70. Mbwana Ally Samatta
- ΑποστόληςΑ
- George Best
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Τσακωμενος λιγο με την αληθεια αλλα δε πειραζει.Μπαρκαρούτσος έγραψε:George Best, το δικαίωμα εδώ μέσα να βρίζει κάποιος αθλητή του ΠΑΟΚ, δεν το έχει κανείς. Έχεις τεράστιο θράσος να με κουνάς το δάχτυλο και να λες ψέματα, ενώ πριν λίγο αποκάλεσες ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ "πράγμα".
Αν δεν σ'αρέσει, ξέρεις.
Το μισο σχολιο μου εσβησες, οπως και το Υ.Γ που ελεγε (αλλο η κριτικη σε εναν παιχτη και αλλο να του στελνεις καταρες για την ζωη του στα σοσιαλ.Αρρωστα μυαλλα...)
Αναγνωριζω οτι ηταν λιγο βαρυς χαρακτηρισμος το "πραγμα". Αλλα οσο ξανασκεφτομαι την προσφορα του, δεν νομιζω οτι θελω να ανακαλεσω.
Αλλα ενταξει Κιμ Γιουνγκ Ουν δε θα το ξανακανω, με συγχωρεις...
Το forum μας κανει σοφοτερους...Εσυ μπορεις να ειρωνευεσαι, να σχολιαζεις, να αποκαλεις ψευτες τα αλλα μελη, (δε μιλαω για εμενα αλλα και για αλλα σχολια σου) ενω οταν κατι σε χαλαει αντιβαινει στους κανονες του forum.
Αν μπορεις σε παρακαλω προσθεσε το και στους κανονες του forum για να ξερουμε αυτη τη σημαντικη λεπτομερεια.
Το κλεινω εδω και δε δινω καμια συνεχεια σε ολο αυτο..
- ΑποστόληςΑ
Νομίζω ότι το θέμα του Ally υπεραναλύθηκε. Ο άνθρωπος είναι σε κακό φεγγάρι όλη την περίοδο και δυστυχώς επέστρεψε από το Copa Africa ακόμη χειρότερος.
Για μένα η πρόκριση χάθηκε όταν επιλέχθηκε αυτός για φορ και αποκλείστηκε ο Τζίμας. Όπως διαβάζω δεν ήθελε ούτε καν να χτυπήσει πέναλτυ. Με τέτοια ψυχολογία είναι λογικό η απόδοσή του στη διάρκεια του αγώνα να ήταν κάτω του μηδενός.
Εύχομαι ταχεία ανάρρωση!
Κάθε παίκτης είναι χρήσιμος και εφόσον πληρώνεται πρέπει να προσφέρει. Πρέπει δηλαδή να φέρουμε τα πάνω - κάτω και να τον αναστήσουμε!
Βαλ τον για λίγο στον πάγκο, ας δει κάποιον ψυχολόγο και μακάρι να επανέλθει. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να στερούμαστε τον πρώτο μας φορ.
Για μένα η πρόκριση χάθηκε όταν επιλέχθηκε αυτός για φορ και αποκλείστηκε ο Τζίμας. Όπως διαβάζω δεν ήθελε ούτε καν να χτυπήσει πέναλτυ. Με τέτοια ψυχολογία είναι λογικό η απόδοσή του στη διάρκεια του αγώνα να ήταν κάτω του μηδενός.
Εύχομαι ταχεία ανάρρωση!
Κάθε παίκτης είναι χρήσιμος και εφόσον πληρώνεται πρέπει να προσφέρει. Πρέπει δηλαδή να φέρουμε τα πάνω - κάτω και να τον αναστήσουμε!
Βαλ τον για λίγο στον πάγκο, ας δει κάποιον ψυχολόγο και μακάρι να επανέλθει. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να στερούμαστε τον πρώτο μας φορ.
-
quote="Μπαρκαρούτσος"]
Εξήντα.[/quote]
Εξήντα και καθρεφτάκι δεν συμβαδίζουν.. μάλλον ψευδεσαι... το πολύ 23-24 .. μέχρι εκεί λέγονται αυτά
τσιριγωτης έγραψε:Ρε συ πόσο χρόνων είσαι; ; το ρωτάω ειλικρινάΜπαρκαρούτσος έγραψε:τσιριγωτης έγραψε:ξεκαβαλα λίγο
Καθρεφτάκι.
Εξήντα.[/quote]
Εξήντα και καθρεφτάκι δεν συμβαδίζουν.. μάλλον ψευδεσαι... το πολύ 23-24 .. μέχρι εκεί λέγονται αυτά
- figurehead4
Η ηρεμία είναι προτροπή προς την ανθρωπιά μας. Δεν είναι πλέον αγωνιστικό το θέμα.George Best έγραψε:Διαβαζω τα σχολια σας για ηρεμια...
Οτι ειναι παιχτης του ΠΑΟΚ. Χεστηκαμε.
Έχει σηκωθεί ένα τεράστιο κύμα μισανθρωπιας και σκατοψυχιας στο λαό μας, που καλό είναι να μην το φουντώνουμε άλλο. Είτε χεστηκες, είτε όχι, κανείς δεν έχει το δικαίωμα στο όνομα του ΠΑΟΚ να κάνει αυτά τα πράγματα σε άνθρωπο, έστω κι αν αυτός δε κάνει καλά τη δουλειά του. Δεν λέω ότι το έκανες εσύ, αλλά λέω ότι κάποιος μπαμπουινος μπορεί να σε διαβάσει, να φουντώσει και να τον σκυλοβρισει ή να πάει να του πετάξει τίποτα στο γήπεδο.
Δεν βλέπεις τι γίνεται; και μην μου πεις για το καλό του ΠΑΟΚ.
Το καλό του ΠΑΟΚ για τη συνεχεια της χρονιάς θα ήταν να μπει ξανά στην ομάδα, έστω και ως τρίτος επιθετικός ο παίχτης, με το σύνολο του κόσμου να τον αποθεώνει. Για να γίνει αυτό θα έπρεπε για το καλό του ΠΑΟΚ έτσι μαγικά να εξαφανιστούν όλοι οι σκατοψυχοι που τον καταρριούνται.
Ο ΠΑΟΚ μας θα είχε διπλό όφελος τότε. Έναν παίχτη συν στο χορτάρι για τη δύσκολη συνέχεια και μείον πολλούς πιθήκους από τις εξέδρες, αν και είμαι βέβαιος ότι όλοι αυτοί δεν συχνάζουν στο γήπεδο.
Απλώς έχουν στο ένα παράθυρο του υπολογιστή ανοιχτό το τουίτερ και στο άλλο καμία τσοντα και βαράνε όλη μερα το πουλί τους με ο, τι τους καβλωνει σαν ψυχομαλακες που ειναι
Ο Σαμάτα είναι μέλος της ομάδας μας και θα χρειαστεί στις επόμενες μάχες. Να δώσει ο, τι μπορεί. Όσο και να είναι αυτό. Μόνο σε στημένους και πουλημενους αξίζει αυτή η συμπεριφορά, όχι σε αδυναμους
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Δηλαδη ρε συ Αποστολη για σενα οταν ανακοινωθηκε η αποστολη χαθηκε η προκριση;ΑποστόληςΑ έγραψε:Νομίζω ότι το θέμα του Ally υπεραναλύθηκε. Ο άνθρωπος είναι σε κακό φεγγάρι όλη την περίοδο και δυστυχώς επέστρεψε από το Copa Africa ακόμη χειρότερος.
Εύχομαι ταχεία ανάρρωση!
Οχι οταν εμεινες με 10 επειδη ο μπαμπα πηγε στον αλλο κοσμο και ηρθε; Οχι οταν ισοφαρισαν στο 130'(!!!!!!); Οχι στο πεναλτι του Ντεσποντοφ; Του Οζντοεφ, του Οτο;
Στην ανακοινωση της αποστολης;
Ας μην υπερβαλλουμε τοσο πολυ. Ναι δεν κανει ο Σαματα για βασικος φορ του ΠΑΟΚ. Δεν ευθυνεται ομως αποκλειστικα για τον χθεσινο αποκλεισμο
-
Στο όνομα του ΠΑΟΚ δρουν μόνο όσοι είναι στο payroll, οι υπόλοιποι ο καθένας είναι για τον εαυτό τους, να μην τα μπερδεύουμε.figurehead4 έγραψε: στο όνομα του ΠΑΟΚ να κάνει αυτά τα πράγματα σε άνθρωπο
επειδή ο Σάκης ο Πεταλούδας είναι ΠΑΟΚ δεν σημαίνει ότι τον αντιπροσωπεύει κιόλας
Στα υπόλοιπα συμφωνώ 200%
- George Best
Πολυ καλα τα λες και συμφωνω απολυτα μαζι σου...figurehead4 έγραψε:Η ηρεμία είναι προτροπή προς την ανθρωπιά μας. Δεν είναι πλέον αγωνιστικό το θέμα.George Best έγραψε:Διαβαζω τα σχολια σας για ηρεμια...
Οτι ειναι παιχτης του ΠΑΟΚ. Χεστηκαμε.
Έχει σηκωθεί ένα τεράστιο κύμα μισανθρωπιας και σκατοψυχιας στο λαό μας, που καλό είναι να μην το φουντώνουμε άλλο. Είτε χεστηκες, είτε όχι, κανείς δεν έχει το δικαίωμα στο όνομα του ΠΑΟΚ να κάνει αυτά τα πράγματα σε άνθρωπο, έστω κι αν αυτός δε κάνει καλά τη δουλειά του. Δεν λέω ότι το έκανες εσύ, αλλά λέω ότι κάποιος μπαμπουινος μπορεί να σε διαβάσει, να φουντώσει και να τον σκυλοβρισει ή να πάει να του πετάξει τίποτα στο γήπεδο.
Δεν βλέπεις τι γίνεται; και μην μου πεις για το καλό του ΠΑΟΚ.
Το καλό του ΠΑΟΚ για τη συνεχεια της χρονιάς θα ήταν να μπει ξανά στην ομάδα, έστω και ως τρίτος επιθετικός ο παίχτης, με το σύνολο του κόσμου να τον αποθεώνει. Για να γίνει αυτό θα έπρεπε για το καλό του ΠΑΟΚ έτσι μαγικά να εξαφανιστούν όλοι οι σκατοψυχοι που τον καταρριούνται.
Ο ΠΑΟΚ μας θα είχε διπλό όφελος τότε. Έναν παίχτη συν στο χορτάρι για τη δύσκολη συνέχεια και μείον πολλούς πιθήκους από τις εξέδρες, αν και είμαι βέβαιος ότι όλοι αυτοί δεν συχνάζουν στο γήπεδο.
Απλώς έχουν στο ένα παράθυρο του υπολογιστή ανοιχτό το τουίτερ και στο άλλο καμία τσοντα και βαράνε όλη μερα το πουλί τους με ο, τι τους καβλωνει σαν ψυχομαλακες που ειναι
Ο Σαμάτα είναι μέλος της ομάδας μας και θα χρειαστεί στις επόμενες μάχες. Να δώσει ο, τι μπορεί. Όσο και να είναι αυτό. Μόνο σε στημένους και πουλημενους αξίζει αυτή η συμπεριφορά, όχι σε αδυναμους
Απλα ειναι forum νομιζω των φιλαθλων του ΠΑΟΚ που μπορουν να εκφρασουν την αποψη τους.
Θα ξαναπω οτι απο το αρχικο σχολιο μου (ελπιζω καταλαθος στο edit) αφαιρεθηκε ενα κομματι που ελεγε:
Y.Γ Αλλο το κριτικη σε εναν παιχτη και αλλο οι καταρες για την ζωη του στα σοσιαλ. Αρρωστημενα μυαλα.
Τωρα ο καθενος θα γραψει την αποψη του, αν ενας μπαμπουινος διαβασει το σχολιο μου και θεωρησει οτι πρεπει να τον παλουκωσουμε και να χορεψουμε τον χορο της βροχης χερι-χερι γυρω του, θα πρπει να αισθανθω υπευθυνος εγω?
Αλλο μελος εγραψε οτι πιθανοτατα ειναι 40+ και γι'αυτο παιζει ετσι ο Σαματα και του εσβησαν το σχολιο

Οκ λιγο ακραιο αν και απολυτα αληθες το σχολιο μου αλλα λιγο παραπανω δημοκρατια δε θα εβλαπτε εδω μεσα
Δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, δεν είναι σέντερ φορ, δεν, δεν, δεν... Εκατό αρνητικά να του βρούμε. Συμφωνώ και επαυξάνω ότι η ομάδα έχει τον χειρότερο σέντερ φορ, όχι μόνο από τους 3 ανταγωνιστές, όχι μόνο από τους άλλους 4 πρώτους, αλλά από τους 7 πρώτους. Σαφώς χαμηλότερης αξίας δείχνει ότι είναι και από τον Καρλίτος της Λαμίας και από τον Μιριτέλο του Αστέρα. Το ότι η επιλογή αυτή μπορεί να μας στοιχίσει ακραία τον Μάιο και μόνο καλά να μην είμαστε, σύμφωνα με τους νόμους του ποδοσφαίρου και τα μαθηματικά, υφίσταται. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες οι υπεύθυνοι.
Αλλά οι κατάρες και οι προτροπές για αποδοκιμασία στον παίκτη όταν θα μπει στο γήπεδο, μου προξενούν αηδία. Δεν φταίει αυτός που παίζει, δεν ήλθε μόνος του. Ο ΠΑΟΚ, προφανώς με σύμφωνη γνώμη προπονητή και scouting team τον έφερε, ο ΠΑΟΚ συμφώνησε για το ύψος του συμβολαίου και ο προπονητής τον χρησιμοποιεί. Τα παράπονά μας σε αυτούς. Η ανθρωποφαγία δεν ταιριάζει στο πετσί μας. Η συμπεριφορά των συμπαικτών του προς αυτόν, που δεν ήταν ο υπαίτιος της απώλειας της πρόκρισης στα πέναλτι, ας μας είναι οδηγός.
Αλλά οι κατάρες και οι προτροπές για αποδοκιμασία στον παίκτη όταν θα μπει στο γήπεδο, μου προξενούν αηδία. Δεν φταίει αυτός που παίζει, δεν ήλθε μόνος του. Ο ΠΑΟΚ, προφανώς με σύμφωνη γνώμη προπονητή και scouting team τον έφερε, ο ΠΑΟΚ συμφώνησε για το ύψος του συμβολαίου και ο προπονητής τον χρησιμοποιεί. Τα παράπονά μας σε αυτούς. Η ανθρωποφαγία δεν ταιριάζει στο πετσί μας. Η συμπεριφορά των συμπαικτών του προς αυτόν, που δεν ήταν ο υπαίτιος της απώλειας της πρόκρισης στα πέναλτι, ας μας είναι οδηγός.
Δεν ξέρω τι λέτε για ανιρωποφαγιες. Άμα είναι καλό παιδί και επηρεάζεται ψυχολογικά να τον κάνετε γαμπρό σας. Είναι το χειρότερο Σέντερ φορ που έχει περάσει από Ελλάδα. Άμα δε , βάλουμε και τα συμβόλαια πιθανότατα δεν πρόκειται να χάσει τον τίτλο του χειρότερου εβερ. Και όχι δε θέλω να τον ξαναδώ σε καμία μάχη. Ας βάλει τζιμα και έναν από την κ19. Τουλάχιστον θα ξέρουμε ότι παίζουμε με 11 παίκτες. Το να πάρει κι άλλες ευκαιρίες είναι ντροπή για τον σύλλογο. Δεν γίνεται και να πάρεις πρωτάθλημα χωρίς φορ απλά επειδή έκανες λάθος επιλογή. Τα λάθη είναι για να διορθώνονται. Η στήριξη δίχως απαιτήσεις και εσαεί δεν είναι λύση
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ωχ Παναγία μου.
Δηλαδή τώρα ξαφνικά ο σαματα έγινε θύμα;
Με πέναλντι γκολ πρόκριση θα ήταν το ίδιο ακατάλληλος για την ομάδα.
Όταν το φορ δεν έχει ψυχολογία ή γκολ κάνει χίλια πράγματα για να καλύψει την αδυναμία του. Άγραφος νόμος
Ακόμη και στο χθεσινό ματς η πρώτη κουβέντα που του είπε συμπαίκτης του ήταν " μην κοιτάς, ανέβα, τρέξε, πίεσε" ( ντελιας )
Αυτή η διάθεση για στήριξη δεν έχει καμία ποδοσφαιρική λογική. Θα την πληρώσουμε ξανά.
Δεν κάνει, δεν παίζει. Δεν πάει να είναι άσπρος, μαύρος από την Τανζανία, από το Κορδελιό, φτηνός, ακριβός.
Αν δεν κάνει και τον βάζεις να παίξει ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΙΘΕΙΣ.
Δηλαδή τώρα ξαφνικά ο σαματα έγινε θύμα;
Με πέναλντι γκολ πρόκριση θα ήταν το ίδιο ακατάλληλος για την ομάδα.
Όταν το φορ δεν έχει ψυχολογία ή γκολ κάνει χίλια πράγματα για να καλύψει την αδυναμία του. Άγραφος νόμος
Ακόμη και στο χθεσινό ματς η πρώτη κουβέντα που του είπε συμπαίκτης του ήταν " μην κοιτάς, ανέβα, τρέξε, πίεσε" ( ντελιας )
Αυτή η διάθεση για στήριξη δεν έχει καμία ποδοσφαιρική λογική. Θα την πληρώσουμε ξανά.
Δεν κάνει, δεν παίζει. Δεν πάει να είναι άσπρος, μαύρος από την Τανζανία, από το Κορδελιό, φτηνός, ακριβός.
Αν δεν κάνει και τον βάζεις να παίξει ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΙΘΕΙΣ.
- PAOK_Antarctica
Όχι φίλε, δεν είναι θύμα. Είναι θύτης.
Επίτηδες το κάνει για να μας γαμησει από μέσα και το σχέδιο του πάει περίφημα.
Συμφωνώ ότι δεν είναι παίκτης ούτε για Παναιτωλικό, Κηφισιά και Γιάννινα. Μόνος του ήρθε; Μόνος του μπαίνει μέσα για να παίξει; Μόνος του παίρνει το 1 χαρτί τον χρόνο ή συμφώνησαν άλλοι και του τα δίνουν. Το ότι παίζει αυτός και όχι ο Τζίμας, και μένα μου την δίνει στα νεύρα. Το ότι επελέγη αυτός και όχι άλλοι (π.χ. ο Κράσο της St Etienne) και σε μένα προκαλεί έκπληξη και αν θέλετε και θυμό.
Αυτό που δεν θέλω είναι οι αφορισμοί, απειλές κατά της ζωής (!), προτροπές για αποδοκιμασίες όταν παίζει και ρατσιστικά σχόλια. Ταιριάζουν αυτά στο πετσί μας;
Και επαναλαμβάνω, περιφέρεται άσχετος στον αγωνιστικό χώρο και δεν προσφέρει. Για την απώλεια της πρόκρισης στα πέναλτι φταίει αυτός, όταν προηγουμένως όχι ένας, αλλά 3, κλώτσησαν την ευκαιρία;
Αυτό που δεν θέλω είναι οι αφορισμοί, απειλές κατά της ζωής (!), προτροπές για αποδοκιμασίες όταν παίζει και ρατσιστικά σχόλια. Ταιριάζουν αυτά στο πετσί μας;
Και επαναλαμβάνω, περιφέρεται άσχετος στον αγωνιστικό χώρο και δεν προσφέρει. Για την απώλεια της πρόκρισης στα πέναλτι φταίει αυτός, όταν προηγουμένως όχι ένας, αλλά 3, κλώτσησαν την ευκαιρία;
Ο Σαμάτα ξέρει για τον SlayerPAOK_Antarctica έγραψε:Όχι φίλε, δεν είναι θύμα. Είναι θύτης.