71.Παναγιώτης Γλύκος
- kazampoukou
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Παιδες, ειτε μας αρεσει ειτε οχι Ο Γλυκος ειναι 1ος-2ος καλυτερος τερμας του πρωταθληματος τα τελευταια 2-3 χρονια και παιζει στην ομαδα μας, που κοιτα τυχη, εχει αγωνα αυριο!!!!!!!!!!!!!! για αυτο οσοι βρεθειτε αυριο στο γηπεδο... σηριξτε τον ΠΑΟΚ μας!!!!!! Δεν ειπε κανεις οτι ειναι Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΡΑΣ, ενας τετοιος κοστιζει απο 3-4 εκατομμυρια και πανω,αλλα ειναι στην ομαδα μας και δεν ειναι αχρηστος, οσο και αν μερικοι θελουν να τον κανουν να φαινεται τετοιος.
- ΑποστόληςΑ
Αυτή η ευκολία με την οποία ισοπεδώνουμε παίκτες (ή και ομάδες) αποδεικνύει ότι ο φανατισμός είναι η σύφιλη του πνεύματος.
πιασε την ευκαιρια απο τα μαλια γιατι θα είναι η τελευταία ..δουλειΑ,δουλεια,δουλεια
Εγινε ξεκαθαρο γιατι θα χρησιμοποιηθεί ο Γλυκος απο τον ιδιο τον προπονητή μας για οσους ειχαν ακομα αποριες... για τους υπολοιπους κλειστε τα ραδιοφωνα και σταματηστε να σκεφτεστε θεωριες συνομωσιας για λιγο, μονο καλο θα σας κανει.
- kazampoukou
ΠΟλλα+++++++...ολα τα δαχτυλα δεν ειναι ιδια...δεν ολοκληρωνω-τουλαχιστον σημερα-προς αποφυγην αντιπαραθεσεων...ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτή η ευκολία με την οποία ισοπεδώνουμε παίκτες (ή και ομάδες) αποδεικνύει ότι ο φανατισμός είναι η σύφιλη του πνεύματος.
Μια χαρά τερματοφύλακας είναι
Σαν ταβάνι θεωρώ χαμηλότερο του Όλσεν, αλλά ΌΧΙ χαμηλό
Σαν ταβάνι θεωρώ χαμηλότερο του Όλσεν, αλλά ΌΧΙ χαμηλό
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Γλύκο παίξε σαν λύκος, ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία σου να αγωνιστείς στο μεγάλο ΠΑΟΚ
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Μια χαρα τερμα είναι.
Εγώ προσωπικά δεν τον φοβάμαι.
Αρκει να μην φοβάτε ο ίδιος.
Εγώ προσωπικά δεν τον φοβάμαι.
Αρκει να μην φοβάτε ο ίδιος.
μια χαρά είναι ο Γλύκος αλλά και εμείς θα πρέπει να στηρίξουμε και να μην ορμάμε στην πρώτη στραβή.
- ΑποστόληςΑ
Καλός τερματοφύλακας, αλλά όχι εξαιρετικός. Δεν χρειαζόμαστε όμως κάτι εξαιρετικό για αύριο (νομίζω).
- back in black
Οι κυβερνήσεις πέφτουνε αλλά ο Γλύκος μένει (παραφράζοντας το γνωστό τραγούδι)!!! Τον Γλύκο τον ξέρουμε όλοι, όπως ξέρουμε καλά και τις αδυναμίες του. Η πλειοψηφία των οπαδών τον θεωρεί λίγο για πρώτο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, ωστόσο η ίδια πλειοψηφία είναι που αναγκάστηκε στο παρελθόν να τον ψηφίσει ως τον πολυτιμότερο πάικτη του μήνα λόγω των καλών του εμφανίσεων. Δεν μπορούμε να μην του αναγνωρίσουμε ότι είναι χαλκένετερος, καθώς τερματάδες καλύτεροι(;) απο αυτόν ήρθαν και δεν στέριωσαν και αυτός παραμένει στον ΠΑΟΚ, έχοντας πάιξει μάλιστα σε παγκόσμιο κύπελλο. Είναι σε καλή ηλικία, φαίνεται ότι δουλευει αρκετά, έχει αρκετές εμπειρείες και νομίζω ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στην πρόκληση του πρώτου τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ, μέχρι να βρούμε αυτόν που θα είναι σίγουρα καλύτερός του.
Μαζί σου κι εγώ!!! Τρέλανε μας όλους απόψε ρε Παναγιώτη!!! Γερά και με τσαμπουκά!!!K_geo έγραψε:κάτι μου λέει ότι σήμερα θα κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση!!!
ΟΛΟΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑΡΑ ΜΑΣ!!!