Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Ginola καταρχάς συγνώμη για προχθές που αμφέβαλλα για τα λεγόμενα σου, τελικά όντως ξέρεις και ευχαριστούμε που μοιράζεσαι μαζί μας τις πληροφορίες σου
Δεν τον γλυτώνουμε τελικά τον Φεραρι ή θα έχουμε καμία έκπληξη;
Δεν τον γλυτώνουμε τελικά τον Φεραρι ή θα έχουμε καμία έκπληξη;
- sourmenetes
- Moderator
Ο aye4 είναι μπαναρισμενος.
Δεν μπορεί ν απαντήσει.
Επομένως προχωρήστε παρακατω
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν μπορεί ν απαντήσει.
Επομένως προχωρήστε παρακατω
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μας έπιασε απροετοίμαστους η ΠΑΕ. Μπράβο .
Για ακραίο Μπακ τελικά κοιτάμε ή όχι?
Υ.Γ πολλή γκρίνια ..
Για ακραίο Μπακ τελικά κοιτάμε ή όχι?
Υ.Γ πολλή γκρίνια ..
Πολύ ευχάριστα νέα σήμερα.
Με τις θέσεις των ξένων τι γίνεται;
Ζαμπα, Τσολακ υπ' ατμον.
Νινουα δανεικός;
Να συνεχιστεί το ντεμαραζ.
Φέρτε και χαφ να χάσουμε τα χαμένα μυαλά μας.
Φέτος φτιάχνεται η ομάδα που του χρόνου θα τα σαρώσει όλα...
Με τις θέσεις των ξένων τι γίνεται;
Ζαμπα, Τσολακ υπ' ατμον.
Νινουα δανεικός;
Να συνεχιστεί το ντεμαραζ.
Φέρτε και χαφ να χάσουμε τα χαμένα μυαλά μας.
Φέτος φτιάχνεται η ομάδα που του χρόνου θα τα σαρώσει όλα...
Άρα είναι ξεκάθαρο ότι ο Παυλάρας έβαλε μπρος τον σχεδιασμό της ομάδας για τον επόμενο χρόνο, με πολύ νέο αίμα. Και έχει πλήρη στήριξη από ΙΒΑΝ και Διοίκηση στα θέλω του.GINOLA έγραψε:Δε τον θέλει ο Πάμπλο. Δε νομιζω να αλλάξει γνωμηNapoli4 έγραψε:Ωραιος φιλε.GINOLA έγραψε:Το εξτραδακι ανενεργος που σας ειχα πει.
Στο σουρμε ειχα πει κ ονομα
Για Ματος ισχυει;
Θα εχουμε αλλες αποχωρησεις;
Για αποχωρήσεις μη το παίζω έξυπνος ,ξερω οτι εχεις διαβασει και εσύ
Άκουσε bersekeros,εγω λειτουργώ πολύ με το συναίσθημα,όσοι με ξέρουν εδώ μέσα τόσα χρόνια κατάλαβαν την έκρηξη μου τότε.
Πίστευα πολύ στον τίτλο γιατί οι λιμανισιοι φέτος δεν είναι κάτι ιδιαίτερο,μετά από εκείνο το παιχνίδι,χάθηκε η πίστη μου χάθηκαν τα πάντα,η ομάδα πελαγοδρομουσε και είχε προηγηθεί και η τραγωδία της Λάρισας.
Τρελάθηκα και μου έφταιγαν τα πάντα.
Αυτό έγινε και δεν αλλάζει.
Ο Γκαρσία είναι πλέον ψύχραιμος,εδώ και καιρό,ελπίζω να συνεχιστεί αυτό αλλά και η ανοδική πορεία της ομάδας.
Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να είναι πάλι εδώ και αυτό είναι το ζητούμενο.
Πίστευα πολύ στον τίτλο γιατί οι λιμανισιοι φέτος δεν είναι κάτι ιδιαίτερο,μετά από εκείνο το παιχνίδι,χάθηκε η πίστη μου χάθηκαν τα πάντα,η ομάδα πελαγοδρομουσε και είχε προηγηθεί και η τραγωδία της Λάρισας.
Τρελάθηκα και μου έφταιγαν τα πάντα.
Αυτό έγινε και δεν αλλάζει.
Ο Γκαρσία είναι πλέον ψύχραιμος,εδώ και καιρό,ελπίζω να συνεχιστεί αυτό αλλά και η ανοδική πορεία της ομάδας.
Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να είναι πάλι εδώ και αυτό είναι το ζητούμενο.
- GiorgosAtha
Να υποθέσω πως ο Pablo θέλει να διατηρήσει τον Vieri δεξιά και να πάει σε αριστερό μπακ ή απλά δεν πιστεύει πως θα βοηθήσει ο Matos και σκέφτεται καλύτερο δεξί μπακ;GINOLA έγραψε:Δε τον θέλει ο Πάμπλο. Δε νομιζω να αλλάξει γνωμηNapoli4 έγραψε:Ωραιος φιλε.GINOLA έγραψε:Το εξτραδακι ανενεργος που σας ειχα πει.
Στο σουρμε ειχα πει κ ονομα
Για Ματος ισχυει;
Θα εχουμε αλλες αποχωρησεις;
Για αποχωρήσεις μη το παίζω έξυπνος ,ξερω οτι εχεις διαβασει και εσύ
- thanos-xanthi
τι παραστασεις χανουμε ρε γαμωτο στην Τουμπα
Κρμεντσικ μπροστα και πισω του Τζολης Καγκαβα Ζιβκοβιτς ,και εξτρα ο τρελοαιγυπτιος
η κινηση πλαγιου μπακ μακαρι να ειναι σε ηλικια εκει 23-27 με προοπτικη 3ετιας, να αρχισει το χτισιμο απο τωρα και για τους ευρωπαικους αγωνες του καλοκαιριου
Κρμεντσικ μπροστα και πισω του Τζολης Καγκαβα Ζιβκοβιτς ,και εξτρα ο τρελοαιγυπτιος
η κινηση πλαγιου μπακ μακαρι να ειναι σε ηλικια εκει 23-27 με προοπτικη 3ετιας, να αρχισει το χτισιμο απο τωρα και για τους ευρωπαικους αγωνες του καλοκαιριου
- Kabamaru11
Μακαρι να ρθει ο Καβασακι,μακαρι να ξαναγυρισει κ ο Τσιμιροτ κ ο Ματος,αλλα για τον Βοσνιο δεν μπορω να πω πως ενθουσιαστηκα,εχουμε στην ιδια θεση κ στην ιδια ηλικια,ενα δικο μας παιδι (Αντωνης Γαιτανιδης) με τρομερα προσοντα,κιλλερ,θρασυς κ με ατελειωτη καυλα,κ προχωραμε στην αποκτηση ΑΓΟΡΑΣ ενος παικτη που μπορει να βγει μπορει να μη βγει αλλα σιγουρα δεν το λες κ νεογνο στα 21 του κ ξενερωνεις κ τον Γαιτα.
-
1- ο καγαμπα ειναι χρησιμος , θα σκαντζαρει ουαρντα καντουρι και θα εχουμε περισσοτερες επιλογες
2- πρεπει να ερθει ο βοσνιος που δειχνει μπαλαδοφατσα γτ ο τζολης ειναι φευγατος και ο λαμπρου απλα δεν...
3- πρεπει να ερθει ενας τερματοφυλακας ειτε τωρα ειτε το καλοκαιρι απο το πολυ πανω ραφι για να κανει τα αυτονοητα και για να νιωθουν οι αμυντικοι ανετα οτι πισω τους εχουν παιχτουρα
4- πρεπει να ερθει ο ματος η καποιο αλλο δεξι μπακ και ο βιερινια να ειναι σαν μπαλαντερ ειτε αριστερα ειτε δεξια...
5- ο τσιγγαρας ειναι καλος παιχτης αλλα αργος , για εμενα πρεπει να παμε με αυτον για την ωρα και βλεπουμε , εξαλου με τι ομαδες παιζουμε ? τις πλακας ειναι ολοι , ακομα και τον γαυρο που θεωρουν καλη ομαδα τον γλεντουσαμε τις προαλες, παμε αφοβα με τσιγγαρα και καλοκαιρι ισως πρεπει να φερουμε εναν παιχτη εκει απο το πανω ραφι
2- πρεπει να ερθει ο βοσνιος που δειχνει μπαλαδοφατσα γτ ο τζολης ειναι φευγατος και ο λαμπρου απλα δεν...
3- πρεπει να ερθει ενας τερματοφυλακας ειτε τωρα ειτε το καλοκαιρι απο το πολυ πανω ραφι για να κανει τα αυτονοητα και για να νιωθουν οι αμυντικοι ανετα οτι πισω τους εχουν παιχτουρα
4- πρεπει να ερθει ο ματος η καποιο αλλο δεξι μπακ και ο βιερινια να ειναι σαν μπαλαντερ ειτε αριστερα ειτε δεξια...
5- ο τσιγγαρας ειναι καλος παιχτης αλλα αργος , για εμενα πρεπει να παμε με αυτον για την ωρα και βλεπουμε , εξαλου με τι ομαδες παιζουμε ? τις πλακας ειναι ολοι , ακομα και τον γαυρο που θεωρουν καλη ομαδα τον γλεντουσαμε τις προαλες, παμε αφοβα με τσιγγαρα και καλοκαιρι ισως πρεπει να φερουμε εναν παιχτη εκει απο το πανω ραφι
giapas έγραψε:O Καγκάβα έχει βιογραφικό που σίγουρα είναι πολυτέλεια για τον ΠΑΟΚ ακόμα και στα 40 του.
Το αν έχει όρεξη να παίξει , αν διατηρείται αθλητής ή αν υπάρχει κίνητρο ας κρίνουν αυτοί που πληρώνουν. Στα χαρτιά είναι τεράστια μεταγραφή και αυτό μπορούμε να κρίνουμε εμείς.
Εγώ να πω δε το περίμενα και σίγουρα είναι τεράστια και ευχάριστη εκπληξη αν ισχύει
Για όλους μας giapas.
Παιδια θα πιασει ο Καγκαβα.
Εχει αλλη νοοτροπια και πολλη ορεξη για μπαλα.
Θα το δειτε.
Εχει αλλη νοοτροπια και πολλη ορεξη για μπαλα.
Θα το δειτε.
- paokmaniak
παντως σε σχολιο στο ινστα για το οτι ο καγκαβα ειναι 8-10 και οχι 6 ο σαββιδης απαντησε ''ρωτησε κανεις τον παμπλο αν χρειαζεται 6 ;; '' και απαντησε ο φιλος '' στα μμε λενε για αμυντικο χαφ και οτι υπαρχει κενο ''απαντησε ο γιωργης ''αρδακια ''