Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικά
- hasio_john
Re: Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικ
Αδερφέ , από δω και πέρα (εγώ προσωπικά), πάντα θα κρατάω μικρό καλάθι!
Βασικά θα το κάνω για να σώσω την υγεία μου και να είμαι όρθιος να βλέπω την κόρη να μεγαλώνει.
Έχω αρρωστήσει βαριά να περιμένω την ομάδα μας να πάει ψηλά...
Βασικά θα το κάνω για να σώσω την υγεία μου και να είμαι όρθιος να βλέπω την κόρη να μεγαλώνει.
Έχω αρρωστήσει βαριά να περιμένω την ομάδα μας να πάει ψηλά...
Ο ΠΑΟΚ είναι χαρά πίκρα και ξανά χαρά ......δεν θα αυτοκτονησουμε κιόλας επειδή δεν περάσαμε τον Άγιαξ πάντα περνεις τα θετικά ακόμη και στην στραβή και συνεχίζεις αλλιώς δεν υπαρχει λόγος να παρακολουθεις την ομάδα αν κινδυνεύει η υγεία σου
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- hasio_john
Μα αυτό σημαίνει να είσαι ΠΑΟΚ ..., να τον βλέπεις ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ!

- Παλαιολόγος
περσι η ραπιντ βιεννης τον απεκλεισε τον αγιαξ 

Μπορει να ηταν εναντιον της Λοκομοτιβα, αλλα εκει στο Tbilisi ο ΠΑΟΚ εχει την μεγαλυτερη εκτος εδρας νικη του. Ντροπη που δεν το ανεφερε κανενας
Κατα τα αλλα, ενισχυμενη ειναι φετος σε σχεση με περυσι καθως πηρε πολλους διεθνεις παικτες. Το οτι πουλησανε τον πρωτο τους σκορερ ειναι καλο αλλα εχουν ακομα δυναμη μπροστα στις αντεπιθεσεις. Σκληρη αμυνα οπως ειπε ο Πιλοτος, αλλα αμα τους πεταξεις ενα γκολ νωρις, θα ανοιχτουν χωρις λογο και θα το πληρωσουν. Προφανως ειναι ομαδα που περναμε, δεν χωραει συζητηση σε αυτο

Κατα τα αλλα, ενισχυμενη ειναι φετος σε σχεση με περυσι καθως πηρε πολλους διεθνεις παικτες. Το οτι πουλησανε τον πρωτο τους σκορερ ειναι καλο αλλα εχουν ακομα δυναμη μπροστα στις αντεπιθεσεις. Σκληρη αμυνα οπως ειπε ο Πιλοτος, αλλα αμα τους πεταξεις ενα γκολ νωρις, θα ανοιχτουν χωρις λογο και θα το πληρωσουν. Προφανως ειναι ομαδα που περναμε, δεν χωραει συζητηση σε αυτο
Τι εννοεις δεν ανεφερε κανενας; Τοσα ατομα λεγαμε Τιφλιδα για να ξανασπασει το ρεκορ πριν μας κατσει ρε 

- Freedom_Eagle
Θεωρώ εφικτή, εύκολη, και αναμενόμενη την πρόκριση.
Αλλά ΠΑΟΚ είσαι, εδώ θα είμαι για τους διθυράμβους σε περίπτωση εξευτελισμού του αντιπάλου, εδώ θα είμαι να ακούσω και την ατελείωτη κριτική σε περίπτωση "ελαφράς" πρόκρισης. Δεν μιλάω για αποκλεισμό, κανονίστε. Δεν θα σηκώνει το site την κίνηση.
Εγώ ένα πράγμα κρατάω από τον αποκλεισμό προχθές. Τη χαμμένη ευκαιρία να ξεκινήσει η ρημάδα η χρονιά με την πολυπόθητη ηρεμία στην εξέδρα. Ούτε πιθανούς ομίλους Τσουλού, ούτε "ανέβασμα επιπέδου". Ηρεμία.
Εδώ ο Τούντορ με 5 τεμάχια στην Μπρόντμπι κέρδισε ηρεμία μέχρι τον Νοέμβριο, ο Ιβίτσαρος θα προλάβαινε τα πρώτα λουλούδια της άνοιξης.
Αλλά ΠΑΟΚ είσαι, εδώ θα είμαι για τους διθυράμβους σε περίπτωση εξευτελισμού του αντιπάλου, εδώ θα είμαι να ακούσω και την ατελείωτη κριτική σε περίπτωση "ελαφράς" πρόκρισης. Δεν μιλάω για αποκλεισμό, κανονίστε. Δεν θα σηκώνει το site την κίνηση.

Εγώ ένα πράγμα κρατάω από τον αποκλεισμό προχθές. Τη χαμμένη ευκαιρία να ξεκινήσει η ρημάδα η χρονιά με την πολυπόθητη ηρεμία στην εξέδρα. Ούτε πιθανούς ομίλους Τσουλού, ούτε "ανέβασμα επιπέδου". Ηρεμία.
Εδώ ο Τούντορ με 5 τεμάχια στην Μπρόντμπι κέρδισε ηρεμία μέχρι τον Νοέμβριο, ο Ιβίτσαρος θα προλάβαινε τα πρώτα λουλούδια της άνοιξης.

αυτα παθαινει καποιος οταν γυρναει σπιτι αρων αρων και διαβαζει στα γρηγορα τι εχει γραφτειpgetsos έγραψε:Τι εννοεις δεν ανεφερε κανενας; Τοσα ατομα λεγαμε Τιφλιδα για να ξανασπασει το ρεκορ πριν μας κατσει ρε

Ανακαλω! σε μενα η

Παλαιολόγος έγραψε:περσι η ραπιντ βιεννης τον απεκλεισε τον αγιαξ
Και εμας επισης επι Δωνη,μπηκαμε και στην μπουκα της ΟΥΕΦΑ με τους βαζελοναζι αυστριακους.
Η κλήρωση πολύ καλή έως εξαιρετική.Τίποτα ιδιαίτερο οι Γεωργιανοί,να χαμε να λέγαμε.
Ο φετινός ΠΑΟΚ περνάει 0-3 από την Τιφλίδα εύκολα.
Ο φετινός ΠΑΟΚ περνάει 0-3 από την Τιφλίδα εύκολα.
Είδαμε πόση σημασία έχει που δεν μπήκαμε για λίγους πόντους στους ισχυρούς του CHL ώστε ούτε Αγιαξ να είχαμε για αντίπαλο ούτε Πόρτο ή τα άλλα μεγαθήρια για να μπούμε τελικά στους ομίλους του CHL. Αφέλειες σαν τις περσινές του Ιγκορ που διάλεξε ως πιο σημαντικό το μάτς με την ζέλα, αντί του ευρωπαικού με την Κράσνονταρ, και έμεινε ικανοποιημένος με ισοπαλίες με Καμπάλα αλλά και παλαιότερα με Χούμπ και αφελή αντιμετώπιση της ΑΖ εντός που έπαιζε με τα δεύτερα και παίζονταν η κορυφή όπου τελικά δεν την κατακτήσαμε και παίξαμε με Μπενφίκα, θέλω να πιστεύω ότι μας έγιναν βίωμα και δεν θα τις έχουμε από δω και πέρα.
Άσχετα αν πάμε και πάρουμε φέτος πρωτάθλημα ή όχι, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όποια γμημενη αφέλεια μας κυνηγά για τα επόμενα 5 χρόνια ενώ καλές χρονιές μας κρατάνε ψηλά για τα επόμενα πέντε χρόνια. Και εδώ ακριβώς έχουμε την δυσκολία για του χρόνου, αφού θα αφήσουμε πίσω μας τους περισσότερους πόντους της 5ετίας που μαζέψαμε το 2011/2012 με την καλή πορεία μας μέχρι τον αποκλεισμό από ΤΣΣΚΑ. Πρέπει λοιπόν να αντικαταστήσουμε τους πόντους αυτούς με την φετινή μας πορεία, για να μην κατρακυλήσουμε θέσεις και να πάμε ψηλότερα στα επόμενα χρόνια, πετώντας αμέσως μετά την κ@λ@χρονιά με την Ραπίντ.
Κυνικά λοιπόν θέλουμε δύο νίκες με Τιφλίδα και στόχο να μαζέψουμε στους ομίλους πολλούς πόντους περνώντας και στις επόμενες φάσεις. Σημαντικό θα είναι να μπούμε στην κληρωτίδα των ομίλων ως μια από τις 12 επικεφαλής ώστε να αποφύγουμε στον όμιλο τα 12 μεγαθήρια και να μαζέψουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε από τις άλλες τρείς θεωρητικά πιο αδύναμες.
Η κατάσταση ως τώρα για να είμαστε στους 12 επικεφαλής είναι:
Σίγουροι επικεφαλής είναι:
1. Schalke 04
2. Zenit St. Petersburg
3. Ο χαμένος του CHL ματς FC Porto-Roma
4. Manchester United
5. Athletic Bilbao
6. Internazionale
7. Fiorentina
8. Sporting Braga
Μένουν 4 θέσεις τις οποίες διεκδικούν ως φαβορί των αγώνων τους οι παρακάτω και εμείς θέλουμε να σπάσει το φαβορί σε τουλάχιστον 3 αγώνες (με μπλέ τα αουτσάιντερ που θέλουμε να περάσουν) :
9. Shakhtar - Basaksehir
10. Olympiakos - Aruca
11. Anderlecht - Slavia Praque
12. AZ Alkmaar - Voivodina
13. Fenerbahçe - Grasshopers
14. Sparta Praha - SønderjyskE
15. P.A.O.K.
Ταυτόχρονα δεν θέλουμε να "πέσει" sto Europa League κάποιο από τα παρακάτω φαβορί των πλει όφ του CHL άρα
θέλουμε να περάσουν όλα τα φαβορί (με μπλέ χρώμα) από τα παρακάτω play off μάτς του CHL, αλλιώς θα τους βρούμε πάνω από μας:
Manchester City - Steaua
Villarreal - Monaco
Ajax - Rostov
Viktoria Plzen - Ludogorets
FC Salzburg - Dinamo Zagreb
Borussia Mönchengladbach - Young Boys
Celtic - Hapoel Beer Sheva
Ας ελπίσουμε να δουλέψουμε φέτος καλά για τις επόμενες 5 χρονιές, κυνηγώντας τον κάθε πόντο, ώστε να είμαστε ψηλότερα στις κατατάξεις και σε καλύτερες συνθήκες για τους ομίλους του ΤΣΛ, όποια χρονιά χρειαστεί, ώστε να μην ψάχνουμε απαραίτητα υπερβάσεις.
Άσχετα αν πάμε και πάρουμε φέτος πρωτάθλημα ή όχι, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όποια γμημενη αφέλεια μας κυνηγά για τα επόμενα 5 χρόνια ενώ καλές χρονιές μας κρατάνε ψηλά για τα επόμενα πέντε χρόνια. Και εδώ ακριβώς έχουμε την δυσκολία για του χρόνου, αφού θα αφήσουμε πίσω μας τους περισσότερους πόντους της 5ετίας που μαζέψαμε το 2011/2012 με την καλή πορεία μας μέχρι τον αποκλεισμό από ΤΣΣΚΑ. Πρέπει λοιπόν να αντικαταστήσουμε τους πόντους αυτούς με την φετινή μας πορεία, για να μην κατρακυλήσουμε θέσεις και να πάμε ψηλότερα στα επόμενα χρόνια, πετώντας αμέσως μετά την κ@λ@χρονιά με την Ραπίντ.
Κυνικά λοιπόν θέλουμε δύο νίκες με Τιφλίδα και στόχο να μαζέψουμε στους ομίλους πολλούς πόντους περνώντας και στις επόμενες φάσεις. Σημαντικό θα είναι να μπούμε στην κληρωτίδα των ομίλων ως μια από τις 12 επικεφαλής ώστε να αποφύγουμε στον όμιλο τα 12 μεγαθήρια και να μαζέψουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε από τις άλλες τρείς θεωρητικά πιο αδύναμες.
Η κατάσταση ως τώρα για να είμαστε στους 12 επικεφαλής είναι:
Σίγουροι επικεφαλής είναι:
1. Schalke 04
2. Zenit St. Petersburg
3. Ο χαμένος του CHL ματς FC Porto-Roma
4. Manchester United
5. Athletic Bilbao
6. Internazionale
7. Fiorentina
8. Sporting Braga
Μένουν 4 θέσεις τις οποίες διεκδικούν ως φαβορί των αγώνων τους οι παρακάτω και εμείς θέλουμε να σπάσει το φαβορί σε τουλάχιστον 3 αγώνες (με μπλέ τα αουτσάιντερ που θέλουμε να περάσουν) :
9. Shakhtar - Basaksehir
10. Olympiakos - Aruca
11. Anderlecht - Slavia Praque
12. AZ Alkmaar - Voivodina
13. Fenerbahçe - Grasshopers
14. Sparta Praha - SønderjyskE
15. P.A.O.K.
Ταυτόχρονα δεν θέλουμε να "πέσει" sto Europa League κάποιο από τα παρακάτω φαβορί των πλει όφ του CHL άρα
θέλουμε να περάσουν όλα τα φαβορί (με μπλέ χρώμα) από τα παρακάτω play off μάτς του CHL, αλλιώς θα τους βρούμε πάνω από μας:
Manchester City - Steaua
Villarreal - Monaco
Ajax - Rostov
Viktoria Plzen - Ludogorets
FC Salzburg - Dinamo Zagreb
Borussia Mönchengladbach - Young Boys
Celtic - Hapoel Beer Sheva
Ας ελπίσουμε να δουλέψουμε φέτος καλά για τις επόμενες 5 χρονιές, κυνηγώντας τον κάθε πόντο, ώστε να είμαστε ψηλότερα στις κατατάξεις και σε καλύτερες συνθήκες για τους ομίλους του ΤΣΛ, όποια χρονιά χρειαστεί, ώστε να μην ψάχνουμε απαραίτητα υπερβάσεις.
Σωστός σε όλα.
Να συμπληρώσω πως στην τρέχουσα χρονιά οι βαθμοί μας είναι 27.600 (61η θέση) αφού "πετάξαμε" την καλύτερη συγκομιδή μας (11.520)
Για να βρεθούμε στο μέλλον στα φαβορί των προκριματικών C.L πρέπει να σταθεροποιηθουμε στους 40,000 + βαθμούς
Να συμπληρώσω πως στην τρέχουσα χρονιά οι βαθμοί μας είναι 27.600 (61η θέση) αφού "πετάξαμε" την καλύτερη συγκομιδή μας (11.520)
Για να βρεθούμε στο μέλλον στα φαβορί των προκριματικών C.L πρέπει να σταθεροποιηθουμε στους 40,000 + βαθμούς
Tzelas έχεις απόλυτο δίκιο. Η επιτυχία στην Ευρώπη θέλει προγραμματισμό και συνέχεια κι όχι απλά πυροτεχνήματα. Και κυνήγι κάθε πόντου. Η 3ετία του ffp και η 5ετία του uefa ranking έχουν αλλάξει τον τρόπο κατανομής των μπάτζετ, που δεν είναι πια ξερά ετήσια, πόσα δίνω τόσα παίρνω (τη μια χρονιά μπορεί να υπάρχει χασούρα λόγω επένδυσης αλλά την επόμενη κέρδος λόγω πωλήσεων), αλλά και τον τρόπο που στήνονται τα ρόστερ ώστε να αντέξουν τους πολλούς αγώνες. Σε μερικά θέματα χρειαζόμαστε πιο μοντέρνα σκέψη σε σχέση με παλιότερα.
Δυο μικρές διορθώσεις σε αυτά που έγραψες. Δεν ανέφερες τη χρονιά του ΑΑ που ήταν από τις χειρότερες σε συγκομιδή. Και για το θέμα της 12άδας είναι σχεδόν απίθανο γιατί Monaco Steaua και Ludogorets είναι πάνω από μας οπότε και οι ισχυροί να περάσουν πάλι από κάτω είμαστε. Ίσως περάσουμε τη Ludogorets με την οποία είμαστε στους 100 βαθμούς διαφορά αλλά πρέπει να γίνουν σημεία και τέρατα να μπούμε στους 12. Δεύτερη δυναμικότητα θα είμαστε. Αν πάμε καλά φέτος του χρόνου ξεκινάμε από σαφώς καλύτερη βάση.
Δυο μικρές διορθώσεις σε αυτά που έγραψες. Δεν ανέφερες τη χρονιά του ΑΑ που ήταν από τις χειρότερες σε συγκομιδή. Και για το θέμα της 12άδας είναι σχεδόν απίθανο γιατί Monaco Steaua και Ludogorets είναι πάνω από μας οπότε και οι ισχυροί να περάσουν πάλι από κάτω είμαστε. Ίσως περάσουμε τη Ludogorets με την οποία είμαστε στους 100 βαθμούς διαφορά αλλά πρέπει να γίνουν σημεία και τέρατα να μπούμε στους 12. Δεύτερη δυναμικότητα θα είμαστε. Αν πάμε καλά φέτος του χρόνου ξεκινάμε από σαφώς καλύτερη βάση.
Monaco Steaua και Ludogorets είναι απο κάτω μας
Οι βαθμοι που ισχυουν για τα γκρουπ δυναμικοτητας είναι fix κάθε φόρα,γιατί μετράει η περσινή συγκομιδή κάθε ομαδας.
Οι βαθμοί που θα μαζέψουμε φέτος θα ισχύσουν για τα προκριματικα/ομίλους της σεζόν 2017/18
Οι βαθμοι που ισχυουν για τα γκρουπ δυναμικοτητας είναι fix κάθε φόρα,γιατί μετράει η περσινή συγκομιδή κάθε ομαδας.
Οι βαθμοί που θα μαζέψουμε φέτος θα ισχύσουν για τα προκριματικα/ομίλους της σεζόν 2017/18