John, επειδή εμπιστεύομαι τη γνώμη σου κάνε ένα γρήγορο ρεζουμέ για τους δύο που έρχονται, σε παρακαλώ.john4serres έγραψε:Όλε! Όλε! Όλε!gergeo4 έγραψε:Λύθηκε το συμβόλαιο του Κόλεϊ, άμεσα στην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ! sdna
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
- thomas Murg
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Ο Μπακαγιοκο ή θα βγει ανώτερος του Γκαρσία ή δεν θα ακουμπήσει καθόλου, κάτι σαν τον Γκαγκαβα.
Δε βλέπω κάτι ενδιάμεσο.
Δε βλέπω κάτι ενδιάμεσο.
- Unpsofable78
Black θα μας τρελάνεις; Καταρχήν τα έχεις προσέξει τα σχόλια του; Κατά δεύτερον για ποια απειλή μιλάς ακριβώς; Αντε ασχοληθείτε με αυτούς που πρέπει ρε φίλε που έχει γίνει το τοπικ να μην πω τι
-
Όταν βλέπω να συγκρίνει κάποιος τον μπακαγιοκο με τον εσιτι πειράζει αν διαφωνώ;Blackgr4 έγραψε:Αφήστε ρε τις απειλές κατά μέρους. Μη σε χάσουμε, μη χαθείς και ιστορίες για αγρίους.
Δηλαδή αν ο Μπακαγιόκο βγει Καγκάβα και ο Λουτσέσκου σηκώσει πρωτάθλημα με τρία χαφ, (το έκανε έτσι και αλλιώς με 1.5 φορ), θα βγείτε να το παίξετε δικαιωμένοι ξέρω γω;;
Ή (φτου φτου) αν η ομάδα ψοφήσει αν παίζουν κάθε τρεις μέρες τα 3 διαθέσιμα χαφ που έχουμε και πάει κατά διαόλου η σεζόν, όσοι απειλείτε τώρα, θα "σας χάσουμε";;
Εχθροί σας είναι δηλαδή όσοι ελπίζουν στη καλύτερη δυνατή ενίσχυση του ΠΑΟΚ και δεν δέχονται να μην μπορούν να εκφραστούν για τον οποιονδήποτε υποψήφιο παρά μόνο να εμπιστεύονται τυφλά τους πάντες;
Συνέλθετε λιγάκι.
Όσο οι απόψεις εκφράζονται πολιτισμένα, ακόμα και να διαφωνούμε, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να τις λογοκρίνουμε και να επιτιθόμαστε σε αυτούς που τις αναφέρουν.
Τοσκιτσης γράφει αύριο Θεσσαλονίκη Μπακαγιοκο και Κολει και αύριο τελειώνει και του δεξιού στόπερ
Τι έμεινε;; Α ρε μαλακα Σου. Με εσένα ανοίξαμε την μεταγραφική περίοδο με εσένα θα την κλείσουμε
Τι έμεινε;; Α ρε μαλακα Σου. Με εσένα ανοίξαμε την μεταγραφική περίοδο με εσένα θα την κλείσουμε
- Unpsofable78
Πες τα ρε φίλε. Εδώ κάποιοι έχουν γράψει πραγματικά προσβλητικά σχόλιαgeorge188 έγραψε:Όταν βλέπω να συγκρίνει κάποιος τον μπακαγιοκο με τον εσιτι πειράζει αν διαφωνώ;Blackgr4 έγραψε:Αφήστε ρε τις απειλές κατά μέρους. Μη σε χάσουμε, μη χαθείς και ιστορίες για αγρίους.
Δηλαδή αν ο Μπακαγιόκο βγει Καγκάβα και ο Λουτσέσκου σηκώσει πρωτάθλημα με τρία χαφ, (το έκανε έτσι και αλλιώς με 1.5 φορ), θα βγείτε να το παίξετε δικαιωμένοι ξέρω γω;;
Ή (φτου φτου) αν η ομάδα ψοφήσει αν παίζουν κάθε τρεις μέρες τα 3 διαθέσιμα χαφ που έχουμε και πάει κατά διαόλου η σεζόν, όσοι απειλείτε τώρα, θα "σας χάσουμε";;
Εχθροί σας είναι δηλαδή όσοι ελπίζουν στη καλύτερη δυνατή ενίσχυση του ΠΑΟΚ και δεν δέχονται να μην μπορούν να εκφραστούν για τον οποιονδήποτε υποψήφιο παρά μόνο να εμπιστεύονται τυφλά τους πάντες;
Συνέλθετε λιγάκι.
Όσο οι απόψεις εκφράζονται πολιτισμένα, ακόμα και να διαφωνούμε, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να τις λογοκρίνουμε και να επιτιθόμαστε σε αυτούς που τις αναφέρουν.
Κάτι ακόμα για Μειτε. Ο τρόπος που υποδέχεται την μπάλα και την προστατεύει με το σώμα και τον όγκο του, δίνει στην ομάδα 5 με 6 πολύτιμα δεύτερολεπτα για να πάρει θέσεις στο γήπεδο και να ξεχυθούν οι μπροστά χωρίς τον κίνδυνο να κερδίσεις αυτά τα δευτερόλεπτα με πασές των στόπερ.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συγγνώμη, απειλή είναι το μη χαθείς; κάπου μπερδεύεσαι νομίζω. Δεν κλείσαμε και ραντεβού για ξύλο, μη χαθείς από το φόρουμ λέμε. Για τα τα λέμε για τον παίκτη που κάποιοι έχουν κράξει 100 φορές non stop. Αυτό δεν σε πειράζει, σε πείραξε που υπερασπιζομασυτε μια επιλογή της ομάδας; Έχει μπερδευτεί λίγο το πράγμα νομίζω
Τα "μη σε χάσουμε" και τα "μη χαθείς" τι είναι; Δεν είναι απειλές; Τι θα του πεις δηλαδή του οποιουδήποτε εκφράζει αντιρρήσεις σχετικά με τη προσθήκη Μπακαγιόκο; Να και εγώ το ίδιο κάνω. Το θεωρώ μεγάλο και ανούσιο ρίσκο.Unpsofable78 έγραψε:Black θα μας τρελάνεις; Καταρχήν τα έχεις προσέξει τα σχόλια του; Κατά δεύτερον για ποια απειλή μιλάς ακριβώς; Αντε ασχοληθείτε με αυτούς που πρέπει ρε φίλε που έχει γίνει το τοπικ να μην πω τι
Τι θα γίνει ακριβώς σε 3-4 μήνες; Αν βγει καλός ο παίκτης θα εμφανιστείς να "μου την πεις";
Και σε ρωτάω. Αν ο παίκτης βγει Καγκάβα, πρέπει να εμφανιστώ εγώ να "σου την πω";
Όσο για τα υπόλοιπα που αναφέρεις, προσωπικά θεωρώ πως δεν έχω κανέναν λόγο να απολογηθώ σε εσένα ή οποιονδήποτε άλλο, τη στιγμή που αυτό που κάνω, το κάνω για βοήθεια και μόνο. Τα ίδια ισχύουν για όλους τους mods.
Αν δεν σου αρέσει το τόπικ ή το forum, δεν σε κρατάει κανείς με το ζόρι.
Διάλογο κάνουμε ρε παιδιά. Εγώ δεν ένιωσα καμία απειλή από το μη χαθείς και παραδέχομαι ότι είμαι πολύ προσβλητικός για τον Μπακαγιοκο. Μακάρι να πετύχει και να με κοροϊδεύετε όλη τη χρονια
-
- Mr Ξερόλας 2019
Ετσι ειναιUnpsofable78 έγραψε:Πες τα ρε φίλε. Εδώ κάποιοι έχουν γράψει πραγματικά προσβλητικά σχόλιαgeorge188 έγραψε:Όταν βλέπω να συγκρίνει κάποιος τον μπακαγιοκο με τον εσιτι πειράζει αν διαφωνώ;Blackgr4 έγραψε:Αφήστε ρε τις απειλές κατά μέρους. Μη σε χάσουμε, μη χαθείς και ιστορίες για αγρίους.
Συνέλθετε λιγάκι.
- George Best
Εγω πιστευω σημερα το πρωι στο Πορτο Καρρας ο Μειτε ζητησε για πρωινο αυγα τηγανητα, και του εφεραν ομελετα και χαλαστηκε. Ισως να τον πηγαν και πριονοκορδελα ποιος ξερει...
Σοβαρα τωρα...
Ελπιζω να ειναι απολυτα ελεγχομενο το ντιλ με Μπακαγιοκο.Λογικος μισθος και 1+1.
Μη δουμε κανα 3τες...
Μπορει να αποδειχτει παιχταρας και να θυμηθει τον παλιο του εαυτο.Αλλα επικοινωνιακα η ΠΑΕ διαχειριστηκε τελειως λαθος την υποθεση του.
Βγηκε οτι ειναι παιχτης που εχει απορριψει ο προπονητης.
Οτι δεν ειναι αυτο που ψαχνουμε.
Οτι τον εχουμε στεντ μπαι και οτι ειναι η τελευταια μας επιλογη.
Λογικο πλεον να υπαρχει γκρινια με την επιλογη Μπακαγιοκο...
Δεν ξερω αν υπαρχει χωρος για εναν παιχτη με παρομοια χαρακτηριστικα οπως ο Μειτε. Θες εναν πιο γρηγορο μεσο.Αν αποκτησεις αλλον παιχτη στο κεντρο...
Ειπαμε μικρο καλαθι, αλλα χθες ολοι εδω μεσα ξεσαλωσατε για τεραστιες βομβες...
Ολοι το καλο του ΠΑΟΚ θελουμε, αλλα να σκεφτομαστε πιο λογικα για να απογοητευομαστε λιγοτερο.
Σοβαρα τωρα...
Ελπιζω να ειναι απολυτα ελεγχομενο το ντιλ με Μπακαγιοκο.Λογικος μισθος και 1+1.
Μη δουμε κανα 3τες...
Μπορει να αποδειχτει παιχταρας και να θυμηθει τον παλιο του εαυτο.Αλλα επικοινωνιακα η ΠΑΕ διαχειριστηκε τελειως λαθος την υποθεση του.
Βγηκε οτι ειναι παιχτης που εχει απορριψει ο προπονητης.
Οτι δεν ειναι αυτο που ψαχνουμε.
Οτι τον εχουμε στεντ μπαι και οτι ειναι η τελευταια μας επιλογη.
Λογικο πλεον να υπαρχει γκρινια με την επιλογη Μπακαγιοκο...
Δεν ξερω αν υπαρχει χωρος για εναν παιχτη με παρομοια χαρακτηριστικα οπως ο Μειτε. Θες εναν πιο γρηγορο μεσο.Αν αποκτησεις αλλον παιχτη στο κεντρο...
Ειπαμε μικρο καλαθι, αλλα χθες ολοι εδω μεσα ξεσαλωσατε για τεραστιες βομβες...
Ολοι το καλο του ΠΑΟΚ θελουμε, αλλα να σκεφτομαστε πιο λογικα για να απογοητευομαστε λιγοτερο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best την Πέμ 29 Αύγ 2024, 15:09, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- Unpsofable78
Απ ότι φαίνεται ο Μπακαγιοκο είναι ο εκλεκτός. Και σύμφωνα με κάποιους συνοπαδους "δεν κάνει ούτε για τον Αστέρα," Μπακαγιοκο, Καμαρα, Οζντόεφ, Σβαμπ τα χειρότερα χαφ από τους big 4" κτλπ
Ξεσαλωστε
ΥΓ:Και πέρσι είχαμε δείξει ενδιαφέρον για Μπακαγιοκο όταν έμεινε ελεύθερος από Τσελσι αλλά δεν προχώρησε.
Ξεσαλωστε

ΥΓ:Και πέρσι είχαμε δείξει ενδιαφέρον για Μπακαγιοκο όταν έμεινε ελεύθερος από Τσελσι αλλά δεν προχώρησε.