Euro 2016
Re: Euro 2016
Τους γερμαναραδες δεν τους χωνευω απο τοτε, με το καλπικο πεναλτυ το 1990, κοντρα στην μεγαλη μου λατρεια!!
Οποτε σημερα, Ιταλια!
Εξαλλου στα euro ειμαι με Ιταλια παντα και στα mudial με Αργεντινη πρωτα και Ιταλια μετα!
Οποτε σημερα, Ιταλια!
Εξαλλου στα euro ειμαι με Ιταλια παντα και στα mudial με Αργεντινη πρωτα και Ιταλια μετα!
Δεν διαφωνώ απαραίτητα, αλλά με τους Ιταλούς γίνεται ό,τι ως επί το πλείστον με τον Π.Α.Ο.Κ.τσή και τους πουστβ@ζελους σε σχέση με τους πουστόγ@υρους κι αυτό δεν το θεωρώ προσωπικά το σωστότερο όλων!!!nikolasf έγραψε:Καλύτερα να πεθάνω!!! Οι τους γερμανούς δεν τους χωνεύω και δεν είμαι ρατσιστής γιατί απλά δεν δέχομαι ότι ανείκουν στο ανθρώπινο είδοςjohn4serres έγραψε:Deutchland σήμερα.
γιατί με εχει κουράσει:
1. η αβαντα της ιταλιας
2. η υποστηριξη του νεοελληνα που γουσταρειΙταλια
4. οι ύβρεις του νεοελληνα προς τις γερμανικες ομαδες και την εθνικη (αυτοι φταινε για ολα)![]()
![]()
Άρα, προτιμώ το.......................σπάσιμο της παράδοσης ή τον αποκλεισμό και των δύο για επεισόδια!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 02 Ιούλ 2016, 19:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ δεν χωνεύω τους φασισταράδες καλτσοπαντοφλάδες Γερμανούς, οπότε είμαι με Ιταλία, που ουδεμία σχέση είχε ποτέ με φασιστικά καθεστώτα.
Οκ, πέρα από τον χαβαλέ, με Ιταλία είμαι, αλλά δεν μπορώ να προβλέψω νικητή.
Κακά τα ψέματα, η Γερμανία δεν ξερνά φωτιές, όπως στο προηγούμενο Mundial..

Καλός ο χαβαλές, αλλά sorry κιόλας, κάποιον "κύριο" Μπενίτο Μουσολίνι, ποιος ήταν και τι έκανε, τον έχεις διαβάσει ποτέ στα βιβλία της ιστορίας π.χ.???RoMaN έγραψε:Εγώ δεν χωνεύω τους φασισταράδες καλτσοπαντοφλάδες Γερμανούς, είμαι με την Ιταλία, που ουδεμία σχέση είχε ποτέ με φασιστικά καθεστώτα.
- Μπαρκαρούτσος
goran 64 έγραψε:Καλός ο χαβαλές, αλλά sorry κιόλας, κάποιον "κύριο" Μπενίτο Μουσολίνι, ποιος ήταν και τι έκανε, τον έχεις διαβάσει ποτέ στα βιβλία της ιστορίας π.χ.???RoMaN έγραψε:Εγώ δεν χωνεύω τους φασισταράδες καλτσοπαντοφλάδες Γερμανούς, είμαι με την Ιταλία, που ουδεμία σχέση είχε ποτέ με φασιστικά καθεστώτα.
Εκεί ακριβώς είναι ο χαβαλές...
Αρχίζω και πιστεύω ότι εδώ δεν καταλαβαίνετε το χιούμορ μου...
Γερμανοι και φασιστες δε παει μαζι, ναζι αμα θες...RoMaN έγραψε:Εγώ δεν χωνεύω τους φασισταράδες Γερμανούς, οπότε είμαι με Ιταλία
Όχι, μη πας στα ανέκδοτα. Έπιασε αεράκι και φοβάμαι για καμιά ψύξη...RoMaN έγραψε:goran 64 έγραψε:Καλός ο χαβαλές, αλλά sorry κιόλας, κάποιον "κύριο" Μπενίτο Μουσολίνι, ποιος ήταν και τι έκανε, τον έχεις διαβάσει ποτέ στα βιβλία της ιστορίας π.χ.???RoMaN έγραψε:Εγώ δεν χωνεύω τους φασισταράδες καλτσοπαντοφλάδες Γερμανούς, είμαι με την Ιταλία, που ουδεμία σχέση είχε ποτέ με φασιστικά καθεστώτα.
Άντε να χαθείς βρε........................κρύε...παγομηχανής Θεέ...RoMaN έγραψε:goran 64 έγραψε:Καλός ο χαβαλές, αλλά sorry κιόλας, κάποιον "κύριο" Μπενίτο Μουσολίνι, ποιος ήταν και τι έκανε, τον έχεις διαβάσει ποτέ στα βιβλία της ιστορίας π.χ.???RoMaN έγραψε:Εγώ δεν χωνεύω τους φασισταράδες καλτσοπαντοφλάδες Γερμανούς, είμαι με την Ιταλία, που ουδεμία σχέση είχε ποτέ με φασιστικά καθεστώτα.
- Lacedaemonian
RoMaN έγραψε:Εγώ δεν χωνεύω τους φασισταράδες καλτσοπαντοφλάδες Γερμανούς, οπότε είμαι με Ιταλία, που ουδεμία σχέση είχε ποτέ με φασιστικά καθεστώτα.
Forza Azzurri(ed....azzurre)stassera!
- Kostomanolis
Και εγω ανεκαθεν ημουν κατα της Γερμανιας,και υπερ Ιταλιας και Αργεντινης. Οποτε ελπιζω ο Τζιτζι να τους σταματησει και να τους καρφωσει ο Μορατα!
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- john4serres
Αν και μας πληγωσαν (δικαια), forza azzurri σημερα!
Παμε λιγοοο (Ghetonia, a group based in Calimera, Grecìa Salentina in southern Italy)
[youtube]htKsZVDVNEs[/youtube]
Y.Γ. κ σε αλλο στυλ
[youtube]eTOKcxIujgE[/youtube]
Παμε λιγοοο (Ghetonia, a group based in Calimera, Grecìa Salentina in southern Italy)
[youtube]htKsZVDVNEs[/youtube]
Y.Γ. κ σε αλλο στυλ
[youtube]eTOKcxIujgE[/youtube]