10. Thomas Murg
Re: 10. Thomas Murg
Μακάρι να έχει ανάλογη συνέχεια.
Σωστή κίνηση καθώς μα αυτή την κίνηση πας το καλοκαίρι με ένα γκρουπ περίπου 20 παιχτών, δεμένους και ψάχνεις 4 παίχτες (2ο τέρμα, χαφ, αρ. εξτρέμοδέκαρο, επιθετικό -δεν ξέρω εάν θα στηριχθεί ο Σαμάτα-) το καλοκαίρι με την "ησυχία" σου και κυνηγάς και περιπτώσεις Ότο (με την προϋπόθεση ότι πλην Νάσμπεργκ, Ζ.Ζ., Σαμάτα -ερωτηματικό- και Μ.Α -ερωτηματικό-, δεν αποχωρούν άλλοι).
Καλώς εχόντων των πραγμάτων έχουμε για του χρόνου:
Τ: Κοτάρσκι, (μεταγραφή), Ταλιχμανίδη
ΔΜ: Ότο, Σάστρε, Λύρατζη (?)
ΑΜ: Μπάμπα, Σοάρες
ΚΑ: Κούλιε - Μίχα και Εκονγκ, Κεντζιόρα
ΑΜ: Μειτέ, Οζντόεφ, Σβαμπ (πιστεύω θα παραμείνει), Τσιγγάρας, μεταγραφή
ΑΕ: Τάισον, Μεταγραφή
ΔΕ: Ντεσπότοφ, Ζίφκο
ΕΜ: Ντέλιας, Μουργκ
Ε: Μπράντον, Τζίμας, μεταγραφή
Σωστή κίνηση καθώς μα αυτή την κίνηση πας το καλοκαίρι με ένα γκρουπ περίπου 20 παιχτών, δεμένους και ψάχνεις 4 παίχτες (2ο τέρμα, χαφ, αρ. εξτρέμοδέκαρο, επιθετικό -δεν ξέρω εάν θα στηριχθεί ο Σαμάτα-) το καλοκαίρι με την "ησυχία" σου και κυνηγάς και περιπτώσεις Ότο (με την προϋπόθεση ότι πλην Νάσμπεργκ, Ζ.Ζ., Σαμάτα -ερωτηματικό- και Μ.Α -ερωτηματικό-, δεν αποχωρούν άλλοι).
Καλώς εχόντων των πραγμάτων έχουμε για του χρόνου:
Τ: Κοτάρσκι, (μεταγραφή), Ταλιχμανίδη
ΔΜ: Ότο, Σάστρε, Λύρατζη (?)
ΑΜ: Μπάμπα, Σοάρες
ΚΑ: Κούλιε - Μίχα και Εκονγκ, Κεντζιόρα
ΑΜ: Μειτέ, Οζντόεφ, Σβαμπ (πιστεύω θα παραμείνει), Τσιγγάρας, μεταγραφή
ΑΕ: Τάισον, Μεταγραφή
ΔΕ: Ντεσπότοφ, Ζίφκο
ΕΜ: Ντέλιας, Μουργκ
Ε: Μπράντον, Τζίμας, μεταγραφή
Γαι τα χρήματα που παιρνει, πιστευω ειναι καλη επιλογη...
Αλλα...εγω προσωπικα, θα ηθελα εναν ΠΑΝΩΡΑΦΙΣΙΟ, ( με 500 καντάρια μπάλα να ξέρει ...αλλά θα μου πειτε, ο Ντέλιας, τί ιεναι? ) 10αρ...και ο Μουργκ, αλλαγή, μετα τον Ντέλια...
Αλλα...εγω προσωπικα, θα ηθελα εναν ΠΑΝΩΡΑΦΙΣΙΟ, ( με 500 καντάρια μπάλα να ξέρει ...αλλά θα μου πειτε, ο Ντέλιας, τί ιεναι? ) 10αρ...και ο Μουργκ, αλλαγή, μετα τον Ντέλια...
Παίχτης κορμού, κάνει καλή χρονιά, φαίνεται να έχει βρει ρόλο, έχει κάποια πολύ καλά χαρακτηρηστικά, μακάρι να συνεχίσει έτσι. Συγχαρητήρια για την ανανέωση.
Υπαρχουν παραδειγματα πχ Βαρελα Μπισε που ειναι κατα της ανανεωσης και ειναι και αλλα πχ Ζιφκο και Αγκουστο που ειναι υπερ. Τα τελευταια πιο προσφατα, συν του οτι υπαρχει πλανο και ο παικτης νιωθει καλα, συν του οτι η ανανεωση με σχετικα χαμηλο κοστος σου δινει χρονο για το καλοκαιρι για να βρεις εναν παικταρα που θες να φερεις. Επισης, ειναι καλη διαρκεια το 2+1 , αν δεν σου βγει του χρονου βλεπεις για πωληση. Τελος, τον ανανεωνεις και του δινεις ασφαλεια κατα την διαρκεια των επομενων 4 μηνων που θα κριθουν 3 στοχοι
Με το καλό. Το καλοκαίρι ήμουν από αυτούς που έλεγαν το "ακόμα εδώ είναι αυτός;", αλλά μας διέψευσες πανηγυρικά μέχρι τώρα. Αυτή και ακόμα καλύτερη να είναι η συνέχειά σου στην ομάδα μας.
- ΑποστόληςΑ
Θαύματα γίνονται πάντοτε διότι ο Θεός χθες, σήμερον, ο αυτός και εις τους αιώνας!
- Μπαρκαρούτσος
Πέρα από την πλάκα στα σοβαρά τώρα
Καλός ο Μουργκ με contract ending 30 June 2024, αλλά να τον δούμε και με contract ending 30 June 2026 να παίρνει μέχρι και μεταγραφή και να παίρνει λεφτά ο σύλλογος.
ΥΓ : Γατα η Μαρία, 600 ζητούσε τριετές , 500 πήρε για 2 + 1 αλλά τον δεύτερο χρόνο για να πάει στο +1 πρέπει να συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.
Αν συνεχίσει έτσι VFM αλλά μόνο για την θέση 10. Αν τον πας στα άκρα χάνεις 30% από τις δυνατότητες του. Κανονικό δεκάρι ο τύπος αντι Πέλκας που θα σου ζητούσε κανένα εκατομμύριο τον χρόνο.
Καλός ο Μουργκ με contract ending 30 June 2024, αλλά να τον δούμε και με contract ending 30 June 2026 να παίρνει μέχρι και μεταγραφή και να παίρνει λεφτά ο σύλλογος.
ΥΓ : Γατα η Μαρία, 600 ζητούσε τριετές , 500 πήρε για 2 + 1 αλλά τον δεύτερο χρόνο για να πάει στο +1 πρέπει να συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.
Αν συνεχίσει έτσι VFM αλλά μόνο για την θέση 10. Αν τον πας στα άκρα χάνεις 30% από τις δυνατότητες του. Κανονικό δεκάρι ο τύπος αντι Πέλκας που θα σου ζητούσε κανένα εκατομμύριο τον χρόνο.
- PAOK - 1926-
- ΑποστόληςΑ
Ας παίζει καλά να παίρνουμε πρωταθλήματα και να προχωράμε στην Ευρώπη και αυτά τα λεφτά θα είναι περισσότερα από κάποια μεταγραφή.
Επειδη μες στον φανατισμό ΟΛΟΙ μας ξεχναμε πως στο κατω κατω της γραφής ειναι ανθρωποι:
«Είμαι πολύ ευγνώμων και περήφανος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου. Τα τελευταία 4 χρόνια ήταν γεμάτα σκαμπανεβάσματα και σε αυτό το διάστημα πέρασα τον πιο δύσκολο χρόνο της καριέρας μου. Όμως ειδικά φέτος, κατάφερα να μάθω και να ωριμάσω πολύ. Και με την βοήθεια και την εμπιστοσύνη των συμπαικτών, των φίλων, της οικογένειας και ειδικά της υπέροχης συζύγου μου και των δύο γλυκών παιδιών μου, κατάφερα να βγω από αυτήν την δύσκολη κατάσταση. Τώρα κοιτάζω μπροστά, τα επόμενα χρόνια. Και σας υπόσχομαι ότι η ομάδα και εγώ ο ίδιος θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε την οικογένεια του ΠΑΟΚ χαρούμενη και να πανηγυρίσουμε επιτυχίες και τίτλους μαζί με τους φανταστικούς οπαδούς μας», ανέφερε σε ανάρτήσή του.
«Είμαι πολύ ευγνώμων και περήφανος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου. Τα τελευταία 4 χρόνια ήταν γεμάτα σκαμπανεβάσματα και σε αυτό το διάστημα πέρασα τον πιο δύσκολο χρόνο της καριέρας μου. Όμως ειδικά φέτος, κατάφερα να μάθω και να ωριμάσω πολύ. Και με την βοήθεια και την εμπιστοσύνη των συμπαικτών, των φίλων, της οικογένειας και ειδικά της υπέροχης συζύγου μου και των δύο γλυκών παιδιών μου, κατάφερα να βγω από αυτήν την δύσκολη κατάσταση. Τώρα κοιτάζω μπροστά, τα επόμενα χρόνια. Και σας υπόσχομαι ότι η ομάδα και εγώ ο ίδιος θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε την οικογένεια του ΠΑΟΚ χαρούμενη και να πανηγυρίσουμε επιτυχίες και τίτλους μαζί με τους φανταστικούς οπαδούς μας», ανέφερε σε ανάρτήσή του.
- Μπαρκαρούτσος
Πολύ καλή κίνηση η ανανέωση και τώρα που μπήκε στο κλίμα, θα ήταν άσχημο να καταλήξει σε ανταγωνιστή. Είναι στην καλύτερη πλέον φάση της καριέρας του. Τρέχει, μαρκάρει, παίζει για την ομάδα και κάνει νούμερα. Χρειαζόμαστε τέτοιους παίκτες για το καλοκαίρι, που όπως το πάμε, θα χρειαστούμε λίγες στοχευμένες μεταγραφές, ανάλογα πάντα και με το ποιες αποχωρήσεις θα έχουμε. Τεράστια σημασία έχει που κρατάμε τον κορμό. Δεν αποκλείω το καλοκαίρι να πουληθούν οι Ντέλιας - Κουλιεράκης ή ένας από τους 2. Εκείνη τη στιγμή, πίσω από τον επιθετικό θα έχουμε Ζίβκοβιτς, Ντεσπότοφ, Μουργκ και Τάισον, δηλαδή 4 ποιοτικούς παίκτες για 3 θέσεις ώστε να ανταποκριθούν στα προκριματικά σε περίπτωση πώλησης του Ντέλια, μέχρι να προστεθούν/ψηθούν οι μεταγραφές. Μακάρι φυσικά να κρατήσουμε 1 ακόμη χρόνο τους Ντέλια - Κουλιεράκη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 07 Φεβ 2024, 18:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν η ομάδα μπει τσουλού ή έστω στα προκριματικά, κανένας μικρός δεν πρόκειται να πουληθεί.
- ΑποστόληςΑ