14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
μιας και ειναι κομμενα τα πμ ας μου βρει ο Ντινος ενα τοπικ να παμε να τα πουμε για να μην κουραζουμε με τα οφφ.
υγ. τους 2-2 που εμπαιναν (και μπαινουν απλα εχουν λιγοστεψει) αν δεν τους πεις τζαμπατζηδες πως να τους πεις?αυτους που σε 9 στα 10 εκτος μπαινουν με ντου πως να τους πεις?
υγ. τους 2-2 που εμπαιναν (και μπαινουν απλα εχουν λιγοστεψει) αν δεν τους πεις τζαμπατζηδες πως να τους πεις?αυτους που σε 9 στα 10 εκτος μπαινουν με ντου πως να τους πεις?
- ΑποστόληςΑ
Την παρατεταμένη σου αφλογιστία την κατέκρινα, αλλά πλέον, μετά από αυτά που είδα με τα μάτια μου στη Ν. Σμύρνη, θα είμαι πιο ανεκτικός μαζί σου. Εύχομαι τα δύο χθεσινά γκολ να αποτελέσουν την απαρχή μιας καλύτερης συνέχειας με τον ΠΑΟΚ, γιατί μας λείπουν πολύ τα γκολ των δυο Ελλήνων φορ μας.
Re: Απ: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Μεγαλος παικτης ειδικα τωρα το χειμωνα απεδειξε ποσο μας ζεσταινει με την παρουσια του...
- kataramenos5
Φωτιά πήρε παλι το τόπικ του Σάλπι θυμίζοντας τις παλιες καλές μέρες.Αυτό που προκαλεί εντύπωση πάντως είναι ενα tweet του Στέφανου Αθανσιαδη που πέρασε στα ψιλά: "Μήτσο ευχαριστώ. Κλάους"
Πηγή : http://www.makriaaptotopikmaskiopoutheleiaseinai.gr
ΥΓ .Χαλαρώστε.
Πηγή : http://www.makriaaptotopikmaskiopoutheleiaseinai.gr
ΥΓ .Χαλαρώστε.
Βγακε ξυνιλα αλλα στον σωστο χρονο 2 γκολ εβαλε χθεςmontelo έγραψε:Μεγαλος παικτης ειδικα τωρα το χειμωνα απεδειξε ποσο μας ζεσταινει με την παρουσια του...
Πόσο σε ζηλεύω τώρα δεν μπορείς να φανταστείς.ΑποστόληςΑ έγραψε:Την παρατεταμένη σου αφλογιστία την κατέκρινα, αλλά πλέον, μετά από αυτά που είδα με τα μάτια μου στη Ν. Σμύρνη, θα είμαι πιο ανεκτικός μαζί σου. Εύχομαι τα δύο χθεσινά γκολ να αποτελέσουν την απαρχή μιας καλύτερης συνέχειας με τον ΠΑΟΚ, γιατί μας λείπουν πολύ τα γκολ των δυο Ελλήνων φορ μας.
Να είσαι καλά και να μπορέσεις πρώτα ο Θεός να δεις πιο πολλούς αγώνες.
Οχι αδερφε καμια ξυνιλα...τετοιους παικτες χρειαζομαστε κιμπαρηδες που τιμανε τα παντελονια τους και μενουν στο συμβολαιο τους αναγνωριζοντας τα λαθη τους και προσφεροντας στην ομαδα με τα 2 γκολ τους...
- ΑποστόληςΑ
Και μια και επανήλθε η γαλήνη στο τόπικ έχω 5-6 gifάκια μούρλια..
Αλλά δεν τα βάζω γιατί θα ξαναφύγει η γαλήνη..
Αλλά δεν τα βάζω γιατί θα ξαναφύγει η γαλήνη..

Ξενερωσες χθες ε?montelo έγραψε:Μεγαλος παικτης ειδικα τωρα το χειμωνα απεδειξε ποσο μας ζεσταινει με την παρουσια του...
- Aigle_Noir
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ορισμένοι δεν μπορούν να κρύψουν την πίκρα/αγανάκτηση/οργή που τους προκάλεσε η φυγή του πριν από 7 χρόνια (!) κάτω από την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ.Aigle_Noir έγραψε:Αυτήν την καραμέλα "ο κοντός που παίρνει 800.000 από τον ΠΑΟΚ μας (μου)" πότε θα την κόψετε; Το ότι ανανέωσε πέρσυ, με 350.000/χρόνο και χαρίζοντας οφειλόμενα, είναι μια είδηση που η θολούρα σας δε σας επέτρεψε να την δεχτείτε;Kranatos έγραψε:Realcon όταν λες "Οι καιροί... το εισιτήριο 2.500 δρχ. Δώσε 3.000 Τελειώσανε και ΤΖΟΥΖΕΙ!!!" τι ακριβώς εννοείς..?
Επίσης Dino να δεχθώ εγώ να φύγουν οι χαρακτηρισμοί και τα νούμερα για τον Σαλπιγγίδη αλλά δε γίνεται να κοσμούν το νήμα εκφράσεις όπως "μπετόβλακες" που αναφέρονται σε οπαδούς του ΠΑΟΚ..
Και πρόσεξε, στη μία περίπτωση απαγορεύεται να κακοχαρακτηρισθεί ο τύπος που παίρνει 800.000 το χρόνο ΑΠΟ τον ΠΑΟΚ ενώ στη δεύτερη χαρακτηρίζονται ελαφρά τη καρδία μεροκαματιάρηδες που μια ζωή πληρώνουν ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ..
Από την άλλη, δε μπορώ να έχω και πολλές απαιτήσεις ανιδιοτέλειας και αγνής αγάπης για την ομάδα μας, καθώς ο εγωισμός, τα νεύρα, οι καυγάδες και το μπάχαλο είναι πλέον χαρακτηριστικό γνώρισμα όχι μόνο των οπαδών όλων σχεδόν των ομάδων, αλλά και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας.
Μόνο στο γαύρο τα τελευταία 2 χρόνια δεν παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα, αλλά εκεί το επικοινωνιακό και την προπαγάνδα τα έχουν αναγάγει σε επιστήμη από τη μία, ενώ και οι οι συνεχείς επιτυχίες (sic) της ομάδας βάζουν τις βρωμιές κάτω από το χαλί...
- sourmenetes
- Moderator
Το λες και μονος σου..univ1 έγραψε:Δεν λεει να φυγει το ατιμο το χαμογελο απο χθες!
Ατιμο...
γιατι ρε φιλε ; μια χαρα εντιμο παιδι ειμαι .
το χαμογελο ειναι ατιμο..που απο την μια λεω ενταξει εφυγε..αλλα αυτο εκει!
Να δες

το χαμογελο ειναι ατιμο..που απο την μια λεω ενταξει εφυγε..αλλα αυτο εκει!

Να δες

Καλά κάνεις και χαίρεσαι, αλλά ας μήν έχουμε και υπερβολικές αντιδράσεις επειδή έβαλε δύο γκολ ο Σαλπιγγίδης στην Καλλονή.univ1 έγραψε:Δεν λεει να φυγει το ατιμο το χαμογελο απο χθες!
Μακάρι να βάζει δύο σε κάθε ματς, να χαιρόμαστε όλοι.