπαμ εδω και καιρο ποιοι πιανουν τζαμπα χωρο στο ροστερ και στο μπατζετ αλλα δειχνουμε να μην θελουμε να το παρουμε αποφαση. Παντως δεν θεωρω οτι ειναι μεσα στους υπο παραχωρηση ο Μουργκ και ο Μπραντον. Και αυτο ειναι το λαθος. Πως επειδη εχουμε αρκετα βαριδια στο ροστερ στο τελος το ξεσκαρταρισμα θα μεινει στη μεση. Ειδικα αν ισχυει οτι θελουν να ανανεωσουν τον Μπραντον.
H ομάδα να ξανά σηκωθεί χρειάζεται μπαλώματα θέλει 3-4 να έρθουν τώρα και όχι από wow ομάδα γιατί θαθα θέλουν και λεφτά και ο Παίχτης 1εκατΕ+,θα κοιτας και την SupaLigda έλληνες&ξένοι δεν θα είναι χρειρότεροι από τους Murg και τη γερασμένη ομάδα που έχουμε που 'δεν'... άλλο να έχεις ποιοτικότερο roster και να έρθουν 2-3 τέτοιοι.
Το Καλοκαίρι λήγουν πολλά συμβόλαια και ελευθερώνονται μεγάλα συμβόλαια αρκετών Παιχτών, να γίνει rebuild να χτυπάμε 3 διοργανώσεις.Τώρα επείγει το παιχνίδι με τον Κλανίνο-Ουζουνίδη να πάρουμε νίκη να είμαστε κοντότερα βαθμολογικά αφού χάσαμε πολλούς βαθμούς από χωριά Βόλο-Οφη κτλπ....
Το Καλοκαίρι λήγουν πολλά συμβόλαια και ελευθερώνονται μεγάλα συμβόλαια αρκετών Παιχτών, να γίνει rebuild να χτυπάμε 3 διοργανώσεις.Τώρα επείγει το παιχνίδι με τον Κλανίνο-Ουζουνίδη να πάρουμε νίκη να είμαστε κοντότερα βαθμολογικά αφού χάσαμε πολλούς βαθμούς από χωριά Βόλο-Οφη κτλπ....
Ε λογικά τώρα έφτασε η ώρα που το πήραν απόφαση.Gospi έγραψε:Ενω τωρα στο μειον 7 και με ντερμπι στο σαπιο μηλο ειναι καλυτερο χρονικο σημειο? Αυτα τα θεωρω ερασιτεχνισμους. Οι αποφασεις αυτες επρεπε να ειχαν παρθει πριν την μεταγραφικη του Γεναρη. Δεν ειναι δα οτι μεχρι τωρα παιζαν καλα καποιοι και τωρα απογοητευσαν. Κανει μπαμ εδω και καιρο ποιοι πιανουν τζαμπα χωρο στο ροστερ και στο μπατζετ αλλα δειχνουμε να μην θελουμε να το παρουμε αποφαση. Παντως δεν θεωρω οτι ειναι μεσα στους υπο παραχωρηση ο Μουργκ και ο Μπραντον. Και αυτο ειναι το λαθος. Πως επειδη εχουμε αρκετα βαριδια στο ροστερ στο τελος το ξεσκαρταρισμα θα μεινει στη μεση. Ειδικα αν ισχυει οτι θελουν να ανανεωσουν τον Μπραντον.
Λογικά και ο προπονητής αντιλήφθηκε ότι κάποιοι παίκτες δεν τραβάνε
-
Ελπίζω σε Κολευ,Μπακαγιοκο,Τισουνταλι . Σαμάτα ή Μουργκ OUT .... και να πάμε για Στοπερ ,Χαφ, Μεσοεπιθετικός .
Εγώ δεν ελπίζω σε τίποτα πλέον: οι ίδιοι που είχαν 1/11 μεταγραφές το καλοκαίρι θα κάνουν ξεκαθάρισμα τώρα στις; 15 Γενάρη; Και ποιος θα φέρει καινούργιους παίχτες, η άσχετη CEO που κάνει παζάρια, ο Γιώργης που φέρνει παίχτες από μάνατζερ ή το scouting team που πρότεινε Γκόμεζ;
ΤΔ χθες και να τον αφήσουν να δουλέψει, φτάνει πια με τους βετεράνους και παλαίμαχους 30-35ρηδες
ΤΔ χθες και να τον αφήσουν να δουλέψει, φτάνει πια με τους βετεράνους και παλαίμαχους 30-35ρηδες
- Montrealiotis
Υπάρχουν όντως τέτοιες σκέψεις ή οι αρδ βγάζουν παλικάρι προς τα έξω για να προστατέψουν και καλά την ομάδα;
-
Τι ομαδάρα παντως θα είχαμε αν είχαμε κρατήσει Κουλιε Τζολη Μειτε και Τζημα μπροστά να παστελωνει!!
Εγώ πάλι απορώ πως έχω τέτοιο νικ νειμ . Βασικά προσπαθώ να θυμηθώ τι σειρά έβλεπα το 2010 και το έκλεψα αλλά δεν μπορώΜπαρκαρούτσος έγραψε:Ο prist64 είναι ο μπασκετμπολίστας που βάζει 15 πόντους αλλά έχει σουτάρει 50 φορές, ενώ ο ΠΟΡΚΥ-5 έχει 15 πόντους με 30 σουτ.
ΑποστόληςΑ έγραψε:![]()
Απορώ παπά μου γιατί συνομιλείς με Damon!
Edit: Τώρα συνειδητοποίησα, μετά από τόσα χρόνια, ότι λέγεσαι Damon και όχι Deamon...
Άμα περάσεις τα σαράντα...
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ καμιά φορά τον διαβάζω "Ντέιμον" (σαν τον ηθοποιό) και άλλες "Δάμων"...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τετ 15 Ιαν 2025, 20:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
1ον) Δεν νομίζω να ανανεώσουν τον Brandon,αυτοί που θα αποχωρήσουν καλοκαίρι είναι οι εξής κατά 99%=Samatta-Brandon*/Vieirinha/Colley/Ozdoev/Schwab*/Bakayoko/Taison/Jonny Otto.
2ον) Από σήμερα πρέπει να αποφασίσουν για 4 μεταγραφές Ιανουάριο 15 έχουμε και οι υπόλοιποι που θα ξεφορτωθούμε τα συμβόλαια τα μεγάλα του 1εκατ+.
-με * είναι οι Παίχτες που υπάρχει πιθανότητα να ανανεώσουν.
2ον) Από σήμερα πρέπει να αποφασίσουν για 4 μεταγραφές Ιανουάριο 15 έχουμε και οι υπόλοιποι που θα ξεφορτωθούμε τα συμβόλαια τα μεγάλα του 1εκατ+.
Εγω παλι δεν μπορω να αντιληφθω με ποιο σκεπτικο καναν διετες συμβολαιο στον Λοβρεν και μαλιστα με 1 μυριο. Ειναι 36 χρονων και ηρθε μετα απο απραξια εξαμηνου στα χασομερια. Αμφιβαλλω αν δεν ημασταν εμεις αν θα βρισκε συμβολαιο ετησιο με πανω απο 600.000 αλλου.
-
DamoN έγραψε:Εγώ πάλι απορώ πως έχω τέτοιο νικ νειμ . Βασικά προσπαθώ να θυμηθώ τι σειρά έβλεπα το 2010 και το έκλεψα αλλά δεν μπορώ[/quote]DamoN έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ο prist64 είναι ο μπασκετμπολίστας που βάζει 15 πόντους αλλά έχει σουτάρει 50 φορές, ενώ ο ΠΟΡΚΥ-5 έχει 15 πόντους με 30 σουτ.
![]()
![]()
![]()
![]()
Vampire Diaries;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maezono Masakiyo την Τετ 15 Ιαν 2025, 21:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τετ 15 Ιαν 2025, 21:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Maezono Masakiyo έγραψε:DamoN έγραψε:Εγώ πάλι απορώ πως έχω τέτοιο νικ νειμ . Βασικά προσπαθώ να θυμηθώ τι σειρά έβλεπα το 2010 και το έκλεψα αλλά δεν μπορώDamoN έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ο prist64 είναι ο μπασκετμπολίστας που βάζει 15 πόντους αλλά έχει σουτάρει 50 φορές, ενώ ο ΠΟΡΚΥ-5 έχει 15 πόντους με 30 σουτ.
![]()
![]()
![]()
![]()
Vampire Diaries;[/quote]
ΝΑΙΙΙΙΙ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Γιατι οχι τον Οζντοεφ;Darkm4n έγραψε:1ον) Δεν νομίζω να ανανεώσουν τον Brandon,αυτοί που θα αποχωρήσουν καλοκαίρι είναι οι εξής κατά 99%=Samatta-Brandon*/Vieirinha/Colley/Ozdoev/Schwab*/Bakayoko/Taison/Jonny Otto.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μαεζονο αδερφέ μακάρι την ευστοχία σου να την έχει ο πριστ.
Ισχύει με τα αδέρφια βαμπίρ . Ωραίος
Ισχύει με τα αδέρφια βαμπίρ . Ωραίος