33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από ace79grpaok »

eorptol έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:το να λες το αυτονοητο δεν ειναι ανθρωποθυσια
Ποιο είναι το αυτονόητο που τον κράζεις γιατί πήγε για μπάνιο και καπνισε εκεί; είναι ποδοσφαιρική κριτική αυτό ?

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εγω απο αυτα που ειπα αυτο καταλαβες ?συνολικα για την παρουσια του μιλησα οχι για την φωτο,εσεις που τον γουσταρετε τοσο βρειτε τα ολα τελεια και το δικος μας το παιδι ,που οταν ανανεωσε βεβαια ξεχασε οτ ιεινα ιδικο μας παιδι και διαπραγμαυτεονταν κανα μηνα,εχω αδικο σε αυτο???αφου αυτος διαλεξε αυτον τον δρομο και εγω σαν επαγγελματια θα τον κρινω οπως τον λεοβατς ,τον κανιας και ολους τους αλλους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ της ομαδας μου
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τι θα πει τον γουστάρουμε πρόσφερε προσφέρει αλλά θέλουμε και άλλον φορ τι να κάνουμε εσύ είπες ότι διασκέδαζε διασκέδαση ειναι που πήγε στην θάλασσα και καπνισε εκεί? Και φυσικά μπανε δεν είναι αλλά όπως είπε και Ρόμαν θαυμάζουμε τον μπανε αλλά δεν τον στηρίζουμε πουθενά

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

[quote="ace79grpaok"]αφου το γλενταει ,και δεν ειναι η πρωτη φορα μετα απο κλαρινο αρα δεν επιρεαζεται μετα
Αυτό είναι η ποδοσφαιρική κριτική; που κάνεις ; ο Κλάους σε κάθε στραβή το γλενταει?

Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

eorptol έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:αφου το γλενταει ,και δεν ειναι η πρωτη φορα μετα απο κλαρινο αρα δεν επιρεαζεται μετα
Αυτό είναι η ποδοσφαιρική κριτική; που κάνεις ; ο Κλάους σε κάθε στραβή το γλενταει?

οχι σε καθε λαθος μου ,αλλα δεν τον βλεπω να καιγεται ιδιαιτερα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Καλα απλα οταν αρχίσει μα σκοράρει σωρηδον οαλι μη γράφετε αρχηγός κλπ

Φτανει αποφασίστε
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ή θα είναι Θεός ο Κλάους,ή θα είναι παρτάκιας.

Προς Θεού μην πει κανείς πως ένας αθλητής δεν πρέπει να καπνίζει (αυτονόητο).Θάβει τον Κλάους που είναι ΠΑΟΚτσάκι και είναι εχθρός της ομάδας και πυροβολάει τον ΠΑΟΚ και δεν θέλει η ομάδα να πάει μπροστά ο ΠΑΟΚ.

Οκ..Δεκτόν.

Εγώ που λέω πως ο Κλάους είναι στάσιμος εδώ και δυο χρόνια και δεν φαίνεται να έχει δουλέψει σε καμιά αδυναμία του,είμαι ΠΑΟΚ ή όχι;Για να ξέρω δηλαδή..

Κλάους έτσι μπροστά δεν πας.Εγώ αυτό θα πω.Και δεν αμφιβάλω οτι θα βάλει 15+ γκολ φέτος.Απλά δεν θα κάνει μάλλον το κάτι παραπάνω με ότι αυτό συνεπάγεται για την ομάδα.

Μακάρι να βγω ψεύτης.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Αλλο οτι θελουμε καλύτερο αλλο αυτο που γινεται εδω μεσα το ανηλεες ξέσκισμα
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Νομίζω η μέση λύση είναι αυτή που πρέπει να επικρατήσει και να τελειώσει εδώ!
Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, ο Κλάους δεν είναι καμια επιθετικάρα, είναι όμως τίμιος για 500 χιλιάρικα!
Για 700.000 είναι μέτριος και βρίσκεις και άλλους με 10+ γκόλ.
όσο αφορά το αρχηγός, για μένα δεν είναι αρχηγός, σήμερα στην ομάδα αρχηγός είναι ο τζαβέλας! Απλά λόγω θέσης, δεν μπορεί- ελπίζω ο Κανίας να γίνει!
ΟΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΧΑΝΕΙ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΧΕΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΥΛΩΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!
υγ: Η αβάντα των πολκιδων είναι τραγική και κάνει κακό στους παίκτες τους ίδιους! όποιος δεν αντέχει κριτική ας πάει οικοδομή με 600 ευρώ μισθό! υπάρχουν παοκτσάκια που κλαίνε για να φορέσουν την ματωμένη φανέλα
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Το να είσαι αρχηγός του ΠΑΟΚ είναι η ύψιστη τιμή αλλά είναι και το φορτίο τεράστιο.
Ο Κλάους δεν το σήκωσε ποτέ και ούτε πρόκειται. Και δεν τον κατηγορώ γιατί αυτό αν δεν το χεις μέσα σου δύσκολα το αποκτάς.
Δυστυχώς, αυτός έφτασε στο άλλο άκρο. Δεν αντιπροσωπεύει με κανέναν τρόπο τη φιλοσοφία του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

MANIAKOS έγραψε:Αλλο οτι θελουμε καλύτερο αλλο αυτο που γινεται εδω μεσα το ανηλεες ξέσκισμα
Ασε με τώρα μανιακέ,γιατί έχω σκάσει.Ο "Στο ρεπό μου κάνω οτι θέλω", βάζω γκολ στον Άγιαξ και πάω ξεσκονίζω την φανέλα για να πω "κοιτάξτε μ@λ@κες που μου θέλετε σέντερ φορ".

Άσε γιατί θα σκάσω.Δεν γράφω από την Τετάρτη επίτηδες γιατί θα πω χοντράδες και δεν θέλω.

Αλλά οχι και στο απυρόβλητο επειδή "είναι δικό μας παιδί".Ε όχι.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ο Μουσλι,ο Μπανε,ο.....Ποσο γουσταρει ο ΠΑΟΚτσης να ζει την παραμυθα...Ο μουσλι ηταν σεντρε φορ οχι ο Κλαους αλλα οταν τον μαζευανε πιτα απ τα μαρκιζ ητανε ΑΛΑΝΙ .Ο Μπανε μπανε (τα κιλα σου πανε το ξεχασατε) ηταν πρωτυπο αθλητη? :o Εγω που τον βλεπω με την πουρακλα στο στομα και το τονιζω κυριοι δικαστες και κυριοι ενορκοι ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΖΕΙ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ πως να τ αντεξω.Την ωρα που χρωσταμε ακομα και δεν υπαρχει σαλιο, αυτος σε μια απιστευτη επιδειξη χλιδης σουλατσαρει με τις πουρακλες του προκαλωντας το ΠΑΟΚτσηδικο αισθημα.Θα πρεπε να κρυβεται ο αναισχυντος.
Φυσικα εμεις "Που δεν πατησαμε ΠΟΤΕ" (στο μπασκετακι) εχουμε καθε δικαιωμα να κρινουμε το τι κανουν οι αλλοι στην ιδιωτικη ζωη τους αραγμενοι στον μαλακο καναπε μας με το τηλεκοντρολ ανα χειρας,ζητωντας τους να κανουν θυσιες και να γινουν πρωτυπα.Σα και μας ενα πραμα.

ΥΓ Σκτα βγηκε αλλα βιαζομαι
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Έτσι.Ας τα βάλουμε όλα σε ένα τσουβάλι,για να βγει το συμπέρασμα που θέλουμε.

Βέβαια άμα γράψω εγώ οτι ο Σάντος που όλοι τον έχετε Θεό,ούτε τον έβλεπε τον Αθανασιάδη αλλάζει πάλι το παραμύθι.

Fair enough.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Odi έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Αλλο οτι θελουμε καλύτερο αλλο αυτο που γινεται εδω μεσα το ανηλεες ξέσκισμα
Ασε με τώρα μανιακέ,γιατί έχω σκάσει.Ο "Στο ρεπό μου κάνω οτι θέλω", βάζω γκολ στον Άγιαξ και πάω ξεσκονίζω την φανέλα για να πω "κοιτάξτε μ@λ@κες που μου θέλετε σέντερ φορ".

Άσε γιατί θα σκάσω.Δεν γράφω από την Τετάρτη επίτηδες γιατί θα πω χοντράδες και δεν θέλω.

Αλλά οχι και στο απυρόβλητο επειδή "είναι δικό μας παιδί".Ε όχι.
Ποιος μίλησε για απυρόβλητο ρε συ οντι;
Για δικα μας παιδια ποτε δεν εχω πει , σαν επαγγελματίες θα κρίνονται ολοι ...

Ακλα δε γινεται αυτο το πράγμα οταν παιζει καλα αρχηγός απο τε σπλάχνα κ τωρα να θυμόμαστε τατουάζ ξ ξενύχτια ....

Εγω θελω καλύτερο κ να ναι παγκο αυτο ..
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δεν το έγραψα για σένα.

Όσο για το ανηλεές ξέσκισμα..Καθένας από τις πράξεις του κρίνεται.Και δυστυχώς και από το αποτέλεσμα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Επειδη το θεμα ξεφευγει, μηπως να το κλειναμε εδω??

Δυστυχως και ο κατ εχει δικιο.
Ολοι οι παιχτες,πλην ελαχιστων εξαιρεσεων και τη ζωαρα τους κανουν και τα ποτα τους και και.Εμενα προσωπικα με νοιαζει αν ειναι ταυρος μεσα στο γηπεδο.Αν δεν ειναι θα το παρει το μαθημα του, ο καθενας.
Ο κλαους δεν φταιει που εδω και 3 χρονια ειναι το βασικο φορ.Οποιον και να φερανε ειτε λεγοταν Νετσιντ,Χουσεν,Μπερμπατοφ ο κλάους ηταν ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.

Αν θελετε το πιστευετε.Καποτε ολοι δε λεγαμε οτι τον επιθετικο τον θελουμε για το γκολ??
Ας φερουν φορ που θα κανει 20+ γκολ και θα δειτε πως θα αλλαξουν τα πραγματα.

Απλα μην αρχιζουμε και τρωγομαστε με τα ρουχα μας.Θα κανουν τα παντα καποιοι για να φαγωσουν τη φετινη προσπαθεια.

Το αποτελεσμα odi ναι κρινει τα παντα.Αλλα ο επιθετικος θα χασει γκολ.Ολοι χανουν.
Ξεσκισμα γιατι δεν τρωει ο λεοβατς για το ηλιθιο πεναλντυ???Αυτος δεν εφταιξε??
Κουβεντα δεν ακουγεται.

Παμε παρακατω,μη μαυριζουμε τη χρονια που δειχνει κατι να αλλαζει..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”