Igor Tudor II
Re: Igor Tudor II
μια χαρα ειναι ο λεο οταν παιζει αρ μπακ
και ο λινο σαυτο το συστημα θα χανοταν μαγκες το 3 5 2 θελει λιχτσταινερ μαραθωνοδρομους δηλ πραγμα που δεν εχουμε
και ο λινο σαυτο το συστημα θα χανοταν μαγκες το 3 5 2 θελει λιχτσταινερ μαραθωνοδρομους δηλ πραγμα που δεν εχουμε
Πάρτε φρέσκο κυρ Σάββα και συνεχίστε να λέτε ότι ήταν σωστές οι δηλώσεις Τούντορ....
Μετά ο πιλότος φταίει έ Goran???
"Ο Ολυμπιακός έχει ή όχι την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα; Το είπε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ για τον Φιορτούνη. Βγαίνουν τα παπαγαλάκια και λένε ότι θέλουν."
SM-G920F
"Ο Ολυμπιακός έχει ή όχι την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα; Το είπε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ για τον Φιορτούνη. Βγαίνουν τα παπαγαλάκια και λένε ότι θέλουν."
SM-G920F
- potamda
- Bet Guru 2023
Η "βόμβα" του Σάββα Θεοδωρίδη, αφορούσε τον Ιγκόρ Τούντορ, για τον οποίο έμαθε ότι... έφυγε από τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, ο κ.Θεοδωρίδης είπε: "Είδατε ότι ο Τούντορ μίλησε με καλά λόγια για τον Ολυμπιακό και απ'ό,τι έμαθα τον έδιωξαν"!
contra.gr

contra.gr
Μα έχει αλλά με κλεψιμεικα χρήματα και στημενους διατητες
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
potamda έγραψε:Η "βόμβα" του Σάββα Θεοδωρίδη, αφορούσε τον Ιγκόρ Τούντορ, για τον οποίο έμαθε ότι... έφυγε από τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, ο κ.Θεοδωρίδης είπε: "Είδατε ότι ο Τούντορ μίλησε με καλά λόγια για τον Ολυμπιακό και απ'ό,τι έμαθα τον έδιωξαν"!
![]()
![]()
![]()
contra.gr
βρε το σαββα πολλα ξερει απο που αραγε

- Trilofiotis
Πχ Βιειρίνια ε;che4 έγραψε:μια χαρα ειναι ο λεο οταν παιζει αρ μπακ
Ε; :<
- Kostas_Peraia4
Παντως στα ραδιοφωνα ακουγεται πολυ τις τελευταιες 2 μερες πως ερχεται Πορτογαλος προπονητης.Μακαρι να ειναι ο Σερτζιο
Ισως να έμαθε τις δηλώσεις ΙΤ ο Ιβάν απο το στόμα του κυρ Σάββα. Διαφορετικά φταίει το Αλζχάιμερ.
Μια χαρά είναι και σαν μπακ-χαφ!!! Μεγάλος πνεύμονας λέμε και πολλή δύναμη!!!che4 έγραψε:μια χαρα ειναι ο λεο οταν παιζει αρ μπακ
Και σήμερα στο βίντεο της προπόνησης ποιος ήταν ο σωσίας τουpotamda έγραψε:Η "βόμβα" του Σάββα Θεοδωρίδη, αφορούσε τον Ιγκόρ Τούντορ, για τον οποίο έμαθε ότι... έφυγε από τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, ο κ.Θεοδωρίδης είπε: "Είδατε ότι ο Τούντορ μίλησε με καλά λόγια για τον Ολυμπιακό και απ'ό,τι έμαθα τον έδιωξαν"!
![]()
![]()
![]()
contra.gr

Προσπαθώ να θυμηθώ το άλλο μας ακραίο μπακ τότε αλλά δεν τα καταφέρνω!!! Πάντως, αν δεν θυμάμαι λάθος, δεν νομίζω ότι έπαιζε μαζί με τον Μαυρέα...Νομίζω ότι ήρθε αμέσως μετά τον τρελοκαλαματιανό κι έπαιζε στην θέση του, με το 3 στην πλάτη!!!che4 έγραψε:ελα δεν εισαι ο μονος που μπερδευεται αλλα κοβω το λαιμο μου οτι ηταν δεξι μπακgoran 64 έγραψε:Με τίποτα δεν νομίζω να είμαι λάθος παιδιά...Τότε καθόμουν στην 3 και τον είχα ολόκληρα ημίχρονα μπροστά μου όταν κάναμε επίθεση προς την 4!!! Πάνω κάτω συνέχεια ήταν το μηχανάκι, ολόκληρη την πλευρά έπαιρνε!!!
Αριστεροπόδαρος-φαρμάκι ήταν...Ο Χοσάμ, ο δίδυμος αδερφός του ήταν δεξιοπόδαρος, ο σέντερ φόραρος!!!
- paoki_sweden
When they arrived to the airport in athens they knew that the will receive the TRIBALO and go home happy becuase they only received tria goalakia; George Koudas!goran 64 έγραψε:Μου αρέσει που ακόμα και μια εβδομάδα μετά, κάποιοι συνεχίζετε να αναφέρεστε σ αυτό το παιχνίδι με τον πουστόγ@υρο, ενώ σχεδόν όλοι συμφωνήσαμε ότι δεν μπορεί και δεν είναι δίκαιο να γίνει ποδοσφαιρική ανάλυση γι αυτό!!!
Μάλλον σας έχει μείνει αξέχαστοή έστω απωθημένο...
So Goran let be with no analysis and bourdes. Nobody said that the referee didnt play us like shit. With Aggelos you f@cked them in their home with salpiggidis right back and Klaous left winger. PAOK REEEEEEEEEEE not kolopetinitsova
Και που τα λέει ρε πιλότε ποιον εκθέτει αν όχι τον ίδιο του τον εαυτό;;; Έπεσε στην παγίδα του Τούντορα με φαίνεται αυτός ο αιώνιος γραφικός-γελοίος και μας κάνει και διαφήμιση για την αξιοκρατία και την δικαιοσύνη που διέπει ακόμα και τον Κροάτη προπονητή της ομάδας μας...pilotos έγραψε:Πάρτε φρέσκο κυρ Σάββα και συνεχίστε να λέτε ότι ήταν σωστές οι δηλώσεις Τούντορ....
SM-G920F

Αυτά που λες Σουηδέ μου "last year"...Φρέσκα κουλούρια λέει ο κουλουρτζής!!! Μπούρδες δεν έμαθα να γράφω ξέρεις, μόνο πραγματικότητες κι εσύ λέγε ό,τι θέλεις!!!paoki_sweden έγραψε:When they arrived to the airport in athens they knew that the will receive the TRIBALO and go home happy becuase they only received tria goalakia; George Koudas!goran 64 έγραψε:Μου αρέσει που ακόμα και μια εβδομάδα μετά, κάποιοι συνεχίζετε να αναφέρεστε σ αυτό το παιχνίδι με τον πουστόγ@υρο, ενώ σχεδόν όλοι συμφωνήσαμε ότι δεν μπορεί και δεν είναι δίκαιο να γίνει ποδοσφαιρική ανάλυση γι αυτό!!!
Μάλλον σας έχει μείνει αξέχαστοή έστω απωθημένο...
So Goran let be with no analysis and bourdes. Nobody said that the referee didnt play us like shit. With Aggelos you f@cked them in their home with salpiggidis right back and Klaous left winger. PAOK REEEEEEEEEEE not kolopetinitsova
Μπορεί να κερδίσαμε τον πουστόγ@υρο στο πουστοτήγ@νο πέρυσι με Α.Α. και Σάλπι δεξί μπακ, αλλά όταν χρειάστηκε μετά, μας ξεσκίσανε πάλι με τα πουστοκόρ@κα τους και μας άφησαν και 15 πόντους πίσω σε έναν γύρο από 5 πάνω που είχαμε εμείς!!!