14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
ampalaeos

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από ampalaeos »

shark4 έγραψε:Αυτο που εγινε εχθες αγγιζει τα ορια της σχιζοφρενειας.... Να κερδιζουμε με 5αρα μαλιστα, ενας παικτης μας να εχει σκοραρρει δις , αντιπαλοι οπαδοι να μην υπαρχουν και μια ομαδα απο .... να βριζει εν χορω τον σκορερ.... :shock:

Οταν λεμε οτι η μ@λακια εχει χτυπησει κοκκινο καποιοι μας λενε υπερβολικους.... :?
Το μπετοβλακες ειναι μεσα στα πλαισια των κανονισμων του φορουμ?

Επισης επειδη το αλλο τοπικ κλειδωσε και δεν μπορεσα να απαντησω στον φιλο Realcon, συγνωμη που γραφω μονο οταν πιστευω πως ειναι αναγκη να ακουστει και η αλλη αποψη. Πιστευω ομως πως δεν θα πρεπει να δικαιολογηθω ακομα και γιαυτο. Και επισης πιστευε οτι θελεις για μενα, εγω δεν εχω προβλημα να πιω και καφε μαζι σου, δεν τρωω κοσμο, απλα δεν συμφωνω με τις αποψεις σου. Οπως ομως τις σεβομαι εγω, ετσι θα θελα να τις σεβεσαι και εσυ και να μην αφηνεις υπονοουμενα για σκουλικια. Ελεος δηλαδη..
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Δεν το συνεχίζω!
Να είσαι καλά, ότι και να κάνεις!
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα!!!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

@Kranatos
Δεν έχεις καθόλου άδικο εδώ. Θα το βρω και θα το σβήσω. Κανένας δεν πρέπει να "ξεφεύγει" στους χαρακτηρισμούς του.
ampalaeos

Δημοσίευση από ampalaeos »

Realcon έγραψε:Δεν το συνεχίζω!
Να είσαι καλά, ότι και να κάνεις!
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα!!!
Οτι καλυτερο και σε σενα φιλε μου.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ Ο-Λ-Α.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Ενταξει το αλλαζω....Οχι μπετοβλακες αλλα "αγανακτισμενοι "..... 8-)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αααα μπραβο...
Αντε να ηρεμησουμε εχουμε και κληρωση.. 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

Kranatos έγραψε:Realcon όταν λες "Οι καιροί... το εισιτήριο 2.500 δρχ. Δώσε 3.000 Τελειώσανε και ΤΖΟΥΖΕΙ!!!" τι ακριβώς εννοείς..?

Επίσης Dino να δεχθώ εγώ να φύγουν οι χαρακτηρισμοί και τα νούμερα για τον Σαλπιγγίδη αλλά δε γίνεται να κοσμούν το νήμα εκφράσεις όπως "μπετόβλακες" που αναφέρονται σε οπαδούς του ΠΑΟΚ..
Και πρόσεξε, στη μία περίπτωση απαγορεύεται να κακοχαρακτηρισθεί ο τύπος που παίρνει 800.000 το χρόνο ΑΠΟ τον ΠΑΟΚ ενώ στη δεύτερη χαρακτηρίζονται ελαφρά τη καρδία μεροκαματιάρηδες που μια ζωή πληρώνουν ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ..
Αυτήν την καραμέλα "ο κοντός που παίρνει 800.000 από τον ΠΑΟΚ μας (μου)" πότε θα την κόψετε; Το ότι ανανέωσε πέρσυ, με 350.000/χρόνο και χαρίζοντας οφειλόμενα, είναι μια είδηση που η θολούρα σας δε σας επέτρεψε να την δεχτείτε;
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Kranatos έγραψε:Realcon όταν λες "Οι καιροί... το εισιτήριο 2.500 δρχ. Δώσε 3.000 Τελειώσανε και ΤΖΟΥΖΕΙ!!!" τι ακριβώς εννοείς..?

Επίσης Dino να δεχθώ εγώ να φύγουν οι χαρακτηρισμοί και τα νούμερα για τον Σαλπιγγίδη αλλά δε γίνεται να κοσμούν το νήμα εκφράσεις όπως "μπετόβλακες" που αναφέρονται σε οπαδούς του ΠΑΟΚ..
Και πρόσεξε, στη μία περίπτωση απαγορεύεται να κακοχαρακτηρισθεί ο τύπος που παίρνει 800.000 το χρόνο ΑΠΟ τον ΠΑΟΚ ενώ στη δεύτερη χαρακτηρίζονται ελαφρά τη καρδία μεροκαματιάρηδες που μια ζωή πληρώνουν ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ..
για το "μια ζωη πληρωνουν ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ" κραταω καποιες επιφυλαξεις
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Έχεις στοιχεία για τη σοβαρή καταγγελία που κάνεις ή άκουσες στο καφενείο να το λένε φήμες..?
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Αστον εκει μπροστα,ρε,Ολλανδε!!!

Αφησε τον 4-5 ματς σερι και μετα βγαλτον εαν δεν σου κανει!!!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Kranatos έγραψε:δε γίνεται να κοσμούν το νήμα εκφράσεις όπως "μπετόβλακες" που αναφέρονται σε οπαδούς του ΠΑΟΚ..

Γιατι εχεις την εντυπωση οτι οι οπαδοι του ΠΑΟΚ ειναι ολοι εξυπνοι ? Προφανως θα υπαρχουν και βλακες ... Οπως παντου ...Σε αυτους αναφερομουνα .....

Και κατα τη γνωμη μου αυτα που ειπαν εχθες ηταν βλακεια ... Δεν ηταν εγκλημα αλλα θεωρω οτι ηταν βλακεια....

Παρολα αυτα , απεσυρα οπως ειδες την επιμαχη λεξη και την αντικατεστησα με την λεξη "αγανακτισμενος" .... 8-)
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Kranatos έγραψε:Έχεις στοιχεία για τη σοβαρή καταγγελία που κάνεις ή άκουσες στο καφενείο να το λένε φήμες..?
ξερεις την παροιμία για την μύγα υποθέτω. δεν είπα ότι μια ζωή τα παίρνουν απο τον ΠΑΟΚ απλά κρατάω επιφυλάξεις για τον μια ζωη πληρώνουν στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Πόση υπομονή να κάνουμε με τα off-topic;
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Δηλαδή ρε Σαρκ αν κατά τη δικιά μου γνώμη πεις κι εσύ κάτι που θεωρώ εγώ βλακεία, έχω το δικαίωμα να σε χαρακτηρίσω μπετόβλακα..?
Δε νομίζω..

Λέφη άσε τις μύγες και τις παροιμίες. Σε ξαναρωτάω. Εσύ που βγαίνεις και δηλώνεις ότι έχεις επιφυλάξεις ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πληρώνουν τα εισιτήριά/διαρκείας τους, έχεις αποδείξεις για αυτές τις επιφυλάξεις ή είναι να'χαμε να λέγαμε και άρα το πέταξες έτσι για να δημιουργήσεις εντυπώσεις..?
Γιατί με εικασίες μπορώ να σου φέρω παράδειγμα άπειρες προσβλητικές επιφυλάξεις..
Θες να μπούμε σ'αυτό το τρυπάκι ή να κάνουμε μια σοβαρή και τεκμηριωμένη κουβέντα..?

Και τέρμα τα off :D
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Γι αυτο την απεσυρα την επιμαχη φραση .... Και μπορω να προσδωσω ακομα πιο πολυ πονο με την φραση "αγανακτισμενοι μεροκαματιαρηδες" .... 8-)

Game over και απο εμενα τα off...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”