Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
blackadder4

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από blackadder4 »

1. Σου έχει πάρει τόσους τίτλους όσους σε 90 χρόνια ιστορίας.
2. Σε έχει κάνει να μην χρωστάς. Μηδεν χρέη και δεν ητανε μονο οι οφειλες σε εφορια κλπ
3. Σου αναβάθμισε το αθλητικό κέντρο.
4. Έχει πουλήσει μαγκιά στο κράτος των Αθηνων, π.χ δεν κατεβηκαμε τοτε στο Καραισκακη και έχει καταστρέψει το σύστημα του Πειραιά.
5. Έχει βοηθήσει όλα τα τμήματα, έχει δώσει πάνω απο 2,5εκ ευρω μονο στο μπάσκετ και τώρα θα δώσει και άλλα τώρα και έχει δώσει και σε βόλλευ, χαντμπολ, ερασιτέχνη.
6. Έχει κάνει τις ακαδημίες σου να σηκωνουν συνεχως πρωταθλήματα π.χ Κ19
7. Σου ετοιμάζει νεο γήπεδο.
8. Και πάνω απο όλα σου έχει δηλώσει ότι δεν θα φυγει ποτε απο τον παοκ, "Πάντα εδω θα είμαι"...
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Εμενα μ αρεσουν αυτα τα ποστ. Αν δεν γελασεις δεν περνας καλα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

kataramenos5 έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:
montekristo έγραψε:Το απαισιοδοξο ειναι οτι εκτοτε ο προπονητής δεν μιλησε για τον ιδιο στοχο αλλα μονο περι τιτλων και νταμπλ.
montekristo έγραψε:μονο περι τιτλων και νταμπλ

Α ρε αχάριστε ΠΑΟΚτσή...

Σε πολλούς αξίζουν γουμενοπαγώνηδες, ξύλο στη Τούμπα και καρέκλες να πετάνε, με απλήρωτους ποδοσφαιριστές και απαιτήσεις για διοίκηση λαϊκής βάσης.

Μιζέρια ολέ.
Ειναι τοσο μιζερος ο ΠΑΟΚτσης αληθεια? Οταν ο βανιας λεει να κανουμε χωρο στο Μακ Παλλάς για να βαζουμε τους τιτλους και τα κυπελλα ειναι μιζερος ο ΠΑΟΚτσης που τα περιμενει? Οταν η ηγεσια βαζει τον πηχη ψηλα ειναι μιζερος ο ΠΑΟΚτσης που γκρινιαζει για το περσινο - 26,για το γεγονος οτι τα τελ 2 χρονια ειμασταν οτι ναναι σε επιλογες προπονητων, παικτων και στελεχων? Ειμαστε μιζεροι που θελουμε σταθεροτητα και συνεχεια κι οχι φτου κι απ την αρχη καθε χρονο με αλλα προσωπα, αλλα συστηματα, αλλη φιλοσοφια(νέοι-εμπειροι, ελληνες ξενοι κλπ)?
Ευγνωμοσύνη του χρωσταμε του Βανια για οσα εκανε αυτο ειναι σιγουρο , ο ΠΑΟΚ ομως θα μπορουσε να καταφέρει πολλα περισσοτερα αν καναμε εστω τα βασικα στο σχεδιασμο(αυτα που κανει ο Χατζοπουλος στην ΚΑΕ).Μιζεροι επειδη εχουμε διαφορετικη αποψη?

Υγ Τα λεγα και πριν το βανια. Στα @@@@@ μου οι τιτλοι της βρωμολιγδας. Η ευρωπη ειναι ο καθρεφτης μιας σοβαρης και αξιολογης ομαδας κι αυτο ειναι το ζητουμενο. Αν φτιαξεις ομαδα οι τιτλοι και οι διακρισεις θα ερθουν. Αν οχι θα γιορταζεις καθε 30 χρονια.
Εξαιρετική απάντηση από τον Κατ , χωρίς κανένα περιθώριο παρερμηνείας.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

kataramenos5 έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:
montekristo έγραψε:Το απαισιοδοξο ειναι οτι εκτοτε ο προπονητής δεν μιλησε για τον ιδιο στοχο αλλα μονο περι τιτλων και νταμπλ.
montekristo έγραψε:μονο περι τιτλων και νταμπλ

Α ρε αχάριστε ΠΑΟΚτσή...

Σε πολλούς αξίζουν γουμενοπαγώνηδες, ξύλο στη Τούμπα και καρέκλες να πετάνε, με απλήρωτους ποδοσφαιριστές και απαιτήσεις για διοίκηση λαϊκής βάσης.

Μιζέρια ολέ.
Ειναι τοσο μιζερος ο ΠΑΟΚτσης αληθεια? Οταν ο βανιας λεει να κανουμε χωρο στο Μακ Παλλάς για να βαζουμε τους τιτλους και τα κυπελλα ειναι μιζερος ο ΠΑΟΚτσης που τα περιμενει? Οταν η ηγεσια βαζει τον πηχη ψηλα ειναι μιζερος ο ΠΑΟΚτσης που γκρινιαζει για το περσινο - 26,για το γεγονος οτι τα τελ 2 χρονια ειμασταν οτι ναναι σε επιλογες προπονητων, παικτων και στελεχων? Ειμαστε μιζεροι που θελουμε σταθεροτητα και συνεχεια κι οχι φτου κι απ την αρχη καθε χρονο με αλλα προσωπα, αλλα συστηματα, αλλη φιλοσοφια(νέοι-εμπειροι, ελληνες ξενοι κλπ)?
Ευγνωμοσύνη του χρωσταμε του Βανια για οσα εκανε αυτο ειναι σιγουρο , ο ΠΑΟΚ ομως θα μπορουσε να καταφέρει πολλα περισσοτερα αν καναμε εστω τα βασικα στο σχεδιασμο(αυτα που κανει ο Χατζοπουλος στην ΚΑΕ).Μιζεροι επειδη εχουμε διαφορετικη αποψη?

Υγ Τα λεγα και πριν το βανια. Στα @@@@@ μου οι τιτλοι της βρωμολιγδας. Η ευρωπη ειναι ο καθρεφτης μιας σοβαρης και αξιολογης ομαδας κι αυτο ειναι το ζητουμενο. Αν φτιαξεις ομαδα οι τιτλοι και οι διακρισεις θα ερθουν. Αν οχι θα γιορταζεις καθε 30 χρονια.

Ναι, είναι ΠΟΛΥ μίζερος ο ΠΑΟΚτσής. Αφορμή να τρώγεται ψάχνει. Η αποψάρα μας πάνω από όλα, να την πει ο γκαρσιικός στον αμπελικό και ο λουτσεσκικός στον γκαρσιικό. Μία ΑΗΔΙΑ και μισή. Πού είναι η στήριξη;
Αυτό γενικά.

Τώρα, σε αυτά που λες..
Η διοίκηση αν έβγαινε (επί Αμπέλ) να πει "Ε εντάξει παιδιά, χαλαρά φέτος" δεν θα έτρωγε το κράξιμο του αιώνα, ενώ η πούτσα ήταν ακόμα σηκωμένη από το νταμπλ;; Για 'μένα, φταίει ξεκάθαρα ο ΠΑΟΚτσής που με καινούριο προπονητή και με αλλαγμένη ομάδα περίμενε ξανά νταμπλ και πορεία στην Ευρώπη. Όποιος περίμενε να είμαστε αγωνιστικά καβάλα στο άλογο, δεν ξέρει από αθλητισμό ΤΙΠΟΤΑ. Ο γαύρος πχ έχει τον προπονητή που έχει, μπορεί να μην είναι ο Ancelotti, αλλά είναι ο ίδιος 3 χρόνια. Χτίζουνε ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ τον προπονητή και σε αυτή τη φιλοσοφία κτλ. Εμείς με άλλον προπονητή, άλλο σύστημα, άλλους παίκτες, άλλη φιλοσοφία, περιμέναμε νταμπλ. Καλά κρασιά.

Σε αυτό που λες παρακάτω, συμφωνώ απόλυτα. Σίγουρα θα μπορούσαν να είχαν γίνει καλύτερες επιλογές στελεχών και προπονητών. Να ξέρει ο ΠΑΟΚ ότι θέλει να παίξει το Χ ποδόσφαιρο, οπότε θα πάρει προπονητή που παίζει έτσι, θα επενδύσει σε εμπειρία ή σε ταλέντο ή δεν ξέρω κι εγώ τι, ώστε να ακολουθεί συγκεκριμένη γραμμή στο αγωνιστικό. Αντ'αυτού, είδαμε άρπα κόλλα.
ΑΛΛΑ, για την επιλογή του Αμπέλ υπήρχαν ελαφρυντικά. Γιατί τον έκλεισαν σε 2 μέρες μέσα και έδωσαν έναν σκασμό λεφτά για να μη πάει η ομάδα χωρίς προπονητή στη προετοιμασία.

Κι εγώ βάζω την Ευρώπη πάνω από τα εγχώρια. Αλλά τη χαρά που είχα στη μέση του ωκεανού όταν έμαθα ότι ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής, δεν την αλλάζω με καμιά πρόκριση. Με κατάκτηση ναι, με πρόκριση όχι.

ΠΑΟΚ δεν έγινα για τους τίτλους. Αν ήμουν ΠΑΟΚ για τους τίτλους, στ'αρχίδια μου και το μπάσκετ και ο ΑΣ, όπως στο 90% των υπερήφανων ΠΑΟΚτσήδων.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Κι εγώ βάζω την Ευρώπη πάνω από τα εγχώρια. Αλλά τη χαρά που είχα στη μέση του ωκεανού όταν έμαθα ότι ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής, δεν την αλλάζω με καμιά πρόκριση. Με κατάκτηση ναι, με πρόκριση όχι.
Λάθος η σύγκριση (από πολλούς γίνεται) κατάκτησης πρωταθλήματος με οποιαδήποτε πρόκριση
Δηλαδή εγώ τι ήμουν όταν σηκώναμε το πρωτάθλημα, αδιαφορος;
Μόνο ευρωλάγνος και να χαμε να λέγαμε;
Δεν περιγράφεται το συναίσθημα ούτε με ψυχογράφημα

Για να κατακτήσεις το πρωτάθλημα χρειάζεσαι 36 παιχνίδια με μερικά πιο σημαντικά από τα άλλα (αυτά με το συΝδιεκδικητή)

Για να κατακτήσεις ένα ευρωπαίκό χρειάζεσαι 13-19 παιχνίδια
(όχι πως υπήρχε περίπτωση να πάρουμε τα προηγούμενα χρόνια,αλλού θέλω να εστιάσω)

Είναι σαν να πάμε φέτος στον τελικό conference και να το συγκρίνουμε με ένα σημαντικό ολυμπιακός-ΠΑΟΚ που μπορεί να κρίνει αργότερα το πρωτάθλημα
Απλά το Κρασνοντάρ-ΠΑΟΚ μπορεί να σου δώσει εκατομμύρια από μόνο του,ενώ το οσφπ-ΠΑΟΚ, όχι

Τι σημαίνει όμως μια πρόκριση σε ομίλους C.L
Βενζίνη για την Φερράρι που έχουμε και θαυμάζουμε
Χωρίς αυτήν (την βενζίνη) δεν την κυκλοφορείς εκεί που θες,δεν κάνεις τα ταξίδια που ονειρεύεσαι

Μια πρόκριση σε ομίλους C.L "δεν είναι στόχος"
Είναι ο τρόπος
Ο τρόπος να είναι κάποιος στην μέση του ωκεανού και να μάθει πολλές χρονιές,πολλές περισσότερες, πως είναι πρωταθλητής
Είναι ο τρόπος να ξέρεις,πως εκείνο το συναίσθημα,θα το ΞΑΝΑΖΗΣΕΙΣ!!
Είναι ο τρόπος να ξέρεις,πως δεν θα κάνεις άλλα 34 χρόνια για να το ξανακατακτήσεις
Είναι ο τρόπος να γίνεις πολυπρωταθλητής,να μην χρειάζεσαι καλοκαιρινές προκρίσεις και να βάλεις τα θεμέλια στο μέλλον (σε 10? σε 20? ) να πάρεις ευρωπαικό τρόπαιο
Τι είναι στόχος;
Στόχος είναι η κατάκτηση σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχουμε

ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ! :pano: :pano: :pano:
Και όχι οι ευρωπαικές προκρίσεις απλά!

Αυτά! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Well said…
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Για τους "ευρωλαγνους" (αστειεύομαι μη βαράτε):

Πώς γίνεται ρε παιδιά να αδιαφορείτε για τα εγχώρια τρόπαια και κυρίως το πρωτάθλημα όταν αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μπεις CL? Δεν είναι λάθος να λέμε ότι ο καθρέφτης είναι η Ευρώπη. Για αυτό για εμένα ο βάζελος θα είναι πάντα λιγότερο μισητός από τον γάβρο. Γιατί μου απέδειξε ότι μπορεί και στην Ευρώπη. Αλλά χωρίς τα εγχώρια δε πάμε πουθενά... Αφενός κρατάς τον κόσμο και τον Ιβάν ζεστό, αφετέρου είναι ο μόνος τρόπος για να φτάσεις να παίζεις κάποια στιγμή στο CL.

Για εμένα ο ΠΑΟΚ κάνει όλα τα κλασσικά λάθη που κάνουν ομάδες χωρίς την απαραίτητη τεχνογνωσία. Τα λεφτά που έχει σκορπίσει ο Ιβάν τόσα χρόνια είναι για να μάθει και ο ίδιος αλλά και η ομάδα τι χρειάζεται για το παραπάνω βήμα. Σκεφτείτε το και στη ζωή σας... Πόσες φορές κάνατε κάτι πολύ καλά, την πρώτη φορά που το κάνατε? Συμβαίνει καμία φορά αλλά αυτό λέγεται κωλοφαρδία... ε και σαν ομάδα δεν φημιζόμαστε για την τύχη μας... :opaokara:

Ο ΠΑΟΚ κάνει αργά βήματα αλλά προχωράει... Κριτική χρειάζεται αλλά μην ισοπεδώνουμε την προσπάθεια...

ΥΓ Σαν τον Κυρ Κυρ μιλάω ρε πστμ... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

Μόνο από ΠΑΟΚση θα ακούσεις δε με ενδιαφέρουν οι τίτλοι....θέλω πορείες στην Ευρώπη....δηλαδή τις πορείες πως θα τις κάνεις πχ στο τσουλου αν δεν πάρεις πρωτάθλημα?....μάλλον θα ξέρουν άλλον τρόπο αυτά τα μυαλά....επίσης τους χαλάνε οι τίτλοι...έχουν δει πολλούς στη ζωή τους κ τους σνομπαρουν....όταν ρίξαμε 4αρα στο γαύρο το 2001 κ όλοι μας πανηγυρίσαμε για μήνες,αυτοί θα σνομπαραν κ τότε ...προφανώς με αυτούς προέδρους τώρα θα ανταγωνίζονταν τη Ρεάλ κ τη Μπάγερν,αλλά δυστυχώς μας έλαχε ο μυρωδιάς Σαββίδης που μας εκμεταλλεύεται.....τι διαβάζουμε Θεέ μου
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Καταρχάς συμφωνώ σχεδόν με όλους τους προλαλήσαντες και επιθυμώ ευρωπαϊκή διάκριση εξίσου με την εγχώρια.

Στον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε δεν θα υπάρχει ή το ένα ή το άλλο.

Θυμηθείτε τον Μεγάλο μπασκετικό ΠΑΟΚ.

Ποτέ δεν υπήρχε τότε, αυτό το ψευτοδίλημμα....ή Ελλάδα ή Ευρώπη.

Αυτός είναι ο στόχος και αυτή (πρέπει να) είναι η νοοτροπία.

Επίσης θα ήθελα να επισημάνω ότι το μότο " ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους Τίτλους",

ΔΕΝ σημαίνει ότι είμαστε αδιάφοροι για τους τίτλους.

Σημαίνει ότι η αγάπη για τον ΠΑΟΚ υπάρχει και θα υπάρχει για πάντα, λόγω της Ιδέας που αντιπροσωπεύει, ανεξαρτήτως τίτλων ή όχι.

Καμιά φορά διαστρεβλώνεται ή υπάρχει σύγχυση πάνω σε αυτό και γι'αυτό το ανέφερα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

+1926
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μπαρκα εγω δε διαφωνησα με την επιλογη Αμπελ. Διαφωνησα με το γεγονος οτι δε στηρηχθηκε ποτέ, σε καμια μεταγραφικη περιοδο. Οκ δε θες να συνεχισεις πανω σ αυτο που εχτισε ο Λουτσεσκου, θες κατι διαφορετικο, πιο συγχρονο ισως, μεσα. Φερτου 2 χαφ του ανθρωπου κι ας μην ειναι πανω ραφι. Ελεος δλδ. Γιατι ν αλλαξεις κατι επιτυχημενο που σ εφερε νταμπλ(γιατι εφυγε αραγε ο Λου?) με κατι που δε θες να στηριξεις? Λαθη επι λαθων που η ομαδα τα πληρωνει πολυυυυ ακριβα.

Υγ1 Το να σκασεις 2 μυρια για προπονητη που δεν εχεις σκαναρει και τον κλεινεις μεσα σε 48 ωρες ουτε στα παραμυθια. Αν οντως συνεβη αυτο τοτε η κατασταση ειναι πολυ χειροτερη απ οτι φανταζομαστε. Ουτε καν το ιδιο συστημα δε παιζαν.

Υγ Ποσες φορες να χουμε κανει την ιδια κουβεντα.Ποσες?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Δευ 26 Ιούλ 2021, 15:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Guitarman kai PAOK athens
3 λαλούν και 2 χορεύουν
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Του έφεραν δύο χαφ. Και νωρίς-νωρίς. Εσίτι και Αουγκούστο.
Πέρυσι του έφεραν κι άλλα 2: Νινούα και Σβαμπ.

Δηλαδή τι άλλο να του έπαιρναν; Κανέναν Κούρτιτς και κανέναν Τζιοβίνκο; Ας είμαστε λίγο σοβαροί. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μια απαντηση στον κιθαρίστα γιατι αγαπιομαστε κιολας. Μη το παιρνετε στραβά. Οχι οτι δε θελουμε τιτλους της λιγδας αλλα δεν εξασφαλίζουν οτι εκανες ομαδα οταν κερδιζεις λεβαδειες και βολους. Η ευρωπη δειχνει αν εκανες σοβαρη ομαδα που ειναι το ζητουμενο. 3 κυπελλα 1 πρωταθλημα πηρες αλλα εξω σε γλεντανε κατι σλοβαν και ομονοιες.
Κι αντι να παιζεις εστω europa τωρα τραβιεσαι με τα λιμα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Και γω γλενταω κάτι Μπενφίκες,Μπεσίκτες κτλ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”