Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Maklaz

Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Maklaz »

nunies4 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 11:05 Στα της ΠΑΕ παντως ατυπα ασχολειται κοντα 10 μηνες. Απορω καποιοι που ειστε και πιο κοντα, πως δεν το ξερετε.
Περισσότερο είναι φίλε μου, απλά από ένα σημείο και μετά βγήκε από τους ίδιους η συγκεκριμένη "είδηση"

Αλλά για μισό, κάποια παιδιά το έγραφαν καιρό τώρα και τους "ενοχλούσε", τώρα τι άλλαξε;
Ο τίτλος;
Έχει διαφορά αν είναι επίσημο ή ανεπίσημο όταν ήδη υπάρχεις και λειτουργείς εδώ και καιρό;

Προσπαθούμε να κρατηθούμε από πράγματα και γεγονότα που δεν έχουν ουσία στο σήμερα.
Πάντως το trigger event, λειτούργησε με 100% success!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Odi44 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 11:11
Sera4 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 11:08
Tolaros έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 11:05 Στα τέτοια μου που είναι από ΝΔ, ας είναι και ο Μητσοτάκης αντιπρόεδρος.
Το θέμα είναι να ξέρει τη δουλειά. Που δεν την ξέρει.
Το θέμα είναι τι είναι ο ΠΑΟΚ ρε γμ, οικογενειακό ψιλικατζιδικο? Τα παιδιά μου και ο γαμπρός μου ? Και μετά αναρωτιόμαστε πώς θα πάμε μπροστά σαν ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ οργανισμός?

Επίσης ρε υιοί Σαββίδη, πόσο ανίκανοι από μόνοι σας που πρέπει ο μπαμπάς να βάλει και το γαμπρό μέσα ? Τα Λονδίνα και τα πτυχία και τα τέτοια μου.
Ποια δουλειά ακριβώς δεν ξέρει; :roll:
Ποια δουλειά ξέρει;
Δικηγόρος είναι με αρκετά δραστήριο γραφείο εξ όσων γνωρίζω

Και επαναφέρω το ερώτημα:

Ποια είναι η δουλειά που του ανατέθηκε και για την οποία γίνεστε έξαλλοι;

Με βάση όσα ξέρουμε εως τώρα σύμβουλο τον όρισε. Ούτε προπονητή ούτε τεχνικό διευθυντή ούτε σκαουτ ούτε αναλυτή. Πήρε αναλυτές πέρυσι και διαπρέψαμε.

Αν η άποψή σας για μια οποιαδήποτε ΠΑΕ είναι πως ο κάθε σύμβουλος πρέπει να είναι πρώην αθλητής ή σκαουτερ, τότε δεν έχει βάση καμία συζήτηση. Είχαμε τέτοιους και υπήρχε ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια, βασικά ακόμα χειρότερη, υστερία εναντίον τους. Πετούσαν τα πορίσματα με τα φαγωμένα λεφτά δεξιά κι αριστερά.

Εγώ ξαναλέω το πρόβλημα ΟΛΩΝ είναι οτι δεν μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα.

Και η εύκολη άμεση κριτική είναι οτι αυτό γίνεται γιατί δεν πήραμε αρκετούς / καλούς παίκτες, δηλαδή δεν μπαίνει αρκετό χρήμα

ΟΛΑ τα άλλα είναι μπαρούφες.

Το τι ΘΑ κάνει ο Παπαμιμικός έχουμε την ελπίδα οτι θα μας το πει, και τη βεβαιότητα οτι θα κρίνουμε στο μέλλον αν πέτυχε κάτι ή οχι.

Μέχρι τότε απλά απορρίπτεται διότι ούτε λίγο ούτε πολύ, έχουμε τα νεύρα μας. Τίποτα άλλο δεν στέκει.
These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
Kourdos, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Στις προηγούμενες ΠΑΕ ο κύριος ποια στρατηγική ακολούθησε; Με τι αποτελέσματα;

ΥΓ. Στο σημείο που βρισκόμαστε και στην κατάσταση που ζούμε, η πρώτη αντίδραση της ΠΑΕ και του ιδιοκτήτη είναι αυτή. Τσάμπα γκρινιάζουμε και τσάμπα ασχολούμαστε νομίζω.
These users thanked the author bane1980 for the post:
Logistis
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

εκτακτο: ο αδωνης θα αναλαβει επικεφαλης ιατρικου τιμ μετα την τεραστια επιτυχια του στο εσυ

σε περιμενω να ερθεις παλι να ξαναφτιαξουμε μια ελλαδα μεγαλη.

ζητω η νεα δημοκρατια

ρε τον φυτευτο του κουλη τον τελη.

αχ τον πολεμαει η νδ τον ιβαν μας αχ αχ αχ αχ
These users thanked the author dimpaok4 for the post (total 2):
st4this, Blackgr4
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Taseos έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 11:13
Tolaros έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 11:05 Στα τέτοια μου που είναι από ΝΔ, ας είναι και ο Μητσοτάκης αντιπρόεδρος.
Το θέμα είναι να ξέρει τη δουλειά. Που δεν την ξέρει.
Το θέμα είναι τι είναι ο ΠΑΟΚ ρε γμ, οικογενειακό ψιλικατζιδικο? Τα παιδιά μου και ο γαμπρός μου ? Και μετά αναρωτιόμαστε πώς θα πάμε μπροστά σαν ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ οργανισμός?

Επίσης ρε υιοί Σαββίδη, πόσο ανίκανοι από μόνοι σας που πρέπει ο μπαμπάς να βάλει και το γαμπρό μέσα ? Τα Λονδίνα και τα πτυχία και τα τέτοια μου.
Δεν σπούδασε κανείς από τους δύο νομικός . Ο παπαμιμικος έχει μεγάλο γραφείο. Στην τελική τι περιμένεις από τον Νίκο Σαββιδης να είναι μεγαλομέτοχος και ταυτόχρονα υπάλληλος του εαυτού του ;
Ποιος νομικός φίλε μου, για νομικό τον έχουμε τον Παπαμιμίκο? Με το Γιώργη θα τρέξουν την ομάδα, αυτός είναι ο ρόλος τους. Από πέρσι το κάνουν είναι μία από τις συνιστώσες και για να πήρε και επίσημο βάπτισμα υποθέτω θα αυξηθούν και οι αρμοδιότητες.
Ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια, άνθρωποι εμπιστοσύνης στα πόστα και τη δουλειά τη μαθαίνουμε στην πορεία.
Για αυτό σε όλα τα σόσιαλ άραγε γράφουν #paokfamily
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Ξανά

ΠΟΙΑ δουλειά;

Τι αντικείμενο έχουμε ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙ (καθότι δεν υπάρχει πληροφορία) οτι θα έχει;

Σε τι θα φρενάρει την πρόοδο του αγωνιστικού τμήματος;

Με μαθηματική ακρίβεια η κουβέντα καταλήγει πάντα στο οτι δεν γίνονται αρκετές μεταγραφές ΚΑΙ υπό προϋποθέσεις οτι η ΠΑΕ είναι υποστελεχωμένη

Μαζί σας, να έρθουν άλλοι 2, 3 , 5 καταξιωμένοι επαγγελματίες ποδοσφαιράνθρωποι. Απολύτως και διαχρονικά αναγκαίο.

ΠΩΣ αυτό σχετίζεται με έναν σύμβουλο του Χ αφεντικού; Και πως το ένα ακυρώνει το άλλο;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Και στον ύπνο σας τον γιωργη βλεπετε. Ξεχάστε τον για λίγο. Εχει άλλα δουλειές ο Γιώργης. Είναι φοβερό ότι σε κάθε στραβή φταίει ο Γιώργης όπου και να είναι. Μηδενίσατε και τον βιερινια τώρα. Μάλιστα. Τον κάνατε γλάστρα. Καλά θα πάει και αυτό
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Equalizer έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 11:17
Odi44 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 11:11
Sera4 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 11:08

Ποια δουλειά ακριβώς δεν ξέρει; :roll:
Ποια δουλειά ξέρει;
Δικηγόρος είναι με αρκετά δραστήριο γραφείο εξ όσων γνωρίζω

Και επαναφέρω το ερώτημα:

Ποια είναι η δουλειά που του ανατέθηκε και για την οποία γίνεστε έξαλλοι;

Με βάση όσα ξέρουμε εως τώρα σύμβουλο τον όρισε. Ούτε προπονητή ούτε τεχνικό διευθυντή ούτε σκαουτ ούτε αναλυτή. Πήρε αναλυτές πέρυσι και διαπρέψαμε.

Αν η άποψή σας για μια οποιαδήποτε ΠΑΕ είναι πως ο κάθε σύμβουλος πρέπει να είναι πρώην αθλητής ή σκαουτερ, τότε δεν έχει βάση καμία συζήτηση. Είχαμε τέτοιους και υπήρχε ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια, βασικά ακόμα χειρότερη, υστερία εναντίον τους. Πετούσαν τα πορίσματα με τα φαγωμένα λεφτά δεξιά κι αριστερά.

Εγώ ξαναλέω το πρόβλημα ΟΛΩΝ είναι οτι δεν μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα.

Και η εύκολη άμεση κριτική είναι οτι αυτό γίνεται γιατί δεν πήραμε αρκετούς / καλούς παίκτες, δηλαδή δεν μπαίνει αρκετό χρήμα

ΟΛΑ τα άλλα είναι μπαρούφες.

Το τι ΘΑ κάνει ο Παπαμιμικός έχουμε την ελπίδα οτι θα μας το πει, και τη βεβαιότητα οτι θα κρίνουμε στο μέλλον αν πέτυχε κάτι ή οχι.

Μέχρι τότε απλά απορρίπτεται διότι ούτε λίγο ούτε πολύ, έχουμε τα νεύρα μας. Τίποτα άλλο δεν στέκει.
Μια χαρα ολα αυτα καμια αντιρρηση, το δικο μου μειδιαμα σε ολα αυτα που συμβαινουν ειναι οτι η αντιδραση του οργανισμου σε οσα γινονται ειναι...αυτη η κινηση. πραγματικα νομιζω ζουμε σε simulation. ελπιζω η συνεντευξη τυπου να εχει προφανως καποιες ειδησεις για ουσιαστικες αλλαγες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jibbie την Τρί 28 Απρ 2026, 11:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author jibbie for the post:
Logistis
george188

Δημοσίευση από george188 »

dimpaok4 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 11:19 εκτακτο: ο αδωνης θα αναλαβει επικεφαλης ιατρικου τιμ μετα την τεραστια επιτυχια του στο εσυ

σε περιμενω να ερθεις παλι να ξαναφτιαξουμε μια ελλαδα μεγαλη.

ζητω η νεα δημοκρατια

ρε τον φυτευτο του κουλη τον τελη.

αχ τον πολεμαει η νδ τον ιβαν μας αχ αχ αχ αχ
Άξιος άξιος, συνέχισε
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Αναστολή φιλάθλου ιδιότητας στο ποδόσφαιρο από μεριάς μου από σήμερα. Όχι ότι ενδιαφέρει και κανέναν αυτό, αλλά δε μπορώ :redcard:
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Equalizer μπορείς να σδιαγραψεις την ανάλυση μου και τα ποστ που την έχουν παράθεση; Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Αν μη τι άλλο εγώ βλέπω οτι η έλευση Παπαμιμίκου θα μειώσει την κακή συμπεριφορά της Γκοντσάρεβα που μαλώνει με όλους, όπως λέει μεγάλο κομμάτι του κόσμου.

Αρα γιατί αυτό είναι κακό;

Να βρουμε πρόεδρο - αναλυτή ποδοσφαίρου με καλό μάτι στα ταλέντα και σωστή τήρηση οικονομικών το βλέπω κομματάκι αδύνατο στο σύμπαν.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

κακο προσωπικα δεν το βρισκω απο μονο του, αυτο θα φανει στην πορεια σε συναρτηση με αλλα πραγματα. ανεπαρκες το βρισκω σιγουρα.
These users thanked the author jibbie for the post:
Vet_eranos
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Να ηρεμήσουμε. Ας δούμε τι θα μας πει σε μια ώρα από τώρα ο Παπαμιμίκος. Εδώ είμαστε, να δούμε αν μας κάνει σοφότερους.
These users thanked the author PAOKevolution for the post:
george188
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

PAOKevolution έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 11:29 Να ηρεμήσουμε. Ας δούμε τι θα μας πει σε μια ώρα από τώρα ο Παπαμιμίκος. Εδώ είμαστε, να δούμε αν μας κάνει σοφότερους.
Για εμένα αυτή είναι η ουσία.

Με την ΠΑΕ ασχολείται εδώ και κανένα χρόνο. Ποιος ο λόγος να ανακοινωθεί επίσημα σήμερα με τον Ιβάν στο Π. Καρρας χθες μαζί με τα παιδιά του και με τον Λουτσεσκου σήμερα;

Γιατί σήμερα και όχι με το τέλος του πρωταθλήματος;

Πιστεύω θα έχουμε νέα στην συνέντευξη του. Ή τουλάχιστον ελπίζω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”