Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Παρτε βρε και τον ουναχι απο τη Μαρσειγ κ θα βαραμε μαλακια με τα 2 χερια...κ επειδη καπου ειδα οτι χαλασε του ζιγκο...φερτους πακετο!!!Αιντε Ιβαν...
Αδυνατω να πιστεψω οτι δε θα σκασει μια βομβα ο Ιβαναρος...αν και βασει βιογραφικου τεραστια βομβα ειναι και ο Μπακαγιοκο..
Φιλε τζοσ για να το τρεξαμε μπορει να θελουν να καβατζωθουν σε θεμα ποσοτητας(και ποιοτητας εγω θεωρω) και να εχουν την απλα να κοιταξουν μεχρι 3/9 τις καλυτερες δυνατες επιλογες..
Αδυνατω να πιστεψω οτι δε θα σκασει μια βομβα ο Ιβαναρος...αν και βασει βιογραφικου τεραστια βομβα ειναι και ο Μπακαγιοκο..
Φιλε τζοσ για να το τρεξαμε μπορει να θελουν να καβατζωθουν σε θεμα ποσοτητας(και ποιοτητας εγω θεωρω) και να εχουν την απλα να κοιταξουν μεχρι 3/9 τις καλυτερες δυνατες επιλογες..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitris_L4 την Πέμ 29 Αύγ 2024, 14:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι ο μπακαγιοκο και σιγουρα η καριερα του ειναι σε πτωση αλλα το να τον μειωνουν καποιοι με τον τροπο που το κανουν ειναι το λιγοτερο εμμονικο..να ερθει πρωτα ,να τον δουμε στο γηπεδο και αν δεν κανει να τον κραξουμε μαζι..αλλα σαν ονομα και σαν καριερα , αρεσει δεν αρεσει, μονο ο παμπλο γκαρσια συγκρινοταν μαζι του..οκ τον σου τον ξερουμε, ξερουμε τι κανει στο γηπεδο και μετα απο τετοια σεζον ειναι λογικο να τον προτιμαμε, αλλα τουλαχιστον για μενα δεν συγκρινεται σαν ονομα με τον μπακαγιοκο..αντε φερτε και τους δυο να τους περναμε ολους απο πανω!
Δεν ξέρω για τον ρόλο, αλλά η διαφορά στην ποιότητα του Μπακαγιόκο και του Μειτέ είναι πολύ μικρότερη από όση την παρουσιάζουν κάποιοι.
Ώρες ώρες είναι λες και διαβάζεις για ένα κράμα Μακελελέ και Ζιντάν.
Ώρες ώρες είναι λες και διαβάζεις για ένα κράμα Μακελελέ και Ζιντάν.
Για το επόμενο 3 μηνο, μη δω παράπονα από Σβαμπ και Οζντοεφ από κανέναν εδώ μεσα.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λύθηκε το συμβόλαιο του Κόλεϊ, άμεσα στην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ! sdna
Εντάξει φίλε το εμπεδώσαμε ότι θεωρείς τον Μπακαγιοκο ανέκδοτο. Τι έγραψες καμία 350 φορές. Θα σε παρακαλέσω όμως να μη χαθείς στη διάρκεια της χρονιάςcartman έγραψε:Για το επόμενο 3 μηνο, μη δω παράπονα από Σβαμπ και Οζντοεφ από κανέναν εδώ μεσα.
- john4serres
Ναι, τα βαριά συμβόλαια κόπηκαν από την προετοιμασία και τη στελέχωση στη σεζόν της Ligue 2WeWillRockYou έγραψε:Είμαστε σίγουροι πως ο Μπακαγιόκο δεν έχει κάνει προετοιμασία, από την στιγμή που έχει κανονικά συμβόλαιο με την ομάδα του;joshua έγραψε:Το ασχημο στην υποθεση Μπακαγιοκο ειναι οτι δεν εχει κανει προετοιμασια ενω νομιζω το αντιθετο.Το ιδιο βεβαια ισχυει και για τον Μειτε και ομως καποιοι θελετε και τους 2. Αν ερθει δευτερος πρεπει να ειναι παικτης νεαρος που να εχει συμμετασχει σε προετοιμασια. Φερτε Michut...
- Unpsofable78
Εσύ κοίτα μην χαθείς αδερφέ γιατί έχεις γράψει τα πιο υποτιμητικά σχόλια από όλουςcartman έγραψε:Για το επόμενο 3 μηνο, μη δω παράπονα από Σβαμπ και Οζντοεφ από κανέναν εδώ μεσα.

Γιατί τους ξέρουμε ενα χρόνο, ξέρουμε τι μπορούν να δώσουν και ξέρουμε ότι λόγω ηλικίας ο ένας και συνήθεια 10 χρόνων ο άλλος δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος του βασικού χαφ στον ΠΑΟΚ του Europa League. O Σβαμπ δίνει εμπειρία και ποιότητα και ιδανικά θα είχε συμπληρωματικό ρόλο. Ο Οζντοεφ ιδανικά θα είχε το ρόλο του 3 χαφ με πολλά ματς βασικός όπως ο Σακχωφ στο αήττητο. Ε τώρα για 3 μήνες θα παίζουν ασταμάτητα.Equalizer έγραψε:Γιατί;
Καλά σίγουρα θα καει και ο Καμαρά
- john4serres
Όλε! Όλε! Όλε!gergeo4 έγραψε:Λύθηκε το συμβόλαιο του Κόλεϊ, άμεσα στην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ! sdna
Δεν θα χαθώ. Του δίνω και περιθώριο 4 μηνεςUnpsofable78 έγραψε:Εσύ κοίτα μην χαθείς αδερφέ γιατί έχεις γράψει τα πιο υποτιμητικά σχόλια από όλουςcartman έγραψε:Για το επόμενο 3 μηνο, μη δω παράπονα από Σβαμπ και Οζντοεφ από κανέναν εδώ μεσα.
- zarathustra79
Εγώ αυτό που βλέπω πάντως στην καριέρα του Bakayoko είναι οτι έχει σκαμπανεβάσματα. Το οτι δεν έπαιξε στην Chelsea και στη Milan, ήταν αποφάσεις των προπονητών του. Ενδιάμεσα όμως πήγε στη Napoli και έκανε γεμάτη χρονιά με 44 συμμετοχές και ΜΟ 60 λεπτών ανά αγώνα σε χρονιά που πήραν το scudetto!! Αυτό μου δείχνει οτι δεν είναι τουρίστας. Στο κατάλληλο περιβάλλον νομίζω οτι στα 29 του έχει ακόμα να δείξει πράγματα. Και νομίζω οτι ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που δεν καίει εύκολα παίκτες.
Πως περνάει ο Μειτέ Χαλκιδική του αρέσει; Εχει μείνει ικανοποιημένος από την φιλοξενία;
Το μπελλ απίκο για παν ενδεχόμενο; Θα πεταχτεί Αγιος Ορος;
Το μπελλ απίκο για παν ενδεχόμενο; Θα πεταχτεί Αγιος Ορος;
Αφήστε ρε τις απειλές κατά μέρους. Μη σε χάσουμε, μη χαθείς και ιστορίες για αγρίους.
Δηλαδή αν ο Μπακαγιόκο βγει Καγκάβα και ο Λουτσέσκου σηκώσει πρωτάθλημα με τρία χαφ, (το έκανε έτσι και αλλιώς με 1.5 φορ), θα βγείτε να το παίξετε δικαιωμένοι ξέρω γω;;
Ή (φτου φτου) αν η ομάδα ψοφήσει αν παίζουν κάθε τρεις μέρες τα 3 διαθέσιμα χαφ που έχουμε και πάει κατά διαόλου η σεζόν, όσοι απειλείτε τώρα, θα "σας χάσουμε";;
Εχθροί σας είναι δηλαδή όσοι ελπίζουν στη καλύτερη δυνατή ενίσχυση του ΠΑΟΚ και δεν δέχονται να μην μπορούν να εκφραστούν για τον οποιονδήποτε υποψήφιο παρά μόνο να εμπιστεύονται τυφλά τους πάντες;
Συνέλθετε λιγάκι.
Όσο οι απόψεις εκφράζονται πολιτισμένα, ακόμα και να διαφωνούμε, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να τις λογοκρίνουμε και να επιτιθόμαστε σε αυτούς που τις αναφέρουν.
Δηλαδή αν ο Μπακαγιόκο βγει Καγκάβα και ο Λουτσέσκου σηκώσει πρωτάθλημα με τρία χαφ, (το έκανε έτσι και αλλιώς με 1.5 φορ), θα βγείτε να το παίξετε δικαιωμένοι ξέρω γω;;
Ή (φτου φτου) αν η ομάδα ψοφήσει αν παίζουν κάθε τρεις μέρες τα 3 διαθέσιμα χαφ που έχουμε και πάει κατά διαόλου η σεζόν, όσοι απειλείτε τώρα, θα "σας χάσουμε";;
Εχθροί σας είναι δηλαδή όσοι ελπίζουν στη καλύτερη δυνατή ενίσχυση του ΠΑΟΚ και δεν δέχονται να μην μπορούν να εκφραστούν για τον οποιονδήποτε υποψήφιο παρά μόνο να εμπιστεύονται τυφλά τους πάντες;
Συνέλθετε λιγάκι.
Όσο οι απόψεις εκφράζονται πολιτισμένα, ακόμα και να διαφωνούμε, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να τις λογοκρίνουμε και να επιτιθόμαστε σε αυτούς που τις αναφέρουν.