Aν δεν κινουνται για να παρουν καποιον, προτιμώ να μείνουν, να εχουμε εναλλακτικεςΑποστόληςΑ έγραψε:Για να δούμε αν οι Jaba, Murg και Ninua θα φύγουν...gergeo4 έγραψε:ελπίζουμε οι διαπραγματεύσεις για τους 3 να εχουν αισιο τελος εως το πολύ αυριο!
Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
1)Ποιος μας δουλευει; Ονομα εχει; και μην μου πεις ''Η ΠΑΕ''...ονομαστικα αυτος και αυτος μας δουλευει.Gospi έγραψε:Στον ιδιο εργο θεατες καθε χρονια.
Δηλωσεις που τελικα μενουν δηλωσεις.
Θα βγει και το γνωστο νον πειπερ περι μη εξευρεσης του καταλληλου παιχτη και ολα κομπλε.
Λες και ολες οι υπολοιπες μεταγραφαρες π καναμε κατα καιρους (εσιτι μουργκ νινουα κλπ) ηταν αποτελεσμα ενδελεχους αναζητησης και διασφαλισης της ποιοτητας τους, και στο δεκαρι κολλαμε μονο γιατι δεν υπαρχουν δεκαρια π να πληρουν τις απαιτησαρες μας.
Και το δουλεμα καλα παει...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
2)Για πιο λογο μας δουλευει;Ποιο ειναι το κινητρο του(ς); Δλδ αν κανουν κατι καλο και παει καλα η ομαδα θα φυγουν; Γι αυτο δεν το κανουν; Και το να μην παει καλα η ομαδα τους κραταει στην θεση τους;
Δεν χρειάζεται νομιζω να μπω στην διαδικασια να απαντησω. Αν εσυ βρισκεις ειλικρινες εδω και 3 χρονια καθε Αυγουστο να ακουμε για ενισχυση π ερχεται και στις 31 να ενημερωνομαστε πως δυστυχως δεν τα καταφεραμε γιατι δεν βρηκαμε τους καταλληλους, ειναι δικαιωμα σου.
Εγω αισθανομαι εδω και 3 χρονια πως με αντιμετωπιζει επικοινωνιακα η ΠΑΕ ως προβατο και λαχανο.
Εκτος αν γουσταρες περσι με το βιντεακι του Ιβαν με τον Λουτσεσκου που τον ευχαριστουσε για την ενισχυση και εκανε δηλωσεις για αηττητα και για πρωταθληματα.
Εγω αισθανομαι εδω και 3 χρονια πως με αντιμετωπιζει επικοινωνιακα η ΠΑΕ ως προβατο και λαχανο.
Εκτος αν γουσταρες περσι με το βιντεακι του Ιβαν με τον Λουτσεσκου που τον ευχαριστουσε για την ενισχυση και εκανε δηλωσεις για αηττητα και για πρωταθληματα.
Τζάμπα ασχολούμαστε με το θέμα, δεν πρόκειται να παρθεί παίκτης. Όποιον ακόμη και να ξεφορτωθούν θα είναι για λόγους ισολογισμού. Moving on. Μακάρι τον Μάιο να μην λέμε "φαντάζεσαι να είχαμε δεκάρι..."
Δε νομίζω ρε συ Gospi ότι είναι θέμα "δουλεματος".
Ο ΠΑΟΚ τα 3 τελευταία χρόνια βρίσκεται σε διαδικασία κατακόρυφης πτώσης του μπάτζετ του.
Αυτό έχει ήδη επικοινωνηθει αρκετές φορές αλλά πλέον, 3 χρόνια μετά, πρέπει κάποιος να είναι τυφλός για να μην το βλέπει.
Όταν, λοιπόν, ρίχνεις το μπάτζετ αυτόματα μειώνονται οι ποιοτικές επιλογές και μεγαλώνει το περιθώριο "λάθους".
Κι επειδή ξέρω ότι θα μου πεις για Εσιτι, Μουργκ, κλπ θα σου πω προκαταβολικά ότι δεν υπάρχει ομάδα στον πλανήτη από την Μάντσεστερ Σιτυ μέχρι την Αλκορκον που δεν έχουν βαρίδια και λάθος μεταγραφικές επιλογές.
Το πρόβλημα είναι ότι όπως προείπα όταν μειώνεις αυτά που ξοδεύεις, κάνεις πιο εύκολα συμβιβασμούς και αυξάνεται το περιθώριο λάθους.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ΠΑΟΚ τα 3 τελευταία χρόνια βρίσκεται σε διαδικασία κατακόρυφης πτώσης του μπάτζετ του.
Αυτό έχει ήδη επικοινωνηθει αρκετές φορές αλλά πλέον, 3 χρόνια μετά, πρέπει κάποιος να είναι τυφλός για να μην το βλέπει.
Όταν, λοιπόν, ρίχνεις το μπάτζετ αυτόματα μειώνονται οι ποιοτικές επιλογές και μεγαλώνει το περιθώριο "λάθους".
Κι επειδή ξέρω ότι θα μου πεις για Εσιτι, Μουργκ, κλπ θα σου πω προκαταβολικά ότι δεν υπάρχει ομάδα στον πλανήτη από την Μάντσεστερ Σιτυ μέχρι την Αλκορκον που δεν έχουν βαρίδια και λάθος μεταγραφικές επιλογές.
Το πρόβλημα είναι ότι όπως προείπα όταν μειώνεις αυτά που ξοδεύεις, κάνεις πιο εύκολα συμβιβασμούς και αυξάνεται το περιθώριο λάθους.
- Montrealiotis
Βρε ας μην πάρουν άλλον παίκτη, αλλά ας ενημερώσουν και μας τους καημένους που ξεροσταλιάζουμε, ότι δεν θα πάρουν άλλον παίκτη. Δεν είμαστε πελάτες μιας (Π)ΑΕ… οπαδοι ειμαστε διάολε…
Αν ειναι ετσι τα πραγματα τοτε γιατι διαρρεουν πως θα γινει κι αλλη κινηση? Γιατι καθε χρονο το ιδιο παραμυθι στα χασομερια?JohnDag έγραψε:Δε νομίζω ρε συ Gospi ότι είναι θέμα "δουλεματος".
Γιατι δεν βγηκαν να πουν "μαγκες αυτο ειναι το ροστερ τέλος".
Και στην τελικη αντε εμας δεν μας δουλευουν, τον Λουτσεσκου π ζηταει απο περσι ενα μαμημενο δεκαρι γιατι τον γραφουν στα @@ τους?
Παντως κατ εμε ειναι ξεκαθαρα θεμα δουλεματος. Οι επικοινωνιολογοι της ΠΑΕ αποδεδειγμενα μας θεωρουν χαιβανια απο τα λιγα. Αυτο προκυπτει τοσο απο τα περσινά βιντεο μς τον Ιβαν, οσο και απο τις κατα καιρους δηλωσεις του ΚυρΚυρ και τις διαφορες διαρροες. Λες και απευθυνονται σε προβατα.
Μα γιατι ασχολειστε ακομη. Μην χαλιεστε παιδια.
Εγω ειμαι φαν του αισιοδοξου σεναριου. Οτι δηλαδη ηρθαν τωρα πολλοι παικτες θα δουλεψουμε με αυτους θα δουμε τι κανουν και ποια ειναι τα καλα τους στοιχεια και τον φλεβαρη θα φερουμε τους 1-2 παικτες που πραγματικα χρειαζονται και θα αλλαξουν επιπεδο στην ομαδα. Το επομενο καλοκαιρι θα ερθουν και οι άλλοι 1-2 και τοτε θα εχουμε την ομαδα που ονειρευομαστε.
Μονο μην ακουσω τα παραπανω απο κανεναν της ομαδας. Αρκετα στραβωμενος ειμαι.
Και ναι. Και περσυ και προπερσυ 1 εως τρεις παικτες χρειαζομασταν. Ειδικα περσυ μονο 2. Και φεραμε τον κανεναν (μιτριτσες κλπ ασχολιαστοι), κιας καναμε και 30δεκα μεταγραφες. Μονο του Τσολακ εμοιζε καλη αλλα δυστυχως δεν κολησε ο παικτης. Ολοι οι αλλοι να ειχαμε να λεγαμε.
Λες και δεν θελουμε να αλλάξει επιπεδο η ομαδα.
Εγω ειμαι φαν του αισιοδοξου σεναριου. Οτι δηλαδη ηρθαν τωρα πολλοι παικτες θα δουλεψουμε με αυτους θα δουμε τι κανουν και ποια ειναι τα καλα τους στοιχεια και τον φλεβαρη θα φερουμε τους 1-2 παικτες που πραγματικα χρειαζονται και θα αλλαξουν επιπεδο στην ομαδα. Το επομενο καλοκαιρι θα ερθουν και οι άλλοι 1-2 και τοτε θα εχουμε την ομαδα που ονειρευομαστε.

Μονο μην ακουσω τα παραπανω απο κανεναν της ομαδας. Αρκετα στραβωμενος ειμαι.
Και ναι. Και περσυ και προπερσυ 1 εως τρεις παικτες χρειαζομασταν. Ειδικα περσυ μονο 2. Και φεραμε τον κανεναν (μιτριτσες κλπ ασχολιαστοι), κιας καναμε και 30δεκα μεταγραφες. Μονο του Τσολακ εμοιζε καλη αλλα δυστυχως δεν κολησε ο παικτης. Ολοι οι αλλοι να ειχαμε να λεγαμε.
Λες και δεν θελουμε να αλλάξει επιπεδο η ομαδα.
Μετά την Τουρκία, ο πιο Ρωσσοφιλικος προορισμός η Λεμεσός.joshua έγραψε:Αυτο με τον Κοκοριν με σκοτωσε και μενα...Ακους εκει Κοκοριν ο ρουλης λεμεσου...
Μεταγραφές δεν θα γίνουν. Ας ανεβάσουν και δυο πιτσιρικάδες απ'την Κ-19 μπας και βγει κανείς...
-
Εφόσον τον βασικό μας στοχο (Φερναντες) μπορούμε να τον κυνηγήσουμε μέχρι 15 Σεπτέμβρη γιατί τόση καούρα για τη σημερινή μέρα; Θεωρώ ότι όντως απασχολεί ο συγκεκριμένος, διότι εάν δεν, θα είχε επικοινωνηθει με κάποιο τρόπο από τη ΠΑΕ....
Κερδίζω το σκουλήκι και κάνω οποιαδήποτε κίνηση με νηφάλιος.
Κερδίζω το σκουλήκι και κάνω οποιαδήποτε κίνηση με νηφάλιος.
- Metagrafakias
Δεν ξερω παντως πιστευω στο τελος θα κλεισει ο Φερναντεζ τελικα…
Αμα η Σπαρτάκ τον ηθελε τοσο πολυ οντως θα τον ειχε παρει εξαλου δεν κολλάνε στα οικονομικα αυτοι…
Απο την αλλη εμεις νομίζω παμε να κλεισουμε μια συμφωνία τυπου ενα ποσο και τον Κουτσια δανεικο για ενα χρονο…
Ο Βόλος δεκαρι πηρε αλλο αρα εχει συμβιβαστεί με την ιδεα οτι θα χασει τον Παολο…
Το θεμα πιστευω κολλαει οτι δεν ανανεώνει ο Κουτσιας ειτε δεν θελει να παει δανεικος..
Αμα η Σπαρτάκ τον ηθελε τοσο πολυ οντως θα τον ειχε παρει εξαλου δεν κολλάνε στα οικονομικα αυτοι…
Απο την αλλη εμεις νομίζω παμε να κλεισουμε μια συμφωνία τυπου ενα ποσο και τον Κουτσια δανεικο για ενα χρονο…
Ο Βόλος δεκαρι πηρε αλλο αρα εχει συμβιβαστεί με την ιδεα οτι θα χασει τον Παολο…
Το θεμα πιστευω κολλαει οτι δεν ανανεώνει ο Κουτσιας ειτε δεν θελει να παει δανεικος..
- black_star_ninja
Στα παραπανω θα ηθελα να προσθεσω:psykoman έγραψε:1)Ποιος μας δουλευει; Ονομα εχει; και μην μου πεις ''Η ΠΑΕ''...ονομαστικα αυτος και αυτος μας δουλευει.Gospi έγραψε:Στον ιδιο εργο θεατες καθε χρονια.
Δηλωσεις που τελικα μενουν δηλωσεις.
Θα βγει και το γνωστο νον πειπερ περι μη εξευρεσης του καταλληλου παιχτη και ολα κομπλε.
Λες και ολες οι υπολοιπες μεταγραφαρες π καναμε κατα καιρους (εσιτι μουργκ νινουα κλπ) ηταν αποτελεσμα ενδελεχους αναζητησης και διασφαλισης της ποιοτητας τους, και στο δεκαρι κολλαμε μονο γιατι δεν υπαρχουν δεκαρια π να πληρουν τις απαιτησαρες μας.
Και το δουλεμα καλα παει...
2)Για πιο λογο μας δουλευει;Ποιο ειναι το κινητρο του(ς); Δλδ αν κανουν κατι καλο και παει καλα η ομαδα θα φυγουν; Γι αυτο δεν το κανουν; Και το να μην παει καλα η ομαδα τους κραταει στην θεση τους;
3) Γιατι νιωθει την αναγκη να μας δουλεψει, αν μας δουλευει;
4) Γιατι νιωθουμε οτι μας δουλευει και ποσο σιγουροι ειμαστε οτι αυτο δεν ειναι στο μυαλο μας;
5) Γιατι μπερδευεις τον Μποτο με αυτους που πηραν Εσιτι, Μουργκ, Νινουα;
6) Ποσο σιγουρος εισαι οτι το νον πειπερ που αναφερεις δεν ειναι αληθεια;
7) Ποσο σιγουρος εισαι οτι οι παικτες που ζηταει ο Ραζβαν συμφερουν; Δλδ αν σου ζητουσε Μπερναρντ για 2 χρονια 3.8 εκατομμυρια εσυ αν ησουν στο ποστο της Μαριας ή του Μποτο θα τα εδινες;
Eχουμε σαν λαος μια αλεργια στο να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους...Αρεσει δεν αρεσει και χωρις να σημαινει κατι για την προσφορα του στο συλλογο,οι τελευταιες δηλωσεις Ιβαν θα αποδειχθουν ανακολουθες αν δεν γινει καποια κινηση οσον αφορα το ροστερ και ρε φιλε δεν βγαζει κανενα νοημα ολο αυτο...Ξερεις οτι ενας ολοκληρος κοσμος ειναι ψυχολογικα στα καγκελα.Εχει τεραστια αναγκη να νιωσει οτι δεν μενει πισω χρονο με το χρονο και εστω μια μεταγραφη θα του τονωσει το ηθικο.Πως περιμενεις να νιωσει οταν εκτος απο την δικη του αισθηση, που στο κατω κατω δεν λεει και πολλα,ακουει συνεχως τον προπονητη του να ζηταει παικτη και την ιδιοκτησια να του τον αρνειται?
Να διαβάζεται μερικοι ειπα απο προχθες <Παιχτης 'ισως' ερθει> μετα τον Ρουλη το ματς της Κυριακης τωρα δινουν σημασια στο derby δεν ασχολουνται για μεταγραφικά.
Κοιτανε να σπρωξουν οτι δεν παίζουν μέχρι αύριο που ληγουν συμβολαια ανένεργων Παιχτών μας πχ Murg, έστειλαν Λάμπρου ονόματα θα ακούται απο αρδ ότι υπαρχει ελευθερος ή ότι έχει η Πορτογαλία να στοχεύσουν κανένα <αν> ερθει τελικα Παιχτης.
Αυτα!
Κοιτανε να σπρωξουν οτι δεν παίζουν μέχρι αύριο που ληγουν συμβολαια ανένεργων Παιχτών μας πχ Murg, έστειλαν Λάμπρου ονόματα θα ακούται απο αρδ ότι υπαρχει ελευθερος ή ότι έχει η Πορτογαλία να στοχεύσουν κανένα <αν> ερθει τελικα Παιχτης.
Αυτα!