Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Περίμενα μέχρι Τετάρτη ανακοίνωση και έγινε, τώρα περιμένω μέχρι Παρασκευή ανακοίνωση. Μη μας κρατάτε άλλο σε αγωνία, ασπρίζουν τα μαλλιά μας πριν την ώρα τους.
- sourmenetes
- Moderator
Αλλη εμφανιση στις ακαδημιες ο ζησης αλλη τωρα...
Λεφτα υπαρχουν...

Λεφτα υπαρχουν...

Νομιζω οτι αυριο θα εχουμε εξελιξεις η ακομα κ ανακοινωσεις.....
καλως ηρθες κωστα-κωστα
Αληθεια αν παρουμε κ εξτρεμ της εμβελειας των 2 μεταγραφων που εχουμε κανει μεχρι στιγμης δεν θα πρεπει να εχει 25.800 ατομα στο ματς με τον χαβο?
Νομιζω οτι αν τελικα παρουμε κ 3ο παικτη απο τα ψηλα ραφια θα ειμαστε απο τις πιο ενισχυμενες ομαδες στην Ευρωπη.....
καλως ηρθες κωστα-κωστα
Αληθεια αν παρουμε κ εξτρεμ της εμβελειας των 2 μεταγραφων που εχουμε κανει μεχρι στιγμης δεν θα πρεπει να εχει 25.800 ατομα στο ματς με τον χαβο?
Νομιζω οτι αν τελικα παρουμε κ 3ο παικτη απο τα ψηλα ραφια θα ειμαστε απο τις πιο ενισχυμενες ομαδες στην Ευρωπη.....
Καποιος φιλος ειπε την κοπανησα και τετοια εχουμε κ υποχρεωσεις εκτος απο την ομαδα μας φιλε. τελος παντον εδω ειμαι..
- mantzoumis
Τελικα βρε ΔΕΝΛΕΩ θα μας πεις;
Ο Κοστα υπεγραψε και πηρε τη φανελα με το νουμερο 20. Σημαινει οτι Vieirinia δεν ερχεται.
Ο Κοστα υπεγραψε και πηρε τη φανελα με το νουμερο 20. Σημαινει οτι Vieirinia δεν ερχεται.
έλα, παμε !DENLEW έγραψε:Καποιος φιλος ειπε την κοπανησα και τετοια εχουμε κ υποχρεωσεις εκτος απο την ομαδα μας φιλε. τελος παντον εδω ειμαι..
αδελφέ πριν ξαναφύγεις για δουλειά θα μας δώσεις και 2-3 ονοματάκια? Χωρίς την κουκούλα 

- deep_gia_deep
-
Λοιπον οι πληροφοριες που ειχα πει κ το ονομα του παιχτη απο την Santos (κανω μια περιληψη σε αυτα που εγραψα) που ειχα γραψει σημερα τα ωγαλαν ολα τα site παοκτζιδικα κ μη.
Με τον Patito Rodriguez οι πληροφοριες που εχω δεν ειναι οτι δεν θελει να ερθει αυτος εδω με με 900.000Ε συμβολαιο ερχεται αν τελικα τα δωσει η ομαδα μας υπαρχει στην ρητρα γιατι εχει το 50% μονο η Santos.
Oπως εγραψα θα ηθελα στην ομαδα να ερχοταν ενας απο τους Bahoui/Vieirinha αλλα σε περιπτωση που δεν γινει το deal με τον Patito εχουν εναλλακτικες σιγουρα εμεις θα θελαμε εναν απο Bahoui οπως γραφουν φιλοι κ αδερφια παοκτσιδες αλλα συζητανε να κλεισουν τον Darko Lazovic της Red Star. (που ληγει το συμβολαιο του το καλοκαιρι) και υπαρχουν διαπραγματευσεις για αυτον που εγραφαν (θα ερθει σιγουτα 1 απο αυτους) τησ Maccabi tel-aviv τον Βen Haim,
Ειδωμεν λοιπον ενας παντος θα ερθει σιγουρα..
Με τον Patito Rodriguez οι πληροφοριες που εχω δεν ειναι οτι δεν θελει να ερθει αυτος εδω με με 900.000Ε συμβολαιο ερχεται αν τελικα τα δωσει η ομαδα μας υπαρχει στην ρητρα γιατι εχει το 50% μονο η Santos.
Oπως εγραψα θα ηθελα στην ομαδα να ερχοταν ενας απο τους Bahoui/Vieirinha αλλα σε περιπτωση που δεν γινει το deal με τον Patito εχουν εναλλακτικες σιγουρα εμεις θα θελαμε εναν απο Bahoui οπως γραφουν φιλοι κ αδερφια παοκτσιδες αλλα συζητανε να κλεισουν τον Darko Lazovic της Red Star. (που ληγει το συμβολαιο του το καλοκαιρι) και υπαρχουν διαπραγματευσεις για αυτον που εγραφαν (θα ερθει σιγουτα 1 απο αυτους) τησ Maccabi tel-aviv τον Βen Haim,
Ειδωμεν λοιπον ενας παντος θα ερθει σιγουρα..
-
-
Αδερφέ με έστειλες...στην δουλειά νόμιζαν ότι χάζεψα με τόσο γέλιο που έριξα!!!Grouchopoulos έγραψε:Ψάρωσα τόσο πολύ που γράφτηκα για να τον ενθαρρύνω να μιλήσει.
- paokovios1974
Σημερα εχω την αισθηση οτι θα ζησουμε την μακρυτερη βραδια στο paokmania,Ποσο ειναι το ρεκορ ειπαμε?Λιγοι προσεξαν μου φαινεται το ποσταρισμα του rain που μιλουσε για αγορα καινουριου πληκτρολογιου με αστραφτερο f5.Ισως επειδη οταν το εγραψε ειμασταν ακομα μεσα στην μιρλα για την αργοπορια της παε.