Ο ίδιος ο φίλος που μου είχε σκιαγραφήσει δύο χρόνια πριν τον σβαμπ κι του μετέφερα τα νούμερα που παρέθεσε ο φίλος Ρενέ ήταν πολύ κατατοπιστικός ακόμα μια φορά. Ο Δώνης μου είπε είναι παίκτης που θα πάει στην τρίπλα τις περισσότερες φορές όμως ανούσια. Δεν θα μετουσίωση την καλή τεχνική κατάρτιση που έχει σε ποδοσφαιρική διμιουργια . Έχει μεγάλο πρόβλημα στις συνεργασίες κι δεν είναι ιδιαίτερα ομαδικός. Στην Γαλλία μου ανέφερε ότι είναι πολύ δύσκολος ο δρόμος για κάποιον επιθετικογενη ποδοσφαιριστή με τα προσόντα του γιατί υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός, ειδικά σε αυτές τις ταχυδυναμικες θέσεις. Θεωρεί όμως ότι είναι ιδιαίτερα γρήγορος για το δικό μας πρωτάθλημα. Επίσης είχε μεγάλο πρόβλημα στην σωστή μεταβίβαση κι στην σωστή σέντρα. Κι αυτό πολύ συχνά τον οδηγούσε σε έξτρα τριπλές με αποτέλεσμα να χάνει την μπάλα κι να έχει πολλές ημιτελείς προσπάθειες. Επίσης μου ανέφερε ότι σε σχέσηε τις πρώτες εμφανίσεις του στις τελευταίες δεν έπαιρνε πολύ σοβαρά τα αμυντικά του καθήκοντα. Αυτό όμως μπορεί να προέρχεται από το γεγονός ότι η ομάδα δεν πιστεύει πλέον σε αυτόν.renegade έγραψε:Για τον Δώνη τίποτα βαπο αυτά που γράφεις δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.NikLiverpool έγραψε:Για τους συγκεκριμένους και καθαρά ποδοσφαιρικά δεν έχει καμιά λογική η αποκτησή τους.
Δώνης: Τον παίρνουμε ως εξτρέμ ενώ εξτρέμ δεν είναι. Έχει να παίξει σοβαρό ποδόσφαιρο απο το 18. Καριέρα σε συνεχη πτωτική πορεία.
Κάργας. 27 χρονών στοπερ. Έχει παίξει μόνο σε μικρομεσαίες ομάδες. Έχει κάνει μία καλή χρονιά (πέρσυ).
Εκτός αν τους παίρνεις για αλλάγή της αλλαγής. Τότε θα προτιμούσα κάποιον απο τους μικρούς μας.
Το πιο αστείο βέβαια απ' όλα είναι το δεν είναι εξτρέμ.
Πείτε ότι θέλετε,για τον μπαμπά του,για τα τουιτ του,για το κεφάλι του το κλουβιο,αλλά αν είναι να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο να μην λέμε ότι να ναι επειδή ανοίξαμε ένα Wikipedia η Transfermarkt .
Και ναι η τριετία στην Γαλλία τον πήγε πολύ πίσω. Αλλά να σου πω ένα μυστικό. Αν συνέχιζε να κάνει τις εμφανίσεις που έκανε τα δύο χρόνια στην Μπουντεσλίγκα δεν θα μπορούσες να τον φτάσεις οικονομικά και διπλή υπέρβαση να έκανες.
Δηλαδή πρώτη φορά το βλέπουμε αυτό στο ποδόσφαιρο?
Ένας παίκτης να πάει σε ένα περιβάλλον ,σε μία ομάδα, σε ένα πρωτάθλημα και να μην πιάσει?
Ο παίκτης αυτός που θεωρείται σαπακι στο σούπερ αθλητικό γαλλικό πρωτάθλημα είχε κοντά 10;τριπλές ανά 90λεπτο με πάνω από 50% επιτυχία και τα εκπληκτικά πάνω από 5 progressive Runs,και index 1,47.
Φυσικά έχει και τα αρνητικά του,όπως το ότι δεν σεντραρει καλά ή το ότι η τελική του πάσα είναι προβληματική...ε λογικό είναι. Αν είχε διορθώσεις αυτά του τα μειονεκτήματα δεν θα έψαχνε η γαλλιδουλα να τον ξεφορτωθεί
Και γω δεν θέλω να τον δω στα ασπρόμαυρα αλλά όχι γιατί είναι κακός παίκτης ή κακό πρότζεκτ
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Ποιο βιντεακι? Του Δωνη? Που υπαρχει?Maxpaok έγραψε:Γκοσπι? Θέλω μια χάρη.
Να δεις το βιντεάκι της ανάλυσης και να μου γράψεις τα σχόλια σου. Γράψε τις εντυπώσεις σου και στο τέλος άμα θες πρόσθεσε. ...όλα στο χορτάρι....
Πάμε να πούμε αλλα πράγματα.
Περιμένω
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κυματοθραύστης, ένα πράγμα.nunies4 έγραψε:και θα εχουμε και τον Δωνη για να ξεσπαμε στις στραβες...
Πολυ σημαντκο και αυτο. Μην το περναμε αψηφιστα...
Ολα τελεια
Δεν προκύπτει από κάπου αυτόjibbie έγραψε:καταλαβα καλα οτι με δωνη και Narey κλεινουν οι κινησεις μας στα ακρα;
Με μπερδεψες, να το ξερεις! [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]Maxpaok έγραψε:Γκοσπι είσαι αμετανόητος!!!
Ωραίος!!!!
Ουτε π εχω καταλαβει για ποιο βιντεακι μιλαμε και ποιου παιχτη [FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι γράφουν τα ΜΜΕ
Τρίτο από την κορυφή.
Ντιαγκο νταντας.
Έλα σε παρακαλώ....
Τρίτο από την κορυφή.
Ντιαγκο νταντας.
Έλα σε παρακαλώ....
Tραυματιστηκε λεει σημερα ο Ναρει αλλα μαλλον δεν ειναι κατι σοβαρο...Τον εφαγα τον ανθρωπο...Χιαστους ο Λημνιος,τραυματισμο ο Ναρει,Δωνη ετοιμασου... 

- Lacedaemonian
Το SDNA γράφει ότι υπάρχουν φήμες για Fabian Balbuena(Παραγουανός στόπερ πρώην Αστον Βίλλα πέρσι Δυναμό Μόσχα)από Ελλάδα.Λέτε να είμαστε εμείς ;;;
Αν σήμερα το βράδυ διαβάσεις ότι τελείωσε η μεταγραφή κάποιο λάκκο έχει η φάβα...
Καλα να είναι το παιδί αλλά πρέπει να το ψάξουμε φουλ το γιατί στην αρχή όλοι θεώρησαν ότι είναι πολύ σοβαρός τραυματισμός
Μας έσκασαν και αυτοί τόσες μέρες. Δεν τον δίνουν. Σαν τον Νασμπεργκ που πάει από βασικός σε βασικος κάθε ματς
Καλα να είναι το παιδί αλλά πρέπει να το ψάξουμε φουλ το γιατί στην αρχή όλοι θεώρησαν ότι είναι πολύ σοβαρός τραυματισμός
Μας έσκασαν και αυτοί τόσες μέρες. Δεν τον δίνουν. Σαν τον Νασμπεργκ που πάει από βασικός σε βασικος κάθε ματς
-
-
ΜακαριLacedaemonian έγραψε:Το SDNA γράφει ότι υπάρχουν φήμες για Fabian Balbuena(Παραγουανός στόπερ πρώην Αστον Βίλλα πέρσι Δυναμό Μόσχα)από Ελλάδα.Λέτε να είμαστε εμείς ;;;
Μαλον για την χάρτινη είναιLacedaemonian έγραψε:Το SDNA γράφει ότι υπάρχουν φήμες για Fabian Balbuena(Παραγουανός στόπερ πρώην Αστον Βίλλα πέρσι Δυναμό Μόσχα)από Ελλάδα.Λέτε να είμαστε εμείς ;;;
Αν και αυτό το Άστον Βίλα κάνει ωραιους συνειρμούς
Edit ...Γουέστ Χαμ τελικά
- Lacedaemonian
Είχαν ενδιαφερθεί κ παλιότερα αυτοιnunies4 έγραψε:Μαλον για την χάρτινη είναιLacedaemonian έγραψε:Το SDNA γράφει ότι υπάρχουν φήμες για Fabian Balbuena(Παραγουανός στόπερ πρώην Αστον Βίλλα πέρσι Δυναμό Μόσχα)από Ελλάδα.Λέτε να είμαστε εμείς ;;;
Αν και αυτό το Άστον Βίλα κάνει ωραιους συνειρμούς
Ο Δωνης μάλλον δεν έχει τίποτα αγωνιστικο να προσφέρει στην ομαδα αλλα μηπως έχουν να προσφέρουν κάτι οι ηθικολόγοι αυτοδιορισμενοι θεματοφυλακες του ΠΑΟΚ;