9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από ronaldo »

ο χαβος τουλαχιστον επαιξε μπαλα σε αξιολογη κατηγορια
αυτος θα μας σωσει
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

teod1980 έγραψε:Φίλε μου πάντως αρκετοί εδώ μέσα και μιλάω για εδώ μέσα που διαβάζω τα σχόλια υπήρχαν που μιλούσανε για τη σχέση αξίας-συμβολαίου από τότε που δεν υπήρχε ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την επιστροφή του.
Είναι ένα γεγονός και είχαμε τη γνώμη πριν καν δούμε οποιαδήποτε εμφάνισή του να πούμε ότι είναι υψηλό το συμβόλαιο. Τώρα δεν μπορείς να το θεωρείς μέγιστη υποκρισία και να τσουβαλιάζεις τις απόψεις μας. Από τη στιγμή που ήρθε δεν υπάρχει κανένα θέμα ούτε στο γήπεδο ούτε πουθενά αλλού αλλά δε γίνεται άλλα να λέγαμε τότε κι άλλα να λέμε τώρα. Αυτό θα ήταν υποκρισία όπως ειλικρινές είναι που μιλούσαμε πριν τις εμφανίσεις του. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η πλειονότητα που τον ήθελε ήταν γιατί πέρισυ φορούσε πράσινα και φέτος ασπρόμαυρα, ικανοποιήσε ο ΠΑΟΚτσής απλά τον εγωϊσμό να ''κλέψει'' παίκτη από το ΠΟΚ.
Έχεις δίκαιο το έθεσα λίγο λάθος. Δεν εννοούσα ότι όποιος λέει για τα 800 υποκρίνεται αλλά ότι αυτοί που δεν το θέλουν γιατί το θεωρούν προδότη συχνά κρύβονται πίσω από αυτό το επιχείρημα το οποίο θεωρώ σωστό όπως έγραψα παραπάνω. Εμένα με ενδιαφέρουν μόνο τα αγωνιστικά κριτήρια, τη γνώμη μου για το πρώτο εξάμηνο του 2006 την κρατάω για τον εαυτό μου. Αυτό δε με φέρνει στην υποτιθέμενη "μία" ή την "άλλη" πλευρά (τι ανόητος διαχωρισμός) και νομίζω ότι οι περισσότεροι σκεφτόμαστε έτσι.

Ταμείο για το Σαλπιγγίδη καλό είναι να γίνει στο τέλος της χρονιάς. Αν δε βελτιωθεί, να γίνει οπωσδήποτε μείωση αποδοχών. Αν ναι, πάλι να γίνει γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά μικρότερη.
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

ειναι λιγο χαζο αυτο που θα πω αλλα αν δεν φυγει εκεινο το σαλπι απο την φανελα για να μπει το σαλπιγγιδης δεν προκειται να αρχισει να σκοραρει...
σοβαρα τωρα...μηπως πρεπει να αρχισουμε να στελνουμε λιγη θετικη σκεψη και ενεργεια, οχι μονο προς τον κοντο, αλλα και προς ολη την ομαδα;μπας και διωξει και αυτος αλλα και ολη η ομαδα το αγχος στην τελικη πασα και στο γκολ...
αποψη μου ειναι οτι ολα τα γκολ μπαινουν και ολα χανονται...απο ολους τους παικτες σε ολο τον κοσμο...απλα πρεπει η ομαδα να δινει ολο και περισσοτερες ευκαιριες στους επιθετικους για να σκοραρουν...και εκει πιστευω ειναι το προβλημα του σαλπι και του ΠΑΟΚ γενικοτερα...προπονητη θελει;παικτες αλλους θελει; αλλο συστημα θελει; δεν ξερω.. απλα μην το γ...με κι εμεις με την πρωτη ευκαιρια...
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Pegasus έγραψε:Μέγιστη υποκρισία το (ΣΩΣΤΟ) επιχείρημα των 800.000 και των κακών εμφανίσεων. Πείτε "δεν το γουστάρω επειδή είναι προδότης", θα είναι πιο ειλικρινές.

Είναι φανερό ότι αυτοί που τον κράζουν έχουν αυτό στο μυαλό. Σεβαστό αλλά ας λένε αυτό, όχι για τα 800.000 και τις εμφανίσεις γιατί κατ' αυτούς όσοι έχουν τέτοια επιχειρήματα είναι φυτά και λογιστές. Ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι της λογικής από εδώ τα φυτά και από εδώ τα ζάκια για να μην ανάψω άθελά μου "καβγά"...
Πιο λαθος δε γινεται...Ναι,τον αντιπαθω αλλα οταν τον κρινω τον κρινω βασει των χρηματων που παιρνει...Το ελεγα και πριν ερθει...800.000 ειναι παρα πολλα για εναν παικτη που δεν εχει θεση στο συστημα που παιζουμε...Απλα,οπως πολυ σωστα ειπε κι ο Τεοντ,ικανοποιηθηκε ο εγωισμος καποιων που ηθελαν να λενε οτι πηραμε παικτη απο το ΠΟΚ...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Άν, λέω, αν, τον κάνει πτνακι του ο 58χρονος Νταμπίζας, θα φταίει η ομάδα που δεν του κάνει κάθετες μπαλιές;
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Προσωπικα στο υπαρχον συστημα μόνο δεξι εξτρεμ μπορω να τον δω... Δηλαδη δεξια Σαλπι, αριστερα βιερινια και μπροστα ο Μουσλιμοβιτς...

Τωρα εφοσον ο Μουσλι ειναι μονιμως τραυματιας πρεπει και εσυ σαν coach να κανεις τις επιλογες σου... Ποιον θα βαλεις μπροστα; Τον Αθανασιαδη ή τον Παπάζογλου; Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...

Για αυτό ας έρθει ο νέος coach -και οχι ο Χαβος που απλα προσπαθει να κανει διαχειριση- και θα τον βαλει στην θεση που του ταιριάζει...

Αν θυμάστε καλά, οταν υπηρχαν οι φημες οτι κλεισαμε Σαλπιγγιδη, ολοι μας αυτη την εντυπωση ειχαμε οτι θα παιζει ο Σαντος... Δηλαδή οτι βρηκαμε ενα ακομη αξιοπιστο εξτρεμ που θα παιζει δεξια και ο Βιερινια αριστερα...
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

Sick Bastard έγραψε:Άν, λέω, αν, τον κάνει πτνακι του ο 58χρονος Νταμπίζας, θα φταίει η ομάδα που δεν του κάνει κάθετες μπαλιές;
συγνωμη αλλα αν συνεχισουν να τον παιζουν με ψηλες σεντρες και αν συνεχισουν οι μεσοι μας να δινουν την μπαλα προς τα πισω και προς τα πλαγια τοτε ακομα και ο ανατολακης να γυρισει, ποτνακι του θα τον εχει..ας παιξουμε και λιγο καθετο ποδοσφαιρο...τον πιο γρηγορο επιθετικο εχουμε, οχι τον πιο ψηλο...μαθηματικα ειναι;;;
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

πλέον όχι τον πιο γρήγορο... έχει χάσει αρκετή σπιρτάδα από τότε που τον θυμόμαστε στα ασπρόμαυρα..
SRV έγραψε:Ρε παιδιά στο α' ημίχρονο κάνει τουλάχιστον 4 κινήσεις και εξουδετερώνει τον αμυντικό και τα χαφ μας πετάνε αετό. Κανένεας αυτοματισμός. Το να έχεις ένα πυρηνικό όπλο σαν το Σάλπι και να μην μπορείς να πάρεις ούτε το 5% της ισχύος του είναι είναι νομίζω καθαρή ευθύνη του προπονητή. Ιωακείμ ψάξου.
πυρηνικό όπλο ο "σάλπι" ???????

μάλιστα
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

και να φανταστεις οι αμερικανοι ακομα τα ψαχνουν στο ιρακ...που να ξεραν οι ανιδεοι... :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
novitok

Δημοσίευση από novitok »

Άρε κοντέ, είσαι και πυρηνικό όπλο :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

Σου ευχομαι να βρεις το δρομο προς τα διχτυα μεσα στο καινουριο γηπεδο....Θα ναι το δικο σου δωρο για τα εγκαινια!
στο ευχομαι γιατι για μενα το αξιζεις!
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Makis4444 έγραψε:Πιο λαθος δε γινεται...Ναι,τον αντιπαθω αλλα οταν τον κρινω τον κρινω βασει των χρηματων που παιρνει...Το ελεγα και πριν ερθει...800.000 ειναι παρα πολλα για εναν παικτη που δεν εχει θεση στο συστημα που παιζουμε...Απλα,οπως πολυ σωστα ειπε κι ο Τεοντ,ικανοποιηθηκε ο εγωισμος καποιων που ηθελαν να λενε οτι πηραμε παικτη απο το ΠΟΚ...
Απάντησα πιο πάνω. Και ναι, είναι καλό να παίρνεις μη-τελειωμένους παίχτες αρκεί να ξέρεις ότι θα σου φανούν χρήσιμοι. Στο θέμα αυτό μέχρι στιγμής πέφτουμε έξω.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Sera4 έγραψε:
danirifle έγραψε:
SRV έγραψε:Ρε παιδιά στο α' ημίχρονο κάνει τουλάχιστον 4 κινήσεις και εξουδετερώνει τον αμυντικό και τα χαφ μας πετάνε αετό. Κανένεας αυτοματισμός. Το να έχεις ένα πυρηνικό όπλο σαν το Σάλπι και να μην μπορείς να πάρεις ούτε το 5% της ισχύος του είναι είναι νομίζω καθαρή ευθύνη του προπονητή. Ιωακείμ ψάξου.
πυρηνικό όπλο ο "σάλπι" ???????

μάλιστα
και να φανταστεις οι αμερικανοι ακομα τα ψαχνουν στο ιρακ...που να ξεραν οι ανιδεοι... :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
Πυρηνικό, ναι! Αλλά τι πυρηνικό? Απόβλητο..
Άβαταρ μέλους
SRV

Δημοσίευση από SRV »

Δεκτή η καζούρα, ήμουν κάπως υπερβολικός :oops: :D

Anyway, πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος έλληνας επιθετικός. Και άντε πέστε ότι εγώ είμαι Παοκτσάκι άρρωστο και τα βλέπω ασπρόμαυρα, αλλά όπως και να'χει το πιστεύουν και άλλοι (π.χ. Σάντος).

Το ότι δεν ταιριάζει στο σύστημά μας, στο σύστημα του ΠΑΟΚ του Σάντος έχει πλέον αποδειχτεί περίτρανα μετά από 12 πρωταθλήματος και 7-8 στην ευρώπη. Δε σημαίνει όμως αυτό ότι ο Σάλι είναι για τα σκυλιά. Μάλλον αυτοί που τον διαχειριζονται είναι.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

SRV έγραψε: Δε σημαίνει όμως αυτό ότι ο Σάλι είναι για τα σκυλιά
γι αυτον δεν ξερω αν ειναι για τα σκυλια...για τον δικο μας παλι... :twisted: :twisted: :lol: :lol:

SRV έγραψε:Δεκτή η καζούρα, ήμουν κάπως υπερβολικός :oops: :D
ετσι ρε φιλε να εχεις χιουμορ στη ζωη σου και να το δεχεσαι 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”