Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
- Dark Knight
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Ο αποκλεισμός εννοείται πως είναι μέγιστη αποτυχία και οι ευθύνες βαραίνουν πρώτα τον προπονητή και μετά τους παίκτες.Magpies4 έγραψε:Εγώ εμπιστεύομαι τον Ιβάν. Σίγουρα τα έχει πάρει με το ποδοσφαιρικό τμήμα και τις αστοχίες.
Δεν μπορεί να φέρνουνε τόσους παίκτες τον Ιούνιο, να κάνουν προετοιμασία και να πηγαίνουν αφελεις και να αποκλείονται απο την Λέφσκι. Μιλάω για τις διαφορές μπατζετ.
Δεν μπορείς να φέρνεις Κουαλιάτες, Ρικάρντους, Σάστρε, Σουάρες και πολλούς άλλους και να είναι εκτός αποστολής, ή να είναι τριτοτέταρτες επιλογές, και να πηγαίνεις στον Ιβάν και να ζητάς παίκτες.
Δεν μπορείς να φέρνεις Τέιλορ, Μούργκ, και τόσους άλλους μέτριους και τώρα να προσπαθείς να τους διώξεις.
Ο Ιβάν θέλει να γίνει αξιοποίηση του ρόστερ, το είπε ο ίδιος. Δεν είπε οτι δεν θα πάρει παίκτες, αλλά νομίζω οτι δεν εμπιστεύεται πια το ποδοσφαιρικό τμήμα είδικά μετά τον αποκλεισμό και ό,τι συνεπάγεται. Σίγουρα πιστεύω ο Ιβάν στο τέλος θα κάνει το καλύτερο για την ομάδα, αλλά έχει τον τρόπο του και δεν πρόκειτα να ενδώσει σε μεταγραφική ασυδοσία.
Πιστεύω 10άρι θα φέρει γιατί πονάει τον ΠΑΟΚ.
Το ποιοι παίκτες όμως θα θεωρούνται πρώτες επιλογές και το ποιοι δευτεροτρίτες, είναι 100% δικαίωμα του προπονητή που ο ίδιος ο Ιβάν έφερε μετά από μια δική του απόφαση.
Ο προπονητής είναι υποχρεωμένος να παρουσιάζει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να φέρνει επιτυχίες.
Όχι να βάζει στην ενδεκάδα, οποιαδήποτε μεταγραφή έρχεται, αν αυτή δεν δείχνει να μπορεί να ανταποκριθεί στα θέλω του.
Τι να κάνουμε τώρα που ο Κουαλιάτα κόστισε 1.8; Να τον βάλουμε και να μην μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει μπροστά και τι πίσω στα Αγγλικά; Αναφέρω ένα τυχαίο παράδειγμα.
Ή επειδή ήρθε ο Κάργας του ΠΑΣ, θα θεωρείται ξαφνικά άξιος αντικαταστάτης του Κρέσπο; Μα είναι εντελώς άλλος παίκτης.
Repeat του περυσινού Αυγούστου κι ο φετινός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Τετ 31 Αύγ 2022, 22:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να αξιοποιήσει το ρόστερ είπε ο Ιβάν και αυτό γράφω. Ο Κουαλιάτα έπαιξε μισό παιχνίδι. Φυσικά ο προπονητής τους βλέπει στην προπόνηση. Αλλά έχουν γίνει τόσες αστοχίες τα τελευταία χρόνια, που απ᾽την οπτική του Ιβάν, το λές και κοροιδία. Γιατί αυτός βάζει το χρήμα βάση εισηγήσεων. Ποιοί εισηγήθηκαν τον Τέιλορ, τον Μούργκ και τόσους άλλουςBlackgr4 έγραψε:Ο αποκλεισμός εννοείται πως είναι μέγιστη αποτυχία και οι ευθύνες βαραίνουν πρώτα τον προπονητή και μετά τους παίκτες.Magpies4 έγραψε:Εγώ εμπιστεύομαι τον Ιβάν. Σίγουρα τα έχει πάρει με το ποδοσφαιρικό τμήμα και τις αστοχίες.
Δεν μπορεί να φέρνουνε τόσους παίκτες τον Ιούνιο, να κάνουν προετοιμασία και να πηγαίνουν αφελεις και να αποκλείονται απο την Λέφσκι. Μιλάω για τις διαφορές μπατζετ.
Δεν μπορείς να φέρνεις Κουαλιάτες, Ρικάρντους, Σάστρε, Σουάρες και πολλούς άλλους και να είναι εκτός αποστολής, ή να είναι τριτοτέταρτες επιλογές, και να πηγαίνεις στον Ιβάν και να ζητάς παίκτες.
Δεν μπορείς να φέρνεις Τέιλορ, Μούργκ, και τόσους άλλους μέτριους και τώρα να προσπαθείς να τους διώξεις.
Ο Ιβάν θέλει να γίνει αξιοποίηση του ρόστερ, το είπε ο ίδιος. Δεν είπε οτι δεν θα πάρει παίκτες, αλλά νομίζω οτι δεν εμπιστεύεται πια το ποδοσφαιρικό τμήμα είδικά μετά τον αποκλεισμό και ό,τι συνεπάγεται. Σίγουρα πιστεύω ο Ιβάν στο τέλος θα κάνει το καλύτερο για την ομάδα, αλλά έχει τον τρόπο του και δεν πρόκειτα να ενδώσει σε μεταγραφική ασυδοσία.
Πιστεύω 10άρι θα φέρει γιατί πονάει τον ΠΑΟΚ.
Το ποιοι παίκτες όμως θα θεωρούνται πρώτες επιλογές και το ποιοι δευτεροτρίτες, είναι 100% δικαίωμα του προπονητή που ο ίδιος ο Ιβάν έφερε μετά από μια δική του απόφαση.
Ο προπονητής είναι υποχρεωμένος να παρουσιάζει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να φέρνει επιτυχίες.
Όχι να βάζει στην ενδεκάδα, οποιαδήποτε μεταγραφή έρχεται, αν αυτή δεν δείχνει να μπορεί να ανταποκριθεί στα θέλω του.
Τι να κάνουμε τώρα που ο Κουαλιάτα κόστισε 1.8; Να τον βάλουμε και να μην μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει μπροστά και τι πίσω στα Αγγλικά; Αναφέρω ένα τυχαίο παράδειγμα.
Ή επειδή ήρθε ο Κάργας του ΠΑΣ, θα θεωρείται ξαφνικά άξιος αντικαταστάτης του Κρέσπο; Μα είναι εντελώς άλλος παίκτης.
Φυσικά εμείς δεν έχουμε όλη την εικόνα της κατάστασης των παικτών. Ούτε ο Ιβάν όμως. Θα σε ρωτήσει, αυτός εδώ γιατί δεν παίζει; Αν σου δώσω 2 χαρτιά να φέρεις άλλον που ξέρω εγώ οτι δέν θα αστοχήσεις ξανά;
Δηλαδή ο Ιβάν δεν έχει οικονομικό πρόβλημα. Να τον κοροιδεύουν δεν θέλει.
- Metagrafakias
Παιδες δεν βλεπω να φερνουν δεκαρι ειμαστε αξιοι της μοιρας μας αλλη μια χρονια...
Ανεβαστε στη 1η ομαδα Μπραντονιτς και Χατζηστραβο μπας και βγουν κι ας πορευτουμε ετσι!!εξαλου 22 χρονων φτασανε δεν θεωρουνται ταλεντα πλεον!!!
Ανεβαστε στη 1η ομαδα Μπραντονιτς και Χατζηστραβο μπας και βγουν κι ας πορευτουμε ετσι!!εξαλου 22 χρονων φτασανε δεν θεωρουνται ταλεντα πλεον!!!
Ηρεμία.....πέρυσι τέτοια ώρα τα είχαμε βάψει μαύρα
Τώρα έχουμε ακόμα 15 μέρες μέχρι να τα ξαναβαψουμε
Υπομονή
Τώρα έχουμε ακόμα 15 μέρες μέχρι να τα ξαναβαψουμε
Υπομονή
Λογικα μανατζεροδουλεια,αν ισχυει.nunies4 έγραψε:Είπανε και κάτι ακόμα που δεν βγάζει πολυ νόημα.
Ότι του Μουργκ έχει κολλήσει γιατί η πρόταση είναι δανεισμός με οψιόν 1εκ (και προφανώς καλύπτουν το συμβόλαιο του) αλλά αυτός κλωτσαει γιατί θέλει να πάει σαν ελεύθερος
Ωραία να στο θέσω αλλιώς. Ποιος από τις νέες προσθήκες των τελευταίων τριών ετών (εξαιρουμένης της φετινής γιατί είναι ακόμα νωρίς) έπρεπε να παίζει και δεν παίζει; Πες μου έναν. Όχι παραπάνω. Έναν!Magpies4 έγραψε: Να αξιοποιήσει το ρόστερ είπε ο Ιβάν και αυτό γράφω. Ο Κουαλιάτα έπαιξε μισό παιχνίδι. Φυσικά ο προπονητής τους βλέπει στην προπόνηση. Αλλά έχουν γίνει τόσες αστοχίες τα τελευταία χρόνια, που απ᾽την οπτική του Ιβάν, το λές και κοροιδία. Γιατί αυτός βάζει το χρήμα βάση εισηγήσεων. Ποιοί εισηγήθηκαν τον Τέιλορ, τον Μούργκ και τόσους άλλους
Φυσικά εμείς δεν έχουμε όλη την εικόνα της κατάστασης των παικτών. Ούτε ο Ιβάν όμως. Θα σε ρωτήσει, αυτός εδώ γιατί δεν παίζει; Αν σου δώσω 2 χαρτιά να φέρεις άλλον που ξέρω εγώ οτι δέν θα αστοχήσεις ξανά;
Δηλαδή ο Ιβάν δεν έχει οικονομικό πρόβλημα. Να τον κοροιδεύουν δεν θέλει.
Το βασικό μας πρόβλημα πέρσι δεν ήταν που έπαιζε ο Κούρτιτς με τον Σβαμπ στα χαφ και ο Τέιλορ δεξί μπακ και λέγαμε πως θα έπρεπε να παίζει ο Τσιγγάρας και ο Λύρατζης; Μα ο Κούρτιτς και ο Τέιλορ μόλις είχαν έρθει..
Έπρεπε να παίζει παραπάνω ο Μιτρίτσα; Μα όλοι έλεγαν πως ο Μπίσε είναι καλύτερος..
Έπρεπε να παίζει παραπάνω ο Μουργκ; Για όνομα του Θεού..
Ο Τσόλακ; Επόμενος..
Ο Εσίτι; Γελάμε..
Ο Σίντκλεϊ; Με Αντελίνο μπροστά του ούτε καν.
Τι θέλω να πω. Το ποιος παίζει, με το ποιος έρχεται στις μεταγραφές, είναι δυο πράγματα εντελώς άσχετα.
Ευθύνη για τη κάθε λανθασμένη επιλογή μεταγραφής, έχει αυτός που βρήκε τους παίκτες.
Ευθύνη για το ποιος παίζει, έχει ο προπονητής.
Τη στιγμή όμως που όποιος δεν παίζει, ανεξάρτητα με το πότε ήρθε, μέχρι στιγμής δεν έχει αποδειχθεί λάθος ως επιλογή, ο Λουτσέσκου δεν έχει να αποδείξει τίποτα. Αυτοί που φέρνουν παίκτες, έχουν να αποδείξουν πολλά.
Μπορεί ο Μπότο να εισηγήθηκε την απόκτηση Ρικάρντο για τους χ-ψ λόγους.
Μπορεί ο Λουτσέσκου να είδε 3-4-14 βίντεο και να έδωσε το οκ.
Μπορεί όταν ήρθε ο Ρικάρντο να κατάλαβε (ο Ράζβαν) πως είναι πίσω από όλους τους μεσοεπιθετικούς. Τι να κάνει;
Να τον βάλει να παίξει επειδή ήρθε φέτος, ενώ θεωρεί όλους τους άλλους καλύτερους του;
- pagotatzis
dragon έγραψε:Κ μπελουτσι στα 57 τηςpanpangr77 έγραψε:Ιλισιτς στα 34 παίρνατε???
- Montrealiotis
Μήπως θέλει και έξτρα αποζημίωση;;;nunies4 έγραψε:Είπανε και κάτι ακόμα που δεν βγάζει πολυ νόημα.
Ότι του Μουργκ έχει κολλήσει γιατί η πρόταση είναι δανεισμός με οψιόν 1εκ (και προφανώς καλύπτουν το συμβόλαιο του) αλλά αυτός κλωτσαει γιατί θέλει να πάει σαν ελεύθερος
Κερκιδαααα
Να κοιτάξουν να ξεκόψουν και τον Μιχαϊλίδη από αυτό το @ τον Πωλ…
- Dark Knight
Που χάθηκαν ρε γαμώτο και τα παιδιά με inside info; ΠΟΡΚΥ ακούύύύύύς;;;;
- ΑποστόληςΑ
Για να δούμε αν οι Jaba, Murg και Ninua θα φύγουν...gergeo4 έγραψε:ελπίζουμε οι διαπραγματεύσεις για τους 3 να εχουν αισιο τελος εως το πολύ αυριο!
Στον ιδιο εργο θεατες καθε χρονια.
Δηλωσεις που τελικα μενουν δηλωσεις.
Θα βγει και το γνωστο νον πειπερ περι μη εξευρεσης του καταλληλου παιχτη και ολα κομπλε.
Λες και ολες οι υπολοιπες μεταγραφαρες π καναμε κατα καιρους (εσιτι μουργκ νινουα κλπ) ηταν αποτελεσμα ενδελεχους αναζητησης και διασφαλισης της ποιοτητας τους, και στο δεκαρι κολλαμε μονο γιατι δεν υπαρχουν δεκαρια π να πληρουν τις απαιτησαρες μας.
Και το δουλεμα καλα παει...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλωσεις που τελικα μενουν δηλωσεις.
Θα βγει και το γνωστο νον πειπερ περι μη εξευρεσης του καταλληλου παιχτη και ολα κομπλε.
Λες και ολες οι υπολοιπες μεταγραφαρες π καναμε κατα καιρους (εσιτι μουργκ νινουα κλπ) ηταν αποτελεσμα ενδελεχους αναζητησης και διασφαλισης της ποιοτητας τους, και στο δεκαρι κολλαμε μονο γιατι δεν υπαρχουν δεκαρια π να πληρουν τις απαιτησαρες μας.
Και το δουλεμα καλα παει...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk