Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
ε προφανως, οταν παιρνεις τον Γιανκο Δρακο, θα δεις και λιγο Λαμψη
Κακή εξέλιξη αν χαλάσει του Γιάγκο. Είναι έτοιμος παίκτης σε μια θέση που πονάμε... Ελπίζω να ξεκαθαρίσει σύντομα.
Καλα ας ηρεμησουμε λιγο. Προχθες τον αποθεωναμε σημερα ειναι λιγος?
Χαζομαρα η εξελιξη οπως και να χει...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαζομαρα η εξελιξη οπως και να χει...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
zarathustra79 έγραψε:Μακάρι, αλλά ο matos έλειψε καμιά βδομάδα από τις προπονήσεις και στο καπάκι φαίνεται να υπάρχει διάθεση να μείνει εκτός ομάδας. Αν παρόλα αυτα έχουν τη διάθεση να τον βάλουν κ αυτός έχει τη διάθεση να τους γαμήσει τότε όλα οκ.
Ο Ματος είναι στις προπονήσεις της ομάδας από 4/9 και το παιχνίδι είναι στις 15/9,είναι δυνατόν να συζητάμε για ανετοιμο παίχτη;
Όσο είναι στο ροστερ οφείλει και αυτός να είναι επαγγελματίας (δεν έχει δώσει όσα χρόνια είναι στην ομάδα,δείγματα περί του αντιθέτου) και ο προπονητής να τον υπολογίζει.
Στην τελική δε μιλάμε για κανέναν τυχαίο παίχτη.
η παε παντως απο οτι λενε δεν εδωσε οτι θα ερθει σημερα ...λενε οτι , οι πληροφοριες οτι θα ερθει σημερα ειναι απο αριστερα δεξια..η παε τωρα λεει οτι δεν χαλασε αλλα το σκεφτεται ...
-
Θα τους κατουρήσει ο Μάτος. Σιγά μην ερχόταν ο Γιάγκος σήμερα και έπαιζε βασικός σε 6 μέρες.
Ο Γιάγκο ερχόταν ως αντιΛημνιος,έτοιμος παίκτης με γεμάτες χρονιές,τι σχέση έχει με το Λυρατζη. Οκ κάπου έλεος με τα πιτσιρίκια,δεν είμαστε δα και οι ακαδημίες της Μπαρτσελονα,θες και παίκτες με παραστάσεις.
- invincible
όταν έχεις Λυρατζη τον πιστεύεις όπως πίστεψες και τον Λημνιο δεν τον δίνει τζάμπα να πάρεις έναν δανεικό που αυτόν στο φινάλε δεν ξέρεις και την ρήτρα ... μπορεί να μην μπορείς να τον αγοράσεις να είναι ακριβoς... Δηλαδή εγώ θα ψήνω τους παιχτες της Πορτο? Δηλαδή το σχέδιο ήταν να πάρω έναν δανεικό έτοιμο για ένα παιχνίδι μόνο τελευταία στιγμή ? Προγραμματισμός φοβερός... Τώρα τι κάνω? Σε παρακαλώ Γιανκο έλα έλα σε παρακαλώ... Εχω πλαν b ?ace.79.gr έγραψε:Στο καλο και να μην μας γραφεις,εχω λυρατζη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος invincible την Τετ 09 Σεπ 2020, 14:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο ΠΑΟΚ έχει δεξι μπακ χαφ λέγεται λεο ΜΑΤΟΣ και είναι ο καλύτερος στην ιστορία του .. ότι δεν αντέχει να τρέχει πάνω κάτω την πλευρά πείτε τα για άλλους να τα πιστέψουμε.... μοιράζεται τα παιχνίδια με τον Σοαρες που είναι μια χαρά για αλλαγή ή βασικός σε πολλά ματς. Έχεις και λυραντζη μπαλαντέρ και δεξιά και αριστερά και είσαι κομπλέ. Από την στιγμή που κανείς οικονομία και έχεις κενά άσε τον δράκο και χώσε αυτά τα λεφτά σε έναν παιχταρα στο κέντρο και σε έναν ακόμα στην επίθεση. Μια χαρά είναι η ομάδα δεν χρειάζεται 45 προσθαφαιρέσεις .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τετ 09 Σεπ 2020, 14:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
jibbie έγραψε:ε προφανως, οταν παιρνεις τον Γιανκο Δρακο, θα δεις και λιγο Λαμψη
Χαχα σωστό!
Ηρεμήστε ρε σεις, προφανώς δεν είναι ωραία εξέλιξη αυτή αλλά δεν σημαίνει οτι πρέπει να τον βγάλουμε παλτό για να μη στεναχωρηθούμε.
Ένας παίκτης με κάποιες δυνατότητες και κάποιες αδυναμίες είναι. Είτε έρθει είτε δεν έρθει.
Σαφώς κατώτερος του Μάτος μέχρι ΣΗΜΕΡΑ. Στο μέλλον μπορεί να γίνει αστερι.
Αλλά για τώρα, δεν περιμέναμε να μας δώσει και τίτλο, ο Γιάνκος.
- constadine
Το sdna γράφει ήταν να έρθει σήμερα αλλά δεν έχουν διευθετηθεί όλες οι λεπτομέρειες για το τελικό deal .
Δεν αναφέρει ότι ζήτησε χρόνο κ.τ.λ
Δεν αναφέρει ότι ζήτησε χρόνο κ.τ.λ
Μηπως μονοι μας τα λεμε, μονοι μας τα ακουμε και μονοι μας τον περιμεναμε σημερα;
Εντάξει αν χαλάσει μπορεί να πουν ότι κόλλησε στις λεπτομέρειες..της ρήτρας , του συμβολαίου κοκ
- zarathustra79
@obanebane τον matos τον εκτιμώ ιδιαίτερα κ ούτε θεωρώ δεδομένο οτι δεν είναι σε θέση να προσφέρει, απλά όταν μέσα σε μια μέρα πωλείται ο λημνιός και βγαίνει ταυτόχρονα προς τα έξω οτι έχει βρεθεί και έχει συμφωνήσει ήδη ο αντικαταστάτης του, μου δημιουργείται μια αίσθηση οτι ο matos δεν υπολογίζεται.