71.Παναγιώτης Γλύκος
- Trilofiotis
- falconakis
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Παναγιώτη πολύχρονος!
Ελπίζω ο ανταγωνισμός να σε πεισμώσει και να γυρίσεις στην 11αδα καλύτερος!

Ελπίζω ο ανταγωνισμός να σε πεισμώσει και να γυρίσεις στην 11αδα καλύτερος!

Απ''οτι φαίνεται ο Τούντορ αποφάσισε να τον χρίσει πρώτο τερματοφύλακα ξεκινώντας από την Κράσνονταρ. Ελπίζω να πάρει την ευκαιρία του και να μας βοηθήσει όπως και στο παρελθόν.
Ο Ολσεν θα έχει τον χρόνο να κάνει την αυτοκριτική του μετά από το ταρακούνημα αυτό, να δουλέψει για να ξανακερδίσει τη θέση του.
Εγώ τον Ολσεν τον πιστεύω ακόμα, αλλά θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.
Ο Ολσεν θα έχει τον χρόνο να κάνει την αυτοκριτική του μετά από το ταρακούνημα αυτό, να δουλέψει για να ξανακερδίσει τη θέση του.
Εγώ τον Ολσεν τον πιστεύω ακόμα, αλλά θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.
- Trilofiotis
Κανόνισε Παναγιώτη να χτυπάνε τα κινητά μου την Πέμπτη μετά το ματς να με παρακαλάς για να σε αναλάβω μετά το Τζαβέλλα ε, κανονισε να δώσεις πάτημα να σε φάνε κακομοιρη μου!
ΜΠΕΣ ΓΕΡΑ ΓΛΥΚΕ, ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ* ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!
*χάλια ακούγεται αυτο το ορισμένοι αλλα ήθελα να ειμαι δίκαιος :/

ΜΠΕΣ ΓΕΡΑ ΓΛΥΚΕ, ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ* ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!
*χάλια ακούγεται αυτο το ορισμένοι αλλα ήθελα να ειμαι δίκαιος :/
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
- Trilofiotis
δεν υπάρχει τερματοφύλακας Γλύκος τέλος.Και οσοί έχετε μικρή μνήμη διαβάστε τις
πρώτες σελίδες του forum.
πρώτες σελίδες του forum.
- Dinos_Liverpool
Υπάρχει, φίλε! Εκτός από τα γνωστά λάθη που έχει κάνει, έχει κάνει και εξαιρετικές εμφανίσεις. Για να μην έχουμε κοντή μνήμη, πρέπει να τα θυμόμαστε όλα.
- Trilofiotis
Δεν μπορώ να καταλάβω σε τι κερδίζουν οι αδερφοι που ειναι τοσο ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ για παίχτες της ομάδας...
Δηλαδή έχουμε ένα τερματοφύλακα που τον πήραμε για βασικο, υπερβολικά ντεφορμέ. Τον στηρίξαμε, τον δοκιμάσαμε, ήταν και η 1η μας μεταγγραφή πανεθεμάτονα. ΟΠΟΙΑ και να ειναι η άποψη σας για το Γλύκο, μονο εγώ βλέπω μονοδρομο το να τον στηρίξουμε σ'αυτη τη δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει η ομάδα στη θέση 1;
Αν τον φάμε, θα κάνουμε τον ντεφορμέ Όλσεν (ο οποίος μάλιστα κατ εμε 50% τουλάχιστον ειναι ντεφορμέ λογω ψυχολογίας) να αισθάνεται ΑΚΟΜΑ μεγαλύτερη πιεση, την οποια δεν ΜΠΟΡΕΙ να διαχειριστεί με τιποτα αυτη τη στιγμή.
Δηλαδή αν βγώ εγώ στο τοπικ του Όλσεν και του καθενός που εγώ "κρίνω ότι δε κάνει", να πω ότι δεν υπάρχει έτσι σκέτο, χωρις κανενα λογο και λογική, σε τι βοηθάω εμενα, το λαό ή τον ΠΑΟΚ; Πειτε με να μάθω.
Δηλαδή έχουμε ένα τερματοφύλακα που τον πήραμε για βασικο, υπερβολικά ντεφορμέ. Τον στηρίξαμε, τον δοκιμάσαμε, ήταν και η 1η μας μεταγγραφή πανεθεμάτονα. ΟΠΟΙΑ και να ειναι η άποψη σας για το Γλύκο, μονο εγώ βλέπω μονοδρομο το να τον στηρίξουμε σ'αυτη τη δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει η ομάδα στη θέση 1;
Αν τον φάμε, θα κάνουμε τον ντεφορμέ Όλσεν (ο οποίος μάλιστα κατ εμε 50% τουλάχιστον ειναι ντεφορμέ λογω ψυχολογίας) να αισθάνεται ΑΚΟΜΑ μεγαλύτερη πιεση, την οποια δεν ΜΠΟΡΕΙ να διαχειριστεί με τιποτα αυτη τη στιγμή.
Δηλαδή αν βγώ εγώ στο τοπικ του Όλσεν και του καθενός που εγώ "κρίνω ότι δε κάνει", να πω ότι δεν υπάρχει έτσι σκέτο, χωρις κανενα λογο και λογική, σε τι βοηθάω εμενα, το λαό ή τον ΠΑΟΚ; Πειτε με να μάθω.
Γιατί δεν υπάρχει Γλύκος; 3 χρόνια όσες φορές τον καλεσαν να ανταποκριθεί δεν τα πήγε άσχημα ( με τις αδυναμίες ποιυ έχει, αυτό ισχύει ).
Ειδικά πέρσι αν δεν τραυματίζονταν πιθανώς να έβγαζε την χρονιά σαν πρώτος. Τώρα αν θα ανταποκριθεί αυτή τη φορά θα δείξει.
Προσωρινή λύση είναι άλλωστε μέχρι να συνέλθει ο Ολσεν - αν συνέλθει - ή βρεθεί κάτι άλλο.
Ειδικά πέρσι αν δεν τραυματίζονταν πιθανώς να έβγαζε την χρονιά σαν πρώτος. Τώρα αν θα ανταποκριθεί αυτή τη φορά θα δείξει.
Προσωρινή λύση είναι άλλωστε μέχρι να συνέλθει ο Ολσεν - αν συνέλθει - ή βρεθεί κάτι άλλο.
- Dinos_Liverpool