γιατί ρε συ μήτσο, δε λειτουργούν τα κινητά και τα λάπτοπ το τριήμερο?Mitsospaoki4 έγραψε:Τριήμερο τώρα , μάλλον δεν κουνιέται φύλλο..
Από Τρίτη τα μπαμ μπουμ
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
- kataramenos5
Φίλε νουνιες, πραγματικά δεν έχω βάλει την ομάδα στην ζυγαριά, μια προσωπική αποτίμηση έκανα, ίσως και να έχεις δίκιο για την εικόνα που αναφέρεις.
Αυτά που έχω στο μυαλό μου είναι η 4η φετινή θέση με το απίστευτο πάλι ξεφούσκωμα.
Ο αποκλεισμός στην Ευρώπη.
Η εικόνα, το αποτέλεσμα του τελικού μάλιστα κάτω από τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν.
Όλα τα παραπάνω με κάνουν να βγάζω αυτό το συμπέρασμα.
Χωρίς παραγυιο, μιτριτσα κλπους, όλοι ομολογησαμε ότι οι αντικαταστατες τους πόσο χειρότερα θα μας πάνε.
Κι όμως, από το αποτέλεσμα όπως γράφεις? Ίσως.
Αλλά το αποτέλεσμα σου δίνει το συμπέρασμα.
Κι ήταν πολλά τα στραβά φέτος.
Θα προσθέσω ότι φέτος το κέρδος ήταν ο ντελιας, ο κουλιε, ο κοταρσκι, ο τζιμας και το τέλος εποχής για όσους αποχωρούν.
Ελπίζοντας σε μια καλύτερη διαχείριση μεταγραφών, ροστερ κλπ
Αυτά που έχω στο μυαλό μου είναι η 4η φετινή θέση με το απίστευτο πάλι ξεφούσκωμα.
Ο αποκλεισμός στην Ευρώπη.
Η εικόνα, το αποτέλεσμα του τελικού μάλιστα κάτω από τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν.
Όλα τα παραπάνω με κάνουν να βγάζω αυτό το συμπέρασμα.
Χωρίς παραγυιο, μιτριτσα κλπους, όλοι ομολογησαμε ότι οι αντικαταστατες τους πόσο χειρότερα θα μας πάνε.
Κι όμως, από το αποτέλεσμα όπως γράφεις? Ίσως.
Αλλά το αποτέλεσμα σου δίνει το συμπέρασμα.
Κι ήταν πολλά τα στραβά φέτος.
Θα προσθέσω ότι φέτος το κέρδος ήταν ο ντελιας, ο κουλιε, ο κοταρσκι, ο τζιμας και το τέλος εποχής για όσους αποχωρούν.
Ελπίζοντας σε μια καλύτερη διαχείριση μεταγραφών, ροστερ κλπ
Το παλικάρι θέλει σαν τρελός να έρθει και το ισχυρό κινητρο είναι ένας καλός λόγος να τον επιλέξεις. Ξέρεις ότι θα τα δώσει όλα,δεν θα κοροϊδέψει. Εγώ με 400.000 τον έφερνα.
Αν κάνει προετοιμασία με την ομάδα απ᾽την αρχή, μιά χαρά θα τα πάει σαν 2ο φόρ πιστεύω. Θα φανεί από τα πρώτα 20άλεπτα που θα πάρει σαν αλλαγή.
Μάλλον λοιπόν κάτι τρέχει μ᾽αυτόν, πιστεύω οτι τον έχουμε σταντ-μπάι.
Μάλλον λοιπόν κάτι τρέχει μ᾽αυτόν, πιστεύω οτι τον έχουμε σταντ-μπάι.
Κλασικά ΠΑΟΚ, θα τον υπογράψουμε (τον θέλω κ εγώ) για να βγάλουμε τα προκριματικά και για τον βασικό θα παζαρευουμε μέχρι τέλη Αυγούστου, που μάλλον είναι ο Πουκι
https://www.transfermarkt.com/teemu-puk ... eler/46972
51% το δίνει για μας
https://www.transfermarkt.com/teemu-puk ... eler/46972
51% το δίνει για μας
Στους κλπς φιλε μου ανηκουν οι Ακμπομ, Τσολακ, ετσι οπως εγινε και ο Κουρτιτς. Βασικα εαν ειχαμε εναν Ακμπομ και εναν Κουρτιτς στα καλα τους ισως να ειμασταν διαφορετικοι φετος. ….Maxpaok έγραψε:
Πέρσι λέγαμε ότι δεν θα μπορούσαμε να ήμασταν χειρότεροι από πρόπερσι με τις νέες προσθήκες αντί τεηλορ, μιτριτσα, εσιτι, μουργκ κλπους.
Τελικά ήμασταν Ακόμη χειρότεροι.....
Γιαυτό 5 παιχταράδες χωρίς εκπτώσεις.
Δεν ξερω τι σκεφτοντουσαν. Μαλλον σοκαριστηκαν απο τον αποκλεισμο το καλοκαιρι και παγωσαν τα παντα. Κατι που δεν εχει ποδοσφαιρικη λογικη καμια. Να στελεχωνεις την ομαδα με βαση τα αποτελεσματα. Να φερνεις παικταραδες ως κερασακια στην τουρτα λογω της προκρισης εχει λογικη. Να αφηνεις την ομαδα με κατι τρυπες ναααα στο ροστερ δεν εχει. Και να μην προσπαθεις να κλεισεις καμια τον χειμωνα (περαν του Ταισον)
Αουγκουστο, Φελιπε Σβαμπ και Νταντας το κεντρο μας. Οτι ναναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Κυρ 04 Ιουν 2023, 11:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
Συμφωνώ. Δεν είναι για παραπάνω γιατί είναι άγνωστο σε τι κατάσταση βρίσκεται.joshua έγραψε:Το παλικάρι θέλει σαν τρελός να έρθει και το ισχυρό κινητρο είναι ένας καλός λόγος να τον επιλέξεις. Ξέρεις ότι θα τα δώσει όλα,δεν θα κοροϊδέψει. Εγώ με 400.000 τον έφερνα.
Βαλαμε τον Τσέχο να έρθει διακοπές στην Ελλάδα, ώστε να τον έχουμε Σταντ μπάι και να μη πληρώσουμε και εισιτήρια όταν του κάνουμε αναπάντητη για να έρθει να υπογράψει
Και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις η γκοντσαρεβα Μιχαλάκη μου
-
κλασικος ΠΑΟΚ
θα ρθει φορ αλλα κανεις δεν θα ξερει αν θα ειναι πρωτος ή δευτερος
θα το μαθουμε 31 Αυγουστου, εως τοτε κανεις δεν θα λεει τιποτα και μεις θα αγωνιουμε τι ειναι αυτος που ηρθε
θα το μαθουμε 31 Αυγουστου, εως τοτε κανεις δεν θα λεει τιποτα και μεις θα αγωνιουμε τι ειναι αυτος που ηρθε
Θελετε να μου πείτε δλδ ότι στην Τζοκόντα της ινδονησίας, που έχει budget athens καληθέας, έπαιρνε 400-500χιλ. Μαλιστα. Υποθέτω ότι ο Μπότο έπρεπε να χτένισει όλη την ασία μέχρι να τον εντοπίσει. Κoίτα να δεις που τελικά τίποτα δεν αλλάζει.
Η επικοινωνία στην προκειμένη είναι ξεκάθαρη, πρώτα θα ανακοινωθεί ο πρώτος κ μετά θα κλείσει ο δεύτερος είτε λέγεται Μπράντον είτε κρμεντσικAthens έγραψε:κλασικος ΠΑΟΚ
- kataramenos5
Αυτος με 400 ερχεται ρε Τζος? Απ το 1+ ?

rainmaker έγραψε:Βαλαμε τον Τσέχο να έρθει διακοπές στην Ελλάδα, ώστε να τον έχουμε Σταντ μπάι και να μη πληρώσουμε και εισιτήρια όταν του κάνουμε αναπάντητη για να έρθει να υπογράψει