44. Anderson Esiti
- abc_o_ karpouzas
Re: 44. Anderson Esiti
για κατσε λιγο ρε αποστολη....
εδωσες 4 ονοματα τα οποια ειναι μπροστα απο τον τσιγγαρα...
που ακριβως αδικειται....
να παρει χρονο απο ποιον??
εδωσες 4 ονοματα τα οποια ειναι μπροστα απο τον τσιγγαρα...
που ακριβως αδικειται....
να παρει χρονο απο ποιον??
- ΑποστόληςΑ
Όταν παίζουμε Πέμπτη - Κυριακή θα μπορούσε σε κάποιους αγώνες, εύκολους, να παίξει έστω για 30 λεπτά για να αποκτήσει έναν κάποιο ρυθμό. Στο προσεχές μέλλον θα έχουμε και τιμωρημένους με κάρτες εκτός από τυχόν τραυματίες.
Κάποιους παίκτες, ο προπονητής τους στήριξε (και καλά έκανε) ακόμη και με πολύ μέτρια απόδοση, και με το να παίρνουν αγώνες έφτασαν κάποια στιγμή να βρουν μια καλή ισορροπία. Σ' αυτούς δεν ανήκει ο Τσιγγάρας.
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα τον βάλει ποτέ, οπότε είτε θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ Β΄, είτε θα πάει δανεικός.
Κάποιους παίκτες, ο προπονητής τους στήριξε (και καλά έκανε) ακόμη και με πολύ μέτρια απόδοση, και με το να παίρνουν αγώνες έφτασαν κάποια στιγμή να βρουν μια καλή ισορροπία. Σ' αυτούς δεν ανήκει ο Τσιγγάρας.
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα τον βάλει ποτέ, οπότε είτε θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ Β΄, είτε θα πάει δανεικός.
- invincible
Αυτή την στιγμή στον ΠΑΟΚ στα χαφ είναι φυσιολογικό να αδικείτε οποιασδήποτε δεν παίζει και χάνει τον ρυθμό του στον πάγκο. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει ο ΠΑΟΚ χαφάρες να πάει να παίξει τσουλου με την Τσέλσι. Απλά έχει καλά χαφ και πολλές λύσεις για τις διοργανώσεις που παίζει. Μπορείς να πάρεις πρωτάθλημα και να πας στους 16 στο Κονφερενς με αυτά τα χαφ ? Μπορείς. Αλλά δεν παίζουν μόνο τα χαφ μπάλα. Έχεις στις άλλες θέσεις τόσες καλές και ποιητικές λύσεις και εναλλακτικές ? O Esiti είναι 27 χρονών , μπορεί στα 28 του να είναι ακόμα πιο σοβαρός και ολοκληρωμένος. Αλλά για το επίπεδο και τις διοργανώσεις που παίζει τώρα δεν είναι κακος παίχτης.
- Μπαρκαρούτσος
PAOK_1926 έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε:PAOK_1926 έγραψε:Μάλλον την έχουν παράδοση, αυτή την κίνηση οι βάζελοι.Γέλασα που ο καρλίτος, τραβούσε με τα δύο χέρια και ο Εσίτι απλά τον έσερνε.
Αυτό υπάρχει σε κανένα βίντεο ή gif;;
*emoticon με καρδούλες στα μάτια*
- ΑποστόληςΑ
Πως γίνεται να έχει δύναμη να τραβήξει έναν ολόκληρο άνθρωπο ωστόσο τα πρώτα βήματα του να είναι αργά; Θεωρητικά θα έπρεπε να έχει έκρηξη με αυτό που βλέπουμε στο gif.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Sick Bastard
Ο Τσιγγάρας αδικεί τον εαυτό του ή δεν καταλαβαίνει τι θέλει από αυτό ο Λουτσέσκου. Όλοι πάντως έχουν πάρει τις ευκαιρίες τους εκτός από τον Τσιγγάρα κι αυτό λέει κάτι για τον Τσιγγάρα κυρίως που με αυτά και με τα άλλα, έχει χάσει τη θέση του από ένα καδρόνι. Αλλά τα είπαμε και μετά τον τελικό, το θυμικό είναι μεγάλο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ συνολικά κι αποτελεί διαχρονικά τροχοπέδη.obanebane έγραψε:Τελικά η ερώτηση είναι, αδικείται ο Τσιγγαρας από τη χρησιμοποίηση του Εσιτι;
Έχει εμμονές ο Ρουμάνος;
- Μπαρκαρούτσος
Τέρας της φύσης. Το εννοούμε.chri5ti9 έγραψε:Πως γίνεται να έχει δύναμη να τραβήξει έναν ολόκληρο άνθρωπο ωστόσο τα πρώτα βήματα του να είναι αργά; Θεωρητικά θα έπρεπε να έχει έκρηξη με αυτό που βλέπουμε στο gif.
Σκέψου ένα τανκ. Τεράστια δυναμη, μηδένικη "έκρηξη"chri5ti9 έγραψε:Πως γίνεται να έχει δύναμη να τραβήξει έναν ολόκληρο άνθρωπο ωστόσο τα πρώτα βήματα του να είναι αργά; Θεωρητικά θα έπρεπε να έχει έκρηξη με αυτό που βλέπουμε στο gif.

Και καμία διαμαρτυρία, σηκώνεται και συνεχίζει να κυνηγάει τη μπάλα, την οποία δεν έχει αφήσει ποτέ από τα μάτια του. Νομίζω το τελευταίο είναι και ένα από τα θέματα που έχει και βασικό συστατικό στα λάθη που κάνει κάποιες φορές.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τέρας της φύσης. Το εννοούμε.chri5ti9 έγραψε:Πως γίνεται να έχει δύναμη να τραβήξει έναν ολόκληρο άνθρωπο ωστόσο τα πρώτα βήματα του να είναι αργά; Θεωρητικά θα έπρεπε να έχει έκρηξη με αυτό που βλέπουμε στο gif.
- anekfrastos
Εγώ τα τρακτέρ σκέφτηκα
. Μικρή ιπποδύναμη, μικρή ταχύτητα, μεγάλο βάρος, μεγάλη ροπή στρέψης.

Ας του κάνουμε ένα ρεκτιφιέ τότε μαζί με σασμάν να έρθει στα ίσα του. Έστω ένα τελικό, ένα χταπόδι, κάτι! Να ξεμπουκωσει το μηχάνημα.
- kataramenos5
Μικρη ευελιξια, αργες αντιδρασεις τα μειονεκτηματα. Γι αυτο και στην πιεση δυσκολευεται πολυ.
- Μπαρκαρούτσος
Τανκ διαβάζω, τρακτέρ διαβάζω...
Όταν αυτά τα δύο ρυμουλκήσουν βαπόρι, πάρτε με τηλέφωνο.
Όταν αυτά τα δύο ρυμουλκήσουν βαπόρι, πάρτε με τηλέφωνο.