Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, δήλωσε ευλογημένος, για όσα έχει ζήσει και έχει πανηγυρίσει, ενώ έδωσε την δική του υπόσχεση. Την υπόσχεση πως στα επόμενα τρόπαια τη νέα σεζόν θα είναι εκεί!
Αναλυτικά όσα έγραψε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ:
«Νοιώθω ευλογημένος για όλα αυτά που έχω ζήσει και για τα τρόπαια που έχω πανηγυρίσει μέχρι τώρα στην καριέρα μου! Κατάφερα να είμαι μαζί σας την μαγική βραδιά στην Τούμπα! Μπορεί να μην ήμουν εκεί την βραδιά του κυπέλλου και να μην έχω αγγίξει ακόμη την κούπα του κυπελλούχου, όμως αυτό μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο… και σας υπόσχομαι πως του χρόνου θα είμαι εκεί να σηκώσω μαζί σας και τα επόμενα δυο κύπελλα που έρχονται..»
Ψηφίζουμε για το καλύτερο γκολ της σεζόν, στο σάιτ της Nova: http://www.novasports.gr/podosfairo/ell ... guqhi-0k5w
Μεταξύ των επτά υποψήφιων γκολ είναι και αυτό του Αντελίνο στο Αγρίνιο, που μάλιστα προηγείται συντριπτικά
Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, ο Αντρέ Βιεϊρίνια μίλησε για σκληρή δουλειά που τον περιμένει το επόμενο διάστημα. Και τη τοποθέτησή του δεν είναι καθόλου υπερβολική.
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα περνά καθημερινά πολύ χρόνο στην πισίνα του σπιτιού του, στην Εύξεινο Λέσχη, αλλά και στο ιατρείο του Μανώλη Παπακώστα, προκειμένου να κάνει όλα όσα χρειάζονται για την αποκατάστασή του και την επάνοδο του δεξιού γονάτου του σε κανονική κατάσταση. Το καθημερινό πρόγραμμα του Πορτογάλου περιλαμβάνει ασκήσεις φυσιοθεραπείας, κινησιοθεραπείας και πολύ κολύμπι.
“Η επιβίβαση ολοκληρώθηκε. Ας ξεκινήσουμε, αρχηγάρα μας», έγραψε η σύζυγός του Βάσω στο instagram δίνοντας κι αυτή το στίγμα του τι πρόκειται να ακολουθήσει. Το μεγάλο ερώτημα είναι αν ο Βιεϊρίνια ακολουθήσει την ομάδα στην Ολλανδία. Αυτό θα κριθεί από την βελτίωση που θα έχει τις επόμενες μέρες. Αν φτάσει σε ένα επίπεδο που η δουλειά θα μεταφερθεί εντός γηπέδου, η εισήγηση όλων είναι να ακολουθήσει,Ίσως αυτό συμβεί στο δεύτερο στάδιο. Όπως και να ΄χει, οριστική απάντηση θα δοθεί τις επόμενες μέρες.
Τεράστιος κρεσπο τόσο σαν παίκτης όσο και σαν χαρακτήρας....σε σχέση με τον βαρελα που Βεβαια τίμησε με το παραπάνω την φανέλα.... Τον κρεσπο όμως τον γουστάρω πολύ περισσότερο.....