Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από Guitarman »

kataramenos5 έγραψε:Μια απαντηση στον κιθαρίστα γιατι αγαπιομαστε κιολας. Μη το παιρνετε στραβά. Οχι οτι δε θελουμε τιτλους της λιγδας αλλα δεν εξασφαλίζουν οτι εκανες ομαδα οταν κερδιζεις λεβαδειες και βολους. Η ευρωπη δειχνει αν εκανες σοβαρη ομαδα που ειναι το ζητουμενο. 3 κυπελλα 1 πρωταθλημα πηρες αλλα εξω σε γλεντανε κατι σλοβαν και ομονοιες.
Κι αντι να παιζεις εστω europa τωρα τραβιεσαι με τα λιμα.
Κατ μαζι σου σε αυτό 100% Το αναφέρω και εγώ στο ποστ μου εξάλλου ότι η Ευρώπη είναι ο καθρέφτης. Προφανώς θέλω η ομάδα να πηγαίνει τουλαχιστον στους 16 του Europa καθε χρόνο. Αυτό σε κάνει γνωστό και θα σου φέρει και χρήμα. Καμία διαφωνία. Επίσης δε διαφωνώ πως ξοδεύτηκαν πολλά λεφτά αδίκως. Απλά θεωρώ πως είναι μία διαδικασία που ήταν αναπόφευκτη βάσει των αντικειμωνικών συνθηκών που αντιμετωπίζει/αντιμετώπιζε η ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Doomlord4 έγραψε:Guitarman kai PAOK athens
3 λαλούν και 2 χορεύουν
Τώρα με βούλωσες.

Ρε αν δε θέλετε να κάνετε κουβέντα, τι τα γράφετε αυτά τα γραφικά? Για να αρχίσετε καβγά? Βγείτε στο δρόμο να κάνετε μαγκίτσες...
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Ειμαι εκτός συγνώμη που δεν μπορεσα να γράψω περισοτερα
Για μένα από που βγαίνει το συμπέρασμα πως αδιαφορω για τις εγχωριες διοργανώσεις

Διαβασες καπου μισο ποστ απο χιλια σχετικά και εβγαλες συμπερασμα;
Τι να το βουλωσει καποιος που βγαζει οτι συμπερασμα
γουσταρει απο μισο ποστ που έχει μαλιστα το αναποδο νόημα
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Εσυ που και καλα θες κουβεντα,η κουβεντα έχει γίνει ήδη
Κι εσυ εισαι αλλου για αλλου με αυτα τα ακυρα που γραφεις και με το στυλ που τα γραφεις
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Doomlord4 έγραψε:Ειμαι εκτός συγνώμη που δεν μπορεσα να γράψω περισοτερα
Για μένα από που βγαίνει το συμπέρασμα πως αδιαφορω για τις εγχωριες διοργανώσεις

Διαβασες καπου μισο ποστ απο χιλια σχετικά και εβγαλες συμπερασμα;
Τι να το βουλωσει καποιος που βγαζει οτι συμπερασμα
γουσταρει απο μισο ποστ που έχει μαλιστα το αναποδο νόημα
Ρε συ ντουμ, ειπα εγώ να το βουλώσεις? Επίσης αναφέρθηκα σε εσένα συγκεκριμένα? Τι είναι αυτά που λες?

Εγώ έκανα μία γενική παρατήρηση για αυτούς που λένε πως αδιαφορούν για το εγχώριο που είναι εκ των πραγμάτων ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ για το ευρωπαικό...

Μη τα παίρνεις επί προσωπικού. Και σε μία τελική μέχρι που αυτοσαρκαζομαι στο τέλος του ποστ μου και σε έχω εσένα να μου κάνεις επίθεση και από πάνω...

Χαλαρώστε ρε σεις... δε σας κυνηγαέι κανείς. Κουβέντα μπαίνουμε να κάνουμε

ΕΝΤΙΤ: Και μη τσουβαλιάζεις δύο ποστ τελείως διαφορετικού ύφους σε ένα επειδή και τα δύο έχουν αντίθετη άποψη από τη δική σου
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Doomlord4 έγραψε:Εσυ που και καλα θες κουβεντα,η κουβεντα έχει γίνει ήδη
Κι εσυ εισαι αλλου για αλλου με αυτα τα ακυρα που γραφεις και με το στυλ που τα γραφεις
Θα σου πρότεινα να πάρεις φόρα και να βαρέσεις το κεφάλι σου στον τοίχο...
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Εγώ ούτε αυτό δεν μπορώ να σου προτείνω...
Τα άδεια σπάνε πιο εύκολα
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Guitarman έγραψε:
Εγώ έκανα μία γενική παρατήρηση για αυτούς που λένε πως αδιαφορούν για το εγχώριο που είναι εκ των πραγμάτων ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ για το ευρωπαικό...
Κανεις δεν αδιαφορει για τα εγχωρια. Αλλα ουτε η Μπαρτσελονα δεν μπορει να σηκωσει δυο καρπουζια στην ιδια μασχαλη. Καπου πρεπει να δωσεις περισσοτερο βαρος.
Δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ προαπαιτουμενο. Ειναι ανακριβεια αυτο που λες.
Οταν ο βαζελος εφτανε στους 8 του Τσαμπιονς λιγκ την προηγουμενη χρονια ΔΕΝ πηρε πρωταθλημα. 12 βαθμους πισω απο τον γκει τερματισε.
Η Σεβιλλη εχει μονο 1 πρωταθλημα Ισπανιας αλλα εχει 6 (ΕΞΙ) ευρωπαικα τροπαια
Η Βιγιαρεαλ δεν εχει ΚΑΝΕΝΑΝ ισπανικο τιτλο. Εχει γιουροπα λιγκ ομως. Και ημιτελικα τσαμπιονς λιγκ και προημιτελικα και 3 φορες ημιτελικα στο Europa. Το 2006 χρειαστηκε να χασει πεναλτι στα τελευταια λεπτα του ημιτελικου για να μην παιξει τελικο τσαμπιονς λιγκ χωρις να εχει παρει πρωταθλημα ΠΟΤΕ
Η Νοτιγχαμ εχει 1 πρωταθλημα αλλα 2 πρωταθλητριων
η Τσελσι εχει να παρει πρωταθλημα 5 χρονια αλλα πηρε τσαμπιονς λιγκ περσι
Η Ναπολι ειναι αυτη την στιγμη μεσα στην 20αδα των κορυφαιων ομαδων στην Ευρωπη κι εχει να παρει πρωταθλημα 30 χρονια. Η λειψια 21η και δεν εχει παρει τιτλο ποτε

Και μπορω να γραψω κι αλλα πολλα

Χωρις πρωταθλημα μπορεις να διεκδικησεις διακριση στην Ευρωπη. Χωρις διακριση στην Ευρωπη αν κατακτας το πρωταθλημα και παιζεις απο αρχες ιουλιου προκριματικα θα εισαι παντα στην ιδια μοιρα με τις ομαδες του Λουξεμβουργου και της Μαλτας
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Doomlord4 έγραψε:Όμως το τοπ-20 της ευρώπης που έχει τεθεί στόχος,είναι θέμα προς συζήτηση και θέμα προς ΕΠΙΛΥΣΗ
montekristo έχεις να προτείνεις κάτι διαφορετικό που θα μας οδηγήσει στην επίτευξη και αυτού του στόχου;

Έχεις ακούσει ή διαβάσει από κάποιον άλλο προτάσεις και που διαφωνείς ή συμφωνείς;

Οι υπόλοιποι;
Έχετε ακούσει ή διαβάσει από κάποιον άλλο προτάσεις που να διαφωνείτε ή να συμφωνείτε;

Έχει κάποιος άλλος να προτείνει κάτι διαφορετικό που θα μας οδηγήσει στην επίτευξη και αυτού του στόχου;

ΛΑΘΟΣ τοπικ ξαναλέω
Κάποιος;
Κάτι;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Γκουερινο έγραψε:
Guitarman έγραψε:
Κανεις δεν αδιαφορει για τα εγχωρια. Αλλα ουτε η Μπαρτσελονα δεν μπορει να σηκωσει δυο καρπουζια στην ιδια μασχαλη. Καπου πρεπει να δωσεις περισσοτερο βαρος.
Οταν ο βαζελος εφτανε στους 8 του Τσαμπιονς λιγκ την προηγουμενη χρονια ΔΕΝ πηρε πρωταθλημα. 12 βαθμους πισω απο τον γκει τερματισε.
Η Βιγιαρεαλ δεν εχει ΚΑΝΕΝΑΝ ισπανικο τιτλο. Εχει γιουροπα λιγκ ομως. Και ημιτελικα τσαμπιονς λιγκ και προημιτελικα και 3 φορες ημιτελικα στο Europa. Το 2006 χρειαστηκε να χασει πεναλτι στα τελευταια λεπτα του ημιτελικου για να μην παιξει τελικο τσαμπιονς λιγκ χωρις να εχει παρει πρωταθλημα ΠΟΤΕ
Η Ναπολι ειναι αυτη την στιγμη μεσα στην 20αδα των κορυφαιων ομαδων στην Ευρωπη κι εχει να παρει πρωταθλημα 30 χρονια. Η λειψια 21η και δεν εχει παρει τιτλο ποτε

Χωρις πρωταθλημα μπορεις να διεκδικησεις διακριση στην Ευρωπη. Χωρις διακριση στην Ευρωπη αν κατακτας το πρωταθλημα και παιζεις απο αρχες ιουλιου προκριματικα θα εισαι παντα στην ιδια μοιρα με τις ομαδες του Λουξεμβουργου και της Μαλτας
++++++
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Γκουερινο έγραψε:
Guitarman έγραψε:

Ρε συ Γκουερινο καλά όλα αυτά, αλλά τελευταία φορά που κοίταξα την κατάταξη της Ελλάδας για να παίξεις CL kai EL πρέπει να είσαι πρωταθλητής. Αν με το καλό ανέβει η χώρα στην κατάταξη να το ξανασυζητήσουμε. Αλλά αυτό θα πάρει κάποια χρόνια. Ρεαλιστικά λοιπόν χρειζόμαστε το πρωτάθλημα. Και προφανώς όλοι μαζί θα γουστάρουμε άσχετα με το πως βλέπουμε το θέμα Ευρώπη-Εγχώρια.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

https://www.google.com/search?q=%CE%B5% ... uNjAo,st:0
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεοτεροι
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Κιθαριστας (και το άλλο το σουπερμυαλό)

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ
ΚΑΝΕΝΑΣ

Ίσα ίσα μερικοι απλά γράφουμε για το τι διαφορετικό έπρεπε να γινει για να είχε συνέχεια εκεινο του 2019
Και μάλιστα δρόμο ευκολότερο απο αυτόν που ακολουθούμε
Οι δικές σας προτάσεις ΠΟΙΕΣ είναι;

Αυτός που ακολουθούμε και ειναι σε μερικα ΜΥΑΛΑ ο μοναδικός,εγραψε 0/7 προσπάθειες για ομίλους c.l
και 1/8 πρωταθλήματα με Ιβάν

Επίσης,την ΠΡΟτελευταία φορά που κοιταξες την βαθμολογία,εβγαινε και ο 2ος,έτσι είναι;;;;;;
Και ίσως θα πάρει κάποια χρόνια για να αλλάξει,λόγω της ΑΓΝΟΙΑΣ που έχετε τον "ευκολότερο" δρόμο
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Ρε συ ντουμ, αφου δε σου αρεσει οπως γράφω και έχω άδειο κεφάλι, γιατί μου απευθύνεις τον λόγο,

Attention whore?

Λοιπόν, με τοξικούς ανθρώπους σα και σενα δε θελω να εχω επαφη ουτε μεσω πληκτρολογιου.

Ασχολήσουμε κάποιον άλλο
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Κι εγω που νομιζα πως την "κουβέντα" την ΞΕΚΙΝΗΣΕ και ασχολήθηκε μαζί μου κάποιος λέγοντας...

- Προς του ευρωλάγνους -

Αttencionwhore και πιπες
Δεν σου πρωτοαπευθυνα τον λόγο...σου απάντησα
Άντε φτάνει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”