Odi44 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 11:11
Sera4 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 11:08
Tolaros έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 11:05
Στα τέτοια μου που είναι από ΝΔ, ας είναι και ο Μητσοτάκης αντιπρόεδρος.
Το θέμα είναι να ξέρει τη δουλειά. Που δεν την ξέρει.
Το θέμα είναι τι είναι ο ΠΑΟΚ ρε γμ, οικογενειακό ψιλικατζιδικο? Τα παιδιά μου και ο γαμπρός μου ? Και μετά αναρωτιόμαστε πώς θα πάμε μπροστά σαν ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ οργανισμός?
Επίσης ρε υιοί Σαββίδη, πόσο ανίκανοι από μόνοι σας που πρέπει ο μπαμπάς να βάλει και το γαμπρό μέσα ? Τα Λονδίνα και τα πτυχία και τα τέτοια μου.
Ποια δουλειά ακριβώς δεν ξέρει;
Ποια δουλειά ξέρει;
Δικηγόρος είναι με αρκετά δραστήριο γραφείο εξ όσων γνωρίζω
Και επαναφέρω το ερώτημα:
Ποια είναι η δουλειά που του ανατέθηκε και για την οποία γίνεστε έξαλλοι;
Με βάση όσα ξέρουμε εως τώρα σύμβουλο τον όρισε. Ούτε προπονητή ούτε τεχνικό διευθυντή ούτε σκαουτ ούτε αναλυτή. Πήρε αναλυτές πέρυσι και διαπρέψαμε.
Αν η άποψή σας για μια οποιαδήποτε ΠΑΕ είναι πως ο κάθε σύμβουλος πρέπει να είναι πρώην αθλητής ή σκαουτερ, τότε δεν έχει βάση καμία συζήτηση. Είχαμε τέτοιους και υπήρχε ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια, βασικά ακόμα χειρότερη, υστερία εναντίον τους. Πετούσαν τα πορίσματα με τα φαγωμένα λεφτά δεξιά κι αριστερά.
Εγώ ξαναλέω το πρόβλημα ΟΛΩΝ είναι οτι δεν μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα.
Και η εύκολη άμεση κριτική είναι οτι αυτό γίνεται γιατί δεν πήραμε αρκετούς / καλούς παίκτες, δηλαδή δεν μπαίνει αρκετό χρήμα
ΟΛΑ τα άλλα είναι μπαρούφες.
Το τι ΘΑ κάνει ο Παπαμιμικός έχουμε την ελπίδα οτι θα μας το πει, και τη βεβαιότητα οτι θα κρίνουμε στο μέλλον αν πέτυχε κάτι ή οχι.
Μέχρι τότε απλά απορρίπτεται διότι ούτε λίγο ούτε πολύ, έχουμε τα νεύρα μας. Τίποτα άλλο δεν στέκει.