Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το καλύτρο για όλους δεν το γνωρίζω. Το καλύτερο για μένα πάντως θα ήταν αν συνεχίσεις για να τα λέμε σαν γνήσια ΠΑΟΚια....
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Στο είπα και χθες, despe... στο λέω και τώρα: ΔΕΝ είναι η πρώτη φορά που ακούμε γκρίνιες.

Αλίμονο εάν υπάρχει παράπονο για μια από τις λογικότερες φωνές εδώ μέσα. Ήμαρτον με τις τάσεις αποχώρησης που σας έχει πιάσει μερικούς. Εάν δεν υπάρχει άλλος λόγος σοβαρός, εγώ θα ήθελα να παραμείνεις.

Αυτά από μένα και να ξέρεις ότι σέβομαι απόλυτα την όποια απόφαση πάρεις, τελικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Το πρώτο internetικό reality show στεγάζεται στο PAOKmania και λέγεται "The Last To Close The Door!" 8-)

Ποιος θα είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει;

:mrgreen:

:twisted:

Με το να φεύγετε παιδιά ένας ένας, δεν χάνεται το επίπεδο που έχει καταφέρει το forum να αποκτήσει, αλλά χάνονται οι φωνές σας. Κι αν δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση με ηρεμία, απλώς πατήστε "Χ", είναι το ίδιο με το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ.. Ηρεμία θέλει.
Έχετε και έχουμε όλοι πιο σοβαρά προβλήματα από μια παπαριά που έγραψε ένας συνοπαδός στο PAOKmania..
Παρ'όλα αυτά, σέβομαι την απόφασή σου Despe, δεν θα γίνω *πασαρχίδης και θα σε χαιρετήσω.. Εις το επαναpostείν!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ΕΓΩ ΌΧΙ. θα σε βρώ και θα σε δέσω με το πληκτρολόγιο σου συνδεδεμένο 24/7 στο ΠΑΟΚμάνια! :P :P

ΥΓ: οφ τοπικ, αλλά πλέον κατανοώ τα παλικάρια που λένε για νο14, νο33, νο15 κτλ΄. απλά δεν κοιτάνε το όνομα στη φανέλα! Μόνο ΠΑΟΚ ρε παιδί μου πως να το πω; :P
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Dinos_Liverpool έγραψε: ΔΕΝ είναι η πρώτη φορά που ακούμε γκρίνιες.
Αυτη τη φορα,τα πραγματα δεν εχουν καμμια σχεση με τις προηγουμενες...Η κατασταση ειναι ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΗ και ελπιζω πως θα ξυπνησουμε πριν γινει ανιατη.

Ψαχτειτε λιγο....ποιοι φευγουν.Γιατι φευγουν.Προς το παρον,φευγουν απο forum...σε 2-3 χρονια,θα φυγουν και απο το γηπεδο....

Ποιοι θα μεινουν?....Και τι θα επακολουθησει?...Μεγαλα παιδια ειστε....το ξερετε!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Το ξέρουμε και μας απασχολεί ήδη το θέμα.

ΥΓ. Εσύ, πάντως, κοίταξε να μαζέψεις τη μαυρόγατα το φίλο σου που μας έκανε χθες το live της Κ-20 και χάσαμε! Ενώ ο αδελφός του έχει μόνο νίκες στη Θεσσαλονίκη (καλά, λέμε τώρα!).
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Ντινο μιας που το φερε η κουβεντα, και να το γραψω εδω να μην το διαβασει και ψωνιστει , εσυ που ξερεις τις ακαδημιες μας,αυτος στο βιντεο της κ.12 που το παστελωνει σε αντεπιθεση με μπαρτσα ( και μετα το ακυρωνουνε) και ξεκιναει ολη η ενεργεια απο αυτον ποιος ειναι?
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Dinos_Liverpool έγραψε: ΥΓ. Εσύ, πάντως, κοίταξε να μαζέψεις τη μαυρόγατα το φίλο σου που μας έκανε χθες το live της Κ-20 και χάσαμε! Ενώ ο αδελφός του έχει μόνο νίκες στη Θεσσαλονίκη (καλά, λέμε τώρα!).
Προς το παρον,με τη βοηθεια του....γιου του,εχω καταφερει να τον κραταω μακρια απο την Τουμπα-αν και φοβαμαι οτι θα σκασει μυτη με την Μπενφικα... :lol: -

Οσον αφορα την Αθηνα...ευτυχως δεν εχουμε ΟΑΚΑ,φετος...γιατι η παραδοση που εχει εκει μεσα ειναι.....αστα να πανε!

:lol: :lol: :lol:

ΥΓ.Η αληθεια ειναι πως δεν πιστευα πως θα ειναι γκαντεμοσαυρος και για την Κ-20....αλλα και εκει πλεον... :lol: :lol:

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

desperando έγραψε:Νιώθω υποχρέωση μετά από ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα που το PAOKMANIA μου έδινε το βήμα να εκφράζω τις απόψεις μου αλλά και την ευκαιρία να συζητώ με άτομα πολύ αξιόλογα να ευχαριστήσω τους συντελεστές του σαιτ αλλά και τα παιδιά που συντονίζουν το φόρουμ επενδύοντας προσωπικό χρόνο και κόπο.
Και επειδή θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα ,να πω ότι η απόφαση μου να αποχωρίσω δεν έχει να κάνει με την γκρίνια αυτή καθ΄αυτή αποκλειστικά ,αλλά με την αδυναμία μου πλέον να αντιμετωπίσω ήρεμα κάποιες καταστάσεις.
Και επειδή το τελευταίο που θέλω είναι να δημιουργήσω πρόβλημα στο φόρουμ και στους συντονιστές του,τους οποίους σέβομαι πολύ γι αυτό που κάνουν , το καλύτερο για όλους είναι να σταματήσω να γράφω.

Υγ καλή συνέχεια και καλό κουράγιο σε όλους
Και εσύ και ο καταραμένος κάνετε ένα βασικό λάθος: Δεν χρειάζεται ρε παληκάρια να διαβάζετε όλα τα σχόλια των υπολοίπων μελών. Βρείτε 5-10-20-100 άτομα που έχουν ενδιαφέρουσες απόψεις, επικεντρωθείτε σ' αυτούς και «όλοι οι άλλοι να πάν να μαμηθούν» (© μπαμπάς Σπάθας). :lol:
Μπορείτε όμως μια χαρά να συνεχίσετε να γράφετε για όσους (και είμαι μέσα σ' αυτούς) θέλουν να μάθουν τις απόψεις σας.

ΥΓ: Σε κάθε περίπτωση, καλά να είσαι.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δε λαμβάνεις νομίζω υπ'όψιν,Στέφανε,πως,έστω κι αν επικεντρώσεις την προσοχή σου,σε δημοσιεύσεις ατόμων,που τέλος πάντων εκτιμάς ή έστω ανέχεσαι,δεν αποκλείεται να εξακολουθείς να τσιτώνεις,όταν πρόκειται για απαντήσεις σε χειμάρρους κριτικής και αρνητισμού απέναντι σε ό,τι κινείται.Είτε άμεσα είτε έμμεσα,όταν το κλίμα είναι ... μυστήριο,δύσκολα μπορείς να παραμένεις αμέτοχος.Είναι και ο χαρακτήρας του καθενός,δεν έχουν όλοι τη δική σου ... αταραξία.Την οποία πραγματικά θαυμάζω.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Δεν έχετε καταλάβει οτι σε ένα φόρουμ (πόσο μάλλον ΠΑΟΚτσίδικο) πρέπει να χωράνε όλες οι απόψεις, είτε κάποιος συμφωνεί είτε διαφωνεί..
Ο καθένας κάνει υπομονή, το κακό είναι με κάποιους που νομίζουν πως έχουν πάντα και μόνο δίκαιο..

Κι εγώ προσωπικά τσατίζομαι όταν βλέπω εντελώς μηδενισμούς, ή από την άλλη ακραίες απόψεις που μόνο εκθειάζουν και τα βλέπουν όλα ρόδινα κι ωραία στην ομάδα, ή με απόψεις συγκεκριμένων ατόμων που σε κάθε ποστ κράζουν συνοπαδούς αβέρτα.

Τι να κάνουμε δηλαδή?
Να κάτσω να τσατίζομαι με τον καθένα ? Ή να προσπαθώ πάντα να πείσω τον καθένα οτι για παράδειγμα δεν είναι όλοι οι οπαδοί ρετσινοπνίχτες και μπαχαλάκιδες όπως νομίζει..

Το φόρουμ παιδιά είναι σαν την κοινωνία.. δε γίνεται να υπάρχει μόνο μία άποψη.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Και στην τελική εμένα μου αρέσει που έγινε λίγο πιο free το paokmania και λίγο πιο hardcore..

Και μου ακούγεται πάρα πολύ λογικό γιατί οι προσδοκίες στην ομάδα έχουν ανέβει.. το θεωρώ νορμάλ κάποιον να κάνει κριτική σε παίχτη που έχει μείνει πίσω από την ομάδα.. δεν προσπαθεί και δε δίνει το κάτι παραπάνω..
5 χρόνια τώρα χαϊδεύουμε αυτιά.. ε κάπου παραπάει, εδώ τα άκουγε ο Καραδήμος με το Χασιώτη που δεν πληρόνονταν κι όλας..
όποιος παίχτης για μένα δε μπορεί να σταθεί σ'αυτό το επίπεδο απλά δεν έχει θέση στην ομάδα.. οι συναισθηματισμοί τελείωσαν, ειδικά με τους παίχτες που έχουμε που αν μη τι άλλο δεν τους λες και ΠΑΟΚΤσάκια από κούνια, οπότε όποιος δε μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό απλά πρέπει να φεύγει (εξαιρούνται πάντα τα πιτσιρίκια που χρειάζονται ευκαιρίες)..
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Parolos έγραψε:Δεν έχετε καταλάβει οτι σε ένα φόρουμ (πόσο μάλλον ΠΑΟΚτσίδικο) πρέπει να χωράνε όλες οι απόψεις, είτε κάποιος συμφωνεί είτε διαφωνεί..
Συμφωνώ 100%. ΟΛΕΣ οι απόψεις, ΟΛΩΝ των ΠΑΟΚτσήδων. Και ταυτοχρόνως ΜΟΝΟ οι απόψεις, ΜΟΝΟ των ΠΑΟΚτσήδων.
Parolos έγραψε:το κακό είναι με κάποιους που νομίζουν πως έχουν πάντα και μόνο δίκαιο..
Νομίζω ότι αυτό το «χούι» το έχουμε λίγο-πολύ όλοι. Μπορώ να θυμηθώ 2-3 να λένε «άδικο είχα» (π.χ. Che4) και καμιά πενηνταριά (και η αφεντιά μου μέσα) να υποπίπτουν στο αμάρτημα του «σαστάλεγα».
Parolos έγραψε: Να κάτσω να τσατίζομαι με τον καθένα ? Ή να προσπαθώ πάντα να πείσω τον καθένα οτι για παράδειγμα δεν είναι όλοι οι οπαδοί ρετσινοπνίχτες και μπαχαλάκιδες όπως νομίζει...
Αν μπορούμε να κάνουμε το δεύτερο, θα ήταν ευχής έργον. Και αν δεν μπορούμε, τουλάχιστον να μή ρίχνουμε λαδάκι όπου χρειάζεται νερό.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Συμφωνώ, να τονίσω όμως οτι κάποιοι εδώ μέσα συγχέουν αυτούς που γκρινιάζουν από το 1' στο γήπεδο με άλλους..
Κι εννοώ με τον πυρήνα που φωνάζει ΠΑΟΚ αμέσως μετά το γκολ του αντιπάλου.
Με λίγα λόγια έχουν επιλέξει έναν "αντίπαλο ΠΑΟΚτσή" στον οποίο προσάπτουν όλα τα αρνητικά που έχουν γίνει τα τελευταία 40 χρόνια στην ομάδα.. Δε μπορούν να καταλάβουν οτι αυτός ο ΠΑΟΚτσής είναι χιλιάδες διαφορετικά άτομα και όχι ένας-μία ομάδα μικρή που φταίει για όλα.

Αναφέρομαι σε απόψεις τύπου "εσείς ήσασταν που διώξατε τον Παντελάκη, βρίζατε Μπαλάφα, κράζατε Σάντος" κλπ..
Δηλαδή ντε και καλά αυτός που λέει μια άποψη ήταν σε όλα τα κακά παρόν..
τεσπα..

EDIT: Πού πήγε το ποστ σου ρε K_Geo?
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

stephanos έγραψε:
Parolos έγραψε:Δεν έχετε καταλάβει οτι σε ένα φόρουμ (πόσο μάλλον ΠΑΟΚτσίδικο) πρέπει να χωράνε όλες οι απόψεις, είτε κάποιος συμφωνεί είτε διαφωνεί..
Συμφωνώ 100%. ΟΛΕΣ οι απόψεις, ΟΛΩΝ των ΠΑΟΚτσήδων. Και ταυτοχρόνως ΜΟΝΟ οι απόψεις, ΜΟΝΟ των ΠΑΟΚτσήδων.ι...
Διαφωνώ 1000% και αυτή η "δημοκρατία" θα μας φάει.
Έχουν γραφτεί απόψεις που δεν προσβάλλουν μόνο το ΠΑΟΚσιδιλίκι μου αλλά με προσβάλλουν σαν άνθρωπο και προσβάλλουν και την νοημοσύνη μου.
Όπως και μέσα στην Τούμπα υπάρχουν απόψεις και (κυρίως) συμπεριφορές που πιστεύω ότι θα έπρεπε να έπαιρναν πούλο από κει μέσα, έτσι το πιστεύω και για εδώ.
Η άποψή μου. :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”