ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- bersekeros
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
αυτό θα το διαβάζαμε 100%Dimg4 έγραψε:Δεν ταιριαζει στο συστημα ετσι κι αλλιως, ειναι στατικος
-
Dimg4
Εμεις ψαχνουμε εναν με ταχυτητα Πονσε, εκτελεση Πριγιο, συμμετοχικοτητα Μιετσελ, πρεσαρισμα Σαλπιγγιδη και ευφυια Μπερμπατοφ με συμβολαιο 400Κ.
- bersekeros
Ο Matias Arezo πιστεύω οτι με 2.5εκ έρχεται. Ουτε ειναι τοσο δυσκολη περίπτωση. Το να τον θελουν οι μεγαλες ομαδες για την Κ19 δεν ειναι φόβητρο ή να τον δανείζουν σε λιμα εδω κι εκεί. Αν πιασεις τον μανατζερ, του υποσχεθεις οτι τον παιρνεις με τη λογικη να ειναι σύντομα βασικός, δώσεις και καλό σχετικά μισθό, τον πήρες. Είναι δυνατό ταλέντο, αλλά Νειμαρ δεν είναι (17χρονος Νειμαρ). Είναι απλά στην καλύτερη ενας Τζολης σε θεση φορ, που κάποιοι βάπτισαν νεο Σοαρες. Εγω πιστευω οτι όποιος πείσει οτι τον θέλει περισσότερο με αμεση αξιοποίηση, αυτός έχει τον 1ο λογο. Ο ΠΑΟΚ απεδειξε οτι δεν κοβει το δρομο προς τα μεγάλα κλαμπ. Μονο να, κερδίσει εχει από εμάς. Το πρωτάθλημα τους είναι της πλάκας, θα παει ενα σκαλί παραπάνω. Πχ στην Αγγλία και η championship ειναι δυσκολη κατηγορία για 18χρονους.
Υγ:Δε μειώνω Τζολη. Ο παίκτης μπορεί και να πιάνει σημερα 10εκ σε πώληση. Απλα ταλέντο επιπέδου Νειμαρ σημερα, οχι τότε, πιάνει άμεσα 40εκ.
Υγ:Δε μειώνω Τζολη. Ο παίκτης μπορεί και να πιάνει σημερα 10εκ σε πώληση. Απλα ταλέντο επιπέδου Νειμαρ σημερα, οχι τότε, πιάνει άμεσα 40εκ.
Φυλλαδες:
Λένε ότι ο Πρίγιο μένει ελεύθερος !
Επίσης ενδιαφέρον για Κροβίνοβιτς (Μπενφίκα).
- bersekeros
Αν ο Πρίγιο μείνει ελεύθερος.....Φέρτε τον να πέσουν και τα τσιμέντα της Τούμπας!
-
Dimg4
Δεν επιασα το πνευμα αδερφε, λιγο αν θες τι εννοειςtzoker έγραψε:Καλύτερος από το Δουβικα;
Ίσως να προλάβαινουμε.
-
theogiannitsa
Για krovinovic λεει το forza την θεωρω πολυ καλη προσθηκη ο οποιος εχει κανει 11 αγωνες premier leugue
(west brom) !! και με τον αρεζο θα ειναι κινηση ματ αμα τον παρουμε οπου το εχω και στο φμ
(west brom) !! και με τον αρεζο θα ειναι κινηση ματ αμα τον παρουμε οπου το εχω και στο φμ
Πνεύμα λέγοντας;
Αν είναι καλύτερος από το Δουβικα, ίσως να προλάβαινουμε να τον ακυρώσουμε και να κοιτάξουμε αυτόν;
Αν είναι καλύτερος από το Δουβικα, ίσως να προλάβαινουμε να τον ακυρώσουμε και να κοιτάξουμε αυτόν;
-
Dimg4
Ποια φυλλαδα?Magpies4 έγραψε:Φυλλαδες:
-
Dimg4
Τα γραπτα ευκολα παρεξηγουνται, σορυ νομιζα ηταν ειρωνικο.tzoker έγραψε:Πνεύμα λέγοντας;
Νομιζω πως ο Δουβικας δεν ακυρωνεται οπως και να'χει. Ελληνας στην ηλικια του και στο potential του δεν πρεπει να παει αλλου
Σορρυ από εμένα.
Δεν ξέρω πόσο κοστολογειται μια τέτοια περίπτωση. Ίσως να είναι ανέφικτη για Ελλάδα.
Αλλά έχοντας Κουτσια, κ μετά την αγορά του μικρού ηλικιακά Δουβικα, θεωρώ ότι για τα επόμενα χρόνια δεν θα ασχοληθούμε με φορ ανερχόμενο. Θα κοιτάμε μόνο έμπειρους.
Για αυτό τέτοιες περιπτώσεις νομίζω αν πάρουμε Δουβικα δεν θα απασχολήσουν σύντομα στο φορ. Ακόμα κ να υπήρχε σα σκέψη λόγω Πάμπλο λογικά την αφήσαμε πλέον.
Δεν ξέρω πόσο κοστολογειται μια τέτοια περίπτωση. Ίσως να είναι ανέφικτη για Ελλάδα.
Αλλά έχοντας Κουτσια, κ μετά την αγορά του μικρού ηλικιακά Δουβικα, θεωρώ ότι για τα επόμενα χρόνια δεν θα ασχοληθούμε με φορ ανερχόμενο. Θα κοιτάμε μόνο έμπειρους.
Για αυτό τέτοιες περιπτώσεις νομίζω αν πάρουμε Δουβικα δεν θα απασχολήσουν σύντομα στο φορ. Ακόμα κ να υπήρχε σα σκέψη λόγω Πάμπλο λογικά την αφήσαμε πλέον.