Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Εξτρεμάρα 20άρης, 10γκολ σε 14 ματς φετος
http://www.transfermarkt.com/sebastian- ... ler/294853
https://www.youtube.com/watch?v=rYTRMpKoJ5E
http://www.transfermarkt.com/sebastian- ... ler/294853
https://www.youtube.com/watch?v=rYTRMpKoJ5E
-
Dimg4
Stalker ακριβως. Ολοι εξυμνουν τον Μιετσελ οταν ψαχνουν τον ιδανικο φορ ΑΛΛΑ ξεχνουν απο που τον πηραμε.
Ο Βραζιλιάνος από την Ρεν, προσωπική εκτίμηση, θα μας κάνει να ξεχάσουμε όχι μόνο τον Γκάρι αλλά και τον Μακ.
Από στιγμιότυπα που είδα, μου φαίνεται πως θα μας ανεβάσει ποιοτικά.
Κατά τ'άλλα, ο Πριγιόβιτς, δεν μου λέει τίποτα. Σαν ένας ακριβός Παπάζογλου μου κάνει.
Για να πάρεις φορ με τα κυβικά του (Ύψος και βάρος) τότε θα πρέπει να παίζεις και σύστημα που θα τον στηρίξει. Ακόμα και τον Γιορέντε δηλαδή να παίρναμε τον οποίο θεωρώ κορυφαίο σε αυτό το στυλ παιχνιδιού, απλά δεν θα μπορούσαμε όχι μόνο να τον αναδείξουμε αλλά και να τον αντέξουμε ως οπαδοί ποδοσφαιρικά.
Από στιγμιότυπα που είδα, μου φαίνεται πως θα μας ανεβάσει ποιοτικά.
Κατά τ'άλλα, ο Πριγιόβιτς, δεν μου λέει τίποτα. Σαν ένας ακριβός Παπάζογλου μου κάνει.
Για να πάρεις φορ με τα κυβικά του (Ύψος και βάρος) τότε θα πρέπει να παίζεις και σύστημα που θα τον στηρίξει. Ακόμα και τον Γιορέντε δηλαδή να παίρναμε τον οποίο θεωρώ κορυφαίο σε αυτό το στυλ παιχνιδιού, απλά δεν θα μπορούσαμε όχι μόνο να τον αναδείξουμε αλλά και να τον αντέξουμε ως οπαδοί ποδοσφαιρικά.
-
Dimg4
Μπα αλλον θα λεει. Δεν ειναι 1.40 ο ΣαλπιJairo έγραψε:...salpi ???Dimg4 έγραψε:Ονομα? 1.40 κ δεξι μπακ?
- Αμπελαλε-4-
Παιδιά όταν δεν μπλέκεται ο Γιωργάκης στα πόδια του Λουμπος μόνο έτσι θα έρθουν τέτοιοι παίκτες και από ότι έμαθα ο Ίβαν του τα έχωσε καλά του γιου του αλλά στα ράδια αλλά βγάζουν τα ΑΡΔ! Όλες οι μεταγραφές, πλην του Ενρικε γιατί πιστεύω ότι άλλον έπρεπε να φέρεις από την Ρέν τον Βασικό της έξτρεμ τον Πολωνο Πυρπολητη Γκροζιτσκι, είναι οι καλύτερες που θα μπορούσαν να γίνουν αν θα γίνουν βέβαια! Ο Πριγιοβιτς είναι καθαρή κόπια Ντάντο Πρσο οποίος θυμάται αυτήν την παικτουρα της Μονακό και Ρεΐντζερς παίκτης με τρομερή τεχνική πάρα την σηματοδομη του
- Sick Bastard
Αν δεν το είπες ζητάω συγνώμη ..... Πάντως όλα τα σχόλια σου είναι αρνητικά αν και όπως λες είσαι θετικός άνθρωπος .....aspromaura ioannina έγραψε:Σιγα ρε! Λεπτομερειες...Για τον Μητσιο μη ξαναακουσω κουβεντα..συννενοηθηκαμε εδω μεσα;pgetsos έγραψε:Άλλον λες εσύ. Μην ψάχνεις για καυγά ρε εορπτολ
Καμια σωτηρια.
- pirate_salonica
Για τον Καρτάμπια δε νομίζω να υπάρχει κάτι... Εφόσον κανένα άλλο site εκτός του ΠΑΟΚβόις (τα κριάριΑΡΔ γράφαν για... Μπεργκ το καλοκαίρι) δεν αναπαρήγαγε την είδηση...
Εχεις περασει μια ολοκληρη μερα με ρεπορταζ για τον Σερβο,μεχρι και δηλωσεις του Μιχελς,εχεις ψηθει,ο pilotos σου εχει δωσει ελπιδες,ξυπνας το πρωι να δεις καμια εφημεριδα να χαρεις,και αυτοι ασχολουνται περισσοτερο με τον βραζιλιανο...Πφφφφ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Σάβ 14 Ιαν 2017, 09:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pirate_salonica
Ευελπιστώ ανακοινώσεις Βραζιλιάνου και Σερβοελβετού μέχρι τη Δευτέρα πάντως... αν τα πράγματα όντως είναι όπως φαίνονται.
φέρτε καρτάμπια και βραζιλιάνο
ο πρσο δε με ψήνει
γενικά οι ψηλοί, δυνατοί, αργοί δε μαρέσουν για μπροστά
ο πρσο δε με ψήνει
γενικά οι ψηλοί, δυνατοί, αργοί δε μαρέσουν για μπροστά
Τράμπα Καρτάμπια με Τσίμιροτ θα την δεχόμασταν άραγε???
Υ.Γ. Δύο σοβαροί (όπως δείχνει) στόχοι του Π.Α.Ο.Κ. φέτος είναι ο κοτσίδας απ την Λέγκια κι ο κοκκινομάλλης Βραζιλιάνος απ την Ρεν...Λέτε να ξέχασε καμιά λίστα συνεργαζόμενων ομάδων του στην Μ. Ασίας 1 ο Mr. Frank???
Υ.Γ. 2...Τον κοτσίδα πάντως δεν τον λες και win win κατάσταση για τον Λιούμπος, αν όντως μίλησε στους Πολωνούς ΑΡΔ για συμφωνία με την ομάδα του...Αν δεν έρθει, είτε για Κίνα μεριά (που φέρεται να δήλωσε ότι το γνωρίζει) είτε για την Ντιναμό Κιέβου (που ακούστηκε ότι μπαίνει στην διεκδίκηση του), βάζει στο "σακκούλι" του μια ακόμα περίπτωση σχεδόν πανομοιότυπη με την καλοκαιρινή του Ματέους...Αν πάλι έρθει, πρώτον, δεν παίζει εναντίον της Σάλκε, της οποίας τον αποκλεισμό ο Ιβάν θαρρώ ότι τον θέλει σαν πρωταρχικό στόχο της χρονιάς, μιας και τα άμεσα αποτελέσματα έχει φανεί καθαρά τόσα χρόνια ότι είναι αδυναμία του...Δεύτερον, δεν θα είναι και το πιο εύκολο πράγμα για τον Βλάντο η διαχείριση ενός τέτοιου χαρακτήρα απ τον Βλάντο στα αποδυτήρια, έχοντας και τον Κλάους στην ίδια θέση και πιθανά χρειαζόμενος να τους μοιράζει αγώνες...
Υ.Γ. 3...Όντως ο κοτσίδας μοιάζει στο στυλ τον Σάκηςςςς και στην φάτσα-κορμοστασιά τον Κάρολ...Δεν νομίζω ότι είναι το στυλ του σέντερ φορ που χρειαζόμαστε, ειδικά αν όντως στο "κάδρο" μας υπάρχει και ο ΝΝτοϋ...Θα προτιμούσα προσωπικά Μπολί ή Μοκαντζό...Μακάρι να είναι απ τις πρώτες επιλογές του Βλάντο και να ρθει...
Υ.Γ. 4..."Πλοίο που αργεί σκ@τά κουβαλάει"...
Υ.Γ. 5...Ίδωμεν όμως τι θα γίνει ως τις 30 του μηνού...
Υ.Γ. Δύο σοβαροί (όπως δείχνει) στόχοι του Π.Α.Ο.Κ. φέτος είναι ο κοτσίδας απ την Λέγκια κι ο κοκκινομάλλης Βραζιλιάνος απ την Ρεν...Λέτε να ξέχασε καμιά λίστα συνεργαζόμενων ομάδων του στην Μ. Ασίας 1 ο Mr. Frank???
Υ.Γ. 2...Τον κοτσίδα πάντως δεν τον λες και win win κατάσταση για τον Λιούμπος, αν όντως μίλησε στους Πολωνούς ΑΡΔ για συμφωνία με την ομάδα του...Αν δεν έρθει, είτε για Κίνα μεριά (που φέρεται να δήλωσε ότι το γνωρίζει) είτε για την Ντιναμό Κιέβου (που ακούστηκε ότι μπαίνει στην διεκδίκηση του), βάζει στο "σακκούλι" του μια ακόμα περίπτωση σχεδόν πανομοιότυπη με την καλοκαιρινή του Ματέους...Αν πάλι έρθει, πρώτον, δεν παίζει εναντίον της Σάλκε, της οποίας τον αποκλεισμό ο Ιβάν θαρρώ ότι τον θέλει σαν πρωταρχικό στόχο της χρονιάς, μιας και τα άμεσα αποτελέσματα έχει φανεί καθαρά τόσα χρόνια ότι είναι αδυναμία του...Δεύτερον, δεν θα είναι και το πιο εύκολο πράγμα για τον Βλάντο η διαχείριση ενός τέτοιου χαρακτήρα απ τον Βλάντο στα αποδυτήρια, έχοντας και τον Κλάους στην ίδια θέση και πιθανά χρειαζόμενος να τους μοιράζει αγώνες...
Υ.Γ. 3...Όντως ο κοτσίδας μοιάζει στο στυλ τον Σάκηςςςς και στην φάτσα-κορμοστασιά τον Κάρολ...Δεν νομίζω ότι είναι το στυλ του σέντερ φορ που χρειαζόμαστε, ειδικά αν όντως στο "κάδρο" μας υπάρχει και ο ΝΝτοϋ...Θα προτιμούσα προσωπικά Μπολί ή Μοκαντζό...Μακάρι να είναι απ τις πρώτες επιλογές του Βλάντο και να ρθει...
Υ.Γ. 4..."Πλοίο που αργεί σκ@τά κουβαλάει"...
Υ.Γ. 5...Ίδωμεν όμως τι θα γίνει ως τις 30 του μηνού...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 14 Ιαν 2017, 09:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παντως και εγω δεν νομιζω να παιζει του Καρταμπια.To paokvoice στο μονο που επεμενα και επεσε μεσα ηταν στην αποκτηση Κρεσπο το καλοκαιρι,τοτε ομως υπηρχαν αναφορες και στο εξωτερικο,τωρα δεν εχει γινει καμια αναφορα στον αργεντινο πουθενα.Κριμα...
Πάντως εγώ όταν είδα τον Ελβετό στην αρχή δεν τρελάθηκα. Γενικά δεν μου αρέσουν τέτοιου είδους επιθετικοί. Αλλα όσο τον παρακολουθώ σκέφτομαι το εξής. Η ομάδα με οποιον και να έπαιξε στην επίθεση μέχρι στιγμής φάσεις φτιάχνει παρα πολλές και χωρίς την ιδιαίτερη βοήθεια του επιθετικού. Άρα αυτό που χρειαζόμαστε είναι έναν επιθετικό μέσα στη περιοχή που να έχει τελειώματα, δύναμη γιατί για να ξεμαρκαριστεις σε κλειστές άμυνες χρειάζεται, να είναι και καλός στο ψηλό παιχνίδι ώστε να μπορούμε να απειλούμε και με σέντρες και να έχει και μια στοιχειώδη τεχνική κυρίως στην πασα και στο σουτ ώστε να βοηθάει όταν χρειάζεται τους μεσοεπιθετικούς. Αυτός φαίνεται να τα έχει αυτά. Αν ήταν και γρήγορς και super τεχνίτης θα λεγόταν Ibraimovic και νομίζω, δεν είμαι σίγουρος, δεν θα ερχόταν Ελλάδα. Θέλω να πω ότι παίχτη που να τα έχει όλα στην Ελλάδα δεν μπορείς να φέρεις οποτε βάζεις προτεραιότητες στα στοιχεια που θέλεις να έχει και θυσιάζεις κάποια αλλα.
Η δουλειά του επιθετικού πρώτα απ όλα είναι να βάζει γκολ. Αν βάλει τα 10-15 γκολ που χρειαζόμαστε από τον επιθετικό στο δεύτερο μισό της χρονιας τότε θα είναι πετυχημένη η μεταγραφή. Πως θα τα βάλει δεν έχει σημασία. Ας είναι και τα 15 μονος του πάνω στη γραμμή. Αρκεί να τα βάλει.
Κι επειδή ΠΑΟΚ χωρίς άγχος δεν γίνετε. Μόλις μ έψησε έσκασε ενδιαφέρον από Ουκρανία και από Κίνα
Η δουλειά του επιθετικού πρώτα απ όλα είναι να βάζει γκολ. Αν βάλει τα 10-15 γκολ που χρειαζόμαστε από τον επιθετικό στο δεύτερο μισό της χρονιας τότε θα είναι πετυχημένη η μεταγραφή. Πως θα τα βάλει δεν έχει σημασία. Ας είναι και τα 15 μονος του πάνω στη γραμμή. Αρκεί να τα βάλει.
Κι επειδή ΠΑΟΚ χωρίς άγχος δεν γίνετε. Μόλις μ έψησε έσκασε ενδιαφέρον από Ουκρανία και από Κίνα