Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
- The_Stalker
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
στο pay roll κ εσυ?fn1m έγραψε:O Δωνης που τον διωξαμε σαν αχρηστο ειναι στους ομιλους του τσαμπιονς λιγκ κι εμεις παλευουμε με τον αγγελο να περασουμε το χωριο τη Ζιμπρου για το ουεφακι..
Μην την κλαις τη Μαντσεστερ φιλε, αυτοι παιχτες θα παρουν και θα ξανακανουν ομαδαρα..Azrael έγραψε:ωραια ξεκινησε η χρονια και για την Μαντσεστερ.
Το ξερω αυτο αλλα να θελεις να παρεις μια ποδοσφαιρικη χαρα και να μην μπορεις;;;;;;;
αν σε παρηγορεί τη "χαρά" την πήραμε κι εμείς με τη Λίβερπουλ 

μπα και η Λιβερπουλ μου ειναι συμπαθης ομαδα.Ρε μηπως να αρχισω να συμπαθω και τον γαυρο μπας και τους καταστρεψω; 

Έχει πολύ πλάκα τελικά η δίπλα γειτονιά.Επιστρέφει ο Σκόρδας ως προσωρινή διοίκηση!
Και ο Άρης στην β'.
Πραγματικά αρχίζω και τους λυπάμαι!!! Είναι αυτό που λένε ούτε στον εχθρό σου!
Και ο Άρης στην β'.
Να πεις το συλλογο αντε καλα αλλα οσον αφορα τους αρειανους εγω δε τους λυπαμαι και ξερεις γιατι? Γιατί αυτοι που κανανε θεους τους σκορδες και τους σαουριδιδες, που κανανε την προπαγανδα και το μισος επιστημη και που στο τελος καταστρεψαν την ιδια τους την ομαδα, αποτελουν τη μεγαλυτερη μαζα των αρειανων.alp920 έγραψε:Έχει πολύ πλάκα τελικά η δίπλα γειτονιά.Επιστρέφει ο Σκόρδας ως προσωρινή διοίκηση!
Και ο Άρης στην β'.
Αν υπαρχουν καποιοι "αγνοι" και "αθωοι" αρειανοι, ειναι το 5% του κοσμου τους και πολυ λεω.
Γεγονός αυτό που λες. Παραμένει όμως εφιαλτικό το σενάριο.Φαντάζεσαι αύριο τον Γούμενο να επιστρέφει ως διοίκηση Ειρηνοδικείου?
Δεν γίνεται ούτε στα όνειρα, ο άνθρωπος έχει ήδη καταδικασθεί για χρέη που δημιούργησε στον ΠΑΟΚ.
Ο Σκόρδας έχει ένομο συμφέρον, όπως και τα πρόσωπα στα οποία χρωστάει ο άρης.Και αυτό που πήγαν να κάνουν τα σκουλήκια με την εκκαθάριση της ΠΑΕ αγγίζει την (βαρυά) κατηγορία της δόλιας πτώχευσης.
Ο Σκόρδας έχει ένομο συμφέρον, όπως και τα πρόσωπα στα οποία χρωστάει ο άρης.Και αυτό που πήγαν να κάνουν τα σκουλήκια με την εκκαθάριση της ΠΑΕ αγγίζει την (βαρυά) κατηγορία της δόλιας πτώχευσης.
Γειά σου ρε Ντίμπαρ, πάντα στις επάλξειςdimbar έγραψε:Δεν γίνεται ούτε στα όνειρα, ο άνθρωπος έχει ήδη καταδικασθεί για χρέη που δημιούργησε στον ΠΑΟΚ.

** Δε ξέρω για σένα, εγώ πάντως καραγούσταρα με τις δηλώσεις Ιβάν ότι ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει σε κανέναν (νταβά)

** Σκόρδα εμπρός και πρόλογο μην τρως

Εννοείται ότι δεν γίνεται, τον γούμενο τον ανέφερα ως μέτρο σύγκρισης για το πόσο ανεπιθύμητος είναι και μέχρι εκεί.
Τροφή για σκέψη η κατάντια της γειτονιάς. Πολλές από τις μ*λακίες που έκαναν σαν λαός (έστω αυτοί οι 1500) και διοίκηση, προσπαθούμε να τις κάνουμε κι εμείς.
Παρ' όλα αυτά έχω να πω κάτι τελευταίο:
ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΒΡΩΜΕΡΑ.
ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΞΙΠΑΣΜΕΝΕΣ ΓΛΙΤΣΕΣ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ.
ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
ΣΚΟΡΔΑ, ΠΡΟΧΩΡΑ
ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ!!!
Παρ' όλα αυτά έχω να πω κάτι τελευταίο:
ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΒΡΩΜΕΡΑ.
ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΞΙΠΑΣΜΕΝΕΣ ΓΛΙΤΣΕΣ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ.
ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
ΣΚΟΡΔΑ, ΠΡΟΧΩΡΑ
ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ!!!
Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ !Ale έγραψε:Τροφή για σκέψη η κατάντια της γειτονιάς. Πολλές από τις μ*λακίες που έκαναν σαν λαός (έστω αυτοί οι 1500) και διοίκηση, προσπαθούμε να τις κάνουμε κι εμείς.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Μακάρι να μάθουμε απ τα λάθη τους κ να τα αποφύγουμε.