Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
xristos14

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από xristos14 »

Νομίζω πιο πολύ μας πειράζει η ιδέα του Βρύζα όντας υπάλληλος του Γόντικα ενώ έχει υπάρξει πρόεδρος του ΠΑΟΚ..σα τεχνικός διευθυντής σίγουρα έχει πιο πολλά "κόζια" και γνωριμίες απ'τον Σβούρα, αλλά αναλογικά ο Σβούρας προς το παρών είναι πολύ πιο αποτελεσματικός..αν κλείσει ο Μπόλονι ο Σβούρας θα έχει 3/4 επιτυχίες -τον Εττο τον βάζω στις αποτυχίες- λέγοντας ότι και ο Ελ Ζαρ ήταν επιλογή Σβούρα, ο Βρύζας πιο πολλούς μέτριους βρήκε και τους έδωσε και συμβόλαια χρυσάφι.
Και κάτι άλλο,γιατί δεν περιμένετε να πάρει θέση ο Βρύζας?Δεν ξέρετε πως δουλέυουν τα μέσα στην Αθήνα και τι προπαγάνδα πέφτει?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Πέρα τα ΜΜΕ για να πάνε παιδιά απο τον Πανελλήνιο να μιλήσουν με τον Ζήση σίγουρα υπάρχει κάποιος λόγος.
Άβαταρ μέλους
opaoktsis4

Δημοσίευση από opaoktsis4 »

xristos14 έγραψε:Νομίζω πιο πολύ μας πειράζει η ιδέα του Βρύζα όντας υπάλληλος του Γόντικα ενώ έχει υπάρξει πρόεδρος του ΠΑΟΚ..σα τεχνικός διευθυντής σίγουρα έχει πιο πολλά "κόζια" και γνωριμίες απ'τον Σβούρα, αλλά αναλογικά ο Σβούρας προς το παρών είναι πολύ πιο αποτελεσματικός..αν κλείσει ο Μπόλονι ο Σβούρας θα έχει 3/4 επιτυχίες -τον Εττο τον βάζω στις αποτυχίες- λέγοντας ότι και ο Ελ Ζαρ ήταν επιλογή Σβούρα, ο Βρύζας πιο πολλούς μέτριους βρήκε και τους έδωσε και συμβόλαια χρυσάφι.
Και κάτι άλλο,γιατί δεν περιμένετε να πάρει θέση ο Βρύζας?Δεν ξέρετε πως δουλέυουν τα μέσα στην Αθήνα και τι προπαγάνδα πέφτει?
σορρυ φίλε αλλα ποιες είναι οι επιτυχίες του σβούρα; ο el zhar?? ο αρίας;; απο αυτούς ο εττό έχει κάνει κάποια αξιολόγα παιχνίδια ( για τα play off ).. ο βρύζας έφερε μέτριους;; κοντρέρας, σέρτζιο, βερόν, αναστασάκο, σορλέν, λίνο κλπ.. ακόμα και οι λεγόμενες μετριότητες βοήθησαν σε κρίσιμα σημεία.. δεν μου έρχεται στο μυαλό ενας παίχτης που να έφερε ο βρυζας και να ήταν μια ακριβοπληρωμένη μετριότητα.. Ο Σαββίνι όποτε έπαιξε έδειξε οτι πρέπει να παίζει κι άλλο.. Τώρα γτ δεν χρησιμοποιείται δεν ξέρω.. Όπως είσης και ο Ζουέλα.. Πολύ καλός παίχτης αλλά λόγω μάνατζερ την έκανε.. Ο Μπους όντως ήταν μέτριος - αν και έκανε καλά παιχνίδια - αλλα κόστισε ελάχιστα
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

φίλε δν έχω πολύ χρόνο, αν κάτσω να σου αναλύσω ή αν το σκεφτείς καλύτερα θα δεις ότι έχω δίκιο
Ενδεικτικά, Αριας 150.000,Εττο όσο παλτό και να ναι πάλι 150.000, Ελ Ζαρ 200.000 και Μπόλονι , η πρώτη επιλογή του συλλόγου, αν όντως κλείσει.
Πάμε απ'την άλλη τώρα στο Βρύζα, Σαβινι 350.000, Φιλομενο 400.000, Μουσλι 700.000 (6 γκολ σε δυο χρόνια), Παπάζογλου 300.000, Μπαλάφας ανανέωση με 250.000, Κουτσια 250.000 και 1.5 μύρριο μεταγραφή κτλ κτλ βρες και τους υπόλοιπους και φυσικά μην ξεχνάμε τη πατάτα Μπερέτα.Δεν έχω χρόνο αλλιώς θα σου γραφα και τους υπόλοιπους
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

opaoktsis4 έγραψε:
xristos14 έγραψε:Νομίζω πιο πολύ μας πειράζει η ιδέα του Βρύζα όντας υπάλληλος του Γόντικα ενώ έχει υπάρξει πρόεδρος του ΠΑΟΚ..σα τεχνικός διευθυντής σίγουρα έχει πιο πολλά "κόζια" και γνωριμίες απ'τον Σβούρα, αλλά αναλογικά ο Σβούρας προς το παρών είναι πολύ πιο αποτελεσματικός..αν κλείσει ο Μπόλονι ο Σβούρας θα έχει 3/4 επιτυχίες -τον Εττο τον βάζω στις αποτυχίες- λέγοντας ότι και ο Ελ Ζαρ ήταν επιλογή Σβούρα, ο Βρύζας πιο πολλούς μέτριους βρήκε και τους έδωσε και συμβόλαια χρυσάφι.
σορρυ φίλε αλλα ποιες είναι οι επιτυχίες του σβούρα; ο el zhar?? ο αρίας;; απο αυτούς ο εττό έχει κάνει κάποια αξιολόγα παιχνίδια ( για τα play off ).. ο βρύζας έφερε μέτριους;; κοντρέρας, σέρτζιο, βερόν, αναστασάκο, σορλέν, λίνο κλπ.. ακόμα και οι λεγόμενες μετριότητες βοήθησαν σε κρίσιμα σημεία.. δεν μου έρχεται στο μυαλό ενας παίχτης που να έφερε ο βρυζας και να ήταν μια ακριβοπληρωμένη μετριότητα.. Ο Σαββίνι όποτε έπαιξε έδειξε οτι πρέπει να παίζει κι άλλο.. Τώρα γτ δεν χρησιμοποιείται δεν ξέρω.. Όπως είσης και ο Ζουέλα.. Πολύ καλός παίχτης αλλά λόγω μάνατζερ την έκανε.. Ο Μπους όντως ήταν μέτριος - αν και έκανε καλά παιχνίδια - αλλα κόστισε ελάχιστα
Μην ξεχναμε ομως πως η οικονομικη πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη επι ημερων και των δυο. Ακομη και πριν 3 χρονια, οταν εκλεινε Γκαρσια, Κοντρερας, Μουσλι με 600.000 το χρονο χρημα υπηρχε. Ο Παντελος συμφωνα με τα δεδομενα που εχει μια χαρα τα παει. Ας γινει οτι ειναι να γινει και τα λεμε αργοτερα.

Απλως θεωρω λιγο αστοχη τη κριση των δυο. Αν ο Παντελος ειχε τα φραγκα που διαχειριστηκε ο Ζησης τοτε θα μπορουσε να κριθει εκ του ασφαλους.
Άβαταρ μέλους
opaoktsis4

Δημοσίευση από opaoktsis4 »

σίγουρα άλλα τα οικονομικά δεδομένα τότε και άλλα τωρα.. απλώς ο Παντελής δεν έχει τις γνωριμίες του Βρύζα και αυτό είναι αρκετά σημαντικό
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

xristos14 έγραψε:φίλε δν έχω πολύ χρόνο, αν κάτσω να σου αναλύσω ή αν το σκεφτείς καλύτερα θα δεις ότι έχω δίκιο
Ενδεικτικά, Αριας 150.000,Εττο όσο παλτό και να ναι πάλι 150.000, Ελ Ζαρ 200.000 και Μπόλονι , η πρώτη επιλογή του συλλόγου, αν όντως κλείσει.
Πάμε απ'την άλλη τώρα στο Βρύζα, Σαβινι 350.000, Φιλομενο 400.000, Μουσλι 700.000 (6 γκολ σε δυο χρόνια), Παπάζογλου 300.000, Μπαλάφας ανανέωση με 250.000, Κουτσια 250.000 και 1.5 μύρριο μεταγραφή κτλ κτλ βρες και τους υπόλοιπους και φυσικά μην ξεχνάμε τη πατάτα Μπερέτα.Δεν έχω χρόνο αλλιώς θα σου γραφα και τους υπόλοιπους

ΣΥΓΓΝΩΜΗ που θα παρεμβω αλλα αυτα τα ποσα που γραφεις δεν ισχυουν.Τι 300 ο παπαζογλου και 700 ο μουσλι.Ποιος σας τα λεει αυτα?
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

opaoktsis4 έγραψε:σίγουρα άλλα τα οικονομικά δεδομένα τότε και άλλα τωρα.. απλώς ο Παντελής δεν έχει τις γνωριμίες του Βρύζα και αυτό είναι αρκετά σημαντικό
Ναι ισως να μην εχει οσες ο προκατοχος του, καλυτερα να μην εφευγε περυσι αλλα εκτος απο το οτι ξεκινησες να φτιαχνεις τεχνικο Δντη καποιον που εχει πιθανοτητες να γινει σοβαρος στη δουλεια του εκτιμω πως πηρες οτι καλυτερο μπορουσες απο αυτον.

Μακαρι να ειχαμε τους καλυτερους σε καθε θεση αλλα το 2007 εμπιστευτηκαμε την ομαδα σε ερασιτεχνες και οχι επαγγελματιες παραγοντες! Και προχωραμε καλα, αυτο εχει σημασια, με σκαμπανευασματα, καλες και κακες ημερες!
Άβαταρ μέλους
blackfox

Δημοσίευση από blackfox »

paok eimaste..oute vrizas ...oute zagor...me to zori kaneis...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΩ...
ΜΕΡΙΚΟΙ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΡΤΟ... ΚΑΙ ΑΝΕΛΥΑΝ ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΙ ΣΚΑΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ......
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΛΕΝ ΖΗΣΑΡΑ...
ΠΛΕΟΝ Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΥΤΕ 24ΩΡΟ...
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΛΕΝ ΟΤΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΖΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΖΗΣΗ... ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΙ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ...
ΠΑΡΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ...
ΟΛΟΙ ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΖΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΝΩ Ο ΖΗΣΗΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ...
ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ...

υ.γ. σορρυ για τα κεφαλαια αλλα το ειδα στο μεσο του κειμενου και βαρεθηκα να το ξαναγραψω...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

+++++++++++++++++
:pano:
Άβαταρ μέλους
taz

Δημοσίευση από taz »

ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΖΗΣΗ
E δεν ειναι ετσι ακριβως...σιγουρα εγιναν συζητησεις, αλλιως ας εβγαινε ο ζησης να πει οτι δεν υπαρχει τετοιο θεμα και οτι ειναι μελος της εθνικης.Πως ειχε βγει να πει οτι δεν επιστρεφω στον παοκ πριν λιγο καιρο?
Εγω απο την αλλη δεν ειμαι τοσο αισθηματιας, αν ειναι να ερθει και να βοηθησει καλως,αν θελει να μεινει στην εθνικη καλως,αν ειναι να παει στο βαζελο καλο του ταξιδι,καπου αλλωστε πρεπει να ασκηθει σε οποια δουλεια αποφασισει να κανει
Άβαταρ μέλους
psykoman

Υπάρχει κάτι που ξεχνάμε ομως...
Η διαψευση του Ζηση στα σπορ εγινε γτ υπήρχε αναφορα στην εφημεριδα.. στον εντυπο τυπο... και ως γνωστον τα γραπτα μένουν...Ειναι δυνατον να κανεις διαψευση σε αρθρο που μπορει μετα απο μερικες ωρες να μην υπαρχει καν;;;; Το πιο πιθανο ειναι ολα τα λινκ που εγραφαν για ""προγραμμα"" του Ζηση στον βαζελο να μην υπαρχουν απο σημερα το βραδυ η αυριο...
Σκέψου οτι εγω μπηκα σημερα με την διαθεση να ζητησω συγνωμη για καποια πραγματα που ειπα χθες και εχουν διαγραφτει... δεν υπάρχουν... τι διαψευση να κανω;; και πανω σε τι να ζητησω συγνωμη αφου δεν υπάρχει;;;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

κατσε ρε φιλε ολοκληρα πρωτοσελιδα ειχαν...εδω η σπορντει μιλουσε και για τις πρωτες του κινησεις ως τεχνικο διευθυντης... 8-)
Άβαταρ μέλους
psykoman

Και για να μην ξεχνιομαστε την συγνωμη μου στον eorptol αν και με εβρισε και με αποκαλεσε οπως με αποκαλεσε...
Ετσι κι αλλιως σβηστηκαν ολα, απλος οτι γραφτηκε γραφτηκε στην ενταση της στιγμης...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”