Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Ο Ρίζνικ είναι ελατήριο και τερματοφυλακάρα.
Το θέμα το έβγαλε το Onsports στις 15 του Απρίλη και απλά τώρα το ξαναθυμήθηκε, σε ανακύκλωση, το talentabout χωρίς να υπάρχει τίποτα σχετικό από Ουκρανία μεριά.'
Ο ποδοσφαιριστής σε συνέντευξή του στις 22 Απριλίου είπε ότι δεν έχει ιδέα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και είχε διαβάσει ακόμα και το ότι πάει στην Κύπρο.
Το θέμα το έβγαλε το Onsports στις 15 του Απρίλη και απλά τώρα το ξαναθυμήθηκε, σε ανακύκλωση, το talentabout χωρίς να υπάρχει τίποτα σχετικό από Ουκρανία μεριά.'
Ο ποδοσφαιριστής σε συνέντευξή του στις 22 Απριλίου είπε ότι δεν έχει ιδέα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και είχε διαβάσει ακόμα και το ότι πάει στην Κύπρο.
- Kabamaru11
παπαδες θελατε χθες,κ σημερα που ακουγεται ολη η Μητροπολη Νεαπολης Σταυρουπολης κ πασης Ελλαδος,τσινιζετε.....αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου τελικα.....
Εδώ μέσα υπάρχουν παιδιά, που η δουλειά που κάνουν, είναι ετη φωτός μπροστά από αυτούς που πληρώνονται για να την κάνουν..
Δε νομίζω ότι διαφέρει ο Λημνιός της Ελλάδας με αυτόν της Γερμανίας. Απλά αυτά που έδειχνε εδώ δεν είναι σε καμία περίπτωση αρκετά για να του εξασφαλίσουν θέση βασικού σε ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Και πολύ δίκαια θεωρώ.hawklord έγραψε:Καλα. Ας ερθει ο Μπουφον και βγαινω γυμνος στο δρομο. Gigi campione del mondo!
Για την ωρα διαβαζω για τον Λημνιο. Ο παλιος καλος Λημνιος ειναι ευπροσδεκτος. Ο ξαπλας της Γερμανιας δεν ξερω...
Μπορεί να το γυρίσει σε μπακάκι να σωθεί ή δυσκολεύεται να το αντιληφθεί?
Η ομάδα πρέπει να βρει κι αλλους Ζιβκοβιτς,δηλαδή καλα και τακτικά-αμυντικα και επιθετικά εξτρέμ, όχι να ασχολούμαστε με Λημνιους που δεν έπαιζε στη Λιβαδειά της Γερμανίας....Banksy έγραψε:Δε νομίζω ότι διαφέρει ο Λημνιός της Ελλάδας με αυτόν της Γερμανίας. Απλά αυτά που έδειχνε εδώ δεν είναι σε καμία περίπτωση αρκετά για να του εξασφαλίσουν θέση βασικού σε ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Και πολύ δίκαια θεωρώ.hawklord έγραψε:Καλα. Ας ερθει ο Μπουφον και βγαινω γυμνος στο δρομο. Gigi campione del mondo!
Για την ωρα διαβαζω για τον Λημνιο. Ο παλιος καλος Λημνιος ειναι ευπροσδεκτος. Ο ξαπλας της Γερμανιας δεν ξερω...
Ο Κούτσιας σήμερα πέτυχε δύο γκολ και είχε μία ασίστ, μετά το χατ-τρικ πριν 4 μέρες. Τα μάτια μας 100, οι ακαδημίες μας βγάζουν χρυσό.
Ιταλοί scouters τον έχουν στο μάτι. Να μην χάσουμε τον δικό μας χρυσό για μπακίρι που θα προσπαθήσουν και πάλι να μας φέρουν κάποιο επιτήδειοι managers.
Ιταλοί scouters τον έχουν στο μάτι. Να μην χάσουμε τον δικό μας χρυσό για μπακίρι που θα προσπαθήσουν και πάλι να μας φέρουν κάποιο επιτήδειοι managers.
Γιατί δεν κλήθηκε στην Εθνική από τον Σίμο?
Το μεθοδεύσαμε εμείς λόγω των υποχρεώσεων της Κ19?
Το μεθοδεύσαμε εμείς λόγω των υποχρεώσεων της Κ19?
-
john4serres
Πρώτη προτεραιότητα ο χαφ!
Οι επαφές του ΠΑΟΚ με δύο ποδοσφαιριστές και τα “θέλω” του Ράζβαν Λουτσέσκου
Μία από τις βασικές ανάγκες του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν, εάν όχι η βασικότερη, είναι η προσθήκη ενός (τουλάχιστον) κεντρικού χαφ στο “ασπρόμαυρο” ρόστερ.
Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος έχει ιεραρχήσει τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που βρίσκονται ψηλά στη σχετική λίστα του Δικεφάλου!
Μάλιστα, όπως προκύπτει, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με δύο ποδοσφαιριστές που πληρούν τα “θέλω” του Ρουμάνου προπονητή, δηλαδή διαθέτουν ποιότητα, δύναμη, ταχύτητα και ικανότητα να αλλάζουν το τέμπο του παιχνιδιού.
Με δύο λόγια, ο 52χρονος προπονητής επιθυμεί έναν μέσο box to box που αυτή τη στιγμή δεν διαθέτει ο ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να εμφανίζονται αισιόδοξοι πως το όλο θέμα θα “κλείσει” άμεσα.
paok24
seaman κανε μια ερευνα ειμαι σιγουρος οτι θα τους βρεις με αυτα τα στοιχεια
Οι επαφές του ΠΑΟΚ με δύο ποδοσφαιριστές και τα “θέλω” του Ράζβαν Λουτσέσκου
Μία από τις βασικές ανάγκες του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν, εάν όχι η βασικότερη, είναι η προσθήκη ενός (τουλάχιστον) κεντρικού χαφ στο “ασπρόμαυρο” ρόστερ.
Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος έχει ιεραρχήσει τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που βρίσκονται ψηλά στη σχετική λίστα του Δικεφάλου!
Μάλιστα, όπως προκύπτει, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με δύο ποδοσφαιριστές που πληρούν τα “θέλω” του Ρουμάνου προπονητή, δηλαδή διαθέτουν ποιότητα, δύναμη, ταχύτητα και ικανότητα να αλλάζουν το τέμπο του παιχνιδιού.
Με δύο λόγια, ο 52χρονος προπονητής επιθυμεί έναν μέσο box to box που αυτή τη στιγμή δεν διαθέτει ο ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να εμφανίζονται αισιόδοξοι πως το όλο θέμα θα “κλείσει” άμεσα.
paok24
seaman κανε μια ερευνα ειμαι σιγουρος οτι θα τους βρεις με αυτα τα στοιχεια
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο τδ που είναι;;
Αν ήταν εδώ θα χαμε κλείσει πιστεύω 1-2 παίχτες
Btw για να μην έχει κλείσει ακόμα Τετι, πιστεύω ότι πάμε για κάτι καλύτερο
Αν ήταν εδώ θα χαμε κλείσει πιστεύω 1-2 παίχτες
Btw για να μην έχει κλείσει ακόμα Τετι, πιστεύω ότι πάμε για κάτι καλύτερο
- Salvador Allende
Εγώ το μόνο που φοβάμαι είναι να μην μας κάνουν πάλι μεταγραφές τύπου Τσόλακ και Μουργκ γιατί και πέρσι έτσι πήγαινε το πράμα, τα ζώα μας αργά.
Ελπίζω μόνο να υπάρχει πλάνο, κινητικότητα και επαφές. Να μην πέσουν ΟΛΑ πάνω στον Λούτσε!
Ελπίζω μόνο να υπάρχει πλάνο, κινητικότητα και επαφές. Να μην πέσουν ΟΛΑ πάνω στον Λούτσε!