Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Μετά το νησί αύριο κλείνει και η μεταγραφική περίοδος στην Ιταλία.
Δεν ξέρω αν έχουν περιθώριο για ελεύθερους αλλά είχα διαβάσει βγια ενδιαφέρον Πάρμα για κοεντραο.
Για μπανταριτς δεν νομίζω να υπάρχει πλέον ενδιαφέρον.
Δεν ξέρω αν έχουν περιθώριο για ελεύθερους αλλά είχα διαβάσει βγια ενδιαφέρον Πάρμα για κοεντραο.
Για μπανταριτς δεν νομίζω να υπάρχει πλέον ενδιαφέρον.
- theodorosstefan
Να ρωτήσω κάτι αν κάποιος γνωρίζει είναι τόσο δύσκολο να έρθει ένας επιθετικός ονόματος όπως Daniel Sturridge ? Πόσα να θέλει για συμβόλαιο γιατί πρέπει να είναι ελεύθερος...
Αν σκεφτείς ότι ο φαλκαο είπε όχι σε πρόταση ανανέωσης 8εκ από την Μονακό και πάει Γαλατά. Στα 33 του...
Να μην πάρει τουλάχιστον τα μισά ο Sturridge?
Να μην πάρει τουλάχιστον τα μισά ο Sturridge?
- constadine
Σήμερα διάβασα ότι κλείνει στην Τράμπζονσπορ ,νομίζω έγραφε 3 εκ. το χρόνο .theodorosstefan έγραψε:Να ρωτήσω κάτι αν κάποιος γνωρίζει είναι τόσο δύσκολο να έρθει ένας επιθετικός ονόματος όπως Daniel Sturridge ? Πόσα να θέλει για συμβόλαιο γιατί πρέπει να είναι ελεύθερος...
Μετά τα δυο ματς με Άγιαξ κ με βλεμαμ στο μέλλον
Πιστεύω
Λόγω μπις αριστερά κ πελκα με συν κ πλην θα πάρουμε κ δέκαροδεύτεροφορ
Οκτάρ λόγω φυγής μαου μ ε πωκηση το Δεκέμβρη
Αρ μπακ θα πάμε για αρανα
Φορ πιο βαρυ από σφιντερσκι εκεί ίσως πάμε σε στυλ Αργεντινού σαχταρ
Πιστεύω
Λόγω μπις αριστερά κ πελκα με συν κ πλην θα πάρουμε κ δέκαροδεύτεροφορ
Οκτάρ λόγω φυγής μαου μ ε πωκηση το Δεκέμβρη
Αρ μπακ θα πάμε για αρανα
Φορ πιο βαρυ από σφιντερσκι εκεί ίσως πάμε σε στυλ Αργεντινού σαχταρ
- milhouse777
Χωρις να θελω να το παιξω έξυπνος, ετυχε να ξερω οτι προταθηκε και εξετασθηκε σοβαρα, γιατι καλυπτει 2 θεσεις, δευτερο φορ και εξτρεμ. Δεν κατεβασε τις απαιτησεις του καθολου και μαλλον για αυτο δεν προχωρησε. Κοντα στα 3 χαρτια καθαρα...theodorosstefan έγραψε:Να ρωτήσω κάτι αν κάποιος γνωρίζει είναι τόσο δύσκολο να έρθει ένας επιθετικός ονόματος όπως Daniel Sturridge ? Πόσα να θέλει για συμβόλαιο γιατί πρέπει να είναι ελεύθερος...
- sourmenetes
- Moderator
3 χαρτια καθαρα σημαινει κοντα 6 εκ το χρονοmilhouse777 έγραψε:Χωρις να θελω να το παιξω έξυπνος, ετυχε να ξερω οτι προταθηκε και εξετασθηκε σοβαρα, γιατι καλυπτει 2 θεσεις, δευτερο φορ και εξτρεμ. Δεν κατεβασε τις απαιτησεις του καθολου και μαλλον για αυτο δεν προχωρησε. Κοντα στα 3 χαρτια καθαρα...theodorosstefan έγραψε:Να ρωτήσω κάτι αν κάποιος γνωρίζει είναι τόσο δύσκολο να έρθει ένας επιθετικός ονόματος όπως Daniel Sturridge ? Πόσα να θέλει για συμβόλαιο γιατί πρέπει να είναι ελεύθερος...
Πολυ μεγαλο ποσο θεωρω
- navigator11
Δεν υπάρχουν αυτά τα νούμερα για ΠΑΟΚ. Ούτε καν τα λίγο πάνω από τα μισά, λέω εγώ. Ο ΠΑΟΚ δεν επιτρέπεται να προσφέρει σε παίχτη συμβόλαιο μακράν μεγαλύτερο αυτών που παίρνει ο ΑΡΧΗΓΟΣ. Ο συνολικός ρόλος του οποίου δύσκολα μπορεί να εκτιμηθεί.
Ανακοίνωσε η κυβέρνηση ότι θα μειώσει τη φορολογία στα συμβόλαια των παιχτών,έτσι θα μπορούμε να δώσουμε παραπάνω χρήματα στους παίχτες,οπότε θα προσελκύσουμε καλύτερους και ακριβοτερους.
- navigator11
Καλά, η συγκεκριμένη κυβέρνηση πολλά λέει. Το τι ΘΑ κάνει πραγματικά ΘΑ φανεί. Θα μειωθούν και 30% τα συμβόλαια των ομάδων της σαπιερλιγκ. Όταν θα μείνει αμετάκλητα "αστεγος" ο ΠΑΟΚ για φέτος, θα αναλογιστούν οι κούληδες μήπως μωρέ παραείναι βαρύ τέτοιο ψαλίδισμα των τηλεοπτικών και καλύτερα να "παγώσει" για την τρέχουσα σεζόν. Δε θα χαλάσει κι ο κόσμος.
Λες να βρουν κάνα τρόπο να μειωθεί η φορολογία στα συμβόλαια των παιχτών όλων των ομάδων,πλην ΠΑΟΚ; 

- sourmenetes
- Moderator
- Maximus
Προσωπικά δεν θέλω Sturridge, θέλω έναν Chuba Akpom, από το πάνω ράφι, ξέρετε, της ντουλάπας που κρύβει η γιαγιά τα παλιά πάτια, αυτά μωρέ, που δεν τα παίρνει χαμπάρι κανένας και μετά από χρόνια τα χρυσοπουλάς σαν αντίκες... Αυτό το πάνω ράφι εννοώ.
Αναμενεται να κατασκηνωσει στα γραφεια παντως ο Μπρανκο τις επομενες μερες.Θεωρω δεδομενες 3 προσθηκες και ακομα περισσοτερες αποχωρησεις.