Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
-
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Ευτυχως για μενα και αυτο που
ΘΕΛΩ
και αυτο που
ΠΙΣΤΕΥΩ
ειναι το
Β΄
δεν περιμενα αλλη απαντηση απο τον Μπερλουσκονι.
ΘΕΛΩ
και αυτο που
ΠΙΣΤΕΥΩ
ειναι το
Β΄
δεν περιμενα αλλη απαντηση απο τον Μπερλουσκονι.
-
Αν εννοείς εμένα, μόνο ένα θα σου πω. Μακάρι να ήμουν o Berlusca! Όσες έχει μαμήσει αυτός, δεν τις έχει μαμήσει όλο το forum μαζί.. 
edit: Εν τω μεταξύ, χαμπάρι δεν είχα πάρει ότι παίζει "δημοψήφισμα"! Τώρα που το είδα, ψηφίζω
... ΠΑΟΚ.

edit: Εν τω μεταξύ, χαμπάρι δεν είχα πάρει ότι παίζει "δημοψήφισμα"! Τώρα που το είδα, ψηφίζω

Federacion έγραψε:Realcon είσαι Θεούλης!!Realcon έγραψε:Αυτήν την στιγμή παίζει Κορέα-Ιαπωνία.
Τι σχέση έχει;
Ο Αυστραλός σχολιαστής είπε για το ενδιαφέρον των Αράβων για την ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.
Βασικά άρχισε με το ότι οι Άραβες θέλουν να μπουν δυναμικα στο ποδόσφαιρο, μιλώντας για αγορές ομάδων και αναφέρθηκαν και στην δική μας ομάδα.
Μόλις δόθηκε πέναλτι για την Ιαπωνία άσχετο!!!
κάθεσαι κ βλέπεις βρέ όλα τα διεθνή ματς μήπως αναφερθεί ο ΠΑΟΚ μας κ η αγοραπωλησία απ τους Αραβες;;
Αυτό ειναι αφοσίωση!!!
![]()
![]()
![]()
υγ. το Β._

Β. Γιατι ειμαστε ανθρωποι και οσο ζουμε ελπιζουμε.
Σιγουρα οχι το Α. Γιατι αν ναυαγουσε οριστικα πιστευω η διοικηση θα το ελεγε.
Σιγουρα οχι το Α. Γιατι αν ναυαγουσε οριστικα πιστευω η διοικηση θα το ελεγε.
- khaledfreepaok
η διοικηση γενικα δεν λεει ποτε τιποτε.μετα βιας ανακοινωνει τους παιχτες μονο και μονο μην τους δουμε να παιζουνε σε κανα ματς και δεν ξερουμε τι γινεται.
για τους αραβες ψηφιζω Β δαγκωτο γιατι πιστευω οτι πανω απ ολα λειτουργουν σαν αγνοι οπαδοι της ομαδας απο μικρα παιδια και εκτος αυτου ο,τι επενδυση πανε να κανουν στην ελλαδα η οπουδηποτε προφανως και θα κριθει απο το ποσο τους στηριζει ο λαος μας γιατι εξαλλου στην ελλαδα αυτη την εποχη δεν εχουμε αναγκη ουτε απο λεφτα ουτε απο επενδυσεις
για τους αραβες ψηφιζω Β δαγκωτο γιατι πιστευω οτι πανω απ ολα λειτουργουν σαν αγνοι οπαδοι της ομαδας απο μικρα παιδια και εκτος αυτου ο,τι επενδυση πανε να κανουν στην ελλαδα η οπουδηποτε προφανως και θα κριθει απο το ποσο τους στηριζει ο λαος μας γιατι εξαλλου στην ελλαδα αυτη την εποχη δεν εχουμε αναγκη ουτε απο λεφτα ουτε απο επενδυσεις
gash04 έγραψε:Τελικά πριν μάθουμε το επόμενο επεισόδιο και την εξέλιξη του θα μου εξηγήσει κανείς τι παίζεται?
Θα έχουν ενδιαφέρον όλες οι απόψεις τώρα και όχι μετά που θα μιλάνε οι προφήτες.
![]()
Α.Έχει ναυαγήσει το ζήτημα
Β.Έχει κλείσει η ιστορία θετικά
Γ.Δόθηκε παράταση
Δ.Θα πάμε στα πέναλτι
ΠΑΟΚ σ'αγαπώ,yiannisPAOKitalia έγραψε: edit: Εν τω μεταξύ, χαμπάρι δεν είχα πάρει ότι παίζει "δημοψήφισμα"! Τώρα που το είδα, ψηφίζω... ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ είσαι ο ένας,
poll μέσα σε άλλο poll,
δεν έβαλε κανένας...

- ΑποστόληςΑ
Όταν δεν φαίνεται να κινείται τίποτε σημαίνει ότι κάτι ...κινείται
(μόνο σε σοβαρές ΠΑΕ)
(μόνο σε σοβαρές ΠΑΕ)
αποψή μου οτι η ησυχία που επικρατεί είναι διότι δεν γίνετε τίποτα...σε λίγο καιρό θα ξαναέρθει στην επιφάνεια το θέμα και θα αγωνιά ξανά ο ΠΑΟΚτσης για κανα μήνα όταν και θα μας πουν ή ότι κάτι στράβωσε ή ότι θέλουν και άλλο χρόνο… μετά θα υπάρχει πάλι ησυχία και κάποια στιγμή θα βγει το ίδιο ή ένα παρόμοιο θέμα και θα επαναληφθούν τα παραπάνω ξανά και ξανά και ξανά……
Υπομονή....συσπείρωση....σταμάτημα γκρίνιας....ταμείο τον Μάιο.Είναι τόσο δύσκολο?
Δεν γκρινιάζω αδερφέ απλά λέω την άποψη μου… δεν το έκανα τόσο καιρό γιατί γινόταν πανικός στο τοπικ και περίμενα να ηρεμήσουν τα πράγματα… υπομονή μπορώ άνετα να κάνω(έχω μάθει τόσα χρόνια)Argonaut4 έγραψε:Υπομονή....συσπείρωση....σταμάτημα γκρίνιας....ταμείο τον Μάιο.Είναι τόσο δύσκολο?
Πάντως σε αυτό που λες θα ήθελα να προσθέσω κάτι:
Υπομονή....συσπείρωση....σταμάτημα γκρίνιας και σταμάτημα αισιοδοξίας που πηγάζει από το τίποτα....ταμείο τον Μάιο ή τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο ή τον Δεκέμβριο. Είναι τόσο δύσκολο?
Αναθέρμανση για Αστακό και Κύπρο για όποιον διάβασε τις εξελίξεις υπήρξε τις τελευταίες μέρες.
Φάση διαπραγματεύσεων και μάλιστα πολύ σκληρών.
Φυσικά δεν έχει σχέση με εμάς αλλά έχει σχέση με όλους αυτούς απο εκείνα τα μέρη.
Φάση διαπραγματεύσεων και μάλιστα πολύ σκληρών.
Φυσικά δεν έχει σχέση με εμάς αλλά έχει σχέση με όλους αυτούς απο εκείνα τα μέρη.

Και όμως η ομάδα με την πορεία της μέχρι ΤΏΡΑ σε γεμίζει αισιοδοξία δεν είναι το ´τιποτά που λες....tsachou έγραψε:Δεν γκρινιάζω αδερφέ απλά λέω την άποψη μου… δεν το έκανα τόσο καιρό γιατί γινόταν πανικός στο τοπικ και περίμενα να ηρεμήσουν τα πράγματα… υπομονή μπορώ άνετα να κάνω(έχω μάθει τόσα χρόνια)Argonaut4 έγραψε:Υπομονή....συσπείρωση....σταμάτημα γκρίνιας....ταμείο τον Μάιο.Είναι τόσο δύσκολο?
Πάντως σε αυτό που λες θα ήθελα να προσθέσω κάτι:
Υπομονή....συσπείρωση....σταμάτημα γκρίνιας και σταμάτημα αισιοδοξίας που πηγάζει από το τίποτα....ταμείο τον Μάιο ή τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο ή τον Δεκέμβριο. Είναι τόσο δύσκολο?