Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από lamosas »

το δεύτερο αδελφε...
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

δεν ξέρω ρε αδερφέ, να είναι τόσο φίδια..?
και επιμένω δε μιλάω για τον καζναφέρη που είναι αλλά για τον άλλο που είναι από τους "φιλοδιοικητικούς" και με κονέ ΑΡΔ..
Δηλαδή να βγει και να εκτεθεί λέγοντας τέτοια μούφα στο πανελλήνιο το θεωρώ δύσκολο..

Deleted...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

gpaok έγραψε:Εσένα Κρανάτε θα σε μαζέψει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κανενας εδώ μέσα;
Βρίζεις και ειρωνεύεσαι ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ τα ΠΑΝΤΑ γύρω από την ομάδα: Παίχτες, διοίκηση, προπονητή.
Τα πάντα εκτός από: τους συνδέσμους και τον Γκαρσία.

Δηλαδή έλεος.... Πηγαινε ρε φίλε και βγάλε αλλού το κόμπλεξ και τα κολλήματα σου.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΜΩΣ...
Σε παρακαλώ πάρα πολύ! Άφησε τον φίλο να πει τη γνώμη του. Όλες οι γνώμες ακούγονται, ακόμα και οι ακραίες. Δεν είναι λίγες οι φορές που το έχει παρακάνει και σχεδόν πάντα του κάνουμε συστάσεις, αλλά δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια αυτό, ούτε από κάποιον που δεν είναι αρμόδιος. Θα το πει αυτό που θέλει να πει μία φορά και θα "ξεδώσει". Απάντησέ του κόσμια και με επιχειρήματα. Άμα, όμως, τον τσιγκλάς και καυγάς θα γίνει και το θέμα θα τραβήξει σε μάκρος. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ προτροπή το "μακριά από τον Π.Α.Ο.Κ." σε συνοπαδό μας!!!

Ευχαριστώ πολύ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Kranatos έγραψε:δεν ξέρω ρε αδερφέ, να είναι τόσο φίδια..?
και επιμένω δε μιλάω για τον καζναφέρη που είναι αλλά για τον άλλο που είναι από τους "φιλοδιοικητικούς" και με κονέ ΑΡΔ..
Δηλαδή να βγει και να εκτεθεί λέγοντας τέτοια μούφα στο πανελλήνιο το θεωρώ δύσκολο..

Deleted...
Πλακα μας κανεις???
Αυτοι εκτιθενται καθε μερα.Για μια στιγμη θα κολωσουν.??
Σε αλλον κοσμο ζεις???
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Kranatos έγραψε: Αυτά για να μη νομίζουν ότι κατεβάζουμε αμάσητο όσα ισχυρίζονται προπονητής και διοίκηση της εταιρίας..
Στέφενς σοβαρέψου γιατί αρκετά τουμπεκιάστηκε πολύς κόσμος με την πάρτη σου και τα καπρίτσια σου..
Η υπομονή τελείωσε..
Φτιάξε ομάδα, τα μυαλά μας μετράν αντίστροφα πριν εκραγούν..
Αυτα,φιλε Ντινο,δεν ειναι αποψεις....γιατι και τα δικα μας μυαλα εχουν αρχισει να μετρανε αντιστροφα με την καταντια του οπαδικου κινηματος του ΠΑΟΚ.....γιατι πολυς κοσμος τουμπεκιαζεται και ανεχεται την ΞΕΦΤΙΛΑ της Τουμπας...γιατι η υπομονη τελειωνει....

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ!.....Τι δεν καταλαβαινεις?......
Kranatos

Και τι μπορεί να έχει να κερδίσει ο Βασιλόπουλος με το να πει τέτοιο ψέμα ρε Σουρμενίτη..?
Να χάσει έχει πιο πολλά λέω εγώ..

Mπάφε εγώ τι μπορώ να σου κάνω αδερφέ για την κατάντια της Τούμπας..?
Εγώ απλός στρατιώτης είμαι και το καθήκον μου το κάνω κάθε Κυριακή..
Στην προκειμένη περίπτωση το πρόβλημά μου είναι όλος ο μηχανισμός που έφαγε τον Γκαρσία και προσωπικά πιστεύω ότι ο Σαββίδης δεν ήταν συμμέτοχος σ'αυτό που έγινε..

Διόρθωσε το όνομα του φίλου μόνος σου, διότι θα σβηστεί όλο το ποστ σου.

Ντίνος

Καλά τώρα πλάκα μας κάνεις ρε Ντίνο..?
Σε πείραξαν τα ποδανά..?
Ρώτα τον ίδιο αν τον πείραξε και αν ισχύει του ζητώ προκαταβολικά συγνώμη..
Αποκλείεται όμως να τον πείραξε.. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kranatos την Τρί 14 Ιαν 2014, 00:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

@Mpafos4
Φυσικά και δεν είναι απόψεις με τις οποίες συμφωνώ ούτε κατ' ελάχιστον. Θέλω να είστε ψύχραιμοι και να του απαντάτε του άλλου κόσμια. ΟΚ! Είναι ακραίος σε όλες του τις απόψεις! Τι να κάνουμε; Δεν είναι σωστό να μην ακουστεί η γνώμη του. Να μην γνωρίζουμε πως σκέφτονται ορισμένοι; Εμένα με ευχαριστεί το γεγονός ότι είναι μειοψηφία, αλλά δεν μπορούμε να τους φιμώσουμε κιόλας.
Kranatos

Καλή φάση πάντως να μιλάτε για μένα λες και λείπω..
Ντίνο πληροφοριακά και επί Μπάτμαν, Τζον Γου, Ρεβολούσιον μειοψηφία ήμασταν..
Και συντριπτική μειοψηφία μάλιστα..
Δεν λέω ότι ο Σαββίδης είναι απατεώνας..
Δεν το λέω και δεν το είπα ΠΟΤΕ..
Αυτά που του καταλογίζω εν ολίγοις είναι το πολύ μπλα μπλα και οι λάθος επιλογές στη διοίκηση μιας και ο ίδιος δεν είναι και τόσο σχετικός (και είναι φυσιολογικότατο) με τη διοίκηση μιας μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας..
Άβαταρ μέλους
ΠΑΟΚπαντου

Δημοσίευση από ΠΑΟΚπαντου »

mpafos4 έγραψε:
Kranatos έγραψε: Αυτά για να μη νομίζουν ότι κατεβάζουμε αμάσητο όσα ισχυρίζονται προπονητής και διοίκηση της εταιρίας..
Στέφενς σοβαρέψου γιατί αρκετά τουμπεκιάστηκε πολύς κόσμος με την πάρτη σου και τα καπρίτσια σου..
Η υπομονή τελείωσε..
Αυτα,φιλε Ντινο,δεν ειναι αποψεις....γιατι και τα δικα μας μυαλα εχουν αρχισει να μετρανε αντιστροφα με την καταντια του οπαδικου κινηματος του ΠΑΟΚ.....γιατι πολυς κοσμος τουμπεκιαζεται και ανεχεται την ΞΕΦΤΙΛΑ της Τουμπας...γιατι η υπομονη τελειωνει....

Δυστυχως ετσι ειναι..
Άβαταρ μέλους
ΠΑΟΚπαντου

Δημοσίευση από ΠΑΟΚπαντου »

Δηλαδη και ο Στεφενς συμμετοχος ηταν?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ε θα μαθει ρε κρανατε.εσυ τον θελεις και λεφτα και διοικητικη ιδιοφυια με το καλημερα?μαντηλι να κλαψεις δεν ειχες.ε προς το παρον δειχνει να λυθηκε αυτο.ε αν ολα πανε καλα θα λυθει κ το αλλο.
και τα παχια τα λογια τα εχει σταματησει εδω και καιρο και παλι καλα.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

@Kranatos

Το ότι προσπαθώ να υπερασπιστώ το δικαίωμά σου να ακουστεί η γνώμη σου, δεν σημαίνει ότι είμαι και χρεωμένος που δεν την ασπάζομαι ούτε κατά διάνοια, οπότε οι μπηχτές για "πληροφοριακά" και τα τοιαύτα όχι σε μένα, σε παρακαλώ πολύ. Ξέρω και άλλες περιπτώσεις που ήσασταν μειοψηφία, αλλά δεν είναι της παρούσης. Ούτε θα είμαι εγώ αυτός που θα μηδενίσω και θα απαξιώσω τη μεγάλη προσφορά των συνδέσμων στον Π.Α.Ο.Κ.. Έχουν και γίνει και λάθη, όμως, και εσύ το γνωρίζεις πολύ καλά αυτό.

Θέλω να ηρεμήσεις, όμως, εδώ μέσα. Πετάς ένα σχόλιο που ξέρεις ότι θα προκαλέσεις και δεν τηρείς τουλάχιστον τα προσχήματα να το παραθέσεις πιο ήπια. Γνωρίζεις ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις και όμως το κάνεις! Γιατί; Μπορείς να μου πεις; Εμείς τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή; Τους πυροσβέστες σε κάθε ποστ "μπουρλότο" που κάνεις; Για όνομα του Θεού και της Παναγίας... κάλμαρε λίγο! Μην βλέπεις παντού φαντάσματα και εχθρούς! Και μεις Π.Α.Ο.Κ. είμαστε... τον μπελά μου μέσα!
Kranatos

barlow να σου θυμίσω τι είπε στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για το προσεχές ματς με τη Μπενφίκα..? :'(
Δεν απαιτώ να μάθει αδερφέ..
Άλλωστε γι'αυτό τη διορίζει τη διοίκηση, για να μη μπλέκεται τόσο πολύ αυτός δηλαδή..
Αλλά να μου έχει στα γραφεία αυτούς εξ αιτίας των οποίων κατάντησα να μην έχω μαντήλι να κλάψω όπως λες εσύ εγώ του το χρεώνω σαν τραγικό λάθος..

Ρε Ντίνο μια χαρά χαλαρός είμαι..
Τόσα άκουσα από όλους και ούτε καν "τσίμπησα"..
Για το πρώτο ποστ που έκανα και λογικά σ'αυτό αναφέρεσαι ε δε γίνεται ρε δερβίση να παραθέσω αυτό το ντοκουμέντο που με χάλασε το μυαλό μόλις το είδα και να κάνω πως δεν συμβαίνει τίποτα..
Και δεν έγραψα επιθετικά προς κάποιο μέλος του φόρουμ και ούτε είχα κάποιο τέτοιο σκοπό εξ αρχής..
Με αυτούς που χειρίστηκαν το θέμα Πάμπλο σάλταρα και όλα τα βέλη πήγαιναν προς τα κει..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kranatos την Τρί 14 Ιαν 2014, 00:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ήταν 4 ΠΑΟΚτσήδες και μαλώνανε
ο ένας φορούσε μπλούζα Γκαρσία, αλλά παλιά (με το προηγούμενο σήμα)
ο άλλος φορούσε μπλούζα Γκαρσία φετινή (με το δίχρωμο σήμα)
ο άλλος φορούσε μπλούζα από το ΣΦ Σκύδρας
και ο τέταρτος μπλούζα Γκαρσία της Ξάνθης (αλλά δε την φορούσε, την είχε δεμένη στη μέση)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

mpafos4 έγραψε:
Η υπομονή τελείωσε..

Σε αρκετούς απο αυτους ναι ειναι οτι προβλημα τους δυστυχώς
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”