Προσοχή!! Δεν λέει Bruce Lee, αλλά Bruce le. Είναι η εποχή όπου όλοι οι διανομείς ταινιών και τα κινηματογραφικά γραφεία εψαχναν μετά μανίας το πρώτο ξάδερφο του Bruce Lee , τον κουμπάρο τον μπατζανακη , και γενικά οποίον ήταν ευκαιρος , αφού ο αείμνηστος ως γνωστόν έπαιξε σε πολύ λίγες ταινίες κι 'έφυγε' απίστευτα νωρίςGospi έγραψε:Ο ορισμος του Π Ξ Σ!hasio_john έγραψε:Να τα λες όλα Αποστόλαρε, το μενού τότε δεν είχε μόνο Bruce Lee!~ΑποστόληςΑ έγραψε:Εμείς που μεγαλώσαμε με ταινίες του Bruce Lee τι πρέπει να δούμε;![]()
![]()
Τεραστιος Μπρους Λη!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ταινίες - σειρές
Re: Ταινίες - σειρές
- rade paprica
Έχεις δίκαιο, έτσι ήταν...Andrew R έγραψε:Προσοχή!! Δεν λέει Bruce Lee, αλλά Bruce le. Είναι η εποχή όπου όλοι οι διανομείς ταινιών και τα κινηματογραφικά γραφεία εψαχναν μετά μανίας το πρώτο ξάδερφο του Bruce Lee , τον κουμπάρο τον μπατζανακη , και γενικά οποίον ήταν ευκαιρος , αφού ο αείμνηστος ως γνωστόν έπαιξε σε πολύ λίγες ταινίες κι 'έφυγε' απίστευτα νωρίςGospi έγραψε:Ο ορισμος του Π Ξ Σ!hasio_john έγραψε:
Να τα λες όλα Αποστόλαρε, το μενού τότε δεν είχε μόνο Bruce Lee!~![]()
![]()
Τεραστιος Μπρους Λη!
αυτό επίσης που ίσως πολλοί δεν ξέρουν είναι και ότι ήταν ιδιαίτερα μορφωμένος με σπουδές στη φιλοσοφία
- ΑποστόληςΑ
O Bruce Lee δεν συμμετέχει στις χαζοταινίες που ποστάρετε. Έχει πρωταγωνιστήσει σε 4 ταινίες
1. THE BIG BOSS (Το Μεγάλο Αφεντικό») 1971
2. FISTS OF FURY (Ματωμένες γροθιές του Καράτε) 1972
3. WAY OF THE DRAGON (Ο κίτρινος πράκτωρ εναντίον της Μαφίας) 1972, εμφανίζεται και ο Chuck Norris
4. ENTER THE DRAGON (Ο κίτρινος πράκτωρ του Χονγκ Κονγκ) 1973
Ξεκίνησε τα γυρίσματα και μιας άλλη ταινίας GAME OF DEATH, την οποία δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει λόγω πρόωρου θανάτου.
(Εννοείται ότι τις έχω όλες σε dvd)
1. THE BIG BOSS (Το Μεγάλο Αφεντικό») 1971
2. FISTS OF FURY (Ματωμένες γροθιές του Καράτε) 1972
3. WAY OF THE DRAGON (Ο κίτρινος πράκτωρ εναντίον της Μαφίας) 1972, εμφανίζεται και ο Chuck Norris
4. ENTER THE DRAGON (Ο κίτρινος πράκτωρ του Χονγκ Κονγκ) 1973
Ξεκίνησε τα γυρίσματα και μιας άλλη ταινίας GAME OF DEATH, την οποία δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει λόγω πρόωρου θανάτου.
(Εννοείται ότι τις έχω όλες σε dvd)
Ασχετο το σχολιο για τον τεραστιο Bruce Lee σε σχεση με το Π Ξ Σ!Andrew R έγραψε:Προσοχή!! Δεν λέει Bruce Lee, αλλά Bruce le. Είναι η εποχή όπου όλοι οι διανομείς ταινιών και τα κινηματογραφικά γραφεία εψαχναν μετά μανίας το πρώτο ξάδερφο του Bruce Lee , τον κουμπάρο τον μπατζανακη , και γενικά οποίον ήταν ευκαιρος , αφού ο αείμνηστος ως γνωστόν έπαιξε σε πολύ λίγες ταινίες κι 'έφυγε' απίστευτα νωρίςGospi έγραψε:Ο ορισμος του Π Ξ Σ!hasio_john έγραψε: Να τα λες όλα Αποστόλαρε, το μενού τότε δεν είχε μόνο Bruce Lee!~![]()
![]()
Τεραστιος Μπρους Λη!
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY].
Απλα τον θυμηθηκα κ ειπα να δωσω τα ρισπεκτ μου!
Μεγαλωσαμε με την καψουρα να μαθουμε καρατε χαρη σ αυτον!
- rade paprica
Ασχετο το σχολιο για τον τεραστιο Bruce Lee σε σχεση με το Π Ξ Σ!Gospi έγραψε:Προσοχή!! Δεν λέει Bruce Lee, αλλά Bruce le. Είναι η εποχή όπου όλοι οι διανομείς ταινιών και τα κινηματογραφικά γραφεία εψαχναν μετά μανίας το πρώτο ξάδερφο του Bruce Lee , τον κουμπάρο τον μπατζανακη , και γενικά οποίον ήταν ευκαιρος , αφού ο αείμνηστος ως γνωστόν έπαιξε σε πολύ λίγες ταινίες κι 'έφυγε' απίστευτα νωρίςAndrew R έγραψε:[quote="Gospi"Ο ορισμος του Π Ξ Σ!
Τεραστιος Μπρους Λη!
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY].
Απλα τον θυμηθηκα κ ειπα να δωσω τα ρισπεκτ μου!
Μεγαλωσαμε με την καψουρα να μαθουμε καρατε χαρη σ αυτον!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]
αφού το πιάσαμε ο Bruce Lee ως κινέζος έκανε Kung Fu και ήταν αριστοτέχνης στο Wing Chun (τεχνική/είδος Kung Fu)
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Να σε διορθώσω λίγο, Γκοσπι, αλλά δεν είναι ΠΞΣ όπου Σ η σούβλα· είναι ΠΞΚGospi έγραψε:Ο ορισμος του Π Ξ Σ!hasio_john έγραψε:Να τα λες όλα Αποστόλαρε, το μενού τότε δεν είχε μόνο Bruce Lee!~ΑποστόληςΑ έγραψε:Εμείς που μεγαλώσαμε με ταινίες του Bruce Lee τι πρέπει να δούμε;![]()
![]()
Τεραστιος Μπρους Λη!
Πουτς@
Ξύλο
Καράτε
Α ναι! Σωστος ο χιονης για ακομη μια φορα!
Αν και μ αρεσει πολυ το Π Ξ Σ... κελαριστος ηχος στα αυτια [FACE WITH TEARS OF JOY]
Ερχεται και η σκηνη κατευθειαν!
Αν και μ αρεσει πολυ το Π Ξ Σ... κελαριστος ηχος στα αυτια [FACE WITH TEARS OF JOY]
Ερχεται και η σκηνη κατευθειαν!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Maximus
Και Οζαρκ έχουμε δει και φυσικα Peaky Blinders!invincible έγραψε:Και το Οzark είναι ωραίο. Το Peaky Blinders αν σου αρέσουν τα εποχής με κουστούμια και κουρέματα που ξανά βγήκαν στην μόδα τώρα. To The Wire θέλει ευκαιρίες Μαχ αλλά έχει κάτι seasons θυμάμαι που θέλει σιδερένια υπομονή για να τις δεις τώρα.
Ότι έχει να κάνει με '20-'30s ειναι αδυναμία μου, καθως είμαι φαν της τότε εποχής, αλλά και της μουσική swing...!
Αν και η εποχή των Peaky Blinders ξεκιναει 2-3 δεκαετίες πιο πριν, δηλαδή τέλη Βικτωριανης εποχής (Jack the ripper, Sherlock Holmes-επισης ενδιαφερουσα περίοδος )και φτανει μεχρι τα '20s...
Δεν εχω δει και θελω πολυ να δω Boardwalk Empire.
- Maximus
Το εχουμε δει και εμείς...bersekeros έγραψε:Όσοι βλέπετε καμία σειρούλα μαζί με τη γυναίκα ή την κοπέλα σας...
εμείς αυτή την περίοδο βλέπουμε το Outlander, κάπου στην 4η σεζόν έχουμε φτάσει.
Μου αρέσουν πολύ τα φυσικά τοπία που δείχνουν και γενικά τα σκηνικά/κουστούμια εποχής,
british και scottish accents κλπ.
Edit: To Gomorrah που λέει ο φίλος παραπάνω προτείνεται σε όλους τους ΝαπολιτάνουςΠολύ καλή σειρά
Ρε φιλε,ειλικρινα, υπάρχει ένα επεισόδιο και μια σκηνή, στην οποία σκυλοβαρέθηκα,πήγα να αυτοκτονήσω και να πετάξω την τηλεόραση! Λογικά την έχετε δει, αφου μου λες ότι ειστε 4η σεζόν...
Εκεί που γυρνάει η Κλερ ξανά στο παρελθόν και βρίσκει τον Jamie, ρε φιλε, ειλικρινά, εκατσα και το χρονομετρησα, είναι μισή ώρα στο κρεβάτι "σ'αγαπω-μ'αγαπάς, σου ελειψα,μου ελειψες, πως ζουσα χωρις εσενα, δεν μεγαλωσες καθολου" και λοιπές αηδίες για μισή ώρα...!!!
Πολύ τα γουσταρω τα ρομαντζα ειλικρινα, αλλά την συγκεκριμένη σκηνή για πρώτη φορά, βαρέθηκα την ζωή μου...
Βλεποντας τα 3500 ratings που εχω imdb τα 10ρια που εχω δωσει σε σειρες ειναι μονο στα παρακατω 4
WIRE
DEADWOOD
SHIELD
CHERNOBYL
Αξιζουν πραγματικα
DARK
FARGO
BREAKING BAD
PEAKY BLINDERS
OZARK
SHERLOCK
UTOPIA (to original του 2013)
THE KILLING
FOREST OF SECRETS (KOREAN)
SIGNAL (KOREAN)
THE BOYS
WIRE
DEADWOOD
SHIELD
CHERNOBYL
Αξιζουν πραγματικα
DARK
FARGO
BREAKING BAD
PEAKY BLINDERS
OZARK
SHERLOCK
UTOPIA (to original του 2013)
THE KILLING
FOREST OF SECRETS (KOREAN)
SIGNAL (KOREAN)
THE BOYS
- bersekeros
@ Maximus
χα χα χα...έτσι ακριβώς.
Αλλά εντάξει,
είναι αρκετά καλλίπυγος η Claire, οπότε περνά συνήθως ευχάριστα η ώρα σε αυτές τις σκηνές!!!
χα χα χα...έτσι ακριβώς.
Αλλά εντάξει,
είναι αρκετά καλλίπυγος η Claire, οπότε περνά συνήθως ευχάριστα η ώρα σε αυτές τις σκηνές!!!

- invincible
Επίσης θα ήθελα να δώσω μία ευκαιρία κάποια στιγμή στο Yellowstone και το American Horror Story 

- bersekeros
Στο Yellowstone παίζει ο Kevin Kostner, εμένα μου αρέσει η σειρά.
Τον Kostner χαίρεσαι να τον βλέπεις.
Ωραία σκηνικά, ράντσα και φύση, άλογα , σύγχρονοι ινδιάνοι, σύγχρονο cowboy lifestyle.
Βλέπεται πολύ ευχάριστα.
Τον Kostner χαίρεσαι να τον βλέπεις.
Ωραία σκηνικά, ράντσα και φύση, άλογα , σύγχρονοι ινδιάνοι, σύγχρονο cowboy lifestyle.
Βλέπεται πολύ ευχάριστα.
- invincible
Και εγώ έτσι λέω φίλε σε ευχαριστώ για την ενημέρωση και για την καλτιλα σκέφτομαι κάτι σε American Horror Story... για αποσυμπίεση ...