Όχι φίλε είμαι ΠΑΟΚ από την Πάτρα δεν ακούω ραδιόφωνα Θεσσαλονίκης δεν είμαι πρόβατο κ έχω άποψη δική μου....Ξέρω εδώ μέσα είναι κακό να έχεις διαφορετική άποψη για τον ΠΑΟΚ....Οι περισσότεροι εδώ μέσα θέλετε το καλό του ΠΑΟΚ κ είστε περισσότερο ΠΑΟΚ από όσους ειναι στην επαρχία ή όποιους έχουν διαφορετική άποψη για τον ΠΑΟΚ.....Αλλά είστε κ κάτι άλλο όμως....Ψάξτε το δεν διαφερεται κ πολύ με κάποιους που ζω καθημερινά....Κάντε κ λίγο αυτοκριτική κ θα καταλάβετε τι εννοώ....Το 90% των απόψεων εδώ ταιριάζει....Miles έγραψε:Πατρινέ, να σε ρωτήσω κάτι; Με τον Ντύσελντορφ και με τον 15_50 (θα έλεγα κι άλλους, αλλά αυτοί φτάνουν) ήσασταν στο ίδιο σχολείο;
Razvan Lucescu II
- PaokPatraG4
Re: Razvan Lucescu II
Δεν μπορείς να πεις την άποψη σου χωρίς να χαρακτηρίζεις όλο τον κόσμο σε κάθε post?
Δηλαδή οποιος διαφωνεί μαζί σου είναι σαλιάρης και λιγότερο ΠΑΟΚ και να ψαχτεί?
Πάντως δεν είπε κάποιος για όσους είμαστε από επαρχία ότι είμαστε λιγότερο ΠΑΟΚ. Ούτε ότι επειδή δεν ακουμε ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης μας κάνει λιγότερο η περισσότερο πρόβατα. Κάποιοι όμως ότι κ να συμβεί , ακόμα κ για τον πόλεμο στην Ουκρανία, βρίσκεται κάπως να φταίει ο Λουτσέσκου. Έχει κουράσει λίγο αυτό.PaokPatraG4 έγραψε:Όχι φίλε είμαι ΠΑΟΚ από την Πάτρα δεν ακούω ραδιόφωνα Θεσσαλονίκης δεν είμαι πρόβατο κ έχω άποψη δική μου....Ξέρω εδώ μέσα είναι κακό να έχεις διαφορετική άποψη για τον ΠΑΟΚ....Οι περισσότεροι εδώ μέσα θέλετε το καλό του ΠΑΟΚ κ είστε περισσότερο ΠΑΟΚ από όσους ειναι στην επαρχία ή όποιους έχουν διαφορετική άποψη για τον ΠΑΟΚ.....Αλλά είστε κ κάτι άλλο όμως....Ψάξτε το δεν διαφερεται κ πολύ με κάποιους που ζω καθημερινά....Κάντε κ λίγο αυτοκριτική κ θα καταλάβετε τι εννοώ....Το 90% των απόψεων εδώ ταιριάζει....Miles έγραψε:Πατρινέ, να σε ρωτήσω κάτι; Με τον Ντύσελντορφ και με τον 15_50 (θα έλεγα κι άλλους, αλλά αυτοί φτάνουν) ήσασταν στο ίδιο σχολείο;
Από το ασπρόμαυρο Ναυπλιο
- PaokPatraG4
Εάν δεις πως ξεκίνησε όλο αυτό θα δεις ότι ξεκίνησε με το ότι ένα ποστ μου για τον Λουτσεσκου ήταν γεμάτο βλακείες κ από εκεί ξεκίνησαν οι προσωπικές επιθέσεις....Η γνώμη μου για τον Λουτσεσκου δεν αλλάζει ούτε πρόκειται να αλλάξει...Τώρα όσο βλακείες είναι αυτά που γράφω εγώ κ πηγαινα σχολείο με κάποιους που έχουν αντίθετη άποψη εδώ μέσα τόσο κ εγώ θα υπερασπίζομαι τις βλακείες μου απέναντι στα σαλιαρισματα τα δικά σας....Απλό είναι....astral έγραψε:Δεν μπορείς να πεις την άποψη σου χωρίς να χαρακτηρίζεις όλο τον κόσμο σε κάθε post?
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πίστεψέ με φίλε με το ράδιο Θεσσαλονίκης, περισσότερο ενισχύεις την αντίθετη θέση, παρά αυτή του "προβάτου"..
Τίγκα στους καλοπροαίρετους "αντικειμενικούς" είναι
Mιλα καλυτερα ρεPaokPatraG4 έγραψε:Του αξίζει ένα ραβασάκι από τον κύριο ΔΑΡΑΚΗ....Σιγά μην του φέρουμε κ τον Μέσι για να κερδίζει τις Λαμιες κ τους Λεβαδειακους....Εάν μπορεί ας εξελίξει αυτούς που έχει....Αλλιώς ας εξελίξει τους Μπισεσβαρ Ολιβέιρα Βιειρινια Κουρτιτς Αουγκούστο Ελ Καντουρί....Στον ΠΑΟΚ β υπάρχουν Αντρέ Ρικάρντο Κουαλιάτα κ Κουτσιας....Πόσο χειρότεροι θα ήταν από Μπισεσβαρ Αουγκούστο κ Ολιβέιρα για ένα 20λεπτο τουλάχιστον....Εδώ εξαφάνισε Φελίπε Σοάρες....Κατά τα άλλα συνεχίστε το σαλιαρισμα.....
- PaokPatraG4
Έχουμε τους ΑΡΔ που μας αξίζουν για αυτό κ τους σιχαίνομαι κάθε μέρα κ περισσότερο κ ας μην άκουω ραδια Θεσσαλονίκης....Κριτική ποτέ στα Τοτέμ Λουτσεσκου κ Ιβάν Σαββίδη....Το ξαναλεω απλά κριτική όχι αφορισμούς....Μόνο ενας είχε τα κακαλα να βάλει στην θέση τους αυτά τα τσουτσεκια κ τον έφαγαν με τυπικές διαδικασίες....Mitsospaoki4 έγραψε:Πίστεψέ με φίλε με το ράδιο Θεσσαλονίκης, περισσότερο ενισχύεις την αντίθετη θέση, παρά αυτή του "προβάτου"..
Αυτός είναι ο ορισμός της απόλυτης άποψης ( κολλήματος)PaokPatraG4 έγραψε:Εάν δεις πως ξεκίνησε όλο αυτό θα δεις ότι ξεκίνησε με το ότι ένα ποστ μου για τον Λουτσεσκου ήταν γεμάτο βλακείες κ από εκεί ξεκίνησαν οι προσωπικές επιθέσεις....Η γνώμη μου για τον Λουτσεσκου δεν αλλάζει ούτε πρόκειται να αλλάξει...Τώρα όσο βλακείες είναι αυτά που γράφω εγώ κ πηγαινα σχολείο με κάποιους που έχουν αντίθετη άποψη εδώ μέσα τόσο κ εγώ θα υπερασπίζομαι τις βλακείες μου απέναντι στα σαλιαρισματα τα δικά σας....Απλό είναι....astral έγραψε:Δεν μπορείς να πεις την άποψη σου χωρίς να χαρακτηρίζεις όλο τον κόσμο σε κάθε post?
Ότι κ να κάνει εγώ έχω την άποψη μου.
Μην χαρακτηρίζουμε λοιπόν κάποιον κομπλεξικό όταν παρδεχομαστε ότι έχουμε κόλλημα μαζί του.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κριτική ποτέ;PaokPatraG4 έγραψε:Έχουμε τους ΑΡΔ που μας αξίζουν για αυτό κ τους σιχαίνομαι κάθε μέρα κ περισσότερο κ ας μην άκουω ραδια Θεσσαλονίκης....Κριτική ποτέ στα Τοτέμ Λουτσεσκου κ Ιβάν Σαββίδη....Το ξαναλεω απλά κριτική όχι αφορισμούς....Μόνο ενας είχε τα κακαλα να βάλει στην θέση τους αυτά τα τσουτσεκια κ τον έφαγαν με τυπικές διαδικασίες....Mitsospaoki4 έγραψε:Πίστεψέ με φίλε με το ράδιο Θεσσαλονίκης, περισσότερο ενισχύεις την αντίθετη θέση, παρά αυτή του "προβάτου"..
Δεν έχεις ακούσει ράδιο τα τελευταία χρόνια
Από τότε που κουμάντο στα ΜΜΕ , κάνει άλλος, εκ Πειραιώς μεριά
- PaokPatraG4
Είναι κομπλεξικο κ κόλλημα η αρνητική άποψη η δική μου για τον Λουτσεσκου κ δεν είναι κομπλεξικο κ κόλλημα να επιμένει στα ίδια λάθη να κάνει δηλώσεις λες κ είναι ο Καίσαρας κ να υποτιμάει την νοημοσύνη μου....Οκ...Αυτός που παίρνει 1.8 τον χρόνο είναι οκ που το καλοκαίρι απαξίωσε όλο το ρόστερ με τις δηλώσεις του εγώ ο απλός οπαδός είμαι κομπλεξικος κ έχω κολλήματα....Κ μετά μου λέτε να πω την άποψη μου.... Χαχαχαχαχαχαχαχαχα....Για γέλια....Ποια άποψη να πω από την στιγμή που είστε εγκάθετοι με όποιον πει κάτι διαφορετικό από το δικό σας;;;;Οκ είμαι κομπλεξικος κ με κολλήματα κατά του Καίσαρα Λουτσεσκου....dragon έγραψε:Αυτός είναι ο ορισμός της απόλυτης άποψης ( κολλήματος)PaokPatraG4 έγραψε:Εάν δεις πως ξεκίνησε όλο αυτό θα δεις ότι ξεκίνησε με το ότι ένα ποστ μου για τον Λουτσεσκου ήταν γεμάτο βλακείες κ από εκεί ξεκίνησαν οι προσωπικές επιθέσεις....Η γνώμη μου για τον Λουτσεσκου δεν αλλάζει ούτε πρόκειται να αλλάξει...Τώρα όσο βλακείες είναι αυτά που γράφω εγώ κ πηγαινα σχολείο με κάποιους που έχουν αντίθετη άποψη εδώ μέσα τόσο κ εγώ θα υπερασπίζομαι τις βλακείες μου απέναντι στα σαλιαρισματα τα δικά σας....Απλό είναι....astral έγραψε:Δεν μπορείς να πεις την άποψη σου χωρίς να χαρακτηρίζεις όλο τον κόσμο σε κάθε post?
Ότι κ να κάνει εγώ έχω την άποψη μου.
Μην χαρακτηρίζουμε λοιπόν κάποιον κομπλεξικό όταν παρδεχομαστε ότι έχουμε κόλλημα μαζί του.
Δεν λεω για την αποψη σου. Ειναι κόλλημα να λες πως δεν θα αλλάξω άποψη ότι κ αν γίνει. Ταυτόχρονα καταλογίζεις ότι αυτό κάνει ο Λουτσέσκου
Φίλε απο την Λεμεσό πως γίνεται να θεωρείς ως δεδομένο πως οι Κουαλιατα και κυρίως οι Ρικάρντο Κουτσιας και Κωνσταντελιας μπορουν αυτή τη στιγμή να μπουν στην ενδεκάδα και να κάνουν την δουλειά. Επίσης ο Κουλιερακγς είναι 18 πέρυσι 17,είναι δυνατόν να ήταν αυτός η απάντηση για τη θέση του Βαρελα? Γιατί τότε ας πούμε δεν έχει κόμπλεξ να βάζει τον Τσαουση αντί του Βιερίνια ή τον Λυρατζη αντί των Βιερίνια και Σάστρε?Λεμεσος4 έγραψε:O μονος εχθρος του Λουτσεσκου ειναι ο Ραζβαν. Οι τρυπες που εχουμε εχουν την υπογραφη του. Ειτε γιατι δεν βαζει καποιους παικτες σε θεση που εχουμε προβλημα οπως Κουαλιατα, Σοαρεζ, Κουτσια, Κωνσταντελια, Ρικαρντο ειτε γιατι ξοδεψε λεφτα και χρονο σε λαθος επιλογες πχ Μπισε.Παραδειγμα περσι επελεγε τον Μαιο τον ξοφλημενο Βαρελα!!!!! ενω ειχε Κουλιερακη.Ελπιζω να μην μου πειτε οτι ο Κουλιερακης βελτιωθηκε μεσα σε 4 μηνες ή οτι τον δουλεψε ο Λουτσε και εγινε παιχτης. Θα ειναι πιο αστειο και απο το χτεσινο σουτ του Μπισε.
Κανενας δεν αμφισβητει την τρομερη δουλεια που κανει και την βελτιωση της ομαδας ετσι.
Ήθελες δηλαδή χτες ενδεκάδα με Κουτσια (ακόμα και αν δεν υπήρχε η θεματαρα με το συμβόλαιο του) σέντερ φορ και Κουαλιατα ή κωνσταντελια και Ρικάρντο τον έναν βασικό και τους άλλους να έρχονται από το πάγκο? Και ειδικά για τον Ρικάρντο ρε αδερφέ τι σε κάνει να πιστεύεις πως κάνει για τον ΠΑΟΚ?
ΠΑΟΚ Πάτρα μαζέψου
Και φτάνει πια με την καραμέλα των αντιθέτων απόψεων που δεν γίνονται δεκτές
Μίλα νορμάλ και όλα καλά θα ειναι
Και φτάνει πια με την καραμέλα των αντιθέτων απόψεων που δεν γίνονται δεκτές
Μίλα νορμάλ και όλα καλά θα ειναι
-
Πέρα από τον σκληρό του λόγο πάντως ο πατρινός μιλά με επιχειρήματα. Άλλοι τον χλευαζουν κ του λένε για ίδιες τάξεις κ λοιπές ανοησίες. Θα έλεγα να μαζευτούν κ αυτοί.
Κατά τα άλλα θα ήθελα πραγματικά να μου πει κάποιος πόσο τον ευχαριστεί το σύστημα που λέει ότι πρέπει να δημιουργήσουμε ανάπτυξη απο την άμυνα, δηλαδή: κουλιερακης πάσα δίπλα στον ινγκασον, μετά λυρατζης ξανά ινγκασον πίσω στον κοταρσκι, μετά αυτός στον κουλιερακη αμέσως πίσω πάλι στον κοταρσκι, αυτός με τη σειρά του στον ινγκασον κ αυτός γιόμα.. εχθές έγιναν δυο λάθη από αυτό κ ευτυχώς δεν τα πληρώσαμε. Σίγουρα στην άμυνα δεν έχουμε τον μαλντινι μαζί με τον νεστα για να υποστηριξουμε αυτον τον τρόπο παιχνιδιού
Κατά τα άλλα θα ήθελα πραγματικά να μου πει κάποιος πόσο τον ευχαριστεί το σύστημα που λέει ότι πρέπει να δημιουργήσουμε ανάπτυξη απο την άμυνα, δηλαδή: κουλιερακης πάσα δίπλα στον ινγκασον, μετά λυρατζης ξανά ινγκασον πίσω στον κοταρσκι, μετά αυτός στον κουλιερακη αμέσως πίσω πάλι στον κοταρσκι, αυτός με τη σειρά του στον ινγκασον κ αυτός γιόμα.. εχθές έγιναν δυο λάθη από αυτό κ ευτυχώς δεν τα πληρώσαμε. Σίγουρα στην άμυνα δεν έχουμε τον μαλντινι μαζί με τον νεστα για να υποστηριξουμε αυτον τον τρόπο παιχνιδιού
Ποια επιχειρηματα τσιριγωτη; Φορτωμενος μαγκια, «εγω τα λεω καλα εσεις ειστε προβατα» «σαλιαρισματα» «ελεος με τους παλαιμαχους» παιξαμε με ολους τους μικρους εντωμεταξυ, μετα «μου επιτιθεστε επειδη τα λεω σταρατα» κολοκυθια, κομπλεξ με λουτσε «εχετε εξαφανιζει τον Φελιπε Σοαρες» ε πανε προπονησε την ομαδα