Euro 2016
- Μπαρκαρούτσος
Re: Euro 2016
μην χαιρεστε πολυ για τους Ουαλους την Τεταρτη,ολα εξελισονται ετσι οπως πρεπει για να σηκωσει την κουπα ο Φερναντο.Το αστρο του ανθρωπου με το καφε δερματινο πιο δυνατο απο ποτε,μην ξεχνατε οτι κοντεψαμε για ενα πεναλντι να βρεθουμε στους 8 του κοσμου προπερσι.
Εγω πλεον ειμαι πεπεισμενος οτι θα το σηκωσει ο καρπουζας παντως,να φτασεις ημιτελικους με 5 ισοπαλιες δεν εχει ξαναγινει και ολα δειχνουν πως τον σπρωχνει καποια ανωτερη δυναμη

Εγω πλεον ειμαι πεπεισμενος οτι θα το σηκωσει ο καρπουζας παντως,να φτασεις ημιτελικους με 5 ισοπαλιες δεν εχει ξαναγινει και ολα δειχνουν πως τον σπρωχνει καποια ανωτερη δυναμη
- Μπαρκαρούτσος
Η ανώτερη δύναμη του Santos, είναι το μυαλό του, η πειθαρχία του και η καλή μέρα κάποιων ποδοσφαιριστών του!

Κι εμείς το ίδιοsourmenetes έγραψε:Το χα παιξει 3-1....
Υπερ του βελγιου...
Ενα ματς με κάποια από τις τοπ ομάδες της Ευρώπης ακόμα δεν έχει παίξει ο Σάντος. Θα δούμε στον τελικό πόσο "σίγουρο" είναι ότι θα το σηκώσει.
-
panpangr77
-
panpangr77
Ο χειροτερος προπονητης παντως ειναι αυτου του Βελγιου ,ανεκδοτο η κινηση που κανει με τον αφανα οταν στραβωνει το ματς ,τοσο ταλεντο και δεν εχει καταφερει να φτιαξει μια ομαδα να διεκδικει ...
- Μπαρκαρούτσος
- john4serres
Deutchland σήμερα.
γιατί με εχει κουράσει:
1. η αβαντα της ιταλιας
2. η υποστηριξη του νεοελληνα που γουσταρει
Ιταλια
4. οι ύβρεις του νεοελληνα προς τις γερμανικες ομαδες και την εθνικη (αυτοι φταινε για ολα)
γιατί με εχει κουράσει:
1. η αβαντα της ιταλιας
2. η υποστηριξη του νεοελληνα που γουσταρει
4. οι ύβρεις του νεοελληνα προς τις γερμανικες ομαδες και την εθνικη (αυτοι φταινε για ολα)
- navigator11
Συμφωνώ με την προσέγγιση + 4 το ότι γουστάρω να σπάνε όλες οι παραδόσεις...john4serres έγραψε:Deutchland σήμερα.
γιατί με εχει κουράσει:
1. η αβαντα της ιταλιας
2. η υποστηριξη του νεοελληνα που γουσταρειΙταλια
3. οι ύβρεις του νεοελληνα προς τις γερμανικες ομαδες και την εθνικη (αυτοι φταινε για ολα)
...για να παραμένει μοναδική η δική μας 23άχρονη με τους πουστόγ@υρους!!!!
Καλύτερα να πεθάνω!!! Οι τους γερμανούς δεν τους χωνεύω και δεν είμαι ρατσιστής γιατί απλά δεν δέχομαι ότι ανείκουν στο ανθρώπινο είδοςjohn4serres έγραψε:Deutchland σήμερα.
γιατί με εχει κουράσει:
1. η αβαντα της ιταλιας
2. η υποστηριξη του νεοελληνα που γουσταρειΙταλια