Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Vs ο τσιτσιακοφ ήταν ομολογουμένως μια κακή επιλογη του. Ιβάν για την θέση του Τ Δ μιας και δεν είχε σχέση με το άθλημα
Βέβαια είναι λάθος και ψέμα να χρεώνεται την κατάρρευση της ανζι και αυτό γιατί στην ανζι ο μεγαλομέτοχος της που έβαζε τρέλα λεφτά για να φέρει στην ομάδα παίκτες όπως ο Ετό αρρώστησε και έπαψε να χρηματοδοτεί την ομάδα και όπως ήταν λογικό η. Ομάδα δεν μπορούσε να αντέξει τα βαριά συμβόλαια που είχε μαζέψει όπως ήταν λογικό.
Όσο για τον Βρυζα που και τω τον έχω κραξεί πολύ (Περισσότερο βέβαια για μη ποδοσφαιρικά θεματα) εφερε δυο παικτες που απ αυτους έβαλε στα ταμεία η ομαδα πανω απο 10 μύρια
Βέβαια είναι λάθος και ψέμα να χρεώνεται την κατάρρευση της ανζι και αυτό γιατί στην ανζι ο μεγαλομέτοχος της που έβαζε τρέλα λεφτά για να φέρει στην ομάδα παίκτες όπως ο Ετό αρρώστησε και έπαψε να χρηματοδοτεί την ομάδα και όπως ήταν λογικό η. Ομάδα δεν μπορούσε να αντέξει τα βαριά συμβόλαια που είχε μαζέψει όπως ήταν λογικό.
Όσο για τον Βρυζα που και τω τον έχω κραξεί πολύ (Περισσότερο βέβαια για μη ποδοσφαιρικά θεματα) εφερε δυο παικτες που απ αυτους έβαλε στα ταμεία η ομαδα πανω απο 10 μύρια
++++++++++ για την αποκατάσταση της πραγματικής ιστορίας της Ανζιdesperando έγραψε:Vs ο τσιτσιακοφ ήταν ομολογουμένως μια κακή επιλογη του. Ιβάν για την θέση του Τ Δ μιας και δεν είχε σχέση με το άθλημα
-
panpangr77
Καθήστε ρε μάγκες κάτω να δουμε που θα κάτσει η μπίλια ,ακόμα γυρίζει ... Πάνω απο 4 εκατομμυρια τον δίνεις τον παίκτη και λες ευχαριστώ,οσο πιο πάνω βάζεις και κορδελίτσα.
Δυστηχώς δεν μας βγήκε ο Τιαμ και όλα θα ήταν εντάξει τώρα. Πάμε για τρείς παίκτες τώρα συν εναν για αριστερο μπακ.
Καλη χρονιά να εχουμε με υγεία...
Γιατι το παιχνιδι ειναι αρχοντικο δεν ειναι για λινατσες...
Δυστηχώς δεν μας βγήκε ο Τιαμ και όλα θα ήταν εντάξει τώρα. Πάμε για τρείς παίκτες τώρα συν εναν για αριστερο μπακ.
Καλη χρονιά να εχουμε με υγεία...
Γιατι το παιχνιδι ειναι αρχοντικο δεν ειναι για λινατσες...
- soflodoras
Ειναι κατι γρηγορο που βρηκα. Και δη στα ελληνικα.Mīngus έγραψε:
Αυτά που λες περί κανονισμών της Ουέφα δεν ξέρω αν ισχύουν αλλά το link που πόσταρες είναι άσχετο.
Μια μελέτη της Κομισιόν είναι.
Οι ρητρες αποδεσμευσης,τα χρονια συμβολαιου και η υπαρξη ή μη ρητρας μπορουν να θεωρηθουν απο ενα δικαστηριο ως καταχρηστικοι οροι της συμβασης (αν υπαρχει καποιος δικηγορος ειδικευομενος στις συμβασεις εδω θα μας τα πει και καλυτερα). Κατι που δεν ισχυει μονο στο ποδοσφαιρο αλλα σε ολες σχεδον τις συμβασεις. Εδω και μια δεκαετια περιπου εχει μπει δυναμικα και στο ποδοσφαιρο διοτι διαφορετικα μενουν εκθετες οι παε σε περιπτωση που ενα δικαστηριο αποφασισει ετσι.Κανενας φρονιμος επενδυτης δε θα αφηνε μετεωρη την ομαδα του στις ορεξεις ενος παικτη ή ενος δικαστηριου. Γιαυτο ολες οι ρητρες πηγαινουν αναλογικα με τις οδηγιες της ουεφα
Βαθιά ακούγεσαι...Δηλαδή οι κομμουνιστές δεν μπορούν-κάνει να διοικούν ρε φίλε? Ο Φιντέλ δεν διοικούσε?che4 έγραψε:goran 64 έγραψε:Ευτυχώς που το διευκρίνισες, καθώς ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις, οπότε δεν ξέρεις και τι έχω διοικήσει...che4 έγραψε:
φαντάζεσαι να ήταν ο εις μεσα και να μάλωνε αυτούς που γκρινιάζουνδηλ. τους πάντες
ρε ουτε περίπτερο δεν έχετε διοικήσει μερικοί και τη λέτε στον ιβαν που απ το μηδέν εγινε δισεκατομμυριούχος για το πως διοικεί ποιον προσλαμβάνει κτλ κτλ για συνέλθετε πραγματικά εκατομμυριούχοι του φμ στο λαπτοπ
δεν παει για δεν α γκοραν αυτο μην έχουμε σεντόνια τέτοια ωρα
δεν ξερω τι εχεις διοικήσει αλλα διοίκηση του φόρουμ αναλαμβάνεις άνετα
ρε σύντροφε κομμουνιστής άνθρωπος και να διοικείς επιχειρήσεις δε μ κολλάει
Πάντως του λόγου μου ούτε κομμουνιστής είμαι όπως έχω δηλώσει επανειλημμένα και ναι, έχω διοικήσει κάποιες εταιρίες και μάλιστα με πάνω από 200% ανάπτυξη ετησίως, τα πρώτα χρόνια από την ίδρυση τους...
Για την διοίκηση του forum ούτε ενδιαφέρομαι, ούτε την έγκριση σου θα ζητούσα αν ενδιαφερόμουν όμως... :ugeek:
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!
- PaokPatraG4
Εάν ισχύουν όλα αυτά που γράφονται ότι ο Γκάρυ έχει συμφωνήσει με την Γαλατά τότε από κάποιον έχει πάρει άδεια για διαπραγματεύσεις.....Αλλιώς διακοπή συμβολαίου ή κάνω λάθος;;;; Εκτός κ εάν όντως ο Λάμπρου είναι ο αντικαταστάτης του Γκάρυ....
Όντως για ένα πρόβλημα δε φταίει 1. Εννοείται. Το κεφάλι έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη. Την περίοδο όμως της κατάρρευσης της Ανζί έκανε τις διαπραγματεύσεις ο Τσιστιακόφ σε συμβόλαια που θα έπρεπε να μην κινηθεί. Επίσης η δουλειά του ήταν να συμβουλέψει τον πρόεδρα προς τη σωστή κατεύθυνση.
Υγ: Εορτοπόλ στην τελική πες ότι δεν είναι 7εκ η ρήτρα του ποδοσφαιριστή. Αλλάζει κάτι? Δεν κατάλαβα γιατί αυτός ο στρουθωκαμηλισμός. Γεγονός είναι ότι οι ρήτρες από τα οργανωμένα κλαμπ μπαίνουν πολύ πιο πάνω από την αξία των παικτών. Φυσικά πολλοί έχουν κάνει λάθη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο στις ρήτρες και έχουν χάσει παίκτες με λιγα σχετικά χρήματα, αλλά για αυτό τα ονομάζουν λάθη. Εμείς να γουστάρουμε να πορευόμαστε με το λάθος ή το συμφέρον του συλλόγου?
Υγ: Εορτοπόλ στην τελική πες ότι δεν είναι 7εκ η ρήτρα του ποδοσφαιριστή. Αλλάζει κάτι? Δεν κατάλαβα γιατί αυτός ο στρουθωκαμηλισμός. Γεγονός είναι ότι οι ρήτρες από τα οργανωμένα κλαμπ μπαίνουν πολύ πιο πάνω από την αξία των παικτών. Φυσικά πολλοί έχουν κάνει λάθη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο στις ρήτρες και έχουν χάσει παίκτες με λιγα σχετικά χρήματα, αλλά για αυτό τα ονομάζουν λάθη. Εμείς να γουστάρουμε να πορευόμαστε με το λάθος ή το συμφέρον του συλλόγου?
γκοραν τρομάζω με το πόσο μοιάζουμε 
απλα το ετησίως πήγαινε στα πεντε πρωτα χρονια αλλα παλι καλα
- soflodoras
Επειδη πετας σκ@τ@ σε εναν ανεμιστηρα και μετα χωνεις το κεφαλι μεσα στο εδαφος (αυτο θα πει στρουθοκαμηλισμος) , θα μπω σε διαδικασια να σου απαντησω και σε αυτο (με ερωτησεις).vs40 έγραψε:Όντως για ένα πρόβλημα δε φταίει 1. Εννοείται. Το κεφάλι έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη - κανόνας. Την περίοδο όμως της κατάρρευσης έκανε τις διαπραγματεύσεις ο Τσιστιακόφ σε συμβόλαια που θα έπρεπε να μην κινηθεί. Επίσης η δουλειά του ήταν να συμβουλέψει τον πρόεδρα προς τη σωστή κατεύθυνση.
Αξιζε ο γκαρυ περσυ συμβολαιο πανω του αθανασιαδη? Εχεις δει πολλα μεγαλα κλαμπ τον καλυτερο τους παικτη να τον εχουν με συμβολαιο κατω των 400κ? Ποιο διοικητικο λαθος ακριβως βλεπεις? Θα ηθελες ο ΠΑΟΚ να κανει αναπροσαρμογη συμβολαιου πριν τον Δεκεμβριο με υπερδιπλασιασμο του συμβολαιου? Θα γκρινιαζες πιστευω οτι ο προεδρος σκορπαει ασκοπα τα λεφτα του. Και ειμαι σιγουρος πως στην πρωτη κακη του εμφανιση θα του αλλαζες το ονομα απο "γκαρυ" σε "εκατομυριος". Αλλωστε πρωτη φορα θα ειναι?
Μα χωρίς να ξέρουμε μιλάμε....Τι συζητήσεις γίνανε και τι ευχέρεια ελιγμών είχαμε εμείς.... Θεωρειες και ναχαμε νά λέγαμε ..... Όλοι τα ξέρουμε όλα .....Ο Γκάρυ είναι απαραίτητος και αν φύγει άμεση ποιοτική αντικατάσταση αυτό τίποτε άλλο....vs40 έγραψε:Όντως για ένα πρόβλημα δε φταίει 1. Εννοείται. Το κεφάλι έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη. Την περίοδο όμως της κατάρρευσης της Ανζί έκανε τις διαπραγματεύσεις ο Τσιστιακόφ σε συμβόλαια που θα έπρεπε να μην κινηθεί. Επίσης η δουλειά του ήταν να συμβουλέψει τον πρόεδρα προς τη σωστή κατεύθυνση.
Μπααα...Σε αντίθεση με σένα, του λόγου μου δίνω μεγάλη βάση σε όλα όσα γράφονται εδώ μέσα, προσπαθώντας να αποδώσω "τα του Καίσαρος τω Καίσαρι"...Ούτε κολλεγιές, ούτε αποχές και τέτοια νταλαβέρια...che4 έγραψε:γκοραν τρομάζω με το πόσο μοιάζουμε
Μπορεί να είσαι στην κατεύθυνση να μοιάξουμε, αλλά βλέπω ότι έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου ακόμα, οπότε τζάμπα τρομάζεις λοιπόν...
Υ.Γ. Το +200% μόνο τυχαίο δεν ήταν, όπως πλέον πρέπει να κατάλαβες...
Υ.Γ. 2...Κι αν μου έδινες κι εσύ καμιά ευχή για καλή χρονιά, δεν θα με πείραζε, το ορκίζομαι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 31 Δεκ 2016, 18:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μια ετσι μια γιουβετσι τα λες. οι ΤΔ ειναι οι εχθροι του ΠΑΟΚ? και γιατι τοτε ο χαμος?vs40 έγραψε:
Υγ: Αν θέλεις να βρεις τους πραγματικούς εχθρούς του ΠΑΟΚ, δες τι ΤΔ προσέλαβε αυτά τα χρόνια, τι σου φέρανε, σ ετι ποσά, και τι μισθό είχανε και έχουν οι ίδιοι. Εμάς κανένας δε μας διαβάζει, ούτε μας ακούει, ούτε μας καταλαβαίνει - don't worry.
Ο ενας ΤΔ εφερε τον ΜΑΚ για τον οποιο εσυ σημερα εγραψες οτι δεν επρεπε να φυγει. συν τον Λουκας.
ο επομενος εφερε τον γκαρυ για τον οποιο εγινε χαμος σημερα με μια φημη μονο
ο επομενος εφερε τον Ματος και ολοι λεμε οτι τετοιους θελουμε.
Φαντασου να μην ηταν κι εχθροι μας δηλαδη, τον μεσι και τον ροναλντο θα μας ειχαν φερει
προχτες εγινε χαμος για τον Λαμπρου λες και μας ειπαν οτι αυτος θα ειναι ο ηγετης της ομαδας.
σημερα γινεται χαμος για τον Γκαρυ για τον οποιο τα ΙΔΙΑ ατομα στην προηγουμενη μεταγραφικη περιοδο (πριν 4 μηνες) ελεγαν οτι ειναι τσαπατσουλης και πρεπει να παρουμε παιχτη καλυτερο στην θεση του
τωρα η διοικηση θα ειναι αχρηστη αν τον δωσει
εαν τυχον δεν φυγει και του χρονου περασει καμμια περιοδο ντεφορμαρισματος και αρχισει να σημαδευει τα πουλια τοτε η διοικηση θα ειναι αχρηστη που τον εχει κρατησει και δεν μας φερνει αλλον καλυτερο(τα ιδια που λενε και με τον κλαους)
δυστυχως ο abg12d34 εχει ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο. οταν μεγαλωσουν οι οπαδοι θα μεγαλωσει και η ομαδα. αν με το παραμικρο κραζουμε απο τον προεδρο μεχρι και τον κηπουρο δεν βλεπω πως μπορει να δει προκοπη η ομαδα.
Υγ. δυστυχως ειναι ασχημο το να φυγει ο Γκαρυ αυτη την στιγμη αλλα για να γινεις πραγματικα μεγαλη ομαδα θελεις παικτη πολυ καλυτερο απο τον Γκαρυ που δεν θα βασιζεται ΜΟΝΟ στην ταχυτητα του. οποτε αν δινουν 5 εκ καλο του ταξιδι και καλη του συνεχεια
Πέρυσι ο Γκάρυ έπαιρνε ίσως και λίγα παραπάνω. Γενικά στα συμβόλαια μιας πιάνουν κότσο οι μάνατζερ. Φέτος όμως ο παίκτης πετάει. Φέτος μέχρι το Νοέμβριο του 2016, όπως ανανέωσες το Τζαβέλλα, έτσι και τον Γκάρυ. Το Νοέμβριο τούμπες θα έκανε ο Γκάρυ με 800Κ/έτος (όχι διπλασιασμός). Εγώ πιστεύω ότι και με 700 θα υπέγραφε.soflodoras έγραψε:Επειδη πετας σκ@τ@ σε εναν ανεμιστηρα και μετα χωνεις το κεφαλι μεσα στο εδαφος (αυτο θα πει στρουθοκαμηλισμος) , θα μπω σε διαδικασια να σου απαντησω και σε αυτο (με ερωτησεις).vs40 έγραψε:Όντως για ένα πρόβλημα δε φταίει 1. Εννοείται. Το κεφάλι έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη - κανόνας. Την περίοδο όμως της κατάρρευσης έκανε τις διαπραγματεύσεις ο Τσιστιακόφ σε συμβόλαια που θα έπρεπε να μην κινηθεί. Επίσης η δουλειά του ήταν να συμβουλέψει τον πρόεδρα προς τη σωστή κατεύθυνση.
Αξιζε ο γκαρυ περσυ συμβολαιο πανω του αθανασιαδη? Εχεις δει πολλα μεγαλα κλαμπ τον καλυτερο τους παικτη να τον εχουν με συμβολαιο κατω των 400κ? Ποιο διοικητικο λαθος ακριβως βλεπεις? Θα ηθελες ο ΠΑΟΚ να κανει αναπροσαρμογη συμβολαιου πριν τον Δεκεμβριο με υπερδιπλασιασμο του συμβολαιου? Θα γκρινιαζες πιστευω οτι ο προεδρος σκορπαει ασκοπα τα λεφτα του. Και ειμαι σιγουρος πως στην πρωτη κακη του εμφανιση θα του αλλαζες το ονομα απο "γκαρυ" σε "εκατομυριος". Αλλωστε πρωτη φορα θα ειναι?
Υγ: Φίλε προφανώς δε διαβάζεις αυτά που γράφω και δικαίωμα σου. Κρίνω τους παίκτες από τη διάρκεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 31 Δεκ 2016, 19:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΠΑΟΚ εισαιeorptol1 έγραψε:Υποθετικά Κλαίμε δηλαδή δίνουμε κατάρες κόκκινες κάρτες κλπ ωραίοι
goran 64 έγραψε:Μπααα...Σε αντίθεση με σένα, του λόγου μου δίνω μεγάλη βάση σε όλα όσα γράφονται εδώ μέσα, προσπαθώντας να αποδώσω "τα του Καίσαρος τω Καίσαρι"...Ούτε κολλεγιές, ούτε αποχές και τέτοια νταλαβέρια...che4 έγραψε:γκοραν τρομάζω με το πόσο μοιάζουμε
απλα το ετησίως πήγαινε στα πεντε πρωτα χρονια αλλα παλι καλα![]()
Μπορεί να είσαι στην κατεύθυνση να μοιάξουμε, αλλά βλέπω ότι έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου ακόμα, οπότε τζάμπα τρομάζεις λοιπόν...![]()
Υ.Γ. Το +200% μόνο τυχαίο δεν ήταν, όπως πλέον πρέπει να κατάλαβες...![]()
Υ.Γ. 2...Κι αν μου έδινες κι εσύ καμιά ευχή για καλή χρονιά, δεν θα με πείραζε, το ορκίζομαι...![]()
εχω αλλα 13 χρονια να το προσπαθήσω
απλα αδερφέ εγω τωρα και δεν εχω τόση μνήμη πόσο μαλλον στα 53 μου
καλή χρονια σε όλους και ευχή να μην μαλώσουμε ξανά ολοι μας εδω μεσα
τα υπόλοιπα στη συνάντηση μελών που θα ήθελα να οργανώσεις χωρίς ειρωνεία το λέω καθώς εισαι το πιο ενεργό μέλος και μαλλον θα μπορέσεις καλυτερα απο οποιονδήποτε άλλον να το κανεις
και μην αρχίσεις τα δε θελω την άδεια σου κτλ πρωτοχρονιάτικα