Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από che4 »

μια χαρα ειναι ο λεο οταν παιζει αρ μπακ

και ο λινο σαυτο το συστημα θα χανοταν μαγκες το 3 5 2 θελει λιχτσταινερ μαραθωνοδρομους δηλ πραγμα που δεν εχουμε
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Πάρτε φρέσκο κυρ Σάββα και συνεχίστε να λέτε ότι ήταν σωστές οι δηλώσεις Τούντορ....
Μετά ο πιλότος φταίει έ Goran???

"Ο Ολυμπιακός έχει ή όχι την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα; Το είπε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ για τον Φιορτούνη. Βγαίνουν τα παπαγαλάκια και λένε ότι θέλουν."

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Η "βόμβα" του Σάββα Θεοδωρίδη, αφορούσε τον Ιγκόρ Τούντορ, για τον οποίο έμαθε ότι... έφυγε από τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, ο κ.Θεοδωρίδης είπε: "Είδατε ότι ο Τούντορ μίλησε με καλά λόγια για τον Ολυμπιακό και απ'ό,τι έμαθα τον έδιωξαν"!

:o :o :o

contra.gr
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μα έχει αλλά με κλεψιμεικα χρήματα και στημενους διατητες

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

potamda έγραψε:Η "βόμβα" του Σάββα Θεοδωρίδη, αφορούσε τον Ιγκόρ Τούντορ, για τον οποίο έμαθε ότι... έφυγε από τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, ο κ.Θεοδωρίδης είπε: "Είδατε ότι ο Τούντορ μίλησε με καλά λόγια για τον Ολυμπιακό και απ'ό,τι έμαθα τον έδιωξαν"!

contra.gr

βρε το σαββα πολλα ξερει απο που αραγε ;)
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

στο βιντεο της προπονησης παντως ειναι εκει, ο μονος που ελειπε ηταν ο σαββας
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

che4 έγραψε:μια χαρα ειναι ο λεο οταν παιζει αρ μπακ

και ο λινο σαυτο το συστημα θα χανοταν μαγκες το 3 5 2 θελει λιχτσταινερ μαραθωνοδρομους δηλ πραγμα που δεν εχουμε
Πχ Βιειρίνια ε;
Ε; :<
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Παντως στα ραδιοφωνα ακουγεται πολυ τις τελευταιες 2 μερες πως ερχεται Πορτογαλος προπονητης.Μακαρι να ειναι ο Σερτζιο
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ισως να έμαθε τις δηλώσεις ΙΤ ο Ιβάν απο το στόμα του κυρ Σάββα. Διαφορετικά φταίει το Αλζχάιμερ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

che4 έγραψε:μια χαρα ειναι ο λεο οταν παιζει αρ μπακ

Μια χαρά είναι και σαν μπακ-χαφ!!! Μεγάλος πνεύμονας λέμε και πολλή δύναμη!!!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

potamda έγραψε:Η "βόμβα" του Σάββα Θεοδωρίδη, αφορούσε τον Ιγκόρ Τούντορ, για τον οποίο έμαθε ότι... έφυγε από τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, ο κ.Θεοδωρίδης είπε: "Είδατε ότι ο Τούντορ μίλησε με καλά λόγια για τον Ολυμπιακό και απ'ό,τι έμαθα τον έδιωξαν"!

contra.gr
Και σήμερα στο βίντεο της προπόνησης ποιος ήταν ο σωσίας του :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
goran 64

che4 έγραψε:
goran 64 έγραψε:Με τίποτα δεν νομίζω να είμαι λάθος παιδιά...Τότε καθόμουν στην 3 και τον είχα ολόκληρα ημίχρονα μπροστά μου όταν κάναμε επίθεση προς την 4!!! Πάνω κάτω συνέχεια ήταν το μηχανάκι, ολόκληρη την πλευρά έπαιρνε!!!

Αριστεροπόδαρος-φαρμάκι ήταν...Ο Χοσάμ, ο δίδυμος αδερφός του ήταν δεξιοπόδαρος, ο σέντερ φόραρος!!!
ελα δεν εισαι ο μονος που μπερδευεται αλλα κοβω το λαιμο μου οτι ηταν δεξι μπακ
Προσπαθώ να θυμηθώ το άλλο μας ακραίο μπακ τότε αλλά δεν τα καταφέρνω!!! Πάντως, αν δεν θυμάμαι λάθος, δεν νομίζω ότι έπαιζε μαζί με τον Μαυρέα...Νομίζω ότι ήρθε αμέσως μετά τον τρελοκαλαματιανό κι έπαιζε στην θέση του, με το 3 στην πλάτη!!!
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

goran 64 έγραψε:Μου αρέσει που ακόμα και μια εβδομάδα μετά, κάποιοι συνεχίζετε να αναφέρεστε σ αυτό το παιχνίδι με τον πουστόγ@υρο, ενώ σχεδόν όλοι συμφωνήσαμε ότι δεν μπορεί και δεν είναι δίκαιο να γίνει ποδοσφαιρική ανάλυση γι αυτό!!!

Μάλλον σας έχει μείνει αξέχαστο :oops: ή έστω απωθημένο... :roll:
When they arrived to the airport in athens they knew that the will receive the TRIBALO and go home happy becuase they only received tria goalakia; George Koudas!

So Goran let be with no analysis and bourdes. Nobody said that the referee didnt play us like shit. With Aggelos you f@cked them in their home with salpiggidis right back and Klaous left winger. PAOK REEEEEEEEEEE not kolopetinitsova
Άβαταρ μέλους
goran 64

pilotos έγραψε:Πάρτε φρέσκο κυρ Σάββα και συνεχίστε να λέτε ότι ήταν σωστές οι δηλώσεις Τούντορ....
Μετά ο πιλότος φταίει έ Goran???

"Ο Ολυμπιακός έχει ή όχι την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα; Το είπε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ για τον Φιορτούνη. Βγαίνουν τα παπαγαλάκια και λένε ότι θέλουν."

SM-G920F
Και που τα λέει ρε πιλότε ποιον εκθέτει αν όχι τον ίδιο του τον εαυτό;;; Έπεσε στην παγίδα του Τούντορα με φαίνεται αυτός ο αιώνιος γραφικός-γελοίος και μας κάνει και διαφήμιση για την αξιοκρατία και την δικαιοσύνη που διέπει ακόμα και τον Κροάτη προπονητή της ομάδας μας... ;)
Άβαταρ μέλους
goran 64

paoki_sweden έγραψε:
goran 64 έγραψε:Μου αρέσει που ακόμα και μια εβδομάδα μετά, κάποιοι συνεχίζετε να αναφέρεστε σ αυτό το παιχνίδι με τον πουστόγ@υρο, ενώ σχεδόν όλοι συμφωνήσαμε ότι δεν μπορεί και δεν είναι δίκαιο να γίνει ποδοσφαιρική ανάλυση γι αυτό!!!

Μάλλον σας έχει μείνει αξέχαστο :oops: ή έστω απωθημένο... :roll:
When they arrived to the airport in athens they knew that the will receive the TRIBALO and go home happy becuase they only received tria goalakia; George Koudas!

So Goran let be with no analysis and bourdes. Nobody said that the referee didnt play us like shit. With Aggelos you f@cked them in their home with salpiggidis right back and Klaous left winger. PAOK REEEEEEEEEEE not kolopetinitsova
Αυτά που λες Σουηδέ μου "last year"...Φρέσκα κουλούρια λέει ο κουλουρτζής!!! Μπούρδες δεν έμαθα να γράφω ξέρεις, μόνο πραγματικότητες κι εσύ λέγε ό,τι θέλεις!!!

Μπορεί να κερδίσαμε τον πουστόγ@υρο στο πουστοτήγ@νο πέρυσι με Α.Α. και Σάλπι δεξί μπακ, αλλά όταν χρειάστηκε μετά, μας ξεσκίσανε πάλι με τα πουστοκόρ@κα τους και μας άφησαν και 15 πόντους πίσω σε έναν γύρο από 5 πάνω που είχαμε εμείς!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”