ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Grouchopoulos4

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Δημοσίευση από Grouchopoulos4 »

Ο Λούτσε σίγουρα έχει μερική ευθύνη για το ρόστερ, αλλά δεν είναι και ότι αυτός διάλεξε ένα προς ένα τους παίκτες που του φέρανε. Από την αρχή είπε ο άνθρωπος ότι θα δώσει ευκαιρίες σε όλους (που το έκανε) και ότι η ομάδα χρειάζεται τεχνικό διευθυντή.

Λέγεται ότι δεν βάζει νέους αλλά τον Μιχαιλίδη, τον Λύρατζη και τον Τσιγγάρα τους βάζει σταθερά, ενώ έχει δώσει ευκαιρίες και στον Μιχάι.

Το γεγονός ότι παρά την έλλειψη ποιότητας που αναγνωρίζουμε όλοι η ομάδα συνεχίζει να παλεύει κάθε αγώνα και να παίρνει νίκες οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον συγκεκριμένο προπονητή. Δεν τολμάω να φανταστώ που θα είμασταν τώρα με τον Φερέιρα.

Η ομάδα δεν είναι καλή και υπάρχει μια τάση να απαξιώνονται όλοι και όλα, αλλά στην πραγματικότητα με το συγκεκριμένο ρόστερ η 2η θέση, η διεκδίκηση του κύπελλου και μια αξιοπρεπής πορεία στην Ευρώπη είναι αυτό που μπορούσαμε να περιμένουμε. Ε αυτό κάνει.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

3 χρόνια στον ΠΑΟΚ ο Λουτσεσκου και κάποιοι ακόμα δεν νιώθετε πως λειτουργεί ο ίδιος στις μεταγραφές...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

joshua έγραψε:Aπο τη δηλωση Λουτσεσκου τη Τεταρτη και τη μη δηλωση χτες παντως εχω καποιες ελαχιστες υποψιες οτι μπορει να υπαρχει καποιου ειδους διαφωνια μεταξυ προπονητη και διοικησης.
Απλά έδειξε τον Μποτο
Σαν να λέει ότι ο υπεύθυνος να σας πει για μεταγραφές είναι αυτός, όχι εγώ

Δεν βρίσκω κάτι σε αυτή την δήλωση
Λογικά μέρα με την μέρα θα κλείσει ο χαφ και ο εξτρέμ (δίνω περισσότερες πιθανότητες στον Σοαρες, παρόλο που ο άλλος με έψησε πολύ)
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Όλα δείχνουν ότι η ομάδα αλλάζει φιλοσοφία γενικά κια κινείται με πιο ορθολογικό τρόπο.

Τα σημάδια είναι πολύ αισιόδοξα.
Άβαταρ μέλους
xanapaok

Δημοσίευση από xanapaok »

joshua έγραψε:Το paok24 εγραψε χτες οτι σε ερωτηση αν περιμενει κατι αλλο απο μεταγραφες απεφυγε να απαντησει.
Το γεγονός ότι απέφυγε ν απαντήσει, μπορεί να σχετίζεται με τις αρμοδιότητες και αυτή την στιγμή υπάρχει ΑΔ που τρέχει τα μεταγραφικά.
Ούτως ή άλλως έχω την αίσθηση ότι ο Λου δεν αρέσκεται γενικά στην μεταγραφολογία, γιατί λειτουργεί προστατευτικά για παίκτες.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

O Λου έχει τεράστιες ευθύνες για τα μεταγραφικά.

Και μόνο για το φιάσκο Καντουρι, που φορτώθηκε η ομάδα πάλι ένα παίκτη που τον πάει 1 μέσα 5 έξω λες και υπηρετεί στην Αεροπορία, δεν πρέπει να ξαναμιλήσει για μεταγραφές/ ανανεώσεις.

Ας πει μόνο τα χαρακτηριστικά που θέλει και ας κανονίσει ο Μποτο. Ότι έκανε δηλαδή και ο Μιχελ και φτιάχτηκε η αήττητη ομάδα.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

.!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montekristo την Κυρ 16 Ιαν 2022, 11:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

xanapaok έγραψε:
joshua έγραψε:Το paok24 εγραψε χτες οτι σε ερωτηση αν περιμενει κατι αλλο απο μεταγραφες απεφυγε να απαντησει.
Το γεγονός ότι απέφυγε ν απαντήσει, μπορεί να σχετίζεται με τις αρμοδιότητες και αυτή την στιγμή υπάρχει ΑΔ που τρέχει τα μεταγραφικά.
Ούτως ή άλλως έχω την αίσθηση ότι ο Λου δεν αρέσκεται γενικά στην μεταγραφολογία, γιατί λειτουργεί προστατευτικά για παίκτες.
Ποτέ δεν ήθελε να μιλά για μεταγραφές, ούτε στην προηγούμενη θητεία του.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

montekristo έγραψε:Μπραβο στην ομαδα για τη νικη.-

Μ αυτο το τεμπο δεν παμε πουθενα!
Ειδικα απεναντι σε σφιχτες ομαδες.
Στο 1ο ημιχρονο με πηρε ο υπνος!
Οταν ανοιξαν οι χωροι το εκμεταλλευτηκαμε.

Δυστυχως η αμυνα μας ειναι αδιορθωτη
ακομα και με αντιπαλο διχως σεντερ φορ!
:pano: :pano: :pano: :pano:
Δε γίνεται να πας με αυτήν την άμυνα στην Ευρώπη.. να βλέπουμε άλλο που έχουμε το dnaPAOK κ τα πράγματα..χλωμιάζεις όταν ο άλλος(απ την άλλη ομάδα) κάνει καμιά σέντρα η κανένα κόρνερ να δεν ξέρεις αν το φάς κ ας είσαι στο να νικάς 1-0 Οι χώροι γιατί άνοιξαν γιατί έφαγαν το 1ο κ το 2ο το εκμεταλέυτηκες που έδωσε το πέναλτυ ενώ βάλαν αυτοί γκόλ άρα ανοίχτηκαν αυτοί να ισοφαρίσουν.. πας έτσι όμως πουθενά ο Απόλλων ο Αστέρας Τρίπολης κλειστές άμυνες έχουν ακόμα κ η Λαμία κ δε μπορείς να τις ξεκλειδώσεις.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Στην ομάδα που θα ξεκινήσει την σεζόν 22-23 ιδανικά θα ήθελα να δω τα παρακάτω.

Στο τέρμα θέλουμε δύο άλλους τερματοφυλακες. Ο πασχαλακης δεν μπορεί πλέον. Δεν ξέρω αν είναι ψυχολογικό το θέμα αλλά ότι πάει μέσα γράφει. Τον ευχαριστούμε για όσα έδωσε μακάρι το παιδί να πάρει ένα αστρονομικό ποσό από Αραβία και να βγάλει τα χρήματα από το ποδόσφαιρο που δεν έβγαλε στην αρχή της καριέρας του. Ζιφκοβιτς επίσης αντίο. Θέλουμε τερματοφυλακες που να μπορούν να παίξουν με τα πόδια και να έχουν και έξοδο.

Στα πλάγια μπακ. Πιστεύω θα μας βγει ο σαστρε και θα μείνει. Μακάρι και ο λυρατζης να ανέβει κι άλλο και να μείνει και αυτός. Αριστερά, ο σιντκλει μοιραία θα συγκριθεί με σαστρε και νομίζω ότι η ρήτρα των 2 μυρίων σε συνδυασμό με τη θέση ξένου που πιάνει θα λειτουργήσει κατά του. Προσωπικά βλέπω έναν άναρχο παίκτη καλούτσικο μπροστά με τρομερά κενά αμυντικά και επιρρεπή στο λάθος συν του ότι δεν φαίνεται να έχει τις αντοχές που χρειάζεται η θέση. Άρα θα πάμε για αριστερό μπακ και δεν ξέρω τι υπάρχει στην Β ομάδα και αν αξίζει να πάρει κάποιος ευκαιρίες ως δεύτερος. Ο Βιεϊρίνια για μένα να μείνει και να κλείσει την τεράστια καριέρα του ως αρχηγός και πασπαρτού.

Σέντερ μπακ. Κρεσπο ανανέωση, ισχύουν τα ίδια με Βιεϊρίνια. Μιχαηλίδης εννοείται μένει, μιχαι ενώ τον πίστευα βλέπω πως έχει τρομερό πρόβλημα με τα πόδια, ας τον δούμε μέχρι το τέλος της χρονιάς, βαρελα απλά γειά σου. Ιγκασον δεν νομίζω να αξίζει να ανανεώσει γιατί αυτός ψάχνει μεγάλο συμβόλαιο αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό που θέλουμε. Άρα θέλουμε 2 σέντερ μπακ, ιδανικά ψηλούς και ταχυδυναμικους. Τώρα αν βρεις και κάποιον να ξέρει ποδόσφαιρο ας κάνουμε εκπτώσεις σε κάποιο από τα δύο στοιχεία που προανέφερα.

Στα 6/8αρια. Σβαμπ προφανώς μένει. Κουρτιτς προφανώς μένει. Τσιγγαρας προφανώς μένει. Εσιτι Αγκουστο πώληση όσο όσο. Καντουρι δεν μπορείς να στηριχτείς πάνω του ούτως ή άλλως. Άρα πάμε για 2 χαφ.

Εξτρεμ. Ποιος Μουργκ και ποιος Μιτριτσα. Δεν κάνουν για τίποτα. Αντριγια μένει, Ζαμπα να δούμε άρα θέλουμε 3 ή 2 εξτρεμ για να είμαστε πλήρεις.

Στο δέκα μπισε ας μείνει με γενναία μείωση για να παίρνει ποιοτικά μισαωρα οποτε θέλουμε παίκτη βασικό εκεί. Ιδανικά να μπορεί να παίζει και είτε στα πλάγια είτε μπροστά.

Επίθεση. Αν πιστεύουμε στον ακπομ πρέπει να τους κάνουμε πρόταση τώρα γιατί μετά θα ζητάνε 3 ακατεβατα. Δύσκολα πιστεύω να θέλει να μείνει ο ίδιος πάντως καθώς έχει γυναίκα και παιδί στο Λονδίνο. Σβιντερσκι και Τσολακ πώληση. Κουτσιας ανανέωση. Τώρα για Ολιβέιρα μακάρι να γυρνούσε ο χρόνος πίσω και να παίρναμε κρμεντσικ αντί γι αυτόν. Αναγκαστικά θα μας μείνει αμανάτι μαζί με την ευπάθεια του στους τραυματισμους.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Gospi έγραψε:Δεν πα να διαφωνει (αν διαφωνει) οσο θελει?
Φετος τα χει κανει μανταρα τοσο προπονητικα οσο και σε επιπεδο επιλογων. Ας συγκεντρωθει λοιπον στο να επανελθει προπονητικα κι ας κανει τουμπεκι σε θεματα μεταγραφων.
Εχει τεραστια ευθυνη για αυτο το αστειο ροστερ π βλεπουμε καθως και για το απροπονητο τουρλουμπουκι που παρουσιαζει η ομαδα σχεδον σε καθε ματς.
Ο Μποτο να κοιταξει να φερει αυτους που θεωρει οτι αξιζουν, κι αν ο Λουτσεσκου ξινιζει κακο του κεφαλιου του.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παίρνει 1,8 χαρτιά φίλε μου κ οι δικοιτου να προπονούν παίχτες είδες κανένα να πετάει; εγώ όχι.. μόνο τον Ζιβκοβιτς κ αυτός δίνει ότι μπορεί στα εξτρέμ, για να βλέπουμε αυτό το χάλι να είμαστε με σηκωμένο με τον φραππέ τι θα γίνει σε κάθε ματς ακόμα κ μετον Ιωνικό την Λάρισα κτλπ να κάνει τουμπεκί στο θέμα μεταγραφών ο άλλος ήταν στην Μπενφίκα κ στη Σαχτάρ κ έφερε λαυράκια κ αν βγουν οι 3 από της 6 μεταγραφες(κερδος ειναι).
Όσο για το ρόστερ έχει μεγάλη ευθύνη για να υπογράψει έθεσε τον όρο αν θυμάσαι να ανανεωθεί τον Ελ Καντουρί με τους τραυματισμούς να παίζει 1 ματς κ 8 ματς εκτός. Ο άλλος ο βαρέλα παίρνει 1,2χαρτιά κ προπονειται στο σπίτι του +μφωνω να αφήσει τον Μπότο να φερει αυτος που θεωρει οτι μπορουν κ να μη μιλαει ο Λουτσεσκου τον είδες χθές χλώμιασε οταν τον ρώτησαν!
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

χλωμιασε ? σιγα μην λιποθυμισε ....μια χαρα ειναι τωρα ο καθενας τις αρμοδιοτητες του και φυσκια εχουν συνεργασια ....τα αποτελεσματα προσεχως ελπιζω και πιστευω πολυ καλα ....
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

buffalobill4 έγραψε:Στην ομάδα που θα ξεκινήσει την σεζόν 22-23 ιδανικά θα ήθελα να δω τα παρακάτω.

Στο τέρμα θέλουμε δύο άλλους τερματοφυλακες. Ο πασχαλακης δεν μπορεί πλέον. Δεν ξέρω αν είναι ψυχολογικό το θέμα αλλά ότι πάει μέσα γράφει. Τον ευχαριστούμε για όσα έδωσε μακάρι το παιδί να πάρει ένα αστρονομικό ποσό από Αραβία και να βγάλει τα χρήματα από το ποδόσφαιρο που δεν έβγαλε στην αρχή της καριέρας του. Ζιφκοβιτς επίσης αντίο. Θέλουμε τερματοφυλακες που να μπορούν να παίξουν με τα πόδια και να έχουν και έξοδο.

Στα πλάγια μπακ. Πιστεύω θα μας βγει ο σαστρε και θα μείνει. Μακάρι και ο λυρατζης να ανέβει κι άλλο και να μείνει και αυτός. Αριστερά, ο σιντκλει μοιραία θα συγκριθεί με σαστρε και νομίζω ότι η ρήτρα των 2 μυρίων σε συνδυασμό με τη θέση ξένου που πιάνει θα λειτουργήσει κατά του. Προσωπικά βλέπω έναν άναρχο παίκτη καλούτσικο μπροστά με τρομερά κενά αμυντικά και επιρρεπή στο λάθος συν του ότι δεν φαίνεται να έχει τις αντοχές που χρειάζεται η θέση. Άρα θα πάμε για αριστερό μπακ και δεν ξέρω τι υπάρχει στην Β ομάδα και αν αξίζει να πάρει κάποιος ευκαιρίες ως δεύτερος. Ο Βιεϊρίνια για μένα να μείνει και να κλείσει την τεράστια καριέρα του ως αρχηγός και πασπαρτού.

Σέντερ μπακ. Κρεσπο ανανέωση, ισχύουν τα ίδια με Βιεϊρίνια. Μιχαηλίδης εννοείται μένει, μιχαι ενώ τον πίστευα βλέπω πως έχει τρομερό πρόβλημα με τα πόδια, ας τον δούμε μέχρι το τέλος της χρονιάς, βαρελα απλά γειά σου. Ιγκασον δεν νομίζω να αξίζει να ανανεώσει γιατί αυτός ψάχνει μεγάλο συμβόλαιο αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό που θέλουμε. Άρα θέλουμε 2 σέντερ μπακ, ιδανικά ψηλούς και ταχυδυναμικους. Τώρα αν βρεις και κάποιον να ξέρει ποδόσφαιρο ας κάνουμε εκπτώσεις σε κάποιο από τα δύο στοιχεία που προανέφερα.

Στα 6/8αρια. Σβαμπ προφανώς μένει. Κουρτιτς προφανώς μένει. Τσιγγαρας προφανώς μένει. Εσιτι Αγκουστο πώληση όσο όσο. Καντουρι δεν μπορείς να στηριχτείς πάνω του ούτως ή άλλως. Άρα πάμε για 2 χαφ.

Εξτρεμ. Ποιος Μουργκ και ποιος Μιτριτσα. Δεν κάνουν για τίποτα. Αντριγια μένει, Ζαμπα να δούμε άρα θέλουμε 3 ή 2 εξτρεμ για να είμαστε πλήρεις.

Στο δέκα μπισε ας μείνει με γενναία μείωση για να παίρνει ποιοτικά μισαωρα οποτε θέλουμε παίκτη βασικό εκεί. Ιδανικά να μπορεί να παίζει και είτε στα πλάγια είτε μπροστά.

Επίθεση. Αν πιστεύουμε στον ακπομ πρέπει να τους κάνουμε πρόταση τώρα γιατί μετά θα ζητάνε 3 ακατεβατα. Δύσκολα πιστεύω να θέλει να μείνει ο ίδιος πάντως καθώς έχει γυναίκα και παιδί στο Λονδίνο. Σβιντερσκι και Τσολακ πώληση. Κουτσιας ανανέωση. Τώρα για Ολιβέιρα μακάρι να γυρνούσε ο χρόνος πίσω και να παίρναμε κρμεντσικ αντί γι αυτόν. Αναγκαστικά θα μας μείνει αμανάτι μαζί με την ευπάθεια του στους τραυματισμους.
Εγώ θα συμφωνήσω με αυτά που λες να μήν ανανεώσει τον Κρέσπο είπαμε μπορεί να ναι τίμιος ότι έδωσε στην ομάδα έδωσε... λήγει το συμβόλαιοτου ας παει στα 35του στην Ισπανία.
Στους άλλους συμφωνώ(αν κ ανανέωσαν A.Zivkovic/Μιχαηλίδης/Τσιγγάρας/Λύρατζης μέχρι το 2024 (όσο για τον Vieirinha θα τελειώσει την καριέρα του κ θα τον βάλουν μέσα στον ΠΑΟΚ(σε κάποιο πόστο) όσο για τον Akpom τον πήρες δανεικό γιατί τραυματιστηκε ο Ολιβέιρα κ 2κ3 κ 4 χαρτιά να ζητανε κ 100χιλιαρικα τρώει κ θέση ξενου δεν μπορει δε το βλέπεις σε αρκετα ματς παταει τη μπαλα κ πεφτει.. στα αλλα συμφωνω κ ειδικα για τον Μιχαη δε τον βλεπω για να μπορει να παιξει στον ΠΑΟΚ σε κανενα Παναιτωλικο/Ατρομητο ναι! να λεμε αληθειες μεταξυμας!
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Η κουλα πάει για Vilhena
Ξέρω ότι δεν κοιτάμε τέτοιες ηλικίες αλλά εδώ νομίζω αξίζει μια εξαίρεση
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

omerta76 έγραψε:Εγώ ελπίζω σε κανά Βραζιλιάνο της Ζιλ Βιθεντε
Το καλοκαίρι ίσως φίλε που θα λήγουν πολλά μεγάλα συμβόλαια παιχτών μας για να φέρει αρκετούς να συναρμολογήσει το roster.. για τώρα δε ξέρω στο εξτρεμ(winger) τι θα φέρει! είδωμεν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Κυρ 16 Ιαν 2022, 11:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”