Θα γίνει βουντού αύριο φίλε.σβηστα 2-0 θα το πάρουμε το ματσακιονkataramenos5 έγραψε:θα σφαχτειτε κι ειναι γκανεμια.Καταλαβες?
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- john4serres
[quote="joshua"]Παντα ηθελα να μου εξηγησει καποιος γιατι πχ δεν πρεπει να μιλαμε για μεταγραφες πριν απο μεγαλα παιχνιδια./quote]
ετσι κανουν οι μεγαλες ομαδες

ετσι κανουν οι μεγαλες ομαδες

- sourmenetes
- Moderator
Σβηστηκαν ολα bigbaby.BigBaby έγραψε:Ευχαριστω για το σβησιμο του δικου μου σχολίου και του Τσε σαν εκτος θεματος λογικα ενω ολα τα προηγουμενα ηταν εντος. Ειδικα τα ωραια για να παει να κανει σεξ ή οτι το αλλο προκαλει τυφλωση.
Περιμενα να μη συνεχισετε εσεις το τρολ.
Ο lucescu στην συνέντευξη του μιλησε για αριστερό μπακ και φόρ αλλα όχι για κεντρόο.Μαλλον μας τέλειωσε το χαφ.
Σιωπή στην Σιωπή...
Αύριο ξε-κόλιασμα τους Ελβετούς.
Το Έπαιξα από Παρασκευή στο "πάμε στοίχημα" ο άσσος 2,20 απόδοση αύριο θα έχει πέσει στο 1.60
Αύριο ξε-κόλιασμα τους Ελβετούς.
Το Έπαιξα από Παρασκευή στο "πάμε στοίχημα" ο άσσος 2,20 απόδοση αύριο θα έχει πέσει στο 1.60

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Τρί 24 Ιούλ 2018, 00:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί να μην γίνει:nothu έγραψε:Θα γινει το ματς αυριο; Χλωμο το κοβω.
Παιδια δε σταματατε αυτα περι δε θα γινει το ματς πριν πουμε καμια βαρια κουβεντα;
Επειδή έγινε πυρκαγιά λογικά το εννοεί το παλικάρι Αθήνα. Κρίμα και ντροπή μόνο αυτό!
Με τίποτα δεν ακυρώνεται το μάτς!
Με τίποτα δεν ακυρώνεται το μάτς!
Για πες καμια...CCCP έγραψε:Παιδια δε σταματατε αυτα περι δε θα γινει το ματς πριν πουμε καμια βαρια κουβεντα;
Aυτοι οι 2 προοριζονται για αλλαγες. Δυστυχως κι εγω στο κεντρο περιμενα εναν βασικο. Ελπιζω στα ποστ του Γιωργη περι σκύλου.Mao_Mao έγραψε:Ο lucescu στην συνέντευξη του μιλησε για αριστερό μπακ και φόρ αλλα όχι για κεντρόο.Μαλλον μας τέλειωσε το χαφ.
Ton petros1988 τον έκανε παρατηρήσεις ο sourm γιατί ανατάτωνε το φόρουμ με διάφορα.. συνεχόμενα post o άλλος 'nothu' είπε ότι μάλλον δε θα γίνει το ματς(λόγο βροχής το είπε λόγο Αθηνών πυρκαγιάς αυτός ξέρει)..
Άλλο το ένα άλλο το άλλο!!
Άλλο το ένα άλλο το άλλο!!
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 IIαν α
BigBaby έγραψε:Ευχαριστω για το σβησιμο του δικου μου σχολίου και του Τσε σαν εκτος θεματος λογικα ενω ολα τα προηγουμενα ηταν εντος. Ειδικα τα ωραια για να παει να κανει σεξ ή οτι το αλλο προκαλει τυφλωση.
Κάτι εννοεις εσυ τωρα αλλα δεν το πιανω
Υγ να τα δεις όπως επιθυμεις, σαν τα ψηλα βουνά να γίνουν