Παύλος Δερμιτζάκης

Άβαταρ μέλους
DC

Re: Παύλος Δερμιτζάκης

Δημοσίευση από DC »

niko70 έγραψε: Είμαι πλέον σίγουρος για τα εξής :

1. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να διαχειριστεί το ρόστερ του ΠΑΟΚ. (θα προχωρούσα παραπέρα και θα έλεγα και οποιασδήποτε άλλης ομάδας με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές).

2. Ως ομάδα πάμε τουλάχιστο 15 έτη (φωτός) ΠΙΣΩ.

3. Δε χάνουμε μόνο τη φετινή χρονιά, αλλά και τις δύο προηγούμενες.
Βέβαια .....
niko70 έγραψε: υγ2. Σέβομαι το γεγονός ότι τον στηρίζει ο Ζαγοράκης και το βουλώνω.

Δηλαδή, που να μην σεβόσουν το .... γεγονός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Τετ 06 Οκτ 2010, 15:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Απλα το οτι δεν χειριζεται καλα την ελληνικη γλωσσα δεν τον αφηνει να εξηγησει τι πραγματικα εννοει, αυτο που κραταω εγω ειναι οτι δεν μπορει να στηριχτει σε ολους τους παιχτες του ροστερ και οτι πιθανον θα ζητησει να ξεσκαρταριστει η ομαδα απο τον ιανουαριο.
Και αυτη η εμμονη του οτι η ομαδα θα ανακαμψει (το ειπε πολλες φορες αρα το πιστευει χωρις ομως απαραιτητα να σημαινει οτι θα γινει κιολας) εμενα με πειθει και νομιζω οτι πρεπει να του δοθει η ευκαιρια απο ολους μας να το κανει πραξη, οπως δοθηκε στον σαντος που επισης περσι τετοια εποχη ειχε την αναλογη πιεση λογω των χειροτερων αποτελεσματων η αληθεια ειναι (αποκλεισμος απο τις καρδουλες) σε συνδιασμο με την ιδια τουλαχιστον για να μην πω χειροτερη αποδοση της ομαδας μεχρι και τον αγωνα με τον ηρακλη.
Οποιος ισχυριστει το αντιθετο η δεν ειδε τα παιχνιδια περσι η η μνημη του τον εχει εγκαταληψει.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Alastor έγραψε: ΥΓ:μυριζομαι διπλο στη λεωφορο
Στη λεωφόρο αποκλείεται. 8-)

Πέραν της πλάκας, καλές οι δηλώσεις, καλός ο τσαμπουκάς, αλλά χρειάζονται και άλλα πολλά. Δεν ξέρω αν ο Παύλος τα έχει. Εκείνο που ξέρω είναι ότι δεν πρέπει να φύγει, πρέπει να του δώσουμε χρόνο, να φανεί η δουλειά του. Η σεζόν είναι ακόμα στην αρχή, τίποτα δεν χάθηκε.

Ας τελειώσει η σεζόν και βλέπουμε. ΤΩΡΑ όμως δεν πρέπει να κάνουμε κάποια αλλαγή, είναι λάθος.

Αλλωστε, τα δείγματα γραφής στην Ευρώπη είναι εξαιρετικά. Δεν μπορεί στην Ευρώπη να είναι καλος και στην Ελλάδα όχι. Κάτι άλλο παίζει. Και αυτό που παίζει είναι ισως η κούραση και ο κορεσμός κάποιων παικτών.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

θα κριθει απο τα εργα του οπως πρεπει να συμβαινει και για ολους.....δεν ασχολουμαι αλλο με δηλωσεις.....μονο εργα και νικες........
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

eliask έγραψε:
Alastor έγραψε:
desperando έγραψε:οι παικτες ειναι κουρασμενοι αλλα εχουν καλυτερα εργομετρικα απο πεερυσι αλλα δεν θελω πολλους καλους παικτες γιατι δεν μπορω να τους αξιοποιησω και γρινιαζουν γιατι δεν παιζουν, ο προηγουμενος προπονητης εκανε χαλια προετημασια και ο ζησης με τον σαντος φορτοσαν αχριαστους παικτες στην ομαδα, α και εγω δεν φταιω σε τιποτα ειμαι τελειος και τωρ πουπερασανοι 70 μερες και απεκτησα την εμπειρια θα εχουμε μονο νικες

αυτη ειναι ολη η σουμα της συνεντευξης.....δυστυχως
Αν αυτη ειναι η σούμα σου αδερφέ, έχεις πρόβλημα ή δεν κατάλαβες ή κανεις ότι δεν καταλαβαίνεις....
επειδη εγω ειμαι λιγο χαζουλης μπορεις να μου πεις εσυ τι καταλαβες και για ποιο λογο εχουμε αυτοι την εγωνιστηκη συμπεριφορα κατα τον δερμι
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Η συνεντευξη ηταν σωστη, με την εννοια οτι επιβεβαιωνει πληρως τη μεχρι τωρα γνωμη μου γι' αυτον. Πλεον εχω καταλαβει γιατι οι παικτες δεν τον σεβονται. Δεν ειναι δυνατον να εισαι Γκαρσια, Βιειρινια, Κοντρερας η ο οποιοσδηποτε παικτης του ΠΑΟΚ (εκτος του Μπαλαφα) και να σεβαστεις αυτον τον προπονητη. Και δεν ειναι θεμα μονο εμπειριας. Ειναι θεμα του τι βλεπεις πανω του. Το πως μιλαει, το τι λεει, το τι κανει. Και αν τους λεει αυτα που ακουσα στη συνεντευξη... ειναι να κλαιμε με μαυρο δακρυ.

edit: +++ στον niko70 και στα 3 σημεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Τετ 06 Οκτ 2010, 15:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εμενα μπορει να μου εξηγησει καποιος πως γινεται η ομαδα να μην εκανε καλη προετοιμασια βρισκεται τωρα σε καλητερη κατασταση αποτι ηταν περσι αυτη την εποχη ? :shock: Δηλαδη ο μπερεττα δεν εκανε καλη προετοιμασια,ουτε ο σαντος εκανε καλη προετοιμασια περσι αλλα ο δερμιτζακης μεσα απο αγωνιστικη περιοδο βελτιωσε την φυσικη κατασταση της ομαδας. :?
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Τα περι προετοιμασιας ειναι παπαριες....

Αντε ,δεν ζουμε σε αλλον πλανητη ,και με παικτες μιλαμε και ξερουμε τι εγινε...

Μην το ξανα ακουσω..
Με φενερ και αγιαξ ειχαν λυσσαξει οι δικοι μας και τωρα η προετοιμασια...

Φτανει...
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Δεν μου άρεσε το αναστασιαδιακό attitude...χορτάσαμε!

ΥΓ Θέλω έναν προπονητή που να ασχολείται μόνο με τα αγωνιστικά , εκτός κι αν έχει έρθει στην Ελλάδα το βρετανικό μοντέλο του μάνατζερ και δεν το πήρα χαμπάρι
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ειναι απλα ευκολος στοχος νεος απειρος δεν εχει διασυνδεσεις .....οτι καλο εγινε εγινε λογω κεκτημενης ταχυτητας
οτι κακο φταιει αυτος αποκλειστικα ....ειναι ελικρινης και τσαμπουκας ....α το παιζει νταης .....οτι και να λεει
παρεξειγειται επομενως δουλεια και τα αποτελεσματα θα κρινουν αρκει να ειμαστε μας αρεσει δεν αρεσει κοντα στην ομαδα οπως με σαντος....που και αυτον καλαμποκι του πεταξαμε καρπουζα τον λεγαμε και τοσα αλλα.....
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

nyxteridas έγραψε:Δεν μου άρεσε το αναστασιαδιακό attitude...χορτάσαμε!

ΥΓ Θέλω έναν προπονητή που να ασχολείται μόνο με τα αγωνιστικά , εκτός κι αν έχει έρθει στην Ελλάδα το βρετανικό μοντέλο του μάνατζερ και δεν το πήρα χαμπάρι
σωστη επισημανση...αναστασιαδιακο...!!
αν και και με κωλοφυλλαδα σημερα τον αναφερει ως υποψηφιο...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

συμφων με Μοικαν.. ΟΧΙ αλλες δικαιολογιες....μονο εργα

και ηταν απο τους λογους που δεν ηθελα να φυγει ο μπερετα...οτι θα το χανε ως αλλλοθι ολη τη χρονια......δυστυχως ειναι σαν να παρακολουθεις αλλαγη κυβερνησης και τα γνωστα περι καμμενης γης που παραλαβαμε κλπ...
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Εμένα με κάλυψε.

Απότι φαίνεται όμως είμαι απο τους λίγους που καλύφθηκαν.
Όλους εδω μέσα κάτι δε σας άρεσε, κάτι ήταν παπαριά, και όλοι θέλαν κάτι αλλο.

Ζαγόρ, πάρε τον παυλο και φύγε.

Να ξανάρθει ο batman να φέρει και κανα όνομα στυλ παράσχου ή ντούμι να βγούν γούστα.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

DC έγραψε:
niko70 έγραψε: Είμαι πλέον σίγουρος για τα εξής :

1. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να διαχειριστεί το ρόστερ του ΠΑΟΚ. (θα προχωρούσα παραπέρα και θα έλεγα και οποιασδήποτε άλλης ομάδας με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές).

2. Ως ομάδα πάμε τουλάχιστο 15 έτη (φωτός) ΠΙΣΩ.

3. Δε χάνουμε μόνο τη φετινή χρονιά, αλλά και τις δύο προηγούμενες.
Βέβαια .....
niko70 έγραψε: υγ2. Σέβομαι το γεγονός ότι τον στηρίζει ο Ζαγοράκης και το βουλώνω.

Δηλαδή, που να μην σεβόσουν το .... γεγονός.

Από μένα δεν πρόκειται να ξαναδιαβάσεις τίποτα για το Δερμιτζάκη. Εκεί πάει το "βουλώνω".

υγ. Οι ειρωνείες δεν είναι και του απόλυτου γούστου μου...γιαυτό (φιλικά) θα σε παρακαλούσα αν με ξαναπαραθέσεις να τις αποφύγεις.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Τα περάσαμε μία φορά όλα αυτά...γιατί να τα ξαναζήσουμε;
Θα φτάσει η στιγμή που θα χάσει κάνα φαξ και ο Χάβος όπως άλλοι έμπιστοι άλλου και τότε δεν έχει μόνο ρεζίλι στην Ευρώπη αλλά και έκρηξη...
Όραμα ζητήσαμε και επαγγελματισμό σε αυτό το σωματείο και ότι υπήρξε τα 3 τελευταία χρόνια χάνεται...
Δε θέλω ρε πάθος ,αρχίδια, ΠΑΟΚτσηδιλίκη και τσαμπουκά...Θέλω ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ....
Να σου λένε ''τι γαμάτος που ήταν ο κόσμος σήμερα'' και να λες ''Ποιος κόσμος, ο κόσμος δε παίζει μπάλα'''
Δυστυχώς απαξιώθηκε το ρόστερ που με κόπο μαζέψαμε 3 χρόνια και πάλι θα αλλαχτεί όλο για να νέα τριετία και θα το πληρώνει πάλι ο κόσμος...

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ μπορείς να είσαι;
Μαζέψαμε το ρόοστερ με το θεσμό του Τεχνικού Διευθυντή για να μην αλλάζει φιλοσοφία η ομάδα και παίκτες κάθε 3 και λίγο και τώρα τα διαγράφουμε όλα;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”