Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από K_geo »

ε ναι. το να του λες οτι παμε με χαμηλα τη μπαλα, πλει οφφ τσιμα τσιμα κτλ και να εισαι στο πρωτο μισο μολις 2 βαθμους πισω απο τον πρωτο συν τα οσα ποσα εξωαγωνιστικα, ειναι οσο να ειναι τεραστιο και ποταπο ψεμα..... θα επ[ρεπε να ντρεπονται ολοι τους.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Παραμυθακι ήθελε να πει ο καρελιας ότι έπρεπε πουνε στον λαο και λαός ξενερωσε γιατί δεν είπανε για πρωτάθλημα και δεν πηγαινε στο γηπεδο άσχετα αν είμασταν πρώτοι :):)
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

K_geo έγραψε:ε ναι. το να του λες οτι παμε με χαμηλα τη μπαλα, πλει οφφ τσιμα τσιμα κτλ και να εισαι στο πρωτο μισο μολις 2 βαθμους πισω απο τον πρωτο συν τα οσα ποσα εξωαγωνιστικα, ειναι οσο να ειναι τεραστιο και ποταπο ψεμα..... θα επ[ρεπε να ντρεπονται ολοι τους.
Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ, μην το ρίχνεις στην τρελή επειδή δεν έχεις τίποτα να πεις.
Άβαταρ μέλους
nico4

Re: Απ: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από nico4 »

Αν ήταν στο χέρι του λαού αυτή τη στιγμή ο Λίνο θα ήταν ακόμα παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Γκαρσία μέσα στην ομάδα, και ο Βρύζας ο Γκαγκατσης και μερικοί άλλοι θα είχαν πάρει πόδι.
Στέφανε μήπως περισσότερο μίκρυνε ο βαζελος παρά μεγαλώσαμε εμείς;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Karelias έγραψε:
K_geo έγραψε:ε ναι. το να του λες οτι παμε με χαμηλα τη μπαλα, πλει οφφ τσιμα τσιμα κτλ και να εισαι στο πρωτο μισο μολις 2 βαθμους πισω απο τον πρωτο συν τα οσα ποσα εξωαγωνιστικα, ειναι οσο να ειναι τεραστιο και ποταπο ψεμα..... θα επ[ρεπε να ντρεπονται ολοι τους.
Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ, μην το ρίχνεις στην τρελή επειδή δεν έχεις τίποτα να πεις.
μια χαρα ξερω τι σου λεω. σου λεω οτι οπως εσυ αναζητας (και συμφωνω) ευθυνες εντος διοικησης, ετσι πρεπει και εμεις, να βλεπουμε τις δικες μας "ευθυνες"¨. παντα αυτο λεω και παντα αυτο θα λεω. αν δεν μπορεις μετα απο καμια 20αρια ποστ να το καταλαβεις ρε φιλε, δεν εχω εγω το προβλημα.

και λιγο προσεχε σε παρακαλω το πως εκφραζεσαι. το οτι γραφεις απο ενα πληκτρολογιο ανωνυμα δεν σημαινει οτι μπορεις να πουλας υφος και τρελιτσα σε αλλους. φορουμ ειναι, οχι ρινγκ.

και με ποια ψεματα βαρεθηκε ο κοσμος αληθεια;
Άβαταρ μέλους
Karelias

Το να λες συνέχεια κάτι που δεν έχει νόημα, απλά για να το λες, επειδή είναι η γνώμη σου, δεν έχει νόημα.
Αυτά τα περί δικών μας ευθυνών, που λες συνέχεια, απ το τόπικ του Βρύζα, μέχρι του Ιβάν, μέχρι και το pc support ξερω γω, δεν ισχύει για όλα τα θέματα.
πχ, στην ερώτηση (που ακόμα δεν έχεις απαντήσει όπως αξίωσε από μένα να κάνω και το έκανα) ποιος απολύει τον προπονητή, συνεχίζεις να πετάς τη μπάλα στην εξέδρα και να μιλάς για ευθύνες του κόσμου, λες κι έχει καμιά ευθύνη στην πρόσληψη ή απόλυση στελεχών της ΠΑΕ.

Επίσης, μην ειρωνεύεσαι περί playoff/2ης θέσης/ψέμματα όταν σου λέω ότι από κούρσα για 2 το ότι ήσουν πρώτος αντιμετωπίστηκε ως θαύμα, σε κάνει να φαίνεσαι μικροπρεπής.

Όσο δε για το ύφος, μη βγάζετε τον άλλον απ τα ρούχα του, λέγονατς ότι 1+1=48879884353 για να μην εκνευρίζετε τον συνομιλητή σας. Δεν είναι θέμα φόρουμ, παντού στη ζωή συμβαίνει αυτό.

Ψέμματα;
Ο πόλεμος με το σύστημα μέσω ανακοινώσεων αλλά σχεδόν ταυτόχρονη ψήφιση των πάντων σε όλα τα όργανα,μέχρι πρότινος. Να λέει ο κάθε τυχαίος παράγοντας του Απόλλωνα Αθηνών τον ΠΑΟΚ κωλοτούμπα.
Μηδαμινή κι ανύπαρκτη αντίσταση σε συνεχόμες χαζομάρες υπόθεση Κάτσε, Ραπίντ κτλ
Φιάσκο Στέφενς.
Φιάσκο 11 παιχτών το καλοκαίρι, φιάσκο άλλων 6 των Γενάρη.
Φιάσκο Τσιτσι
Φιάσκο Δώνη 800χιλιάρικα και SMS κτλ
Προετοιμασία με την Κ20 (την οποία πληρώνουμε τώρα με τρομερά πεσμένο ποιοτικά ντεφορμάρισμα)
θες κι άλλα;
Δηλαδή όταν δεν είχε μία ο ΠΑΟΚ και το γήπεδο ήταν ζίγκρα (επί πρώτων χρόνων Ζαγοράκη) και τώρα που έχει
φράγκα είμαστε εμείς κι εμείς, φταίει ο κόσμος;

Να ξαναμιλήσουμε για ''ευθύνες του κόσμου;''

Ε, τι να πω μετά, ο καθένας θα το έλεγε, μη πουλάτε τρέλα σε συνοπαδούς, δεν κάνει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

stephanos έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:Η σοβαρή αντίδραση φαίνεται σε βάθος χρόνου και όχι με σπασμωδικές ενέργειες και γαβγίσματα.
Άρα η σωστή κριτική για τα αποτελέσματα επίσης σε βάθος χρόνου.
Είχα τρία χρόνια να δω ένα ανηψάκι μου (γιος ξαδέρφου). Έτυχε λοιπόν κάποτε να βρεθούμε με τον ξάδερφο και μετά τα κλασικά «τί κάνεις; καλά», τον ρωτάω τί κάνει ο μπόμπιρας και αφού έλαμψε το πρόσωπό του, μου δείχνει μια φωτογραφία που τράβηξε την προηγούμενη ημέρα. Τον θυμόμουν δύο χρονών νήπιο και είχε γίνει πέντε χρονών παιδάκι. «Πω ρε συ, πολύ μεγάλωσε αυτός» είπα στον ξάδερφο και μου απαντάει: «έχεις να τον δεις καιρό, εγώ που τον βλέπω κάθε μέρα, δεν το έχω καταλάβει».

Μέχρι τρία χρόνια πριν ο μέσος γάβρος οπαδός θεωρούσε αντίπαλό του τον βάζελο. Με τον ΠΑΟΚ ασχολούνταν δύο φορές τον χρόνο που παίζαμε αντίπαλοι. Φέτος οι φυλλάδες τους ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρός τους ασχολείται με τον ΠΑΟΚ. Ο βλάκας που έχουν για αντιπρόεδρο ασχολείται με τον ΠΑΟΚ. Οι ΑΡΔ τους ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ. Και σε όλα τα άρθρα για τον ΠΑΟΚ από «αντικειμενικά» σάιτ, οι μισοί που σχολιάζουν από κάτω είναι γάβροι. Μέχρι πριν τρία χρόνια, αδιανόητο.

Ο ΠΑΟΚ μας μεγάλωσε και συνεχίζει να μεγαλώνει. Απλώς εμείς, επειδή τον βλέπουμε κάθε μέρα, δεν το έχουμε καταλάβει.
+1
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

stephanos έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:Η σοβαρή αντίδραση φαίνεται σε βάθος χρόνου και όχι με σπασμωδικές ενέργειες και γαβγίσματα.
Άρα η σωστή κριτική για τα αποτελέσματα επίσης σε βάθος χρόνου.
Είχα τρία χρόνια να δω ένα ανηψάκι μου (γιος ξαδέρφου). Έτυχε λοιπόν κάποτε να βρεθούμε με τον ξάδερφο και μετά τα κλασικά «τί κάνεις; καλά», τον ρωτάω τί κάνει ο μπόμπιρας και αφού έλαμψε το πρόσωπό του, μου δείχνει μια φωτογραφία που τράβηξε την προηγούμενη ημέρα. Τον θυμόμουν δύο χρονών νήπιο και είχε γίνει πέντε χρονών παιδάκι. «Πω ρε συ, πολύ μεγάλωσε αυτός» είπα στον ξάδερφο και μου απαντάει: «έχεις να τον δεις καιρό, εγώ που τον βλέπω κάθε μέρα, δεν το έχω καταλάβει».

Μέχρι τρία χρόνια πριν ο μέσος γάβρος οπαδός θεωρούσε αντίπαλό του τον βάζελο. Με τον ΠΑΟΚ ασχολούνταν δύο φορές τον χρόνο που παίζαμε αντίπαλοι. Φέτος οι φυλλάδες τους ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρός τους ασχολείται με τον ΠΑΟΚ. Ο βλάκας που έχουν για αντιπρόεδρο ασχολείται με τον ΠΑΟΚ. Οι ΑΡΔ τους ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ. Και σε όλα τα άρθρα για τον ΠΑΟΚ από «αντικειμενικά» σάιτ, οι μισοί που σχολιάζουν από κάτω είναι γάβροι. Μέχρι πριν τρία χρόνια, αδιανόητο.

Ο ΠΑΟΚ μας μεγάλωσε και συνεχίζει να μεγαλώνει. Απλώς εμείς, επειδή τον βλέπουμε κάθε μέρα, δεν το έχουμε καταλάβει.
Οταν σε κανουν τετοια χειρουργεία οι ιδιοι ανθρωποι περσι και φετος(καλογερο) και δε κινείται φύλο ,οταν αντιστοιχες διαιτησίες βλέπεις πλεον και μεσ στη Τούμπα, τοτε μαλλον εισαι πολύ μικρός και δε σε υπολογίζει κανείς.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Karelias έγραψε:Το να λες συνέχεια κάτι που δεν έχει νόημα, απλά για να το λες, επειδή είναι η γνώμη σου, δεν έχει νόημα.
Αυτά τα περί δικών μας ευθυνών, που λες συνέχεια, απ το τόπικ του Βρύζα, μέχρι του Ιβάν, μέχρι και το pc support ξερω γω, δεν ισχύει για όλα τα θέματα.
πχ, στην ερώτηση (που ακόμα δεν έχεις απαντήσει όπως αξίωσε από μένα να κάνω και το έκανα) ποιος απολύει τον προπονητή, συνεχίζεις να πετάς τη μπάλα στην εξέδρα και να μιλάς για ευθύνες του κόσμου, λες κι έχει καμιά ευθύνη στην πρόσληψη ή απόλυση στελεχών της ΠΑΕ.

Επίσης, μην ειρωνεύεσαι περί playoff/2ης θέσης/ψέμματα όταν σου λέω ότι από κούρσα για 2 το ότι ήσουν πρώτος αντιμετωπίστηκε ως θαύμα, σε κάνει να φαίνεσαι μικροπρεπής.

Όσο δε για το ύφος, μη βγάζετε τον άλλον απ τα ρούχα του, λέγονατς ότι 1+1=48879884353 για να μην εκνευρίζετε τον συνομιλητή σας. Δεν είναι θέμα φόρουμ, παντού στη ζωή συμβαίνει αυτό.

Ψέμματα;
Ο πόλεμος με το σύστημα μέσω ανακοινώσεων αλλά σχεδόν ταυτόχρονη ψήφιση των πάντων σε όλα τα όργανα,μέχρι πρότινος. Να λέει ο κάθε τυχαίος παράγοντας του Απόλλωνα Αθηνών τον ΠΑΟΚ κωλοτούμπα.
Μηδαμινή κι ανύπαρκτη αντίσταση σε συνεχόμες χαζομάρες υπόθεση Κάτσε, Ραπίντ κτλ
Φιάσκο Στέφενς.
Φιάσκο 11 παιχτών το καλοκαίρι, φιάσκο άλλων 6 των Γενάρη.
Φιάσκο Τσιτσι
Φιάσκο Δώνη 800χιλιάρικα και SMS κτλ
Προετοιμασία με την Κ20 (την οποία πληρώνουμε τώρα με τρομερά πεσμένο ποιοτικά ντεφορμάρισμα)
θες κι άλλα;
Δηλαδή όταν δεν είχε μία ο ΠΑΟΚ και το γήπεδο ήταν ζίγκρα (επί πρώτων χρόνων Ζαγοράκη) και τώρα που έχει
φράγκα είμαστε εμείς κι εμείς, φταίει ο κόσμος;

Να ξαναμιλήσουμε για ''ευθύνες του κόσμου;''

Ε, τι να πω μετά, ο καθένας θα το έλεγε, μη πουλάτε τρέλα σε συνοπαδούς, δεν κάνει.
K_geo έγραψε:μια χαρα ξερω τι σου λεω. σου λεω οτι οπως εσυ αναζητας (και συμφωνω) ευθυνες εντος διοικησης, ετσι πρεπει και εμεις, να βλεπουμε τις δικες μας "ευθυνες"¨. παντα αυτο λεω και παντα αυτο θα λεω. αν δεν μπορεις μετα απο καμια 20αρια ποστ να το καταλαβεις ρε φιλε, δεν εχω εγω το προβλημα.

και λιγο προσεχε σε παρακαλω το πως εκφραζεσαι. το οτι γραφεις απο ενα πληκτρολογιο ανωνυμα δεν σημαινει οτι μπορεις να πουλας υφος και τρελιτσα σε αλλους. φορουμ ειναι, οχι ρινγκ.

και με ποια ψεματα βαρεθηκε ο κοσμος αληθεια;
τα κανω μεγαλα και μπολντ γιατι μαλλον δεν καταλαβαινεις ντιπ για ντιπ.

Δεν μπορω να διανοηθω τον ΠΑΟΚτση να μην πηγαινει γηπεδο για τον βρυζα, τον σαλπι τον ιβαν, τον αγγελο ή τον αγγελιδη , το γκαγκατση τον σπυροπολυο ή συμπληρωσε εσυ οποιο ονομα θελεις. βαλε γκαρσια, λινο, μουσλι, οποιο θελεις. βαλε ενα κενο στο ονομα, το ιδιο ειναι. τοτε ισως καταλαβεις τι σου λεω και με πρηζεις 2 μερες χωρις νοημα και ουσια.

ειδικα απο τη στιγμη που η ομαδα παει καλυτερα απο οτι περιμεναμε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

δικαιολογίες για να μην ΠΑΣ στο γηπεδο βρίσκεις χιλιάδες σε φταίνε μέχρι και τα καρεκλακια της τούμπας,απλα πράγματα όλα τα αλλα είναι θεωρίες
Άβαταρ μέλους
Karelias

α σε πρήζω κιόλας
έγινε φίλε οκ

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΛΥΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ

ποσες ώρες και μέρες θα κάνεις τον κουκουρούκου;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

α καλα....

εγω ρε. :mrgreen:

υγ: θεωρητικα οποιος εχει τη...σφαγιδα και την υπογραφη. πραγματικα, θεωρω οτι ειναι μετα απο συνενοηση των εμπλεκομενω πλευρων (προεδρος,τδ,μεγαλομετοχος κτλ). το εχω γραψει πανω απο 3-4 φορε τις τελευταιες ημερες, μαλλον δεν το καταλαβαινεις. οκ τωρα;

και πες μου εσυ τωρα, ενα γεματο γηπεδο βοηθαει στο να μεινει ο Προπονητης ή οχι ρε...μεγαλε;
Άβαταρ μέλους
Karelias

Tι θεωρητικά ρε μεγάλε, ποιός αποφασίζει για το ποιόν, πόσο καιρο θα βάλει στον πάγκο της ομάδας του;
Ο Γιώργος απ τη Βέροια ή αυτός που έχει την τζίφρα και τα φράγκα;

ε, ρε γαμώτο τα αυτονόητα έχουμε καταντήσει να μιλάμε επειδή το παίζετε φλάουτο ορισμένοι

Και ναι ρε μεγάλε βοηθάει, τώρα που είναι άδειο, υπάρχει κανείς με σώας τας φρένας που να θέλει να εκδιωχτεί ο ΑΑ;

ε ρε τι διαβαζουμε εδώ μέσα

και ειδικά αν φανταστεί κανείς από που έχει ξεκινήσει η κουβέντα. Ποιά κουβέντα δηλαδή, με γαύρο καλύτερα θα μπορούσα να συννενοηθώ.

Έλα, τέλος, γιατί το επόμενο πόστ μου είναι για μάνες.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ειναι βλακωδες να συζηταμε οτι για το κωλοχανειο της ΠΑΕ (οσον αφορα στο αγωνιστικο τμημα) απο τη μερα που εχει αναλαβει ο Σαββιδης, ευθυνονται οι οπαδοι.

Ο κοσμος του ΠΑΟΚ στηριξε μια ομαδα με σαρδελες γιατι ειδε ενα οραμα. Ειδε ενα πλανο. Το γιατι δεν στηριζει αυτη τη στιγμη μπορει να αναζητηθει σε διαφορα θεματα.

Το σημαντικοτερο για μενα ειναι η δημιουργια ομαδων μιας χρησεως. Αυτο το ραβε-ξηλωνε που εχει εφαρμοσει ο μεγαλομετοχος στα χρονια που διοικει. Πιστευα και πιστευω πως η προσληψη του Αγγελιδη ειναι ο,τι καλυτερο εχει κατορθωσει ο Σαββιδης. Φετος με τις μη τοποθετησεις του (Σαββιδη) μετα απο νικηες και ηττες εχουμε πραγματικα ηρεμησει. Οταν ομως διαβαζω ειδησεις του στυλ "φουρτουνιασμενος ο Σαββιδης μετα την Τριπολη" πραγματικα αρχιζω και φοβαμαι.

ΥΓ. Αν ειναι να μην παρουμε το πρωταθλημα εμεις, ευχομαι πραγματικα να το παρει ο βαζελος, ωστε να δει και ο πλεον αμπαλος οπαδος αλλα και ιδιοκτητης οτι οταν μια ομαδα εχει αγωνιστικο πλανο, το επικοινωνει στον κοσμο της και χτιζει επι τρεις συναπτες μεταγραφικες περιοδους ομαδα, μακροπροθεσμα θα κερδισει απο αυτο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

εισαι λιγο τραγικος.... λοιπον, ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ μου ποστ, γιατι μαλλον μπαινεις γραφεις χωρις να δινεις σημασια τι σου λενε.
K_geo έγραψε:υγ: θεωρητικα οποιος εχει τη...σφαγιδα και την υπογραφη. πραγματικα, θεωρω οτι ειναι μετα απο συνενοηση των εμπλεκομενω πλευρων (προεδρος,τδ,μεγαλομετοχος κτλ).
να στο ζωγραφισω μηπως;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”